Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a BIKA feliratu(:
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
( nyári képek,majd hétfõn csinálok újakat)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Vegyél visszáb.
Kis Csendes : Adja.<#eljen>#eljen> Kivülrõl van képed?
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Ez az üllés huzat 5000ft-ba került:| és ez csak egy huzat:'D
Sokkal otthonosab lett,majd még kivülre kapni fog 1-2 ledet(:
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Én is most újítottam a Gki-t!
Az nem 40-46 kérdés hanem fix 40 kérdés/tesztlap!
Na mindegy!
Erix: Az amit te mûvelsz az hihetetlen.. XD Apád maholnap újra kamion sofõr lesz nem sz*ros melósokat fog hurimpálni gyárakba, aztán amikor mentek GKI-t csinálni meg akar elõzni egy kamion azt meg le nyomorékozod.. Ez üt mint a lada tengely..
Te vagy a nagy kamionos aztán le nyomorékozod.. Ez vicc 😄
Inkább dobok képet!
Ez meg haverom faterja gépe csak most küldte átt.

Új nick :D Jéé de laza :D
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
srááácok.tesómmal hétfõn megyek le rakodni pestre(úgy nézki) majd hozzak pár képet a tgl-rõl?
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Part 2.

Amúgy szerintem a képekbõl megérné egy videót csinálni 😄 De ez csak egy tipp 😄 Én is azt fogom csinálni mostmár,hogyha több képem lesz egy útról 😄
Szomszédgyerek: Mért láttál minket ? Vagy arra megy az út ?XD
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Felrakón -19 fokba élvezet volt spanizni 😊

к.ιηтнуα.
Utálom a sok hétvégi autóst:@
к.ιηтнуα.
'Pöst' xD
к.ιηтнуα.
Luspy:Gondolom hogy van megoldás 😄 Am meg a traktoros nem annyira gáz mert az legalább tényleg kib@szott lassú XD Én csináltam is hangfelvételt a kürtrõl csak olyan nagyot szól, hogy elbaszta a minõségét a felvételnek XD
The Truck Is My Life
Luspy: traktor nálunk is befigyelt egy jópárszor:/😄
к.ιηтнуα.
Am ja meg a falukba a traktorok áhh... Régen még a Trakkeral voltuk vittünk gépeket Kecsóra és ott is bejött elénk valami gyógyegér aztán azon olyan kûrt van hadszóljon 😄
The Truck Is My Life
Szomszéd: Így van, a régi MTZ traktor is ki viszi a 80-90-et... xD
Dj Konya: Az speciel gépezet volt... xD Vagy hazudott a km órátok... xD
Amúgy mi is jártunk így télen amikor a fekete volvoval mentünk lerakni . Havas volt az út az igaz de a faszom opelos kijött elénk és ráált az 50 re ami még veszélyesebb szerintem mintha nyomná neki 😄 Aztán a fekete volvón fennt vannak a kürtök meg a szúrok és apa is rátapadt a gyökérre villogtunk neki aztán amikor megtudtuk elõzni egyik szakaszon láttam hogy levan húzva az ablak mert cigiztek én meg mondtam apának ,hogy levan húzva dudáljunk nekik egyet . Akkorát szólt az a kürt , hogy a csávókám hirtelen nemtudta holvan szerintem össze is hugyozta magát és ilyedtében fel/bekapcsolt minden létezõ dolgot még az elakadás jelzõt is XD De annak a kürtnek olyan szép hangja van ...😛
KovácsErika vagy kifaszomvagy : Elmehetsz a büdös p..ba 😄 Már eddig is nézegettem amiket irogatsz és te tuti valami vidéki suttyóvagy és az elsõ legodból is disznóólat építettél és erre vagy nagyra ... Hülyegyerek
Kovács tirpák, nem ártana hogy vissza vennél ebbõl a stílusból, lehet hogy fejés közben apád megengedi hogy így beszélj szegény riskával, de ez egy fórum.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
к.ιηтнуα.

к.ιηтнуα.