Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungaro
like<#eljen>

Hivatás az Életért!

94mike
Már tettem:'D
a BIKA feliratu(:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fagyas Trans
Fain. 😊 Mutatsz kívülrõl is képeket a tögölörõl?

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
Pár kép:

( nyári képek,majd hétfõn csinálok újakat)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

PttM Fa
Nembaj ha üres.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

94mike
Kivülrõl csak olyan képemvan,ahol még üres..de megnézem,hátha...

PttM Fa
Mindennek van egy határa és te kezded elérni csorró.
Vegyél visszáb.

Kis Csendes : Adja.<#eljen> Kivülrõl van képed?

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

94mike
Tesóm nemrégiben bevásárolt..(:

Ez az üllés huzat 5000ft-ba került:| és ez csak egy huzat:'D

Sokkal otthonosab lett,majd még kivülre kapni fog 1-2 ledet(:

Kovács Erix
Még jó hogy nem apám vezettet te láma xD<#wilting>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

sox79
Erix téma: Fogalma sincs mirõl beszél!!
Én is most újítottam a Gki-t!
Az nem 40-46 kérdés hanem fix 40 kérdés/tesztlap!
Na mindegy!

Hesston
Látom azért ment a téma rendesen..
Erix: Az amit te mûvelsz az hihetetlen.. XD Apád maholnap újra kamion sofõr lesz nem sz*ros melósokat fog hurimpálni gyárakba, aztán amikor mentek GKI-t csinálni meg akar elõzni egy kamion azt meg le nyomorékozod.. Ez üt mint a lada tengely..
Te vagy a nagy kamionos aztán le nyomorékozod.. Ez vicc 😄
Inkább dobok képet!

Ez meg haverom faterja gépe csak most küldte átt.

Új nick :D Jéé de laza :D

Fagyas Trans
Köszi szépen mindenkinek! 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

CzUKi
Az is elmegy ...XD

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

luspaydavid
Ja de a kamion se rossz <#idiota>

The Truck Is My Life

CzUKi
Szép ez a volga 😄<#eljen>

94mike
Fagyi:jó képek,tetszik a vas <#eljen>
srááácok.tesómmal hétfõn megyek le rakodni pestre(úgy nézki) majd hozzak pár képet a tgl-rõl?

Fagyas Trans
Már tervbe van! 😊

arra megy Te zabszemJankó😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

R420
<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
Hát most gondolt el rakodttan õket elõzgetni.

The Truck Is My Life

CzUKi
Hát, hogy nem nekik kellett elõzgetni õket 😄

Fagyas Trans
Köszönöm szépen srácok!

Part 2.

és ebben mi a szerencse ?

CzUKi
Fasza képek, szép gép <#eljen>
Amúgy szerintem a képekbõl megérné egy videót csinálni 😄 De ez csak egy tipp 😄 Én is azt fogom csinálni mostmár,hogyha több képem lesz egy útról 😄

Szomszédgyerek: Mért láttál minket ? Vagy arra megy az út ?XD

R420
Szépek!😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

luspaydavid
<#eljen> Szépek

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Van pár képen a gépröl. Felraknám õket ha nem gond. Vagy ha zavar titeket a sárgaság akkor szoljatok és abba hagyom. 😊 Amugy holnapra kiválogatom a jobban sikerült képeket és majd felrakom. 😊

Felrakón -19 fokba élvezet volt spanizni 😊

holnap...

mikor a fekete Volvo-val mentetek Szolnokra😉

CzUKi
Igeen ? Mikor ??😄 És mivel ?😄 És hol ? 😄

luspaydavid
Nagy szerencse volt hogy szembe jöttek voltak vagy 6-7-en

The Truck Is My Life

R420
Ilyan velünk is volt kiértünk Kaposvárról és egy Suzuki nem volt elõtte senki kényelmesen ment 60-nal megakartuk elõzni erre potn akkor begyorsít ezt eljátszotta párszor és a fos M.A.N-ben 85-nél volt a tiltás de sikerült megelõzni mi is dudáltunk meg villogtunk neki..
Utálom a sok hétvégi autóst:@

KöcsögxD...nem baj,hogy jó múltkorában szerény kis VÁROSUNK mellett mentetek el;DD

Ne h azt hidd hogy úgy beszélek mint egy Szegedi... xD
'Pöst' xD

CzUKi
Jóó nemvagy falusi csak távol laksz a bekötõúttól XD

kabdbeafaszomteis<#idiota><#hehe>

Fagyas Trans
Kiveszed a biztosítékot nem? 😄

CzUKi
Jóde ti nem olyan feltûnõen, hogy lesüt rólatok nemúgy mint errõl a tirpákról. XD Vagyis itt fórumon nemlátszik (annyira)...XD Mondjuk szomszédgyerekrõl gondoltam hogy falusi XD

Luspy:Gondolom hogy van megoldás 😄 Am meg a traktoros nem annyira gáz mert az legalább tényleg kib@szott lassú XD Én csináltam is hangfelvételt a kürtrõl csak olyan nagyot szól, hogy elbaszta a minõségét a felvételnek XD

luspaydavid
Ja hát nálunik máshogy van kilehet kapcsolni a ... na izé megvan az ahogy kell. 😄

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
És? András volvója is korongos volt és a mágnest birta! 😄

+1..én isxDD😄
Luspy: traktor nálunk is befigyelt egy jópárszor:/😄

luspaydavid
De mágnes abba az öregszarba még korong van 😄 Van erre megoldás hidd el 😄
Am ja meg a falukba a traktorok áhh... Régen még a Trakkeral voltuk vittünk gépeket Kecsóra és ott is bejött elénk valami gyógyegér aztán azon olyan kûrt van hadszóljon 😄

The Truck Is My Life

Ne szojjá be, mer én is vidéki vok.... xD

Nekünk 5 mp után.
Szomszéd: Így van, a régi MTZ traktor is ki viszi a 80-90-et... xD
Dj Konya: Az speciel gépezet volt... xD Vagy hazudott a km órátok... xD

CzUKi
Na ja a mágnes nagy úr XD
Amúgy mi is jártunk így télen amikor a fekete volvoval mentünk lerakni . Havas volt az út az igaz de a faszom opelos kijött elénk és ráált az 50 re ami még veszélyesebb szerintem mintha nyomná neki 😄 Aztán a fekete volvón fennt vannak a kürtök meg a szúrok és apa is rátapadt a gyökérre villogtunk neki aztán amikor megtudtuk elõzni egyik szakaszon láttam hogy levan húzva az ablak mert cigiztek én meg mondtam apának ,hogy levan húzva dudáljunk nekik egyet . Akkorát szólt az a kürt , hogy a csávókám hirtelen nemtudta holvan szerintem össze is hugyozta magát és ilyedtében fel/bekapcsolt minden létezõ dolgot még az elakadás jelzõt is XD De annak a kürtnek olyan szép hangja van ...😛

KovácsErika vagy kifaszomvagy : Elmehetsz a büdös p..ba 😄 Már eddig is nézegettem amiket irogatsz és te tuti valami vidéki suttyóvagy és az elsõ legodból is disznóólat építettél és erre vagy nagyra ... Hülyegyerek

DJKonya
Furgont szállító terepjáró 100-as tempónál simán ránk vert a 37-esen hóban, akkor? <#idiota>

Kovács tirpák, nem ártana hogy vissza vennél ebbõl a stílusból, lehet hogy fejés közben apád megengedi hogy így beszélj szegény riskával, de ez egy fórum.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Egy szó mint száz,arra krva gyorsan mennek az autók,kamionok,kisteherek<#papakacsint><#hehe>

Fagyas Trans
Mi lejten is csak eddig jutottunk mert 1perc mulva már ráirja a digitacho, hogy gyorshajtás és a rendõr szépen megbüntet, amugy 91-nél letilt!

Ja, vagy rettenetesbe kapcsolt... xD

lejtõ vót<#idiota>