Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
aaa de szépek

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

djano
Fasza kép mindenkié!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Tinka123
Hát azt hiszem ezek most igy sikerültek :/ ahhoz hogy egy kis 7.2 megapixeles géppel dolgozok ahhoz képest atom lett : D 😛

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Fagyas Trans
Van vagy 15 ilyen. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

magyarkolega01
Kösz😄

...:::|Supermoto is life |:::..

luspaydavid
Én tegnap láttam ilyet oldalról ment a hídon Baján

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Dehogy is. Csak azokkal hozták õket. Õk is akasztanak össze-vissza. Finnbõl mikor jöttünk haza láttunk egyet Smicc póttal. De sajnos szar kép lett mert csak a pót vége volt benne és igy nem lett meg.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

DJKonya
Ezek az SSC-k Krone pótokat ráncigálnak.
#huhha képein látszanak is a háttérben a pótkocsik.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Fagyas Trans
Tessék.

Csórt kép.

Hello nekem 3 képem van rola de nem én csináltam...

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

magyarkolega01
Sziasztok!Elég rég voltam itt.
Ilyen Daf van a Waberer's-nek?Mert rakott valaki egyszer fel képet de azt már nem találom ha valakinek van képe ilyen Dafról ami Waberer's-es akkor legyen olyan szives töltse már fel ha lehet!Köszönöm. : ) úgy emlékszel hogy még Krone pótkocsikrol is volt szó de nem vagyok benne biztos.

...:::|Supermoto is life |:::..

sox79
Pár kép:

Fagyas Trans
Nem. Bialistok elõtt. 😄 Amúgy köszi az infót. 😉

A bikák a lengyel-német határ elõtt vannak?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Fagyas Trans
<#nevetes1>

Hát igen... Lengyelek...

sox79
Hali!
Nagyméretben betudnád linkelni??
Köszi

Fagyas Trans

Fagyas Trans
Pár kép. 😊

Fagyas Trans
Igen. És elég jól megy neki.

luspaydavid
Elvileg konténereznek már egy ideje.

The Truck Is My Life

Hesston
Srácok! Most a Wabi tényleg konténerezik? Mert ma mentem reggel bevásárolni Mosonmagyaróváron boltba, aztán el gurultam a Wabi telephely elõtt. Aztán bent Ált egy Merci Actros Konténeres póttal amin rajta volt egy Vörös színû konténer..

Új nick :D Jéé de laza :D

Szobi30
nincs itt valaki aki Dombóvár környékén lakik?
és ha igen, fater Kaposszekcsõ-re hoz a PET Hungária KFT-hez valamit, és nem találja a GPS, mert nem adtak neki utcanevet, csak annyit, hogy Dombóvári ipari park...
ezt nem tudná esetleg valaki, hogy hol találja meg fater?
nagyon megköszönném...

www.szobi.picturepush.com

ubul97
Napot
Mai kép:

luspaydavid
<#rolleyes>

Am van egy pár darab nekik.

The Truck Is My Life

RS
Nem tudom pontosan mennyi van, de egy biztos. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Nemrég óta.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kovács Erix
Mióta van a Trigonak nyerges szerelvénye?😮

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Kovács Erix
Szerinted érdekel hogy mit írsz?<#szomoru2><#idiota>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

leho94
bejönnek az ilyem kombók 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

TóNyóóóóóóó
ne csak 1 napig ne olvasd vissza se gyere baromarcú

PttM Fa
Fasza (Y)
Trigónak ez az egy nyerges TGS van?

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

RS
Tegnapról:

94mike
Jó képek lettek,a gépsem utolsó! <#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Persze hogy van 😊 Nagyobb telep van mint magyaro.-ban 😄

Fagyas Trans
Szép szerelvény. A Nijhof-nak van lengyelbe is telephely? Mert ez Lengyel rendszámos volt.

Hesston
Nagy az isten állat kertje..
nenus: Szép szerelvény! 😛

Új nick :D Jéé de laza :D

Sziasztok 😊 3 mai kép 😉

94mike
Jaja(:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Gratulálok nekik!

luspaydavid
Van ilyen tegnap CB-n is ment a sorozás egymásnak....

The Truck Is My Life

RS
118 új üzenet. <#ticking>
Én csak annyit fûzök hozzá, hogy milyen dolog az, hogy valaki a kollégáját ócsárolja?

luspaydavid
Ja tényleg bannerban is van TGL 😄

The Truck Is My Life

94mike
Ha megnézed,nagyobb a fülkéje...:'DDD tgl nem lehet(:

luspaydavid
Na jóvan akkor TGS

The Truck Is My Life

luspaydavid
Biztos ? mert vacilláltam rajta mi is 😄

The Truck Is My Life

94mike
A második TGS..nemde?

MANos Viktor
A zöld az TGS! 😄D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

luspaydavid
TGL

The Truck Is My Life

kgb12
Jó képek meg a gép se rossz ! <#eljen>

Kis Csendes:A te képeid is jók meg hát az M.A.N se rossz! <#eljen>

Manchester United FC

Fagyas Trans
Jó képek!