59456
-
#53075 Meg kell hagyni nő létére elég jól csinálja :D
-
#53074 Fasza képek! -
És egy 25-s. :)
-
#53072 Mindent lehet tudom luspy.. csak az a gáz ha teher autóval rajta kapnak gyorshajtáson elég kegyetlenül megrángatnak..
De ha egy személy autóval kapnak el ott is rendesen megréngatnak de közel sem annyira mint egy teher autóval.. -
-
#53070 Na most már leállhatnál mert elégé idegesítesz pm-be is állandóan zaklatsz hogy így meg úgy Kovács Erix vagyok vagy kicsoda jó tudni hallod-e:)
Gratulálok örülj neki -
#53069 "Kamionnal hogy akarsz 90-nél..."
Ugyan már kolléga tudod hogy minden megoldható. -
#53068 Hát jó figyu :D Kamionnal hogy akarsz 90-nél gyorsabban menni?:D Abba ott a leszabályzó..
#53064 Hallod Kovács Erix inkább te maradjál csendbe a "Előzni akart a nyomorék" szöveggel..
-
#53067 Ki nem tudja hogy úgy van a közmondás saját szavaimmal nem mondhatom?:)
igen jól írtan "érsz" xD -
#53066 FAIL . lassan jársz tovább érsz -> ígyvan a közmondás te IQ betyár -
#53065 Így van nemkel sietni mert abból lesznek a belesetek a sok értelmetlen előzgetésekből a sok gyorshajtó barmoktól keletkeznek a balesetek akik nem figyelnek oda és Lassan járj tovább élsz! -
#53064 Maradjmár csendbe mert szerintem nem anyázot meg semmitse szólt be Kovács Ákos szóval húzd vissza te a kicsi szádat..Fikázta a kamionosokat ?nem!(Csak annyit mondott hogy nem kedveli te meg itt egyből pampogsz.. -
#53063 mert ti elfüvezgettek 90-nél és lazultok bob marleyra :A_S?D -
#53062 hát, azért mi is betartjuk, kamionos a faterom de most azér mer egy kamionos mögöttem siet nem fogok fizetni ha megfog a rendőr :DD mondjuk általába nem tartunk fel senkit -
#53061 Nekem aztán tök mind1 mit csinálsz.. De nem leszel senkivel sem jóban.. :)
Meg milyen ember az aki be tartja a 90 et személy autóval? Hát ember néz már körül :D
Nomrális útviszonyoknál senki se 90 el tötymörög...
Messziről lesüt hogy friss jogsis vagy mi? -
cmsworld #53060 Akármit is csinál, a sebességhatárt nem fogom túllépni miatta sehol sem. -
#53059 Figyelj.. van ilyen.. De azért ha olyan közel ment mögötted eggyértelmű hogy mit mondogathatott ot bent a fülkében a sofőr, és lehet hogy igaza is volt.. :) -
cmsworld #53058 Én nem ijedek meg tőle, de vajon meg tudna e állni egy esetleges fékezésnél mögöttem úgy, hogy nem tartja be a követési távolságot? Lehet, hogy ő is meglepődne. -
#53057 Tudod ez is egy munka végzés, vannak jó pillanatok, és vannak kegyetlen szarok..
Mi sem fikázzuk a te munkádat hát te se fikázd a miénket.. Ha nincsen kamion drágám akkor szerintem éhen döglesz az biztos. .szóval csak szépen maradj csendben jó!?
Külömben is aki attól össze szarja magát hogy mögé meg egy kamion hát grat.. akkor te mit csinálsz 90km/h magasságában?!.. -
#53056 Még 2oldal a kis MAN-os "újságomból"
-
ScaniaBoy #53055 :D
-
#53054 Tudod a kamionnak 90 nél vége van:) és ha a személyautós 80 al döcög és meglátja hogy előz a kamion hopp kicst belenyom a gázba, csak hogy szopassa, ha végre megtudta előzni, akkor persze hogy ráhuzza...Ez az egyik, a másik meg persze hogyha a személyautós 65 el döcög pályán, akkor mi az anyját csináljon... -
#53053 Sok Boldog Névnapot CB: Zsoltinak! -
#53052 Hopsz dejóó>.<
Egy kisebb újság féleségem van benne pár széria:D
-
#53051 Vannak barom kamionos ezt aláírom, de java része azért törekszik a biztonságos vezetésre. De ha azt nézed, van másik látásmód is. Amikor a tahó az X5-össel rátépi a kormányt mert úgy előzött hogy épp hogy belefért, szerencsétlen meg vészfékezik meg dudál s villog. És az ilyen majmok "ugatnak" hogy "a paraszt kamionos minek mászkál ha nem tud vezetni", miközben ő lehet nem is tudná hogy kell tolatni egy ilyen géppel.A másik szánalmas dolog, hogy szidják a kamionost h ne mászkáljon erre és erre...Végeredményben igaza van, ha nem jár a kamion akkor nincs kajája,nincs mit felvennie stb... szóval lehet ezt a témát különböző szemszögekből nézni mielőtt anyázásra kerül a sor... -
cmsworld #53050 Megláttam ezt a témát és jó fórumnak tartottam arra, hogy leírhassam a véleményem. -
#53049 Nem szidni akarlak de már bocs nem az összes kamionos ilyen sőt a nagy része nem ilyen csak páran..de ha nem kedveled a kamionosokat akkor mit jársz erre(nem szidásból mondtam)? -
cmsworld #53048 Személy szerint nem igazán kedvelem a kamionosokat. Mindenütt túllépik a sebességhatárt, előzgetnek és még ők dudálnak a másik emberre. Arról nem is beszélve, mikor talán "megfélemlítés" céljából teljesen közel jön, majd rá-rálép a gázra, pedig egyértelműen láthatja, hogy az előtte lévő nem fog gyorsabban menni. Ha előzni szeretne, hát előzzön, de normálisan! -
#53047 Apum régi DAF-ján a MAN-ra dobta a sárgát de nem annyira látszott így inkább az ötvenest!
-
#53046 Tettem pár friss képet a fotógalériámba.Akit érdekel böngéssze bátran.
Roller460 Fotóalbuma. -
#53045 az első képen látható tátra...nállunk faluba ugyanilyen tűzoltóvan,kitünő állapotban..ha tudom majd lekapom..:DD -
#53044 Azok a marha Galánta környéki Italspedesek.. Múltkor jöttek átt a városon 3 ugyan ilyen Volvoval, meg 2 kis Ivecoval..
#53043: Hát az cink.. Itt csak a Huncargo-nak kelett vissza adni a daf-ot mert tőlük votl bérbe (asszem de nembiztos..) és az benne a pláne hogy 2 másik TGA-mant is vittek szóval kapásból 4 autóval kevesebb + 4 sofőrrel is.. Winkler Transportnál is már csak a "régi sofőrök" vannak.. -
#53043 Jaja az nem jó.
Mi hallottunk olyat is hogy azt a Langendorf-ot amit húz azt is elakarja vinni a bank, szóval ha azt mondják hogy most viszik akkor le kell akasztani és nem lesz akkor mögé pótkocsi. :S -
#53042 Ezeket meg simán le szedte a fagy.. :D El mentünk lengyelbe télen tiszta hó meg jég volt az autó vissza értünk magyarba (melegebb volt az idő mint ott lengyelbe) aztán ahogy olvadt le jött minden.. Még a céges matrica is.. Jobb oldalon volt ez a brunyálós csávó, ballon az ajtón meg hogy "Előzz csak úgyis jönnek szemből.." Szélvédő alatt meg a céges matrica.. -
#53041 Hát ja.. az a kva bank.. apámis ezért vesztette el az elöző munka helyét.. először tönkre kúrtán neki a zöld daf-ot (ki égették benne a műszerfalat..) Utána váltó sofőr volt egy Daf 105xf Space Cab-oson de elvitte a bank.. aztán ki rúgták fatert.. -
#53040 Nafene, nekünk a szélvédőn van matrica az is kezd már lefele jönni :S -
#53039 Apám Zöld DAF-ján ugyan ez volt csak MAN-t brunyált le.. de rohaggyon meg :D fel raktuk nyáron 2009 be erre télen meg le szedte a fagy.. meg az összes matricát amikor lengyelbe hortuk a léalmát... -
#53038 Háhh -
#53037 okés köszi előre is :)
#53034: ez mondjuk jól hangzik, hogy 30.000-et adnak a kiútra...faterék cégüknél is ígyvolt először...ott kaptak 100€-t pluszba azzal a címszóval, hogy kiutaztak, és hogy rendben tartották a kocsit...de mielőtt eljött már ez is megszűnt.
mikor odakerült, összességében kerestek olyan 1500€-t
és volt mellé egy kis okosság is...az fedezte a kaját meg az ilyeneket, szóval az 1500€ tisztán megvolt amiből már nem vitt visza semmit fater...
de a vége felé már 1000€ volt a max, és nemvolt már okosság se.
szóval nem volt érdemes kijárni neki, főleg, hogy Miskolc mellett lakunk, és innen Lambach 650 km...1000€-ért nem érte meg kijárni.
itt átlagba keres olyan 300 körül, de ebből levonnak minden hónapba olyan 20-40 között...ha reklamálsz kövi hónapban talán viszaadják a felét annak amit levontak...
na majd 20án elválik...ha normálisan kifizetik akkor marad itt :)
de most lehet, hogy kifogják, mert a héten 10 sofőr számolt le a cégtől...mikor nincs sofőr akkor ki szokták őket fizetni normálisan, hogy ne számoljanak le többen...
dehát, majd ha itthonlesz fater akkor úgyis elmondom neki ezeket, és majd elválik.
mindenesetre köszi mindenkinek ;) -
#53036 Az egyik Volvo-n volt :D