Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
3-4 hetet máshol is vannak kint. De aki ezt a szakmát választja az elfogadja ezt. Aki meg pár nap után rinyál az mennyen irodába.

TruckerDave
3-4 hete máshol is vannak kint. De aki ezt a szakmát választja az elfogadja ezt. Aki meg pár nap után rinyál az mennyen irodába.

Fagyas Trans
Mindenki tudja mire vállalkozik ha a wabihoz megy.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
Hát jó hogy ez benne van ebbe a szakmába hogy mondjuk egy hónapig nem leszel otthon.

The Truck Is My Life

VERESS 96
thx 😄

Tomika boy

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Fagyas Trans
Ha oda figyelsz a dolgokra, nem hibázol sokat, és nem arra hajtasz, hogy most hol találj hibát a cégben, hidd el ott is meg lehet keresni a lóvét. Csak a sok fiatal azt hiszi máshol jobban keres pedig néhol még kevesebbet is... Igaz többet vannak itthon de ez alkattól függ, hisz valakinek nincs családja annak megéri a wabi de akinek családja van és már akkor picsog ha 4 napja kint van az ne menjen a wabihoz! Nem azt mondom, hogy csak család nélküli emberek menjek a wabihoz hanem olyanok akik megtudnak lenni a családjuk nélkül minimum 2-3 hetet. Mert általában ilyenek keltik a rossz hírt akik nagyon kényesek és nem jó nekik ami van.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
Soha ne mond,hogy soha.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

VERESS 96
második kép nagyba ? 😄 megköszönném 😄

kutizsolt
hat dolgozhatnal a wabinal mert a father ott melozik es megvan elegedve mar 7-8 eve es mindig jo es ujt auto-t kapott szaal nem minden ceg vesz minden evbe felevbe ujj kamiont...
+1 DJKONYA

V-Power Shell

DJKonya
Értelmes felfogás, pár év múlva is így vélekedj ha a családod a küszöböt rágja...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Semmi baj sincs vele. Jobb mint ha 2 lámpa áll magába csõ nélkül.

Tomika boy
Köszi😊

Tomika001
Fasza képek! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Kistódi
Hát inkább ne legyen...<#wink>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

RS
Jobb mintha nem lenne munkád.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
+1

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Jó meg minden.. Meg most nem akarok kötözködni.. De minek kell megdönteni a képet? Ha egyenesen tartanád a gépet sokkal szebb lenne..

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Tomika boy
1. adag 😄
Egy szép Volvo

Kistódi
Nekem is az a bajom!
Én soha nem dolgoznék a Wabinál még ha az lenne az utolsó meló is...<#buck>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Tinka123
Egy bajom van vele, hogy sárga napocska vigyorog a pótkocsin 😊 : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

PttM Fa
Meg a lámpa tartó csõ is ocsmány.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

RS
Akkor rosszul fogalmaztam: nem zsúfolt, hanem alakításra szorul. De mint mondtam ez is ízlés dolga.

á 2 lámpaval csuda lenne. Így szép.

TóNyóóóóóóó
mi zsúfolt neked?

RS
Matricák, oldallámpák - kuka, beltér túlzsúfolt.

De tudom: ízlések és pofonok.

luspaydavid
Nem rossz a lámpából elég lenne csak kettõ is jó is 😄

The Truck Is My Life

Igaz hogy nagyon Scanias vagyok de ez kimondottan tetszik!! Nincsen tú díszítve egyszerûen szép.

sox79
Mi a baj vele??

sox79
Idõközben látom megoldódott!
Már mindegy!

RS
Nekem nem tetszik. 😊

sox79
Felrakom mégegyszer:

ja szóljál hogy olyan is van :9
kössz

thomson002
Minek van a keresõ alul ?

link

http://indafoto.hu/Thomson

aha de linket mutatnál?

sox79
Van róla még egy kép!
Az volt is már itt fenn!
Itt találod: #29881

Gerypapa 95
õk a cummások .. állandó kamionon vannak .

Az a Manci tetszik<#eljen>

Okéjó.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

PttM Fa
Az meg milyen csatorna?

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Legolas86
Estét! Most kezdõdött a Smokey és a bandita 2. része a Universalon...

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

kgb12
Azért nem díszítik mert, nem mindig saját autóval vannak és ha nem saját az autó, akkor minek költsön rá .

Manchester United FC

94mike
zászló,meg ilyenek nem sokbavan..már énis észrevettem,mikor valameikbe látok függönyt,meg egy táblát..elvagyok ájulva:'DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

sox79
Pár csinisított wabis gép! Nem saját képek:

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Én úgy tudom hogy egy van nekik és saját állatainak visznek takarmányt.

vki nem tudja h a Hunlandnál a mozgópados potal mit szállítanak?
Gondolom a cég egy fillért se költene rá és a sofõrök meg örülnek ha a fizetést rendesen megkapják és semmi kedvük nincs díszíteni az autot!

sox79
Egy -kettõ van! De amúgy elég ritka!
De hogy mi az oka azt nem tudom!

VERESS 96
Komoly a csávó 😄