59456
-
#53317 Látom azért a Milliomos is szereti a Spanyol pályát: D Sztem fater is ismer egy pár embert ettől a cégtől(Remélem fater is hamarosan újra déli pályás lesz, mindenjólmegy*_*):) -
#53316 Sejtettem hogy ara jártok. -
#53315 Miből gondoltad?? :-) -
#53314 Gondoltam hogy a 4-es benne lesz. -
#53313 Hali!
Változó! Ezek például akkor készültek mikor négykézbe mentünk és pont nem én vezettem!
De többnyire 4 es út, 405 , M0! -
#53312 Értelek. Amik most fognak jönni újak lesznek ezeket meg eldaják sajnos:(. Személy szerint én Volvo-s vagyok de a DAF se rossz annak is vannak előnyei meg hátrányai is . -
#53311 Nem lesz új az tuti :D 500-600 ezer km környékén lesz az is szerintem :D euro3-4 es :D Szerintem ahol talál onnan veszi...A feketét is Németből vette Bühn Transos volt(ahogy a régebbi képeken láccik is) és múlthéten cserélték ki a "céges" matricára a Bühn Transosat :D
DAF ok faszák (szeméylszerint szerintem jobbak is valamennyivel mint a volvok ) Mert ugye nevelőapum is roadmatyis DAF-al jár és az valahogy meggyőzőbb volt nekem mint a volvo :D Mégha sima SC is :D -
#53310 Honnan veszi? Újonnan?
Egyébként faterék is most kapnak újakat mégpedig DAF lesz de azt nemtudom hogy kisfülkés e vagy nagy. Elméletileg jövöhéten mennek érte repülővel Hollandiába, de ez még nem 100. -
#53309 Jóez :D Azért már ezen is megláccik a sok kilóméter :D
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy lesz-e "új" volvo, mert megvan igérve, hogy nyár végére jön mégegy 500 as volga :D Végülis most "vérfrissítés" van, mert vette először a feketét elméletileg az lett volna a JXS helyett és akkor jött volna a KOC belföldre, de kellett még a KOC nemzetklözire mert volt rá meló. Most jött ugye apa MAN-je ezt direkt apának vette a műtrágyás melóra és ha annak vége akkor nemzetközire. De mivel már egyre szarabb a KOC és már nemvalami életbiztosítás vele nemzetközibe járni, így muszály lesz mégegy újabb autót venni. De nemtudom majd még az odébb van :D -
#53308 Valószínű nemtudom már hogy hol láttam, de ismerős nagyon.
Ilyen sem sűrűn fordul elő hogy fater a gépessel itthon parkol:
-
#53307 Szerintem itt láthattad a fórumon, mert Roller lekapta :D S.O.S Trans vagy valahogy így írják :D Nemnagy cég ez az össz autója+ még 1 fehér, 460-as, állólámpás, XL-es volga :D
A KOC meg bulgár, élőállatos gép volt és hajtották bele a kilómétereket rendesen...
De olyan állapotban is van XD A JXS meg jó autó lenne, csak sóderos volt, rövidhidas és egy kalapkaki XD -
#53306 A KOC-ban elég jó a km fateroméban is akörül van. Csak azért kiváncsiskodok mintha nemrégiben láttam volna ezt a fekete volgát, de azt meg nem mondom hogy hol.
Melyik cég is ez? -
#53305 Köszi :D A volvóban nemtudom pontosan mennyi van, de 600-700 ezer környékén :D A többihez képest ezmég "fiatal" mert mindegyikben millió fölött van (kivéve apa MAN-je) Sőt a KOC-ba 2millió300ezer és mindegyikkel spanyolba járkálnak kivéve a JXS és a Renault, mert ezek a belföldes autók :D
Nyár végén, ha mindenigaz jön mégegy 500 as állólámpás volga és akkor a KOC kerül át belföldre a JXS meg el lesz adva :D -
#53304 Jó képek főleg a 3.
Fekete volvoba mennyi van? -
#53303 Voltam ma apával a telephelyen:D 1 kivételével mindegyik autónk bennvolt :D
A fekete vezérgép
Apáé :D
FLM
Csoportkép :D KOC, Apáé, JXS, JSR, LTC
-
#53302 Hol lövöd őket? -
#53301 Nemhiszem hogy sokat bányáznak vele.. :D Inkább gabonáznak..
De hát láttad az a copfos faszi aki festi a gépeket, sztem unalmából csinálja :D
Össze cseszik a festést 1-2 napra kivonják a forgalomból a gépet aztán gyorsan újra festik :D -
#53300 XD nagy gyerekek :P -
#53299 Úgy higy ilyen autót nem vinnék bányába, meg kavicsos környezetbe :) -
#53298 Ez jutott szembe :D
-
#53297 Innen +nézve eléggé leér a gép alja... De van akinek van erre pénze. :D -
#53296 aku... Ez mintha nem is Scania lenne :D Milyen érdekes hangja van.. Olyan a hangja mint egy régi Cummins motoros gépé..
Meg azért elég beválalós a sofőr.. :D Majdnem felborul amikor nyomja a Mad Max köröket :D
-
#53295 Ezt hogyérted?.. -
#53294 Hogy lehet ilyen autót bulicskáztatni?-.-:O: D -
ScaniaBoy #53293 aki régebben felrakta azt a fekete 4-es szériás 530-as Scaniat amint fent van szúró és króm napellenző van és egy thelyen állt és Prezzi volt ráírva. Felraknát legyen szíves?? -
ScaniaBoy #53292 A gabonás R-es Scania a Kövér-trans-é. -
#53291 -
#53290 Kicsit szép lett...
-
#53289 Nincs mit. -
#53288 Köszi, megy a bannerbe! :) -
#53287 Kaposvár,Kométa.
RS, parancsolj.
DAF Limited Edition
-
#53286 Széép!
-
Sóschips #53285 Engem meg egy órája:D..50el index nélkül csaptam ki eléjük:D..de csak 5ezer lett,hála a rendőr néninek:D..mert azt mondta a faszi,hogy ez amit csináltam súlyos bírság,aztán az egy 20-as.de még jó,hogy a biztonsági övért nem büntettek. -
#53284 Mikor ment lefele akkor is latott,es nem allitott meg..am lefele telefonaltam is,lehet ezert allithatott meg?Ja es a jardan mentem.Kellett nekem csajozni :D -
#53283 haveromat tegnap fogták meg úgy hogy egyenesen menni se tudott, nem hogy lámpa meg ilyenek.... de nem lett semmi belőle csak megkérték hogy tolja a bicót :DDDD -
#53282 Ez meg a jobbik eset :D -
#53281 Szerintem felírt és legközelebb bünti -
#53280 Igen,de helyszini birsag kellett volna legyen nem? -
#53279 Számithatsz! Haveromat azért büntették meg 10.000-re mert nem volt a pedálon fényvisszaverő. -
#53278 pici off : Az iment jottem haza biciklivel(sotetben),es a rendor felre allitott,nem volt lampa.Fel irta a nevem,es a cimem,de semmi fele papirt nem adott.Szamithatok buntetesre?Amugy Romaniaban lakom..