59456
-
#53397 Én is nagyon unom. -
atesz11 #53396 *olvassák -
atesz11 #53395 Már bocsi, de te ennyi hülye vagy, vagy csak szeretsz kötekedni te fórumhuszár?
Hesston nem úgy értette, hogy úgy fogja fel, de amit használnak az használódik, de ha te ennyire félre érted a dolgokat legalább ne kössél bele mindenbe, senkit nem érdekelsz, nem azért van a fórum, hogy a te beszólásaid olvassa. (Bocs, de már szúrta szemem a srác) -
#53394 Hát ha te azon az elven vagy hogy amivel mész kamion az úgyis tönkre fog menni 1x oszt nem is kel akkor takarítani meg semmi akkor a te kezedbe kamion nem való!
Kíváncsi vagyok milyen higénikus a te szobád -
#53393 Apám már kb 6-7 éve gabonázik,(vagyis idén februárig,míg a HAC-nál dolgozott.) rendes oldalfalas pótkocsival és kifele mindig gabonát hordtak,ettől függetlenül soha nem volt koszos a fülkéje...igazad van abba,hogy a por mindenhol megmarad meg minden,de kilehet törölgetni,fújatni... -
#53392 Jó ez azzal is hidd el! ;) Eszméletlen szépen lemázolták rá a sárkányokat :D
Ezen a vidin annyira nem látszik, de van pár kép amin nagyon kúúl a festés... :D
Ahhoz képest hogy egy PC-játékról mintázták a srákányokat :D -
#53391 -
#53390 Dögrács -
#53389 galytörő nélkül fasza lenne(: -
#53388 Nekem kivételesen tetszik. :) -
#53387 Ez nekem már túl csicsás, pedig élek-halok a Volvoért... -
#53386 Kedvenc volvóm! ;)
#53385: Agyi szint megvan :D Most azon veszekedsz hogy "akkoris apádé volt koszosabb"istenem erix te tényleg kurv@ hülye vagy... :D Amit használak az tönkre megy, koszos lessz.. Főleg gabonázásba sok por stb.. érzékelteti hatását :D -
#53385 Há-Há
Apám autójára?meg jó hogy életébe nem gabonázott:)
Parkollókba találkoztam már 1-2 gabonás kollégával és azoknak nem volt mocskos belűről a kamion..de véletlen..:D -
ScaniaBoy #53384 nm ne nekem köszönd xd -
#53383 Vááá köszii:'DD pont mentünk hazafele már: D -
ScaniaBoy #53382 Előtte egy saját. :D Egybe van a szerkezet.
Készítette: Frankie
-
#53381 Tudom,énis ott voltam: DD és láttam.xD be szúrnád a képet? -
ScaniaBoy #53380 Faterodatat lekapták :D Rg-n van kép... -
#53379 -
#53378 Most nemtudom minek kelett beszólni.. Egyébként egy gabonás autó szerinted hogy nézki bellülről? Akármit csinálhatsz a por ellen az mondíg otvan.. Kíváncsi lennék ha apád autójára raknának 24 tonna egérszagtól bűzölgó kukoricát és ott hagyná rajta 2 teljes napig mert hétvége, kíváncsi lennék mi lenne benne.. Mert az a mocskos egér mindenhová be megy.. (rohaggyon meg fölzabálta a pilóta kekszem >.<") -
#53377 1. kép fain! -
#53376 Akkor előtte is gyönyörű szép és higénikus fülke lehetett :) -
#53375 Pár kép :)
-
#53374 Még régen mikor fater gabonázott, tavasz végén egy pénteki napon utolsó kanyar kukkorica lett volna de aztán csak megrakodni tudtunk és hétvégén fent volt a kukorica a kocsin.. hétfő reggelre kib@aszott benetrás egérsz szag volt az autóba+ még egérfészek is volt.. ezt mind 2 nap alat.. -
#53373 Fater inkább legyen itthon mint,hogy kinn legyen akár velem,akár nélkülem.
Többet ér ha itthon van,mint hogy én vagyok vele.! :) -
#53372 Montam:'D háhááá.xD -
#53371 És ahhoz nem kell frigo ?
Ez alsóhütős. -
Sóschips #53370 Köszönöm:) -
#53369 Jaaa,fasza szaguk szokott lenni:'DD -
#53368 Az is szép, tavaly voltunk haverral Solton és buszmegbe elment előttünk ilyen tartályos hát... kellemes volt :D -
#53367 Dömsödön azt szokták h pár tartályos autó és akkor a..h fogalmazzák..magyarul,a szart lefújják: D és feldolgozzák árammá,
szomszéd: oké,jó: D
szobi: hát látod..de ez csak magyarba van így.: ) -
#53366 Sima dobozos!
Valami holland virágos autó volt!
Legalábbis ilyen virágos embléma volt az oldalán! -
#53365 hát, általában miis ígyszoktunk lenni, mert általában garatba kell borítani és cső...
de ott silóba kellett fújni, elkezdtük fújni, és a felénél aztmondták h stop majd reggel jönnek és lefújhatjuk...egész este ott álltunk, a siló felbillentve, mert az tmondták, hogy ki se mehetünk már mert a felét már lefújtuk...reggel jöttek, és beindítottuk a kompresszort, és kb 10 pec alatt végeztünk...azért álltunk ott egész este -.- -
Sóschips #53364 áhh gecc az krva büdös:|...még az elején mikor elkezdtünk kaposvára járni,és akkor még egy Mancival jártunk,hát mit ne mondjak:S...de az utóbbi pár évben mintha már nem lehetne érezni,vagy csak nem fújta felénk a szél:D
Májki: nem szeretem a mérget:DDDD -
#53363 Most gondolj bele Solton milyen szag van az ATEV-nél :D Meg van mimkor tartályokba viszik el a dögök levét vagy mit fuhh -
#53362 De mérget ne vegyél rá h ezis hütő:DD -
Sóschips #53361 áhh köszi:D..arra emlékszek:D -
#53360 Sztem hütő..lehet h hülyeséget mondok,de faternakis volt egy hasonló csak mergában..multkor dobtam róla képet: DD -
Sóschips #53359 Ez gyárilag dobozos?vagy lószállító?vagy lószállító volt?:D..bocs,ha hülye kérdés:$:D -
#53358 Fasza:'D mi nemszoktunk sokáig maradni,mérlegelünk/billentés/mérlegelés>tipli: DDde mire kiérünk,komolyan mondom már rosszul vagyok: SS