Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djano
Fasza képek már én is voltam vagy 2 szer a csempéseknél😊
Fagyi:Fasza vidik

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Fagyas Trans
Saját vidik. 😊

Czuki: Romhányba voltál és még be se köszöntél! Szégyeld magad. Amúgy jó képek!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

CzUKi
Suzuki-ba is mindig kinn maradtam, de oda mindennap mentünk és összehaverkodtam a biztonsági õrökkel XD Tökjófejek voltak XD Küldözgettünk egymásnak telefonra mindenfélét meg ellehetett velük hülyülni 😄 Csak egyszer kétszer lógtam be ugy, hogy elfeküdtem az ágyon mert nemnézték át a fülkét, csak akkor bent kellett figyelnem, hogy ne vegyenek észre 😛

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Szobi30
alsónémedi pennybe is ugyanígy van...régen mennyit fetrengtem ott a fûbe...
egyébként pedig máshol még nekem se volt gond...vagyis tavaly Angolban egy vegyi gyárban kiszállítottak, de ott legalább elnézelõdtem, mert volt mit nézni 😄

Tomi: ha meg nem akarnak beengedni, addig amíg be nem mentek a kapun pattanj fel a felsõ ágyra...

www.szobi.picturepush.com

Tinka123
Audiba még ha négykézbe megy valaki, akkor is csak az épp munkaidejét töltõ sofõrt engedik be 😊 Én is eltöltöttem pár órát az audi portáján : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Minket Szabadegyházára a szeszgyárba beengedtek, de a Viktor mesélte hogy öt már nem 😄

The Truck Is My Life

Hejõkürtön és Szigetszentmiklóson nekünk sem volt semmi ilyen probléma😄
Egyébként Tomi én még mindig azt mondom,örülj,hogy kamionozhatsz egyáltalán.

к.ιηтнуα.

Hesston
De ezt sose értettem.. 😄 Miért nem lehet veled egy kisérõ?..
Üzemi baleset elkerülés végedt vagy mi?😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Na ne.. 😄 Én is a Fehérvári központra gondolok, de Hejõkürtön és Szigetszentmiklóson sem volt semmi probléma eddig soha, mindig beengednek.

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

PttM Fa
Utcába jött :-/
Minõségért bocsánat!

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

TóNyóóóóóóó
mi sose buktunk le😄, de viszont egyszer valami vegyi üzembe mentünk ott apám leadott a portán meg még az audinál is anno😄

CzUKi
Sziasztok ! Elvoltam ma apával Romhányon, csináltam pár képet (és kameráztam is majd lehet összedobok egy videót😄 ).
Õ volt a mai alany 😄

nagyobb méret
Baleset a nulláson=2 óra állás a stauban ....:/

Romhányon kivilágítva

nagyobb méret

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Nem is kel engem kérdezni anélkül is tudok válaszolni<#idiota><#idiota>

Hát sajnos nem.:S
+ egyszer már így lebuktunk Szlovákba, de már kifele jöttünk azt a Szlovák fújta 1000-el... xD

TóNyóóóóóóó
jaah, gondolom akkor nem lehet alkalmazni a jól bevált függöny mögé elbújós módszert?

Hesston
Lassan már egy éves kép 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Nem tudom, de annó bele is ültek és megnéztek mindent...
#51867: Én nem a boltra gonolok ám xD
Hanem a Duran-Trans mellett van egy nagy cég és az a Lidl-nek valami nagy gyárja vagy nem tudom...

Én a mai napig járok faterral, és nem szólnak a Fehérvári Lidl-nél, simán beengednek.

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

luspaydavid
Senki nem kérdezte <#idiota> Amúgy jól van akkor. 😄

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
mennyire nézik át a fülkét?

Nekem az ilyen kís gépek nem tetszenek. Látom van egy kettõ nagyobb is.

Aha vágom, fasza gépek.

luspaydavid
Bátyámnak ajánlották hogy ide jöhet mert még nem volt nemzetközin és mondták nem gond, de még ezt az évet ott akarja tölteni a gabonázással és után megy át.
Am annak a cégnek itt vannak az autói Kalo-Transport Kft.
Szóval van pár 😄

The Truck Is My Life

õõõõ úgy értem h egyenlõre....

Csak nem az uccsó fuvarja volt nemzetközibe. Elmehet más céghez is. Nem?

Ja, de akkor is velem van kibaszva, mert elterveztem a nyaram erre Lidl-rõl Lidl-re járunk + Fehérváron a Lidl telepre be se engednek... :S
Am kis 7,5-essel mentek ha mentek?😮
Ponyvás?

luspaydavid
Merci actros v. Atego

Tomi Az igen, de legalább van valami.

The Truck Is My Life

TruckerDave
Ha mentek milyen géppel mentek ??

Nekem meg biztos h nem meek, pedig úgy volt....
Erre a buzi Lidl-zés, a mercit is szétbasszák remélem, áááh már nem is érdekel, de én biztos ki nem takarítom úgy mint amikor megkaptuk...

luspaydavid
De még nem biztos.. <#szomoru1>

The Truck Is My Life

Jó neked!
#51853: Ja, asszem....

luspaydavid
Most nézem 😄 az van rajta hogy F.Ill. Buzzi ? 😄

The Truck Is My Life

djano
Nagyon szép ez melyik cég?

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
Nem rossz kis Scania 😊 Ha minden igaz akkor év vége fele mi is megyünk nemzetközibe.

The Truck Is My Life

Sziasztok!
Apum csinált egy pár képet az utolsó nemzetközis útjáról. 😊
Scania R620
'Olasz'

+Égõ vagy füstölõ autó valahol Franciában...
'Van oldal kép is róla de pont bele ment a képbe egy másik kamion... xD'

luspaydavid
Hát ja... <#shakehead>

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
meg a korong el dobálás... én apám is csinálta elég sokszor és ráadásul akkor még nem is billencsezett

Szobi30
márpedig nemsokára eléri ha így fojtatja :/
péntektõl megint 5 ft
gondolom jövõhéten megint 5 :S
elmennek már a jó édes k...a a...ukba

#51846: fater mikor még kintvolt az osztráknál, az elején 3 hét 1 heteztek
mikor maradt 4 hétig kapott 380+ magyar minimálbér
a végén már kinvolt 6-7 hetet és csak hétvégére járt haza ezután jóvolt ha keresett 300at a minimálbérrel együtt...szóval emiatt hagyta ott fõként.
itt a Révésznél megkeresi a 300-akat kb
és volt olyan hónap, hogy minden hétvégén itthon volt...jó, persze volt olyan is, hogy kitvolt 4 hetet de annál többet még nemvolt kint innen...általában minden második hétvégére hazahozzák
ráadásul 10 km a telephely nem 650

hungaro
tesóm 6hetet volt kint egy folytában, itthon volt 2x kamionnal, és 300E-et utaltak neki számlára + a magyar minimálbér...<#confused>

Hivatás az Életért!

luspaydavid
Az fasza... nehogy menjen gabonázni. <#kuss> Valamelyik nap mesélte a kolléga ha a gázolaj eléri a 400-at azt mondta a fõnök vége a cégnek...

The Truck Is My Life

Tisztán? ?az kb. egy kisebb Miniszteri fizetés...

Szobi30
ott a pont...azért nem mindegy, hogy tiszta a kártyád, és akármilyen ellenõrést kapsz nem büntetnek meg, vagy van napi 20 órás munkaidõd, meg 15 veztés...és hasonlók.
és ha kapsz egy ellenõrzést 2 millát úgy a nyakadba varják mint a kurvaélet.

Fagyas Trans
Hát de képzelem faterod mennyit megy feketén. És ne mond, hogy nem. Ugyse hiszem el! 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
Miért?(: ugyanúgy vezetni kell,csak az a különbség,h többet kaszál faterom,és minden este itthon alszik..😄 akkor mértne? a topik témakörébe bele tartozik. tesóm nemzetközizéssel ugyan annyit keres mint a te faterod.😄 és sosincsen itthon.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fagyas Trans
A sóderezésbe ne menjünk bele.

PttM Fa
apum állandó 1000 Euró és minden hétvégén itthon fekszik és a gép is itthon parkol.

94mike
Nem akarom el venni a kedved,de apád nemzetközizéssel,h havonta van otthon,ennyit keres? apum sóderra kap 450-et (: kollgégának megvolt már a 480-os,igaz..h kihalásos alapon megy a sofõrfelvétel 😄D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fagyas Trans
250-300. De keresett már 380-at is.

PttM Fa
Most õszintén mond meg faterod mennyit keres?
Mennyit szokott átlagosan?

Tomika001
+1 <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!