Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Új nick :D Jéé de laza :D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Truck Is My Life
#52926: Nálunk hétvégén a szomszéd szokott ébreszteni a csettegõével! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Tinka: Szép kép 😄 Tatra meg ja 😄 mi is voltunk pár kanyart vele anno, sõt a faszi aki meg vette hetente látom is 😄
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

7,5tonnás kisteherrel<#idiota>#idiota>

к.ιηтнуα.

Jut eszembe,tegnap elõtt meló közben lekaptam.A minõség az rossz,mert zoomolni kellett:S
к.ιηтнуα.
Fent van a bannerban is😊..LLT-061,egy piros állólámpás fh-s😊
к.ιηтнуα.
Hátt õõ milyen géppel járt apud,mi volt a rendszáma? 😄 Egy kis infót mondj róla. 😊
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Viccet...vagy nem vicc?:S😄..félretéve krvajó képek<#vigyor5>#vigyor5>
Nem szoktad látni apum volt gépét?😊
к.ιηтнуα.
De akkor látom nem csak én vagyok így vele,hogy már szánalmas...
Na mind 1 ennek örömére egy scania....
(Osztálytársam apja 😉

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Nem,nekem nem fáj.Én is csináltam képeket,bannerban meg is találod,pl a Wolter Koops-osat,meg azon kívül más márkát is.A probléma csak az,hogy nem csak a Scania van a világon,ráadásul nem is mindenkinek az a kedvence.
Te meg csak ezt vereted is,meg minden.
Nekem meg a Volvo,de senki nem kérdezte.Ráadásul nem is csak Volvot teszek be,de amit Te mûvelsz az már picit beteges.Lásd a múltkori törött Man-os képet..<#rolleyes>#rolleyes>
Off vége
к.ιηтнуα.
www.szobi.picturepush.com
Az fáj hogy felrakok pár jó Scanias kápet amit én csináltam??
Ha tetszik ha nem akor is ez a Kedvencem.
к.ιηтнуα.
Nagyon szép géppel jár😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Tökéletes párosítás
Scania + gabonás pót

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]