59456
banner
  • Rikcsoo
    Mit hazudgálsz?
  • VERESS 96
    :D
  • Gell97 kolega
    Köszi! :)
  • Hesston
    Jaja.. Ebbe a DAF-ba is tavasszal volt reljes motor felujítás mert eléggé széthajtották Tavaly februárba vették meg a cégtő ahol apám halytotta és azóta semmit nem csináltak vele csak mentek vele, aztán kicsit most költöttek rá, kicsit helyre hozták a 430 ból 500 lóerős motorját aztán megy rakottan mint az álom :D
  • CzUKi
    Nekem is hasonló emlékeim vannak a kicsi ivekkó-val :/ Csak még nemláttam azóta sehol, pedig kiváncsilennék mennyire viselik gondját, mert apa mint a szemefényére úgyvigyázott rá :D

Szal ha valaki látja apa régi iveco-ját Az ha tudja, fényképezze le, vagy ha nem akkor csak nézze meg jól, hogy mien állapotban van. Elméletileg ugyanez a rendszám és a ponyva is. Köszi előre is :D
  • Hesston
    Egyébként ma át mentem Rajkára megtankolni az autót aztán kb 3 hónapja először othon találtam apám ex kamionját :D
    Ilyen volt
    Most pedig ilyen :)

Csóri Ződség mellé vettek egy nyerges man tga-t gabonázni de azt még nem láttam bár apám rá kérdezett hogy nem mehetne e sőfördödni valamelyikre bár neki nagyon a DAF felé húz a szíve nemhiába akarta megvenni amikor el külték a Winkler Transporttól..
    Istenem :D mennyit gengeltünk ketten ebbe az autóba :D Volt hogy 1 héten többet aludtam a székbe vagy az ágyon mint othon xD
  • roller460
    Az komoly. Bár úgy is kell azt... Lefagyasztani őket -41 fokon aztán a kikötőben meg le dobni őket a rendőröknek.
  • kazai21
    Amikor apu spanyol cégnél volt akkor egy kolléga mesélte,hogy egyszer hűtőzött és oda is bebújtak a bevándorlók mert benézték,hogy Angolba megy közbe lement vissza spanyolba...És pont állt 48 órát hétvégén azt azt hiszem indulás előtt nyitotta ki a hátulját valamit meg akart nézni és kinyitotta a hátulját és 2 ember megfagyva kidőlt onnan...
  • Hesston
    Fateromnál Bézból ütő van mindíg..
    Volt pár alkalom amikor áltunk Rajkán a határon mert sok tetű szlovák egymás hegyén hátán akartak be jutni magyarba kereszt apámék meg direkt mászkáltak kint VPOP színeiben és válogatták ki az autókat amikor meg meglátták a zöld DAF ot már fogta a fejét kereszt apám és tellegetett hogy mehetsz! :) Kár hogy ő már nincs többé lassan már 1 éve nagyon sokat segített amikor találkoztunk vele a határon.. :(
  • CzUKi
    Apánál mindig ottvan a vipera, azért szereti mert az ajtó oldalsó rkeszeiben elfér összecsukva, reggel csak kiveszi, kinyitja aztán én nemállnék az útjába olyankor, mert terminátor üzemmódba kapcsol XD Meg azértis jó, h kicsi és az ajtóban van belül a fülkébn, mert ha éjjel akármi van akkoris esetleg tud valamit kezdeni vele :D
  • dimmu8814
    :DDDD Fater pajszerrel kergette őket:-)
  • ScaniaBoy
    Cindas:Na mi van a Milkovitsos 480-assal??
    Scania
  • CzUKi
    Apa mondta, h ha ő olyan dolgot visz amit nemtudnak elvinni a pótról akkor azt szokta, hogy kihúzza éjszakára a pótot szal kivan függönyözve a pót, igy ha elakarnánk vinni akkor tessék vigyék ha tudják a többmázsás szarokat, és ha felmásznak akkor nemvágják fel a ponyvát, de reggel azért vipera a kezében és fel a platnyira :D Mert volneki olyan, h átakart lógni egy ember és fater kergette a viperával, mert ő nemolyan, hogy csakúgy otthaggya elég hirtelenharagú XD Vannak neki is sztoriai...:D
    Fateromnak is felmásztak a hűtőre, csak 1x még nem nyitotta ki az ajtót hanem rákúrta a hűtőt vagy -41 fokra. :DDD
    Utána már verték az ajtót, kinyitotta és elfutottak. :DDD
  • roller460
    Mikor először voltam Angliába apámmal 2007-ben akkor a Francia-Belga határon álltunk meg az autópálya parkolójában Calais-tól kb 25km-re, és éjjel arra lettünk figyelmesek,hogy az egyik német trailer-re mászik föl egy fekete kabátos csávó,aztán mondta apám h biztos a tulaj,mondom éjjel 3kor fekete kabátba...akkor még a Volvonk volt...gyujtást ráadtuk aztán a kürtöt megnyomtuk hátra nézett a csávó,leugrott és elfutott be a bokrosba... Reggel mikor felkeltünk apám mondta,hogy maradjak a kocsiba,kiszáll megnézni a pótot....természetesen kimentem énis,vittem a kést,aztán követtem fatert. Előtte nap én fűztem le a ponyvát és láttam,hogy az nem úgy van visszafűzve ahogy én szoktam hanem csak simán a lekötöző át van rajta húzva...feldobtuk a ponyvát akkor láttuk,hogy nincs fenn az alsó léc...fater felugrott aztán ott kukucskált vele szemben 3 bevándorló a linóleum tekercsek között... Apám elkezdett kiabálni,minden szépet és jót,meg hogy itt a Police meg mit tudom én még mit,aztán már ugrottak is le és futottak ők is be a bokrosba....

2009-ben mikor mentünk akkor pont úgy értünk oda,hogy nem kellett megállnunk,csak Calaisban,viszont az előttünk lévő magyar kolléga hűtős pótkocsijáról 4 embert zavartak le a rendőrök a kikötőben.... Az idióták felmásztak a hűtött áruk közé. -.-
  • SzabyV8
    Itt vannak a kért képek! ;)Osonó
    Herczegh
  • TruckerDave
    Fincsi :D
  • RS
  • Szabcsa
    Apumé... :)

• Hesston
    Hát ja ilyenekre oda kell figyelni.. Mikor még megvolt az osztrák határ itt a faluvégén van egy birtok tele van minden sz@arral aztán egyszer 2000 be a birtok tulaját le akarták csukni mert menekülteket bujtatott a birtokján holott ő egy 72 éves öregember aki már hónapok óta ki sem ment a birtokra azok meg elbújtak..
    amikor még élt a kereszt apám sokmindent mesélt a határról hogy esténként robot helikopterral mennyi határsértőt fogtak el.. meg egyszer volt egy kamion meg volt rakodva papír hengerekkel, (legalábbis annak látszott) de a közepébe volt vagy 5 menekült elbújva..
    #54264: értelmi szintes válaszodat megint köszönöm, és nemértem miért kell anyámat szídni.. :)
  • Szabcsa
    és amit csinált képeket nem fogja felrakni vhova???
  • Rikcsoo
    Még 1x elmondom mert látom nem érted a jó édes anyukád erix érted?..
    Ja csak a csávó előtte észre vette csak ha nem vitte volna el őket akkor agyonverték volna..
  • dimmu8814
    Apám amikor másodszorra ment Angolba akkor 4 négert vitt át.Persze faterom nemtudta,hogy felmásztak.Angolba megállt egy piros lámpánál és akkor ugrottak ki.Faterom fönöke kérdezte,hogy miért nem futott utána apám??:DDDD Az angol rendőr nem mondott semmit apu mehetett tovább.Mamár amikor megy angolba akkor mindig megnézi a pótot:DD Egyszer álltunk a porosba és egy Sprities kollega állt melletünk.Reggel nem indult a magnum ezért bekellet bikázni.Spirites mondja ,hogy este hallotta felmászni a négereket.Le is zavarta őket voltak vagy hatan....
  • Hesston
    Azért volt balf@asz a sofőr erix cimbi..
    Én már csak azért is átnézném az autót elidnulás előtt hogy ilyen egyházi szarházi pórnép nincse az autó alá feküdve, mert ha csak annyiból fekszik alatta hogy alszik eggyet a hűsbe és átmész rajta akkoris téged vesznek elő..
  • Rikcsoo
    Ez semmi..
    Kolléga mesélte hogy egyik Wabis gépre felmászott 6bevándorlo xd Belgiumnál és a sofőr átvitte őket a határon és 6x2000Euróra büntették a sofőr kb 3milla és ha ott hagya a Wabit és nem tudja kifizetni akkor a házára terhelik az adósságot tehát elveszik a házát!
  • luspaydavid
  • Hesston
    A pofátlan mocskos potyautas, én a sofőr helyébe bele b@asztam volna ott a tengerbe.. Legalább tiszta lett volna..
  • ScaniaBoy
    De haverom volt.
  • scania
    tir-portálon vannak környékbeli srácok
  • ubul97
    Napot
    Szaby v8:Őt át bírnád küldeni nagy méretbe????

Csak amikor te fényképezted...
  • Tomika001
    3. DAF!
  • Szabcsa
    valaki nem fotózott ma Mátészalka közelében egy buszmegállóbol?:D:D
  • Gell97 kolega
    Az 1. Képet elkérhetném nagyban? Apám kollégája. :D
    Am jó képek!
  • SzabyV8
    Bernáthos verdák
    Samu-Géza
    Gida,és Sittes 01
  • SzabyV8
  • luspaydavid
    1.
    Többi :D
  • SzabyV8
  • SzabyV8
    Itt valami hiba volt két Varga lemaradt...
  • SzabyV8
  • SzabyV8
    Nah folytatom :P