Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Lámpás Jimy
Csak demonstráltam vlmit, nem jelenti azt hogy örülök neki. <#zavart2>#zavart2>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Az G420 as Scania mindíg itt át a Jánossomorjai Leierbe..<#eljen>#eljen>
Új nick :D Jéé de laza :D

Kisújszállási nemzetközi gépkocsivezetõ keres kollégát aki Mosonmagyaróvár felé Debecen felõl a 4.sz fõút Kisújszállás érintésével közlekedik, vasárnap késõ délután vagy este.Jelenetkezés várok itt a fórumon vagy telefonszámon: +36202891699 érhet el. Elõre is köszönöm!
Ezt a belesettet egyik kolléga látta és csinált is róla képet Facebookon láttam csak már nem tudom ki csinálta a képet róla(19 másodpercnél van aza rész amirõl képet csinált lehet ti is láttátok már buukon)
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Képek - durva!
Trans Packing bázis:
Bútoros kiskocsik:
És a DAF

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fazer: öreg gép azt az ajtót már csak úgy lehet becsukni.
The Truck Is My Life
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de ezek mindennel foglalkoznak 😄 Haverom Parndorfon dolgozik a Bidogáz üzembe aztán mesélte hogy ezek járnak hozzájuk õsszes kukorica silót hordani..
Böhm
Van pár kép..
Kavics bányájuk meg asszem Parndorf elõtt van.. (Gondolom ismerõd város név 😄 ott van az osztrák pálya melett ha mentek bécsbe..)
sox itt van a ponyvásod 😄 csak itt több van 😄
Legtöbb az ilyen dupla huzós merci vagy volvo 2 tengelyes nyerges póttal..

Ezeknek rohatt sok kavicsos szerelvényük van ausztriába itt a határ melett..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"