Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nekem nagyon tetszik!!<#wink>#wink>
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Én nem tudok ez ügyben segíteni, de ajánlom ezeket a fórumokat is, hátha kapsz választ kérdéseidre:
TIR-Portál
RG Truck'Z
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Új vagyok itt, érdekelne ha van valakinek 4tengelyes billencsen szerzett tapasztalata, munkahelyet szeretnék váltani! És informálódnék.
Milyen a munkarend, mennyit kell menni naponta, és nem utolsó sorban mennyit lehet keresni vele?
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Én most két napja nem nagyon fotózok,ma is csak 3 képem lett+ egy múlt heti kép😊
Pár képet én is rakok.

Amúgy úgy értettem hogy alacsony fülkés de széles, meg van benne ágy.
Bocsi a 2HSZ-ért.<#whatever>#whatever>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Apum is 463 as F2000 el tolja. jelenleg légpárnák nélkül.<#idiota>#idiota>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nagy kabinos vagy kicsi a MAN?
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Zsolti: Fasza képek! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
The Truck Is My Life