59456
banner
  • daf xf
    Előszöris gratulálok.:D
    Másodszor pedig oktatás?
    Nem volt semmi oktatás, ez itt a kamion, ezzel fogsz vizsgázni. 4x körbe mentünk a rutin pályán, ez volt tegnap. Ma nem is voltam vezetni, majd holnap kell mennem reggel.:S
  • Hesston
    LoL? Holnap leszs Bü vizsgád és tanfolyamon nem is voltál hogy nemtudod mi lessz?
    Hát semmi érdekes. kérdezősködnek hogykell javítni ezt azt meg mi a teendő ha valami elfossa magát útközbe..
    Nem vészes szerintem..
    jobbEgyébként ma voltam C-kategória forgalmi vizsgán ahol Sikeres vizsgát tettem!!
  • daf xf
    Hali srácok! Tudtok mondani valamit a Bü vizsgárol?
    Mert ugyanis nekem holnap reggel lesz C kat. rutin meg Bü vizsga.:S
  • kutizsolt
    hello
    édesapám volt kolégája mindig csak a MAN-okat szerette és legtöbbet avval is dolgozott most más céghez került és IVECO-val melózik és elmondása szerint nagyon jó az IVECO azt mondja ,: igaz hogy nem a MAN-al talál de megálja a helyet és most nem nagyon cserélné le az Iveco-t
    szaal mindenkinek megvan a rangsora :D
  • Effe88
    jó értem:)
    kösz a választ Szobinak is!!!
  • luspaydavid
  • RS
  • RS
    Üdv!
    Igazából ma már azt mondják, hogy eltűnt a presztízs kategória ebben a szegmensben, ami valamilyen szinten igaz is, mert az összes márka hozza az elvárt szintet. Mondjuk a Renault és az Iveco az, amelyiket nem istenítik úgymond.
  • Driver92
    Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. Tudja valaki h a lengyelországban július 1 től életbelépő pályadíjas készüléket hol lehet beszerezni ?? Előre is köszönöm :)
  • Szobi30
    szia!
    mindenkinek más a jobb.
    nekem pl a DAF számít a legjobbnak, de rengeteg ember szerint a SCANIA, Volvo, MAN stb...
    szóval mindenki szerint más :)
    nekm megvan a véleményem, hogy melyik az a 3 márka, amik a legjobban megállják a helyüket, de le se írom, mert csak a vita lenne belőle. :D
  • Effe88
    hali
    Srácok ti mint hozzáértők mondjátok már el nekem hogy van e valami rangsor a kamionoknál??Melyek számítanak a legjobbnak stb....:)
    köszi
  • leho94
    mikor 0. órám van akkor 6.30-as 1-essel járok, mindig átható pálinka szag van :DDD kemény
  • Tomika boy
    Pénz beszedés!
    Ez ugyan olyan mint a Trafizás !
    Már vadásznak!
  • TruckerDave
    jaja :D Azokon ülni kell, hogy átéld azt a kényelmet, a szét rázó motort, az őrült sofőrt stb. :D
  • Amatorversenyzo
    ja az lehet, néha kisit érdekesen fogalmazok az tény.
    Csak mindig leírom a véleményem
  • RS
    Nem is mondtam egy szóval sem hogy problémám lenne a véleményeddel, csupán érdekes a megfogalmazása.
  • Amatorversenyzo
    csak annyi hogy telibeszarom a környezetet több okból is.
    A környezet túl élte azt amikor bekövetkezett az ősrobbanás több milliárd éve.
    A légkör mérgező gázokbúl állt.
    És savas eső esett a lávára ami alkotta a földet.
    Mi lett belőlle?? Vízgőz.
    Abbol meg oxigén, ezután több ezer évig csak esett az eső abból lett az óceán.
    Nehogy már azért pusztul el ez a szar földgömbgenyó mert túzáztatom a motorokat.
    A környezet magát pusztitya majd el szépen lassan.
  • R420
    Valamiből meg kell nekik is élni...
  • RS
    Téged aztán jól elkapott a gépszíj.
  • Sóschips
    Mekkora bögre vagy TexDDD...kár hogy általános alsó tagozatban nagyon sokat hiányzotál:/
    De az a baj,hogy még viccnek is gyenge volt:)
  • leho94
    jókis 1-es, fapados helyi busz :DD
  • TruckerDave
    Itt Kecskeméten valamelyikre Euro 1-van írva, úgyhogy azok még azt se teljesítik. :D
  • Amatorversenyzo
    én is a amg mercédeszembő kiszedettem a katankizátórt hogy jóbban vegye a fordulatot a motor és dopbttam rá egy sportkipufogeszt, és euro 5 norma szerint se fizetek rá adót gyerekekekk hahahha
    És csipesz tuning van benne.
    600+ lóerő
    Szerintem euro 3 se van most így de én leszarom
  • RS
  • Kis Csendes
  • DIESEL DOG #54581
    Az a vicc hogy kb. 20 éves Rába D10-es buszon hátul díszeleg az Euro 2-es felirat, de a valóságban köze sincs még az 1-eshez se.... betolnánk egy műszaki állomásra, rádugnánk a kipufogóra a szondát, aztán mérnénk olyan CO értéket hogy a a szemünknek se hinnénk... :D
  • RS
    Legjobb mikor a légszennyezéssel jönnek, közben a legtöbb gép már teljesíti legalább az Euro 4/5 normát, de pl. a régi volánbuszokra nem szólnak egy rossz szót sem.
  • DANIELTRUCKER
    Aztán majd csodálkoznak ha nem lesz elég cég, mert csődöt mondanak!

Figyeld a pót feliratát!Scania Euro 6!
  • luspaydavid
    Nem semmi pót

RS, nem hogy segítenék a munkájukat mint csak a pénzt behúzni tőlük
  • RS
  • Kistódi
    A jobb oldal a külső ság a belső pedig a baloldali sáv....
  • kutizsolt
    a kamionos azért nem a kilsö sávból kelne leforduljon jobra hanem egyszer át kellet volna áljon a jobb oldalra majd úgy lefordulni
  • MANos Viktor
    Ja tényleg azt nem is láttam... :)
  • hungaro
    azért a kamionos is hibás eléggé mert azért az "ebből az irányból BEHAJTANI TILOS" tábla befigyel! De tény hogy ha a motoros megfelelő sebességet választ akkor meg tudott volna állni!
  • Sóschips
    Ahova behajtani tilos?
  • MANos Viktor
    Azért hogy be tudjon normálisan fordulni.
  • Tomika boy
  • Sóschips
    Én tudom:D...sportmotoron már kivesézték ezt a videót..:D
  • Tomika boy
    Mind 2 en hibásak!
  • Sóschips
    Miért is?..a kamionos meg miért akar baloldalról jobbra fordulni?