Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANos Viktor
Áá az nem jó... :/ De legalább már nem kell sokat várnod nyárig 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Szobi30
pontosan...
én sajnos nemtudok 😞
fater tegnap este 10kor indult németbe...de majd nyáron bepótolom 😄

www.szobi.picturepush.com

MANos Viktor
Szerintem akinek van lehetõsége rá mindenki megy 😄D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

sox79
Ja-ja! Qualitrans-os vitte!

luspaydavid
Árnyék.... amúgy 1 ha te monitorod nem támogatja az árnyékokat, igen jó lenne menni a szünetben 😊

The Truck Is My Life

94mike
Nekem már szünetvan,és ma voltam: DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szünetbe mentek kamionozni?

Hányat vittek? Gondolom te rendelted meg és a kerted volt az uticél 😄 xd

luspaydavid
Qualitrans-Cargo vitte? 😊

The Truck Is My Life

sox79
Ma csak ez sikerült:

luspaydavid
<#wink>

The Truck Is My Life

V43 1105
Meg az egész DAF kb <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hesston
Kicsit szétvanesve a balos tükör 😄 <#eljen>

Új nick :D Jéé de laza :D

RS
Jó kép! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Cseh 😄

The Truck Is My Life

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kék Bond ;D

TóNyóóóóóóó
fater kint volt németbe múlthéten

CzUKi
És befelé mekkora van ? Mert nevelõfaterom is mostjön haza oroszból ukránon keresztül. 😄
Õ meg a vámon állt 5 napig ...

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

luspaydavid
Hát igen a szigorítás betesz nekik <#szomoru1>

The Truck Is My Life

matyi0323
Fuu..
Nem tudom mennyire jártok ukrajna feléé..
No mindegy, faterom tegnap ment ki, elõször.. class fm olyat beszélt, hogy 6-7 órás a várakozási idõ... aha. egy nagy ló...t :S 😄 9 km-es sor van a záhonyi határnál, fater 27 óra alatt, elõre ment másfél km-t. :S

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Gerypapa 95

nekem nagyon tetszik 😄 nem tudom miért . . .

sox79
Változó!
De havonta egyszer biztos!

jaja tényleg ez a 41-es Levelek környéke.
thx.
Gyakran jársz erre?

sox79
2011. 04. 13.
Pontos helyet nem tudok!
Nyíregyháza és Vásárosnamény között valahol!

Kössz. És még azt kérdeznem hogy mikori a kép és merre készült?(helységben)

sox79
Tessék itt van:gabonás scania

kicsit dúrca 😄
nem sokminden látszik de 0:37-nél nem ez van?

Hello. A gabonás V8-ast eredetibe beraknád? Jó ismerõsöm.

sox79
Képek:

Tinka123
Látom azért a Milliomos is szereti a Spanyol pályát: D Sztem fater is ismer egy pár embert ettõl a cégtõl(Remélem fater is hamarosan újra déli pályás lesz, mindenjólmegy*_*)😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

imihaver
Sejtettem hogy ara jártok.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

sox79
Mibõl gondoltad?? :-)

imihaver
Gondoltam hogy a 4-es benne lesz.

sox79
Hali!
Változó! Ezek például akkor készültek mikor négykézbe mentünk és pont nem én vezettem!
De többnyire 4 es út, 405 , M0!

imihaver
Értelek. Amik most fognak jönni újak lesznek ezeket meg eldaják sajnos😞. Személy szerint én Volvo-s vagyok de a DAF se rossz annak is vannak elõnyei meg hátrányai is .

CzUKi
Nem lesz új az tuti 😄 500-600 ezer km környékén lesz az is szerintem 😄 euro3-4 es 😄 Szerintem ahol talál onnan veszi...A feketét is Németbõl vette Bühn Transos volt(ahogy a régebbi képeken láccik is) és múlthéten cserélték ki a "céges" matricára a Bühn Transosat 😄

DAF ok faszák (szeméylszerint szerintem jobbak is valamennyivel mint a volvok <#vigyor2>) Mert ugye nevelõapum is roadmatyis DAF-al jár és az valahogy meggyõzõbb volt nekem mint a volvo 😄 Mégha sima SC is 😄

imihaver
Honnan veszi? Újonnan?
Egyébként faterék is most kapnak újakat mégpedig DAF lesz de azt nemtudom hogy kisfülkés e vagy nagy. Elméletileg jövöhéten mennek érte repülõvel Hollandiába, de ez még nem 100.

CzUKi
Jóez 😄 Azért már ezen is megláccik a sok kilóméter 😄

Amúgy kiváncsi vagyok, hogy lesz-e "új" volvo, mert megvan igérve, hogy nyár végére jön mégegy 500 as volga 😄 Végülis most "vérfrissítés" van, mert vette elõször a feketét elméletileg az lett volna a JXS helyett és akkor jött volna a KOC belföldre, de kellett még a KOC nemzetklözire mert volt rá meló. Most jött ugye apa MAN-je ezt direkt apának vette a mûtrágyás melóra és ha annak vége akkor nemzetközire. De mivel már egyre szarabb a KOC és már nemvalami életbiztosítás vele nemzetközibe járni, így muszály lesz mégegy újabb autót venni. De nemtudom majd még az odébb van 😄

imihaver
Valószínû nemtudom már hogy hol láttam, de ismerõs nagyon.

Ilyen sem sûrûn fordul elõ hogy fater a gépessel itthon parkol:

CzUKi
Szerintem itt láthattad a fórumon, mert Roller lekapta 😄 S.O.S Trans vagy valahogy így írják 😄 Nemnagy cég ez az össz autója+ még 1 fehér, 460-as, állólámpás, XL-es volga 😄
A KOC meg bulgár, élõállatos gép volt és hajtották bele a kilómétereket rendesen...
De olyan állapotban is van XD A JXS meg jó autó lenne, csak sóderos volt, rövidhidas és egy kalapkaki XD

imihaver
A KOC-ban elég jó a km fateroméban is akörül van. Csak azért kiváncsiskodok mintha nemrégiben láttam volna ezt a fekete volgát, de azt meg nem mondom hogy hol.
Melyik cég is ez?

CzUKi
Köszi 😄 A volvóban nemtudom pontosan mennyi van, de 600-700 ezer környékén 😄 A többihez képest ezmég "fiatal" mert mindegyikben millió fölött van (kivéve apa MAN-je) Sõt a KOC-ba 2millió300ezer és mindegyikkel spanyolba járkálnak kivéve a JXS és a Renault, mert ezek a belföldes autók 😄
Nyár végén, ha mindenigaz jön mégegy 500 as állólámpás volga és akkor a KOC kerül át belföldre a JXS meg el lesz adva 😄

imihaver
Jó képek fõleg a 3. <#eljen>
Fekete volvoba mennyi van?

CzUKi
Voltam ma apával a telephelyen😄 1 kivételével mindegyik autónk bennvolt 😄
A fekete vezérgép <#hawaii>

Apáé 😄

FLM

Csoportkép 😄 KOC, Apáé, JXS, JSR, LTC

imihaver
Hol lövöd õket?

Hesston
Nemhiszem hogy sokat bányáznak vele.. 😄 Inkább gabonáznak..
De hát láttad az a copfos faszi aki festi a gépeket, sztem unalmából csinálja 😄
Össze cseszik a festést 1-2 napra kivonják a forgalomból a gépet aztán gyorsan újra festik 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

sztics
XD nagy gyerekek 😛

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Tinka123
Úgy higy ilyen autót nem vinnék bányába, meg kavicsos környezetbe 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"