Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy Nullás az M5-ös felé full be volt állva. Az 5-ös km-nél aszfaltoztak (kb az M5 ös lehajtónál van) És egészen az M1-ig tartott ... Azért kicsit dúrva, és ráadásul a másik oldal is be volt állva, még szerencse, h mi ki tudtuk kerülni .Ráadásul az M5-ös az új nullás felé is br volt állva mert ott meg baleset volt ... De azéér csúcsforgalomban aszfaltozni <#eljen>#eljen> XD
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Tonyóó: Láthattam én ma apukádat az M5-ön háromnegyed 9 körül, a 153-as km környékén ?😄 Mert mintha ugyanazt a kék, Dancsis ocean race-es volvot láttam volna 😄
Fagyi, Roller: Jó képek 😄<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
A dafot elkérhetném nagyba? 😊<#eljen>#eljen>
Gollo: Rakj fel képeket! 😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Naná, hogy jöhet a többi kép <#awink>#awink>
Kint voltam faterral egy Párizson.. ha gondoljátok teszek több képet.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Nenus: Szintén! <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A Duran Trans-osat elkérhetném nagyban?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hát már meglátszik hogy régen voltam :/ Nem vagyok annyira formában 😞
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Már 5-kor elindult este ,hogy tudjon mosatni mert szezonos cuccot visznek Veresegyházra.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Köcce Daveee. 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tudom a Scania rohadt jó lett.<#wow3>#wow3><#hawaii>#hawaii>
Valami komolyabb szerelvény is jöhetett volna. :/
Mikor már jöttem el,pont akkor jött az egyik nyerges... :S
Új nick :D Jéé de laza :D
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
4. Gartneros állva!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
16 éves? Majd úgy 4 év múlva! 😄DDD
Most hívott hogy azonnal mennyek be városba vezetni (megyek is 4 re)
Mert 3 hét múlva Városi van C-kategóriából aztán van még 17-18 óra vezetni való.. 😄
#53393: Kisfülkés DAF ATI 430 ba minden elõferdül.. 😄 Nyáron pl. mindíg poros minden..😉
#53402: Hol vetted neten? Érdekelne 😊 Jó lenne egy DAF ATI-s poló.. 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Igen is!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Ha neked nem tetszik Hesston véleménye,akkor nem kell rá írni Palika...
к.ιηтнуα.