Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A Sapka már régebb óta megvan de a póló még friss 😄😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
2.Nem okoskodtam csak te kaptad fel a vizet nagyész!
3.Billencses kamionokon is már légrugó van tudtommal..😄
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
a képek
Luspy,Roller, mindenki : Jó képek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Djano: ma láthattam faterodat Miskolc elején??
csak mert szerintem vele találkoztam szembe...még rá is villantottam (egy Seat Toledo-val) de ha észre is vette, hogy valaki villog neki, sztem gondolta, hogy ki az a hülye aki villog 😄 😄
www.szobi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mert én hamarabb jártam arra!
Új nick :D Jéé de laza :D
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
nekem bejön
Az illetõ egy szemüveges fiatal srác,ma is kinn volt olyan 3-4 óra táj.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Frankie barátom volt ma is fotózni. <#papakacsint>#papakacsint>
Nyilván strapabíróbb az acél mint a gumi.. Építkezési gépeken (billencses, mixer, tüzépes kocsi, faSzálító,stb) ki fizetödõbb laprugósba mint lgrugósba ami hamarabb tönkre megy mertt nembírja.. Mit gondolsz billencsesek miért laprugósak? Azért okoskodjál...
Ahan hülyeség..azért erre felé a nagy fahordó MAN-ok légrugósak mert nem bírják igaz?😊
Laprugós jobban bírja az ilyen strapás melót azért olyanok a tüzépesek meg mixerek meg stb...
Már javítva lett pár apróság rajta😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
+ egy roncs Merci..
ha most sem jó akkor gagyi az abload..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az biztos hogy ennek a hátsó laprugónak satu.. Vihetik újra kovácsoltatni, vagy vehetnek alá újat.. <#hawaii>#hawaii>
<#csodalk>#csodalk>
De sztem sok volt a <#pias>#pias>
~Mindenki szép képet hozott! <#eljen>#eljen>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Jó képek grat!
A Wabis meg a Beta Trans-os képeket elkérhetném nagyba?
Köszi!
Egyébként alapból nem komázom ezt a kínyali stílust..
Nagyon nem gagyi sõt fain csak az a baj hogy egy "kicsit" túl van csicsázva belûrõl minek az a szamuráj kard?kenyeret szeletelni?