Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis kindertojás
szerintem csak 5-ös a 6-os csak személygépkocsikban van!<#awink>

Ez nemis néz ki rosszul😄D
Euiro 6-os😮
kis kindertojás
nekem valahogy elmegy!<#nevetes1>
a belseje tök jó a hûtõrács kicsit furi :S de ebben azért már 4 hetet is el lehetne lenni... <#wink>

Öreg Harcos
Nem értem minek kell minél szarabb kamionokat csinálni úgy néz ki mintha az ûrbõl jött volna majd mit találnak ki jövõre azt hogy a kamion a levegõbe fog lebegni és beszél hozzád?
Egyszerûen nem tetszenek !

Ricsi234
Szép szép de a hûtõrács az egyszerûen SZAR😄

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hungaro
Üdv srácok! Ha valaki most készül PÁV-ra és valamire kíváncsi az nyugodtan írjon PM-et, de addíg míg el nem felejtem a feladatokat! :-)

Hivatás az Életért!

imihaver
Fater itthon parkolt és készítettem pár képet 😊

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

308as Kis Janó
<#smile>

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

Gerypapa 95
ahogy kivettem a szavaidból , csak akkor fogyik a víz ha jár a motor tehát beindul a rendszer . Ha tényleg így van akkor valami tömités probléma lehet !

kis kindertojás
vigyétek el daf szakszerviz-be! csak ne reménykedjetek 400.000Ft költség alatt...😞
sajnos a mai napokban már ha valami elromlik nem lehet csak úgy "megjavítani" az emberekbõl már mindenütt csak a pénzt akarják kicsalni... ez a helyzet <#szomoru2>

csaba90
Szoasztok! Lenne egy sürgõs problémánk a Daf 85 Cf teherautónkkal, remélem tudtok segíteni, bocsi hogy pirossal írok de jó lenne ha kapnék rá hasznos válaszokat!
Következõ a probléma: az autónak a hûtõ rendszerébõl folyamatosan fogy a hûtõvíz, hosszabb táv esetén az elsõ lökhárítónál még csöpögött is, akkor sajnos nem tudtuk megnézni.
Viszont ha fel billentjük a fülkét akkor a hûtõ tetején ahol van a beömlõje a motor felé/felõl az a kis felsõ mûanyag sávnak az összetételénél végig nedves és be is porozódik egybõl.... érdekelne, hogy járt e már így valaki volt e másnak is hasonló problémája? Illetve ha igen akkor hogyan tudta megoldani, mekkora lehet a baj?

Csaby

luspaydavid
KisTuning felém is járt ma <#smile>

The Truck Is My Life

imihaver
Szép napot! <#wave>

OFF:
Kérlek szavazzatok erre.

http://www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/index.html#/galerie/detail/24885

köszi

Pontosan,apámnak is ugyan ezt csinálták..pl töréskár,miközbe sehol semmi törés,aztán megkérdezte õket,hogy mit is tört össze?!..és azt a választ kapta,hogy hát nem tudják,de le kellett vonni...szóval...

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Rikcsoo

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Szemerey-t inkább ne...
Majdnem egy szintem van a Wabival...
Ismerõsöm ott dolgozik,neki képesek voltak egybe levonni több mint 100.000Ft-ot.
A fizetés sem a legjobb..

roller460
Esetleg még a Szemerely-t próbáld meg ha gondolod, bár nem hinném hogy sokkal jobb cég lenne mint az általad említettek.

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Pályakezdõként akarok elhelyezkedni,belföldön mondjuk van 1 éves gyakorlatom teherautón!Na már most én úgy hallottam hogy a waberers és a horváth rudi vesz fel kezdõket.de ezekrõl sok jót nem hallottam!Egyszóval nemtudnátok esetleg más cégeket ajánlani ahol próbálkozhatnék!Köszönöm!
Szevasztok! Az FK-transz miskolci cég autóiról nincsenek valakinek képei? Amúgy tetszik az oldal,sok az érdekesség! <#vigyor2>
leho94
hogy nyûzi 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok! Dobok pár képet Tomi haverom gyönyörûségérõl,épp indult Törökbe 😊

Nagyon szép képek(Y)😄
imihaver
Szevasztok! <#wave>

Roller: nagyon jók lettek <#eljen>

Nagy és Társa Kft. - Tiszaföldvár

Szabi84
köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

jozsiking
Munka helyemen fényképeztem.

hungaro
Oda csak a nehéz-gépkezelõi és hasonló bizonyítványok számát kell beírni, ha nincs ilyened, csak sima jogsid akkor hagyd üresen! Amúgy gyors visszajelzést ne várj, Én már 3hete várok rájuk...

Hivatás az Életért!

roller460
Apumék nagyrészt állandó fuvarokat csinálnak, arra felé nem nagyon látni révészes autókat. Pályán meg nem sokat közlekednek.. 😊

Szobi30
faszák<#eljen><#eljen>
Révészes nincsen? 😄DD

www.szobi.picturepush.com

roller460
Pár silós kép még májusból... <#rolleyes>

1-3. kép : Silo - Melmer <#hawaii>
4. kép: Melmes & EGO <#papakacsint>

jóvanna😄xD nem tudtam h kell😄
roller460
Sok értelme lesz ha belinkelgeted az internetes képeket... 😉

http://dayerses.com/data_images/posts/iveco-stralis-560/iveco-stralis-560-09.jpg
Szevasztok😄 Én még most regisztráltam de egy ideje már nézegettem a kéöpeket és grat szépek(Y)😄 . Nemsokára hozok énis sajáét fotókat 😄 , de addigis csekkoljátok 😄 szerontem ez szép😄

Szabi84
Szevasztok a PÁV adatlapon a "Kezelõi bizonyítványa száma, kelte:" rublikába mit kell írni? hol található az a jogsin?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

308as Kis Janó
<#eljen><#eljen>

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

imihaver
<#eljen>

roller460
KisTuning[/b újra Kaposváron járt. <#vigyor2>

varsanyi92
Akkor szerintem a jó öreg magyar postán kell keresni a papírokat 😄😄

hungaro
E-mailben küldtem el a jelentkezést és azt írták, hogy a csekket és az idõpontot postán küldik!

Hivatás az Életért!

varsanyi92
Ha jól emlékszem mi elõször telefonáltunk, és akkor mondtak egy körülbelüli idõpontot, és mondták, hogy küldjük el email be a jelentkezési lapot, erre másnap azonnal válaszoltak, és írták hogy vagy telefonálunk, vagy postázzák az elõjegyzést...

hungaro
Üdv Srácok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek mennyi idõ alatt küldték az értesítést a PÁV vizsgálat idõpontjáról?! Nekem már 2 hete semmi nincs....

Hivatás az Életért!

★ ★ ★ ★ ★ I. ORSZÁGOS KAMIONOS VS: REPÜLÕS TALÁLKOZÓ ÉS FESZTIVÁL!★ ★ ★ ★ ★

Idõpont: 2012 augusztus 10-11-12 // Helyszín: Hajdúszoboszló / Repülõtér

PROGRAMOK:

AUGUSZTUS/10/PÉNTEK

★ 20h-tól: Kamionos felvonulás konvojban Hajdúszoboszló fõutcáján.

★ ★ 22h-tól: Rock koncertek a repülõtéri színpadon amatõr és profi zenekarokkal.

★ 24h-tól: Retro Disco / 80'-90' évek slágereivel.

AUGUSZTUS/11/SZOMBAT

★ 10h-tól: Egész napos családi programok.

★ Kamionok és repülõgépek találkozója és kiállítása.

★ Kamionos ügyességi versenyek, szlalom- akadálypálya, légi bemutatók, elõadások, és mókás vetélkedõk.

★ Külön programok csak 18 év felettieknek.

★ Sport porgramok: "Túl a csúcson!"szkanderverseny, Kispályás foci Kamionosok-Rendõrök-Zenészek-Tûzoltók-Repülõsök tornája

★ Sétarepülés, ejtõernyõs ugrások, kötelékrepülés, szimulátor a gyerekeknek és felnõtteknek egyaránt.

★ Fõzõversenyek, étel és ital standok, termék és cégbemutatók nem csak kamionosoknak.

★ Gyerek sziget programokkal, ugrálóvár, bohócok, vetélkedõk, film vetítések.

★ 21h-tól hajnal 04h-ig Elektronikus zenei fesztivál népszerû lemezlovasokkal és show mûsorokkal.

AUGUSZTUS/12/VASÁRNAP

★ Délelõtt 10h-tól Repülõs programok, Kötelék repülés bemutató, Rc modell repülõk versenye.

★ 12h-tól Kamionos gyorsulási verseny a reptér elõtti lezárt útszakaszon.

★ 15h-tól eredményhirdetések a szünetekben amatõr zenekarok.

★ 17h-tól Check Out!

KERESS MINKET A FACEBOOKON!!!!

facebook.com/kamionostalalkozo
TOPLINE
Utána már rájöttem de mégis érted mirõl beszéltem 😊

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

kis kindertojás
tesiórán csinntam a képet:

Azt nem ködlámpának hívják.

Szobi30
TaktaTrans
középfülkés DAF-jai vannak fõként, de van asszem egy pár Prémium is nekik, Silóznak, és ponyvásokat is húznak.

itt lakok nem messze tõlük, szóval ha kell még valami infó, akkor nyugodtan kérdezz 😊

www.szobi.picturepush.com

matyi9546
Nem bíztos,de szerintem ez:
HARKÁNYTRANS Nemzetközi Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.

kalee
Sziasztok!
Véletlenül nem tudja valaki hogy melyik cég központja van Taktaharkányban??
Elõre is köszi!