Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képek most is egy Canon 550D-vel készültek. Az elsõ kép egy 50 f/1.8-as objektívvel, a harmadik és az utolsó a 70-200-zal, a többi pedig a 10-20-szal. Természetesen szerkesztem õket, többségében Lightroom-mal. De az alap kép sokkal többet számít, mint az utómunka.
A tesztelõs Mercedes pedig szerintem Atego. Az Antos-nak másmilyen a tükre, 3 lépcsõs, stb. És azt már le is leplezték.
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
www.szobi.picturepush.com
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
R420: Szintúgy! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

akkor van belõle nagy üzlet, ha van 50-100 kocsid, akkor máe kapsz kedvezményeket tankolás, gumizás, és minden téren...
ha pedig bennevan egy politikus is a cégben csendes társként, akkor nyert ügyed van, de mostanság a kis maszekok (1-10 kocsi) mindegyik hasalnak meg, mennek csõdbe, de aki nem, azok is küszködnek, nincs pénzük...
www.szobi.picturepush.com
egy nagyon fontos kérdést szeretnék feltenni:
miben van a legnagyobb üzlet a fuvarozási téren: SÓDER PONYVA HÛTÕ???
ha valaki megmondaná nagyon megköszönném!<#worship>#worship>
2. Nem kötözködésbõl, de ennek a fülkéje mennyivel nagyobb, jobb mint a mostani Cube Stralis-é,hogy ebben "már 4 hetet is el lehetne lenni" ?? o.O
Mert szerintem a méretek dettó ugyan azok, max 1-2cm eltérés van meg annyi,hogy "újabb, kicsit dizájnosabb"... :/
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *