Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RATCUSTOM
Szívesen feltölteném, de a gépem közelében csak augusztusban leszek legközelebb. Ha gondolod nyugodtan feltöltheted. 😊

RATCUSTOM
Köszönöm mindenkinek!
A képek most is egy Canon 550D-vel készültek. Az elsõ kép egy 50 f/1.8-as objektívvel, a harmadik és az utolsó a 70-200-zal, a többi pedig a 10-20-szal. Természetesen szerkesztem õket, többségében Lightroom-mal. De az alap kép sokkal többet számít, mint az utómunka.

A tesztelõs Mercedes pedig szerintem Atego. Az Antos-nak másmilyen a tükre, 3 lépcsõs, stb. És azt már le is leplezték.

RS
Elég komoly géppel tolja.
Amúgy tényleg nagyon szép képek! <#eljen><#eljen> Ezt szívesen várom a bannerba!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

308as Kis Janó
Ez nem atego lesz hanem Antos nem??

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

VERESS 96
Ez igen! 😊 Nagyon szép képek! Milyen géped van? 😊

kis kindertojás
hát igen a 4-es actros-t is így csinálták 😄 (azért hogy ne tudjanak licenszet lopni... xD)

Tinka123
Végre normális képeket lehet látni😊, GYÖNYÖRÛ, programmal javítassz ratuk valamit? Vagy a géped ennyire tökéletes?😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Ez igen! <#worship>

RATCUSTOM
Illetve az új Atego.

RATCUSTOM
Ismét pár Qualitrans-os kép. 😊

Tinka123
Márciusi kiruccanás egy pótkocsi cserére 😊))

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

imihaver
Mai képek:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

imihaver
Mai képek:

Dolgozik valakinek rokona,barátja, ismerõse aConvoy Sped Kft-nél? Ha igen dobjon már meg infóval. Köszi
Szia kis kindertojás. Szerintem a ponyvás melókat mellõzd. Mint égen a csillag annyi cég,vállalkozó épít erre az eszközre. Inkább legyen akkor hûtõ,siló,tartány. Vagy azt a pár autót told be valami nagy logisztikai céghez. Te adod a traktort õk a pótot.
Hali. Új vagyok a fórumon. Nagyon tetszik eddig, remélem marad is így.
imihaver

imihaver

Szobi30
attól függ, hogy milyen ismerõsöd van...általában az ismerettségtõl függ, hogy hova tudsz bekerülni...

www.szobi.picturepush.com

kis kindertojás
de melyikre kapok jobban fuvart?<#conf>

roller460
Amelyikre van állandó jelleggel fuvarod és nem azon kell aggódnod, hogy mennyit fog állni majd a kocsid...gondolom én.

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

R420
És a harmadik..

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

R420
Itt a második rész is,ha valakit érdekelne.<#wink>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

CzUKi
Köszönjük szépen a dicséreteket 😄 <#puszis>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Gratulálok, igényes, minõségi videók kiváló zenékkel fûszerezve! Nagyon tetszenek! 😊
R420: Szintúgy! <#eljen><#eljen>

CzUKi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hihetetlen amit ott van... És a legszörnyûbb, hogy tavaly minden gond nélkül töltöttünk ott egy hétvégét úgy, hogy estére kint hagytunk székeket meg asztalokat meg ilyen dolgokat. Aztán elkezdõdött ez, hogy beugrottak vásárolni kollégák és mire visszament már feltörték, meg hasonló dolgok.. És nagyon sok tatai kolléga, sõt cégbeli kolléga élte már át sajnos és nem szabad kockáztatni. Inkább elmegyünk montseny-be a fizetõs parkolóba ott nyugodtan lehet aludni, van kulturált fürdõ és Wi-Fi 😄

kazai21
Hát legutóbb 12 magyart vágtak fel minket is belevéve.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gerypapa 95

CzUKi
A második rész 😄

CzUKi
Hát mostmár mi is csak tankolni járunk ide, aludni meg hétvégézni nem mer lopnak mindent amit lehet .... Sajnos szar hely lett pedig imádtam 😄 Már csak nosztalgiázni szabad ha betévedünk tankolni ...

kazai21
Itt tankoltunk mindig😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

CzUKi
Ugyanmár rajulsz itt a szaroddal 😄

R420
Csekkoljátok ezt is srácok.

Ha nem adná be a videó linkjét akkor itt van.
Videó

RS
Jöhet, amelyiket gondolod.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

leho94
kis 50 perces utazgatás 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

R420
Valamelyik bannerba esetleg?

RS
#58910, #58911: Szépek!

308as Kis Janó
<#wink>

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

R420
<#wink>

kis kindertojás
de mondjuk ha nekem most van 3-4 kamionom és pótot akarok hozzá venni milyent érdemes venni?SÓDER PONYVA HÛTÕ???<#conf>

Szobi30
1 kocsival egyikben sincs nagy üzlet...
akkor van belõle nagy üzlet, ha van 50-100 kocsid, akkor máe kapsz kedvezményeket tankolás, gumizás, és minden téren...
ha pedig bennevan egy politikus is a cégben csendes társként, akkor nyert ügyed van, de mostanság a kis maszekok (1-10 kocsi) mindegyik hasalnak meg, mennek csõdbe, de aki nem, azok is küszködnek, nincs pénzük...

www.szobi.picturepush.com

kis kindertojás
Hali!
egy nagyon fontos kérdést szeretnék feltenni:
miben van a legnagyobb üzlet a fuvarozási téren: SÓDER PONYVA HÛTÕ???
ha valaki megmondaná nagyon megköszönném!<#worship>

Gerypapa 95
ó legalább 4 hetelni kéne benne 😄

roller460
1. Már az új Actros-ok is euro6-osak. 😊

2. Nem kötözködésbõl, de ennek a fülkéje mennyivel nagyobb, jobb mint a mostani Cube Stralis-é,hogy ebben "már 4 hetet is el lehetne lenni" ?? o.O
Mert szerintem a méretek dettó ugyan azok, max 1-2cm eltérés van meg annyi,hogy "újabb, kicsit dizájnosabb"... :/

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

kutizsolt
pff nagyon szép lett az új stralis föleg a belseje 😄

V-Power Shell

RS
Többek között.

TruckerDave
Már a Scaniának is van Euro-6-os motorja!

😄D
kis kindertojás
igaz!<#idiota>

http://stralis.iveco.com/video/ <----Ezt nézd meg és 35mp-nél figyeld😄