59456
-
szineszbob #54727 hali mindenkinek nagyon szép lépek lettek, tomika boy az unitranscoop osok közül középső fateromé! -
#54726 Sox régebben írtad, meg tettél is képet, hogy kapsz egy Man-t. Arról hozol képeket ?? :) -
#54725 Egy 15 éves is lehet értelmes, lásd én! :D -
#54724 Az hogy egy csicsek vagy!
Nekem te ne szólogassál be......A magad kis 15 évével.... -
#54723 Oszlop XD -
#54722 A Daf tetjén mi van? Az alsó képen a kürt mögött ami van arra gondolok. Vagy az nem is a Dafon van hanem a háttérben valahol? -
#54721 De nem tart ott ; D -
#54720 Azért ha holnap kapnál egy Man -t simán beülnél!
Te kis válogatós! -
-
#54718 Ha jól láttam ma Szigetszentmiklóson jártál, csak nem a Lidlben? :) -
#54717 -
#54716 Nemzetközizni én csak ilyennel mennék
-
#54715 Lehetséges. -
nenus #54714 Jó, azért hétvégén mászkálsz a fülkében ide oda (keresel valamit.. kanalat, ujságot, CD-DVD-t...)
Azért ha azt nézed, a nemzetközizés mégis jobb inkább egy ilyennel, mint hogy inkább egy ilyennel -
#54713 Nemértem h lehet kicsi...:D
micsinálsz benne? reggeltől estig vezetsz,aztán pedig alszol..hétvégén meg szenvedsz a 40fokba: D laptopozol,stb...nemértem h lehet kicsi bármien fülke..:D -
nenus #54712 [center] Apum anno ilyennel járt nemzetköziben.. És nem volt neki "kicsi" :D
-
#54711 Akkor mi mit szóljunk a gabonásba ? :D meg kell mászni a hűtőt azután úgy tudsz az ágyra menni :D -
#54710 Jaja: DD
mi tesómmal tavaly 1 hónapig laktunk a TGL-ben...:DD hiába h abbol is a legnagyobb fülkés verzió..akkoris picsaszar kicsi: DD de elfértünk^^ -
#54709 Egy ilyen van a képen
-
#54708 Így se látom a képet. mert ha bejelentkezek és rákattintok a linkre akkor újra be kell jelentkeznem és ez így megy egy ideje... xd -
#54707 Én ezekre azt hittem egyedül járnak... :O Ez elég durva.. -
nenus #54706 Elb...
Kép -
nenus #54705 Jó.. nem vagyunk törökök. Akkor vegyünk egy egyszerű példát..És ezekkel ketten járnak nemzetköziben..
(Photo: András, Rg Truck'Z) -
#54704 Az az ő bajuk :D Mi nem vagyunk törökök:D és én egy Man-ban meghalnék az tuti... :D
Annak örülök hogy Apa talált egy jó helyet az anyagiak sem rosszak és hogy mindenki egészséges:D Ez legyen a legfontosabb! :P -
#54703 akkor ő még ahhoz képest sokat van otthon, gondolj a törökökre miket lenem utaznak szakadt F2000-es MAN-ba :D -
#54702 Hát jó kinek mi, én úgy vagyok vele mindegy mit adnak azt hajtani kell és kapod a pént de most ne menjünk bele.
Amit mi hajtunk a 3-as kis fülkés Scania azzal is voltunk már 2-3 hetet szezonba még se halt meg senki :)
De mondom embere válogatja... -
#54701 Rs: Hát igen mert apa hajt mint az állat és hozza neki a pénzt... Meg régebbről is ismerték egymást és jó barátok.
Nenus: Nem azt mondtam hogy kevés csak az új motoros nem tudom milyen asszem az EVV de lehet tévedek és visszaküldi a kibocsáljtott levegőt hogy tisztább legyen meg elég üzemanyagot sem kapott de utána kapott egy új turbót és jobban mennt + a fogyasztása is lement csak utána meg összeveszett azzal a főnökkel és ottmaradt a Scania... Pedig én nagyon szerettem.. :S -
danyr #54700 Akkor a Scania Long Line talán jólenne neki...kérjen olyat. -
nenus #54699 Van aki megteheti... -
#54698 Neki szerencséje van hogy válogathat. -
#54697 Nekem az! Nem szeretek egy kicsi vagy közép fülkés autóban nyomorogni a 198 centimmel... Nekem akkor is Topline Scania.. És am meg ha olyan cégnél vagy mint apám neki az az otthona mert ott sokkal többet tölt el mert 3 hét kint 1 hét itthon és azért kell a kényelem is.. Azért nem fogadta el a Higline 420-ast azt mondta hogy az nem kell csak majd ha jön a Topline 500 majd abba átül... :D -
nenus #54696 Most a 440 mér kevés? -
#54695 A kamion nem hotel. -
#54694 Csak nem lehet benne elférni... Én azért nem szeretem.. -
#54693 Célnak megfelel. -
#54692 3 hétre Higline? apának az előzője 440-es volt és nem nagyon akart menni... -
#54691 Mi baj van a 420-as Highline-al?
Kis-Tizedes, Kistódi: Jó képek! -
#54690 Nézegettem a képeket és van 2 ami nagyon tetszik még téli képek de ez látszik is :D
-
tomi0113 #54689 Hát a Duran-Trans.:D
Lecseréltek 3 autót!:)
Kistódi: Faszaaa..:) -
#54688 Szép gépek! Apa főnöke is vett nemtom hány Scania-t 420-as Higline-t -.-" Mondtam neki nem vagy normális...De mondta majd lehet vesz Topline 500-ast mondtam neki oké az egyiket tegyen el nekem a másik meg fateré :D:D