Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Köszönjük.
Tehát itt a kamionosok képviselõjének a véleménye.
Szerintem egyértelmû, hogy milyen tanulatlan, írástudatlan emberek a kamionosok és utódaik.
Ja neked is fasza a valódi neved.
Szóval húzzáinnen el a lónak a büdös retkes f@szába és feküdj egy hõn áhított, annyira szeretett vonat alá, különben én rúgdoslak el odáig baromarcú.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ezért is lenne jó, ha kivonnák mindet a forgalomból, és bezúznák õket.
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Látszik hogy ilyen 13 éves köcsögök járnak ide mint te, akiknek a csöves faterja kamionozik, és az is ugyanolyan tuskó írástudatlan majom mint te.
Ja hogy te már nagy kamionos vagy, bocs.
Köszi!
A nagyáruházakba vasútakkal szállítanák a holmikat, onnan meg futószallagok a kisiparba.
Nagyapám a vasútas joe még mindig megél mert targoncákat szállít a máv nál
ha nem lenne billencs,ami hordja a sódert a betongyárakba..stb..nem tudnál házat építeni,folytassan hülye gyerek?
Büdösek, koszosak, a sofõrjeiket a börtönben látnám szívesen.
mind hülye, buta ember.
Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne egy kamion se az utakon.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
szóval, a képek unokatesóm gépérõl:
a dátumot ne nézzétek, mert nincs beállítva a fényképezõmön...
www.szobi.picturepush.com
osztrákban egy kõbányában pakoltuk, lényegében kõpor volt, de a CMR-en meg azvolt, hoyg calcium valami... 😄
hogy mivolt, azt szerintem senki nem tudja, de legalább azt keverik a tisztítószerekbe 😄
www.szobi.picturepush.com
к.ιηтнуα.
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Áhh mikor én vártam a drágámra,kint ültem a buszmegbe,aztán jöttem vagy 8-an,a lábamat meg nem húztam be,a kis cigó gyerek meg majd pofára esettxD..a többi meg csak röhögte😄
De viszont,ma mikor vártam a vonatot,majdnem leborultam a padról.A románvagyc*gány,a szotyit meg a szemetet nem eldobálta,hanem a kukába normálisan.Én teljesen ki voltam "akadva",hisz nálunk ilyet nagyon nagyon ritkán látni😄
Hesston: a postaládánál,amelyik köti a cipellõjét,na azt a gyereket,a "fater" úgy nyakon baszta,hogy mi onnan fentrõl hallottuk😮xDD
De az tény és való,hogy abba a városban/országrészben nagyon sok van😄
к.ιηтнуα.
De mit vársz?! Ország szerte gatya rohasztó a meleg.. elõ bújtak a patkány odukból 😄
nálunk is a város tele van.. megyek oktatóval teher kocsival félig le tekert ablak melett hallom ahogy kiabálják hogy "öld meg öld meg"
Új nick :D Jéé de laza :D
Hát azon a környéken sok színes egyéniség van, mikor mentünk az utcán mosták a lovat 😊
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Értem😊
к.ιηтнуα.
A "hídon" voltunk😊😄
к.ιηтнуα.
Azt az Iveco-t mi is láttuk egy párszor😊..viszi az új Nabi buszt😄
Én meg voltam barátnõmnél,aztán fényképztünk,aztán ezeket is lekaptam.Ha minden igaz,ez az Univer gyár😄..a raktár tetején az a jel volt😄DD
A minõségért bocsi,zoomolnom kellett:S
к.ιηтнуα.
Ez alatt is laprugó van és mégis billencs..
Ez is laprugós..
Csak ugye kérdés hogy miylen billencsre gondoltok.. Gabonás?
Az már légrugós.. (általába..) De mindenhol vannak kivételek..

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
A 3-4tengelyes billencseken, mixereken meg ilyesmiken viszont laprugó van! 😉
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Most nem beszólni akartam😉😊
к.ιηтнуα.
Nekem is van pár szatyrom meg toll,V8-as kitûzõ,pénztárca,óra,makettek,könyv,sapka,lámpa...
Tüzépes autó, általában mindenki légrugósba kéri, a súly miatt, de speciális kap laprugót.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!