59456
banner
  • szineszbob
    hali mindenkinek nagyon szép lépek lettek, tomika boy az unitranscoop osok közül középső fateromé!
  • TruckerDave
    Sox régebben írtad, meg tettél is képet, hogy kapsz egy Man-t. Arról hozol képeket ?? :)
  • TruckerDave
    Egy 15 éves is lehet értelmes, lásd én! :D
  • daf xf
    Az hogy egy csicsek vagy!
    Nekem te ne szólogassál be......A magad kis 15 évével....
  • Hesston
    Oszlop XD
  • mairaisz
    A Daf tetjén mi van? Az alsó képen a kürt mögött ami van arra gondolok. Vagy az nem is a Dafon van hanem a háttérben valahol?
  • Tinka123
    De nem tart ott ; D
  • sox79
    Azért ha holnap kapnál egy Man -t simán beülnél!
    Te kis válogatós!
  • Tomika001

• 5w0rdf15h
    Ha jól láttam ma Szigetszentmiklóson jártál, csak nem a Lidlben? :)
  • Kis Csendes
  • luspaydavid
    Nemzetközizni én csak ilyennel mennék
  • Kis Csendes
    Lehetséges.
  • nenus
    Jó, azért hétvégén mászkálsz a fülkében ide oda (keresel valamit.. kanalat, ujságot, CD-DVD-t...)
    Azért ha azt nézed, a nemzetközizés mégis jobb inkább egy ilyennel, mint hogy inkább egy ilyennel
  • Kis Csendes
    Nemértem h lehet kicsi...:D
    micsinálsz benne? reggeltől estig vezetsz,aztán pedig alszol..hétvégén meg szenvedsz a 40fokba: D laptopozol,stb...nemértem h lehet kicsi bármien fülke..:D
  • nenus
    [center] Apum anno ilyennel járt nemzetköziben.. És nem volt neki "kicsi" :D

• luspaydavid
    Akkor mi mit szóljunk a gabonásba ? :D meg kell mászni a hűtőt azután úgy tudsz az ágyra menni :D
  • Kis Csendes
    Jaja: DD
    mi tesómmal tavaly 1 hónapig laktunk a TGL-ben...:DD hiába h abbol is a legnagyobb fülkés verzió..akkoris picsaszar kicsi: DD de elfértünk^^
  • luspaydavid
    Egy ilyen van a képen
  • VERESS 96
    Így se látom a képet. mert ha bejelentkezek és rákattintok a linkre akkor újra be kell jelentkeznem és ez így megy egy ideje... xd
  • Kistódi
    Én ezekre azt hittem egyedül járnak... :O Ez elég durva..
  • nenus
    Elb...
    Kép
  • nenus
    Jó.. nem vagyunk törökök. Akkor vegyünk egy egyszerű példát..És ezekkel ketten járnak nemzetköziben..

(Photo: András, Rg Truck'Z)
  • Kistódi
    Az az ő bajuk :D Mi nem vagyunk törökök:D és én egy Man-ban meghalnék az tuti... :D
    Annak örülök hogy Apa talált egy jó helyet az anyagiak sem rosszak és hogy mindenki egészséges:D Ez legyen a legfontosabb! :P
  • leho94
    akkor ő még ahhoz képest sokat van otthon, gondolj a törökökre miket lenem utaznak szakadt F2000-es MAN-ba :D
  • luspaydavid
    Hát jó kinek mi, én úgy vagyok vele mindegy mit adnak azt hajtani kell és kapod a pént de most ne menjünk bele.
    Amit mi hajtunk a 3-as kis fülkés Scania azzal is voltunk már 2-3 hetet szezonba még se halt meg senki :)
    De mondom embere válogatja...
  • Kistódi
    Rs: Hát igen mert apa hajt mint az állat és hozza neki a pénzt... Meg régebbről is ismerték egymást és jó barátok.
    Nenus: Nem azt mondtam hogy kevés csak az új motoros nem tudom milyen asszem az EVV de lehet tévedek és visszaküldi a kibocsáljtott levegőt hogy tisztább legyen meg elég üzemanyagot sem kapott de utána kapott egy új turbót és jobban mennt + a fogyasztása is lement csak utána meg összeveszett azzal a főnökkel és ottmaradt a Scania... Pedig én nagyon szerettem.. :S
  • danyr
    Akkor a Scania Long Line talán jólenne neki...kérjen olyat.
  • nenus
    Van aki megteheti...
  • RS
    Neki szerencséje van hogy válogathat.
  • Kistódi
    Nekem az! Nem szeretek egy kicsi vagy közép fülkés autóban nyomorogni a 198 centimmel... Nekem akkor is Topline Scania.. És am meg ha olyan cégnél vagy mint apám neki az az otthona mert ott sokkal többet tölt el mert 3 hét kint 1 hét itthon és azért kell a kényelem is.. Azért nem fogadta el a Higline 420-ast azt mondta hogy az nem kell csak majd ha jön a Topline 500 majd abba átül... :D
  • nenus
    Most a 440 mér kevés?
  • luspaydavid
    A kamion nem hotel.
  • Kistódi
    Csak nem lehet benne elférni... Én azért nem szeretem..
  • RS
    Célnak megfelel.
  • Kistódi
    3 hétre Higline? apának az előzője 440-es volt és nem nagyon akart menni...
  • RS
    Mi baj van a 420-as Highline-al?

Kis-Tizedes, Kistódi: Jó képek!
  • Kistódi
    Nézegettem a képeket és van 2 ami nagyon tetszik még téli képek de ez látszik is :D

• tomi0113
    Hát a Duran-Trans.:D
    Lecseréltek 3 autót!:)
    Kistódi: Faszaaa..:)
  • Kistódi
    Szép gépek! Apa főnöke is vett nemtom hány Scania-t 420-as Higline-t -.-" Mondtam neki nem vagy normális...De mondta majd lehet vesz Topline 500-ast mondtam neki oké az egyiket tegyen el nekem a másik meg fateré :D:D