Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Ne reagáljatok! Nem veszitek észre hogy direkt csinálja? Az a gay officer meg az alregje. NE reagáljatok!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TomSolberg
Életkor: 14-18 között
Köszönjük.

Tehát itt a kamionosok képviselõjének a véleménye.
Szerintem egyértelmû, hogy milyen tanulatlan, írástudatlan emberek a kamionosok és utódaik.
Ja neked is fasza a valódi neved.

Ha már ekkora a pofád akkor miért nem a saját neveddel ekkora? Sztem sokan kíváncsiak lennének rá!!(hogy ki ez a barom) Ez a fórum nem az ilyen sügereknek lett kitalálva mint te! Sztem pusztulj innen!!!
CzUKi
Te meg huszonéves köcsög vonatb..i vagy akinek a csöves nemtudomkije vonatozik és azért akarod a vonathálózatot, hogy járhass vele és verhesd a f@szodat a mozdonyban, hogy mekkora király vagy... Az tényleg marhajó megoldás, hogy a sokszáz tonnás vonatok mászkálnak be a város közepére egy teszkóhoz, onnan meg kilóméteres futószalagok mennek a kissebb üzletekhez. Gratulálok, gondolom sokat törted ezen az agyadat, hogy ekkora idiótaságot kitalálj. Márcsak azt a tömérdek vasat ami a sínhez kell azt kitermelni... a futószalagról ne is beszéljünk.
Szóval húzzáinnen el a lónak a büdös retkes f@szába és feküdj egy hõn áhított, annyira szeretett vonat alá, különben én rúgdoslak el odáig baromarcú.

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

TomSolberg
így van a kamionosok nagy részének se élete, se semmije nincsen, nagy részük meleg.
Ezért is lenne jó, ha kivonnák mindet a forgalomból, és bezúznák õket.

Egyik ismerõsöm kamionos lett. Mondta nekem, hogy semmi élete nem volt, de még a munkáját is halálosan unta, amit meg is értek. Meleg is lett, mert nem szerették a lányok, lepocakosodott, meg ideje se volt a nõkre, így tanuló kamionosokat visz "gyakorlatra", akiket a hátsó ágyon szokott szurkálni.

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

Erre csak annyit, hogy te el sem bírod képzelni, mennyit kell dolgozni egy kamionosnak, és mennyi minden van ami nem csak a vezetés. Öcsém beszarnál / behugyoznál, ha egyszer átlátnád a dolgokat, menjél építsed a kertedbe a síneket, aztán hajrá. 😊 na de off vége, viszlát.

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

94mike
Mien jogon csövesezel te itt le mindenkit? lehet h nem tud helyesen írni..de mégis több esze van mint neked: DDD látod? ez égés😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
De hülyevagy😮OOO

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TomSolberg
Baszd helyesen.
Látszik hogy ilyen 13 éves köcsögök járnak ide mint te, akiknek a csöves faterja kamionozik, és az is ugyanolyan tuskó írástudatlan majom mint te.
Ja hogy te már nagy kamionos vagy, bocs.

Jól van, akkor ha már kiterítetted a gondolataid, el is mehetsz innen. Köszönjük, hogy csillogó felfogásod megmutattad, de szerintem innentõl kezdve senki nem kíváncsi a te fantasztikus ötleteidre.

Köszi!

TomSolberg
Nem, de a kamion nem megoldás semmire sem.
A nagyáruházakba vasútakkal szállítanák a holmikat, onnan meg futószallagok a kisiparba.
Nagyapám a vasútas joe még mindig megél mert targoncákat szállít a máv nál

Te Solberg köcsög anyád sírjára is a követ egy kamion hozza/hozta a bányából ezt azért jól jegyezd meg !!!! Minek is jöttél ide ? Te szerencsétlen hülye!!!! Lakj a szabadég alatt egyél akkor füvet (ja és bazd meg az anyád !!!)
Az meg egy mellékes, hogy a vonatok gondolom nem koszosak / hangosak és még sorolhatnám, gratulálok ember a hozzáállásodhoz 😊

Azért, ennyire idióta barom, tényleg nem lehetsz. Valószínûleg megoldás lenne mi?! Minden egyes áruházhoz, és mindenhez síneket bevezetni, urammm az ilyen emeberek minek találnak ide?!

TomSolberg
Ezért kell a vasútforgalmat kiépíteni, hogy ezeket a szarokat végre kitiltsák.

Apropó, te lennél a legboldogabb, csak amirõl éppen írtad ezt a kommentet, azt is kamion szállította be, illetve az üzletbe ahol vetted. Vagy tévedek, és te utazgattál külföldre - tengerentúlra a számítógéped minden részéért?😊

94mike
Ha nem lenne hütõs kamion ami hozza neked a zabálni valót éhen döglenél..
ha nem lenne billencs,ami hordja a sódert a betongyárakba..stb..nem tudnál házat építeni,folytassan hülye gyerek?

94mike
aha

TomSolberg
remélem kitiltják az utakról ezeket a szarokat.
Büdösek, koszosak, a sofõrjeiket a börtönben látnám szívesen.
mind hülye, buta ember.
Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne egy kamion se az utakon.

94mike
Sztem kurvára nem szakadt..ahoz képest h az elözõ sofõrje átment 40tonnával egy körfõrgön,ahoz képest jól nézki..most volt felújítva..és ne nekem mondjátok,hanem a gorénak<#idiota>

94mike
gyááá:'DDD köszi h beszúrtad 😄D <#eljen>

Fagyas Trans
Fasza. 😄 <#eljen>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Fasza gép, a névtábla befigyel. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

VERESS 96
jó a névtábla xd

Tomika001
Jó gépe van! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Szobi30
bocs a dupláért, de az elõbb elfelejtettem felrakni õket :S
szóval, a képek unokatesóm gépérõl:

a dátumot ne nézzétek, mert nincs beállítva a fényképezõmön...

www.szobi.picturepush.com

Szobi30
oda vittünk faterral tavaly nyáron valami calcium port vagy mit...
osztrákban egy kõbányában pakoltuk, lényegében kõpor volt, de a CMR-en meg azvolt, hoyg calcium valami... 😄
hogy mivolt, azt szerintem senki nem tudja, de legalább azt keverik a tisztítószerekbe 😄

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Furcsállom a rendszámot

The Truck Is My Life

Akkor nem szóltam😄D..bocsi😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

scania
Mi is hûtõssel voltunk a domestosért😄

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Láttam már ott hûtõset is😊
Áhh mikor én vártam a drágámra,kint ültem a buszmegbe,aztán jöttem vagy 8-an,a lábamat meg nem húztam be,a kis cigó gyerek meg majd pofára esettxD..a többi meg csak röhögte😄
De viszont,ma mikor vártam a vonatot,majdnem leborultam a padról.A románvagyc*gány,a szotyit meg a szemetet nem eldobálta,hanem a kukába normálisan.Én teljesen ki voltam "akadva",hisz nálunk ilyet nagyon nagyon ritkán látni😄
Hesston: a postaládánál,amelyik köti a cipellõjét,na azt a gyereket,a "fater" úgy nyakon baszta,hogy mi onnan fentrõl hallottuk😮xDD
De az tény és való,hogy abba a városban/országrészben nagyon sok van😄

Hesston
Én annak a sárga mercinek a helyébe balra kis ívben nagy gázzal fordultam volna ki félig fent a patkán hátha csattanik valami 😄 vagy valakik xD
De mit vársz?! Ország szerte gatya rohasztó a meleg.. elõ bújtak a patkány odukból 😄
nálunk is a város tele van.. megyek oktatóval teher kocsival félig le tekert ablak melett hallom ahogy kiabálják hogy "öld meg öld meg"

Új nick :D Jéé de laza :D

scania
Amúgy az Unilever-hez tartozik a majonéz,mustár stb is, a www.unliever.hu -n meg tudod nézni, de Nyírbátorba csak mosószereket meg ilyesmit csinálnak azt hiszem,mi például domestost pakoltunk.
Hát azon a környéken sok színes egyéniség van, mikor mentünk az utcán mosták a lovat 😊

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Áhh akkor UnileverxDD...gondolhattam volna,hogy nem a majonéz,mustár,kecsapgyárxDDD..na mindegy😄..de ott is volt/van egy pár fasza gép😄..csak nem sétáltunk át arra a részre,mert mint látod,arra kicsit több a színesbõrû😊..akik ott sétálnak,azok mellettünk mentek el-.-"
Értem😊

scania
Nem,csak ismerõs volt a hely, voltam már ott az Unilever-nél,(40km-rel északkeletebbre lakok)

Igen😊..csak nem ott laksz?😄
A "hídon" voltunk😊😄

scania
Nyírbátor?

Jó képek!<#eljen><#wink>
Azt az Iveco-t mi is láttuk egy párszor😊..viszi az új Nabi buszt😄
Én meg voltam barátnõmnél,aztán fényképztünk,aztán ezeket is lekaptam.Ha minden igaz,ez az Univer gyár😄..a raktár tetején az a jel volt😄DD

A minõségért bocsi,zoomolnom kellett:S

Hesston
csak googlézok pár példát..
Ez alatt is laprugó van és mégis billencs..
Ez is laprugós..
Csak ugye kérdés hogy miylen billencsre gondoltok.. Gabonás?
Az már légrugós.. (általába..) De mindenhol vannak kivételek..

Hesston
Nemtudom.. Nekem C-tanfolyamon azt monta az oktató hogy azért jobb a laprugó a légrugóval szemben hogy strapabíróbb mint a légrugó.. De vannak helyzetek ahol az jobb.. Példa apám tüzépes autója elöl hátul laprugós.. sõt flottából csak 1-2 autó ami légrugós.. Pótok fele is laprugós.. Mivel jobban bírja a terhelést mint a légrugó..

roller460
Folytatás... <#hawaii>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

roller460
Tegnapról pár kép...<#rolleyes><#papakacsint>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

okok 😄

MANos Viktor
Jaja, a nyergeseken(de csak hátul, meg a póton)
A 3-4tengelyes billencseken, mixereken meg ilyesmiken viszont laprugó van! 😉

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Ki gondolta volna<#idiota><#vigyor>
Most nem beszólni akartam😉😊

Jó kis polo.
Nekem is van pár szatyrom meg toll,V8-as kitûzõ,pénztárca,óra,makettek,könyv,sapka,lámpa...

Elõször csapj fel 1 szakkönyvet(legalább nem beszélnél butaságokat), utána lehet osztani.
Tüzépes autó, általában mindenki légrugósba kéri, a súly miatt, de speciális kap laprugót.
Kistódi
Még Scaniás szatyrom is van csak meg kéne keresni 😄😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

luspaydavid
Ilyen sapkám van nekem is 😄 nem rossz az a póló <#eljen>

The Truck Is My Life