Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Te sem vagy sokkal több,mint én,vagy a többiek.Ahhoz meg,hogy helyesen írj,nem kell felsõbbrendûnek lenni,csak oda kell figyelni magyar órán.
Lehetõleg,ha tartod magad olyan nagy embernek,akkor kérlek(ünk) menj el ebbõl a topikból.
Ja,igen..és TÉK<#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.

CB: Kis Lámpás Jimy
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
Hivatás az Életért!
na mind1...arra azért kíváncsi lennék, ha 1 hónapig lennétek kamionosok, utána hogy állna a szátok...vagy csak szimplán annyit mondanának nektek, hogy spaniferezzétek le ezt meg azt a rakományt...(bár aztse tudjátok, hogy mi az a spanifer)
utána már biztos nem dumálnátok itt...
de én csak abban reménykedek, hogy egyszer az életben össze tudjon fogni az összes kamionos, és egész magyarországon, megálljanak 1 hétre, minden egyes teherautó...mikor már egy hete nem ettetek kenyeret, és nem vitték el a szemetet, na akkor már sírna a szátok...
www.szobi.picturepush.com
Saját magatok barmoljátok szét a topikotok ha nem tûnne fel, te értelmi fogy...
Ha esetleg zavar a tesztvezetés, és meg tudtok fogalmazni egy építõ jellegû kritikát, csak annyit mondok: HAJRÁ
Ha nem tetszik valami,nem kell ide jönni.Ha jól tudom,hívni sem hívott ide titeket senki.
к.ιηтнуα.
Ne szidmár õket..valakinek a szaros budit is takarítani kel nem?Közérdekû munka<#idiota>#idiota>
Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési idõm
További szép napot!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Akkora egy kamuzógép, hogy az hihetetlen.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ez az õ véleményük és kész,le kell szarni.Ennyi.
Relax srácok!
к.ιηтнуα.
Kel a telefonszámom?
Na most ez mi?
Adjunk nekik igazat és akkor nem tudnak belekötni semmibe!
Kel a telefonszámom?esetleg ha bebuzulnál és telefonszex mi úgyis kamionosok homokosok vagyunk😊
Akkora egy kamuzó gépek vagytok egytõl-egyik, hogy az már szánalmas.
Meg te beszélsz aki pampog?vicces vagy kicsi fiam😊
(mondjuk úgyis hamarosan jön RS és te is meg a meleg dugókomád is repültök a BANamákra 😊
Ha nem tetszik egy vélemény a mellett vagy elmész szó nélkül, vagy normális hangnemben válaszoltok, érvekkel.
De ez..????
Hát mi ez?!
és ismerik a kreszt.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
45éves vagyok fiam és 3gyermeken van ja meg persze egy feleségem..és van életem!
igaz 2-4 hetente járok haza de van életem itthon is meg kint is!
Akkor ti tényleg PRO-k vagytok.
Nem is vettem figyelembe, hogy tudnak tankolni, meg nem tévednek el.
Hülyék vagyunk?Mi nem csak a közlekedési táblákat nézzük mint nagyanyád hanem nekünk azt is kel nézni hogy melyik országba hol lehet tankolni hol lehet megállni merre lehet menni nehéz rakománnyal vagy veszélyessel és merre van súlykorlátozás szóval mi hozzád meg nagyanyádhoz képest einsteinek vagyunk..
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
És itt senki nem szidta a te szüleidet, hogy mekkor "írástudaltan barmok stb stb". És mellesleg remélem éhendöglesz te degenerált tajparaszt. Az ilyen köcsögök hozzák a döntéseket a parlamentben is akik életükben nemláttak még kamiont közelrõl és nem gondolnak bele, hogy mennyire fontosak, hogy ne dögölön éhen a családjával együtt.
Ja és külön a kurva anyádat <#wave>#wave>
Falkon: Befejeztem, csak felhúztam magam 😄 De jól elvan a kisköcsög, kijelentkezik az egyik regjén, be a másikon és válaszolgat saját magának 😊 Neki biztos van élete és barátja,barátnõje... Szerintem valami szemüveges kockagyerek, aki erre tud elsülni.