Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj már!Ha már ennyire "felsõbbrendûnek" érzed magad és még az is lennél,akkor nem tettél volna efféle megjegyzéseket drága kis barátoddal.
Szerintem Te sem vagy sokkal több,mint én,vagy a többiek.Ahhoz meg,hogy helyesen írj,nem kell felsõbbrendûnek lenni,csak oda kell figyelni magyar órán.
Lehetõleg,ha tartod magad olyan nagy embernek,akkor kérlek(ünk) menj el ebbõl a topikból.
Ja,igen..és TÉK<#vigyor5>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

CB: Kis Lámpás Jimy

TomSolberg
<#eljen>

CzUKi
Nem a véleményével van a gond, hanem a nagyképûségével és magával a személyiségével 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Igazad van, végre valaki.

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

hungaro
fejezzétek már be, semmi értelme nincs ennek, mondott egy véleményt aminek nem örülünk, de nem szeretheti mindenki a kamionokat, még akkor se, ha nem lennének, éhen halnánk...

Hivatás az Életért!

Szobi30
már megint jót lehet röhögni, két balfasz miatt 😄
na mind1...arra azért kíváncsi lennék, ha 1 hónapig lennétek kamionosok, utána hogy állna a szátok...vagy csak szimplán annyit mondanának nektek, hogy spaniferezzétek le ezt meg azt a rakományt...(bár aztse tudjátok, hogy mi az a spanifer)
utána már biztos nem dumálnátok itt...

de én csak abban reménykedek, hogy egyszer az életben össze tudjon fogni az összes kamionos, és egész magyarországon, megálljanak 1 hétre, minden egyes teherautó...mikor már egy hete nem ettetek kenyeret, és nem vitték el a szemetet, na akkor már sírna a szátok...

www.szobi.picturepush.com

Igen, a primitívebb egyedeknek, mint Neked, kedves szolgalélek, úgy tûnhet, hogy az általam nyitott igényes téma elég nagyképû, de ez nem így van. Csak azért mondod ezt, mert zavar a szellemi magasság, amit pár haverommal produkálunk ezen a pöcegödör fórumon.

CzUKi
Látom milyen topikot nyitottál. Felsõbbrendûnek, okosabbnak érzed magad azért, mert a szüleid kiskorodban kinyalták a segged, interneten olvastál pár általáad nem ismert és okosnak hitt szót és megpróbálod elhitetni másokkal, hogy mekkora észlény, értelmiségi ember vagy . Gratulálok ehhez <#eljen> Nagyképû faszkalap.

TomSolberg
Szétbarmolni?

Saját magatok barmoljátok szét a topikotok ha nem tûnne fel, te értelmi fogy...
Ha esetleg zavar a tesztvezetés, és meg tudtok fogalmazni egy építõ jellegû kritikát, csak annyit mondok: HAJRÁ

Hülye vagy te ahhoz, hogy értelmileg hasonló színvonalat produkálj, mint mi. Jöhetsz, max jót röhögünk rajtad és marha követõiden.

Ti is relaxáljatok már<#szomoru2>..az oké,hogy élvezitek,hogy felkapják a vizet,de most már nagyon unalmas.
Ha nem tetszik valami,nem kell ide jönni.Ha jól tudom,hívni sem hívott ide titeket senki.

CzUKi
Menjünk már el mi is ennek a gyökérnek az egyik topikjába és barmoljuk szét 😄
Válasszunk egyet és irány ! 😊
1
2
3

Vár rád az izzadságszagú fülkéd.

TomSolberg
Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési idõm <#banplz>

Rikcsoo
+1
Ne szidmár õket..valakinek a szaros budit is takarítani kel nem?Közérdekû munka<#idiota>
Na kollégák én megyek most tovább mert lejárt pihenési idõm
További szép napot!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

TomSolberg
hagyjad már, itt írja, hogy nem adja meg a személyes adatait, utána meg felajánlja a telefonszámát...
Akkora egy kamuzógép, hogy az hihetetlen.

CzUKi
Édesapám 49 éves, lassan 32 éve kamionozik. 3 gyermeke van, ugyan anyámmal már nem él együtt, de van élettársa, rendszeresen találkozom vele szóval van élete. És sokkal többet is ér, mint a te nyomorult szar sazámítógépek, vonatok, melegek közt élt életnek nevezett akármid. TE vagy a nevetséges patkány.

Rikcsoo
Nem vennéd meg nekem a magyar nyelvtani kézi szótárt?😊

Tinka123
Mekkorát szakadok ezen a két idiótán : D Diplomás WC pucolók: D Vagy csak szimplán kockák : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Ha már nemednek lányt adtál meg, az elgondolkodtató, Ms. 😊 Mellesleg ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvtant, MELLESLEG.

Hagyjátok már abba.Mi értelme van ennek az egésznek?Kb semmi.
Ez az õ véleményük és kész,le kell szarni.Ennyi.
Relax srácok!

TomSolberg
Szerinted megadom a saját elérhetõségemet információkat magamról?

Kel a telefonszámom?

Na most ez mi?

Rikcsoo
Így van fiuk?
Adjunk nekik igazat és akkor nem tudnak belekötni semmibe!

Rikcsoo
Szerinted megadom a saját elérhetõségemet információkat magamról?
Kel a telefonszámom?esetleg ha bebuzulnál és telefonszex mi úgyis kamionosok homokosok vagyunk😊

TomSolberg
És még itt beszélsz nekem a 45 évedrõl.
Akkora egy kamuzó gépek vagytok egytõl-egyik, hogy az már szánalmas.

TomSolberg
Életkor: 14-18 között
Neme: lány

Ez mi?
Szerintem ez a nevetséges

Rikcsoo
Ez nevetséges amit írtál..
Meg te beszélsz aki pampog?vicces vagy kicsi fiam😊

Mit vársz egy két kormánymarkú purgyétól?

CzUKi
Akkor, ha elsültél akár el is húzhatsz innen a búsba. Elmondtad a véleményed, kifejtetted mekkora barom, idióta vagy , le lettél fikázva. Mi kell még ? Eriggyé innen a búbánatos f@szba !
(mondjuk úgyis hamarosan jön RS és te is meg a meleg dugókomád is repültök a BANamákra 😊

TomSolberg
Szerintem ezekkel a megnyilvánulásokkal csak saját magatokat égetitek.
Ha nem tetszik egy vélemény a mellett vagy elmész szó nélkül, vagy normális hangnemben válaszoltok, érvekkel.
De ez..????
Hát mi ez?!

Én csak jól szórakozok azon, hogy a primitív emberek mennyire betudnak pörögni egy két hülyeség miatt.

94mike
+1 kamionosok tudnak közlekedni,legalább is a 95%..
és ismerik a kreszt.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TomSolberg
A kivétel erõsíti a szabályt.

CzUKi
Azthiszed, hogy azért mert okosan próbálsz írni, fogalmazni és lenézõen, lekicsinylõen oltogatod itt a népet akkor te most ügyes vagy ? Egy kis faszkalap informatikus, vagy munkanélküli nyomorék lehetsz aki itt tudja csak kiélni magát. Idióta ...

Rikcsoo
Látom megint okoskodsz!
45éves vagyok fiam és 3gyermeken van ja meg persze egy feleségem..és van életem!
igaz 2-4 hetente járok haza de van életem itthon is meg kint is!

Látszik, hogy érzékeny pontodra tapintottam rá a melegségnél, szarügy, de ne szégyelld. Megnyilvánulásod színvonala is tükrözi, mennyire tudatlan vagy.

TomSolberg
azigen!
Akkor ti tényleg PRO-k vagytok.
Nem is vettem figyelembe, hogy tudnak tankolni, meg nem tévednek el.

Rikcsoo
Na öcskös ezzel le állhatsz ezzel a tudatlansággal..
Hülyék vagyunk?Mi nem csak a közlekedési táblákat nézzük mint nagyanyád hanem nekünk azt is kel nézni hogy melyik országba hol lehet tankolni hol lehet megállni merre lehet menni nehéz rakománnyal vagy veszélyessel és merre van súlykorlátozás szóval mi hozzád meg nagyanyádhoz képest einsteinek vagyunk..

Ezt híják öniróniának, amit most Te produkálsz, primitív gój.

Jah gondolhattam volna hát te lehettél az egyetem kurvája . De tuti h egy ilyen barmot nem alaklmaznak normáis állásra!! Nah te faszkalap többet nem írok mert nem érek rá, de takarodj innen!!! És keress valami diplomás melegek fórumját és verd ki rá!!!
Falkon
De életre való se vagy! 😄DDDDDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem volt szükségem diákhitelre, kedves driver. 😊

Hát inkább leszek egy érettségivel és egy okj-s papírral kamionos mint egyetemi diplomával egy rakás diákhitellel a nyakamban munkanélküli !!!
Falkon
Le kell szarni õket, majd jön RS, aztán elintézi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Szlovákiába, a Lidl egyik központjában.

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Jaja. Általában örülnek, hogy érettségijük van, nem hogy még helyesen tudjanak írni. Ezek a primitív emberszerû lények tökéletesek is az igénytelen kamionos melóra.

De én nem oltom itt a népet! Neked nagy a pofád. Kiv lennék te mint értelmiségi milyen munkát találtál vagy találsz majd magadnak!
CzUKi
Mert te olyan nagy észlény lehetsz, ha ekkora faszságokat tudsz kitalálni.
És itt senki nem szidta a te szüleidet, hogy mekkor "írástudaltan barmok stb stb". És mellesleg remélem éhendöglesz te degenerált tajparaszt. Az ilyen köcsögök hozzák a döntéseket a parlamentben is akik életükben nemláttak még kamiont közelrõl és nem gondolnak bele, hogy mennyire fontosak, hogy ne dögölön éhen a családjával együtt.
Ja és külön a kurva anyádat <#wave>

Falkon: Befejeztem, csak felhúztam magam 😄 De jól elvan a kisköcsög, kijelentkezik az egyik regjén, be a másikon és válaszolgat saját magának 😊 Neki biztos van élete és barátja,barátnõje... Szerintem valami szemüveges kockagyerek, aki erre tud elsülni.