Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qualirans-Cargo telephely
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Akkor rakok egy képet is már. :$
Szabcsa: Fasza gép! <#eljen>#eljen>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Köszi!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Bocs a többi hsz-ért! pls töröljétek
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
CB: Kis Lámpás Jimy
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TomSolberg <#levele>#levele>
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
De ha minden rendben lesz akkor nyáron lesz egy D5000 😄
És a ráadás 😊 Csakhát elkurtam :/
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Ez is csak egy MÁV-os bunkó... Menjél vissza sztrájkolni...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
A vasutas ötleted meg valóban egy kibaszott nagy baromság,gondolkodj már rajta egy kicsit..a sok vasat mivel hordanád el,hogy sínpályát tudjanak építeni te fogyatékos? Repülõvel,vagy esetleg hajóval,vagy talán te a két szép kezeddel??? -,-
Istenem annyira imádom mikor idetalál 1-2 okos kocka szájhõs,aztán osztja itt az észt mikor semmi fogalmuk sincs az életrõl. Se a kamionos,se normál életrõl....
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Egyébként kár is velük vitatkozni, mivel azthiszik h õk okosabbak mint azok akiknek hozzátartozójuk, vagy éppen saját maguk csinálják ezt az életet. Én csak jót kacagok az okosságaikon. 😊
Ajj ajj már megint mi a férfinemiszervért találnak ide ezek a gépbuzi, homokos SPfanos.... ?!
Most én nem fogok írogatni milyen is egy kamionos élet, akik járnak ide tudják akik nem azok találgassanak nyugodtan.
De azt komolyan mondom hogy ha egyszer lenne egy tüntetés féleség vagy akármi csak egy hétig nem járnának kamionok sírva lennének öngyilkosok mert ez meg az nincsen.
Nem vagyok ilyen ember de az ilyeneket én meg a kötélen látnám szívesebben mint gép elõtt !! <#levele>#levele><#lama>#lama>
Sok tudatlan embereke....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tsaba01:
Jó képek ! Sok sikert a továbbiakhoz. <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
A másik 12T a cégfelirat régi, azóta más néven van:
Elsõnek mikor megvettük:
10T:
7.5T róla hírtelen nem találok képet, egyébként egy MAN 8.163 as
3.5T (régi kép ezis, azóta egy kicsit változott):
És ma énis kipróbálhattam😊