59456
-
DANIELTRUCKER #54847 Minden tiszteletem! Van tehetséged! -
#54846 Napokban készültek.
-
Sóschips #54845 Köszi -
#54844 Persze, parancsoljatok.!
@Sóschips.
@RS, neked ment a PM. :) -
#54843 Utolsót kérhetem eredetibe? (Bannerba lesz) -
Sóschips #54842 Hello!
A fehér Volgát elkérhetném?(LLR-736)..apum volt kollégája:) -
#54841 Ahhoz már nem nyúlok. -
#54840 Felőlem akár az eddigi összes hsz-t kitörölheted... -
#54839 Most érkezett el az a pillanat, hogy kijelentsem: A további, ilyen jellegű hozzászólások törölve lesznek! -
#54838 És azon még nem gondolkodtál el,hogy azért írogatok pm-eket,mert nem akarok Offolni ?
Vagy erre nem is gondoltál ?
Szólt RS, én befejeztem írtam pm-et hátha ott adsz normális választ,de nem is tudom,hogy képzelhettem ezt.. te meg itt írogatod tovább a hülyeségeket,meg másolgatod a pm-eket,hát grat. -
Hálás lennék, ha végre befejeznétek a vitatkozást! -
#54836 Nem unjátok....?
Van egy ilyen köz mondás hogy : Okos enged szamár szenved. -
tomi0113 #54835 Fogjad már be a p***ád...'-.-
Hihetetlenek vagytok...'-.- -
ScaniaBoy #54834 Öregem nem tudom ki kezdette el privát üzeneteket írni? TE!! de nem tom minek
Mit gondolsz ha te lehordasz mindennek meg káromkodsz én szépen fogok válszolni meg dícsérgetni? Ennek már semmi köze a topikhoz
Nem értem hogy azért hogy a hülye pü-dre nem írtam vissza azért neked már 2x kell írni hogy "na mivan nics akkora szád" meg hogy "beszartál öcsi" Te aztán komolya vagy.
OFF!
-
#54833 Ez az... mondjad csak, káromkodj, ettől leszel te nagy gyerek... Gratula. -
nenus #54832 Igazság szerinte nem az izgat engem hogy pattog... Hanem az, hogy egy olyan pattog, aki még eddig semmit nem tett le az asztalra..
Nah de m1.. Hg dolga intézkedni, én kiszálltam -
ScaniaBoy #54831 Ja nem foglalkozol velem nem bírsz béjénhagyni. Húzzál már el a hülye privát üzeneteiddel. Nem vagyok kíváncsi rá valszeg azért nem válastolok rá -
#54830 Most nehogy már összevesszetek ezen a hülye gyereken... én biztos nem foglalkozok vele...ha normálisan nem képes "beszélni" akkor sajnálom...
@Nenus, hagyjad..... de ahogy látom megint nem csak engem zavar... -
nenus #54829 Egész eddig kussoltam, és már valahogy kezd idegesíteni -.- -
#54828 milenne ha eldugulnál és te legalább ráhagynád ? -
nenus #54827 Mi lenne ha arréb tolnád a biciklit? -
ScaniaBoy #54826 Nem 14 vagyok de m1
Amúgy meg 1 szót nem neveznék szövegnek te fostalicska...
off -
#54825 Sió-Transos kép.
@Tomika, semmi gond. :) -
#54824 Ember! Ennyire nem tudsz magyarul? Megkért érthető és illedelmes módon hogy fejezd be... -
#54823 Nem neked szólt:) Csak általánosságba mondtam, hátha valakinek nem tetszik az, amit irtam:) Arra értettem. Bocs ha félreérthető volt -
#54822 Szép képek. -
#54821 Vita helyett inkább képek: :-) -
#54820 Igen ismerős...
A kaposvári cukorgyár... -
#54819 Roller Ismerős ? :D
-
#54818 Köszi Töki.
ScaniaBoy azért ésszel beszélj, a 14éveddel....és ha lehet ne koppintsd már a szövegem és mond el ugyanazt amit én... köszi.
-
#54817 A Kulcsár Fuvaros Scania és a Zlatni klas-os MAN de tetszik :) -
#54816 Utolsó
Képek jók ,mint mindig! -
ScaniaBoy #54815 Rühellek téged reménytelen vagy kicsi a felfogó képességed te gyökér!!
De már elmondtam hogy nem istenítem de úgy látom ez neked magas.
részemről téma lezárva.
Hülyébb vagy mint gondoltam
RS: bocsi enyi volt
-
#54814 + pár kép.... :)
-
#54813 Pár kép a hétről.... ( Bocs a sok hsz-ért. )
-
#54812 Ha ez a osztásos nekem szólt, akkor úgy látszik nagyon félre értjük egymást...
Neked van vezetési tapasztalatod 1-2 kamionon és tudsz mihez hasonlítani és te is megmondtad,hogy lakhatóságra nem a legjobb...Nincs is ezzel semmi gond, ezt adom is.!
De az amikor az ember mindenek nélkül istenít valamit az már kicsit gáz... de mind egy részemről a téma lezárva, én akkor is rühelleni fogom az ilyen embereket akik ok nélkül istenítenek valamit,valakit...
Lehet kritizálni,beszólni.... ez van.! :) -
#54811 Nem is ismerlek, miért lenne veled bajom ?
Amúgy meg elég hülye vagy,hogy azt a sztorit elhitted...csak egy két infóra volt szükségünk....
Leégetni..ember te valóban nem vagy normális... Mi lenne nekem abból a hasznom,hogy leégetlek,gondolkodjál már egy kicsikét....
@RS, tőled meg elnézést kérek,hogy offoltam a totyikban,csak látom már nem én vagyok az egyedüli akit zavar 1-2 dolog.
Melléklet.: Tegnap fotóztam ezt a régiséget. ( + 1 elcseszett kép. )
-
#54810 A mai autók közül nagyrészt már mindegyik szuper.. Mindegyiknek megvan a maga előnye, hátránya.. Én is Scania párti vagyok, de nekem van is mihez hasonlítani.. Mer elmondhatom magamról, hogy vezettem ezt is, azt is.. tény, hogy lakni a scania nem az igazi, de vezetési kényelembe, erőbe, fogyasztásba párja nincsen.. (ez az én véleményem) :))
Lehet osztani engem is:) -
#54809 Befejeznétek? Köszi. -
#54808 Kimaradtak.