3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
maka2 #741 használnám a keresőt!!!! De mi a neve a proginak??? -
#740 úristen mi van itt is... -
#739 No, ezt nem próbáltam. Köszi :)
Egyébként melyik pályát hiányolod?
Mi momentán az egyet is csak az extra pályákkal nyomtuk, mert azok 1-2 fokkal jobbak, mint az eredetiek (van belőle 1,5 GB-nyi :), és ott már megoldották az űrcsatát :)) )
Remélem ehhez is készítenek, mert pl a Hoth eredeti uncsi (a modokban van olyan, hogy nyamm :)) ), sőt az AI is butább lett, pl egyszer nem próbálták az AT-AT-m betekerni a siklók (1-ben rendszeresen)
-
#738 A sima internet game-t annyi emberrel lehet tolni, amennyire beállítod a neted kapcsolatát. Ha 128K-ra teszed 4-en lehet, ha 5+-ra akkor 100-an is akár. Persze ez attól függ mekkora neted van, és mennyi embert bír el. Nekem spec 3+-ra van téve, és így valami 40 embert tud fogadni a serverem.
Nekem pár negatív, hogy nincs benne minden pálya az 1-ből. Az kár. -
Használd az erőt Skywalker .... vagy minimum a keresőt
-
maka2 #736 Hello!!
valaki megmondaná hogy mi neve annak a Hide proginak ( vagy honnan lehet letölteni??)
Nem értem hogyan kell megcsinálni!! -
#735 Nekem egyből ment minden, az öreg Alcohol legfrissebb változata bizony nem okozott még soha eddig gondot :) (itt azért kellett a SR7 is, de eddi gamék elmentek nélküle is)
Nos, magáról a játékról.
Nem rossz a Single kampány sem, igaz butuska és túlefektezett átvezető videók vannak benne, de hangulatos.
Vezérlő felületéről egy másik game jut eszembe (talán Crome?), hát, valahogy az 1 jobban tetszett. Az, hogy lentre kerültek a kijelzők zavaró, sőt még nem találtam meg, hogy ha töbszemélyes a jármű, akkor beszállt-e valaki (töbszemélyesek egyáltalán ? pl AT-AT? Repcsi? Valami? És hol jelzi?)
Belekerült 1-2 új feature, pl melegszenek a fegyverek, illetve leállnak egy időre, ha túlmelegedtek.
Meglepetés volt, hogy egyes pályákon nem sokat fejlesztettek. Pl egyik kedvenc a Hoth, ott teljesen azonos az 1 és 2 pályája, annyi a különbség, hogy a belső terek szebbek lettek (térképre majdnem dettó az 1)
Pozitív fejlesztés, hogy AT-AT-t vezetve a vezető a kis fejágyúkat is vezérli
A repkedést szokni kell egy kicsit, de nem rossz. Mondjuk a torpedó célratartásnál túlzottan pontosan be kell célozni az ellenfelet, ez negatív.
Multi: Eddig 3 játékmóddal találkoztam benne, amiket pályánként lehet választani: normál csata, Capture the Flag, és vadászat. Mondanom sem kell, hogy értelme sztem csak az elsőnek van. Ami a multi szerver készítését illeti továbbra is hajlamos elfelejteni az előzőleg beállítottakat ami bosszantó.
Szimpla internet gamet 4-en, LAN game-t 64-en lehet nyomni ha jól láttam (és ennek a beállítása folyton visszaugrik Internetre, ami piszok bosszantó)
Összességében tetszik, hangulatos Darth Vaderrel nyomulni :)))
-
#734 Na valaki vegyen már fel MSN-re akivel játszhatnák egy kicsit Hamachival plz.
[email protected]
Úgy láttam a beállításokba hogy többfajta módba is lehet, lehet ilyen küldetésesbe is :D -
#733 amikor jöttek a pók droidok, csápolni a lábukat, jessz -
#732 ja meg ugrálni kell össze-vissza ugrálni és odamenni az űrhajóhoz minél közelebb vagy alá, vagy vmi falhoz, ott nem bírnak elkapni :D -
#731 Nem tudom van-e, de én pl. olyat szeretnék, hogy leütök egy droidát jedimmel elöl aztán meg ha van mögöttem, akkor azt is huss... v. döfni.
de pl. a trainingbe a sivatagos pályán master windu felugrik és beledöföm a földbe lézert és feldöredezik... mintha vékony üveglapra léptem volna kb. -
#730 ja a szörnyespályát én is elkezdtem,hát rakétás emberrel kell nyomulni,meg gránátot kell gyüjteni:DD -
#729 Az űrhard az isteni lett :) jobb mint az űrszimulátorokba. Ugyan ezt tom mondani a jedikről is, jobb mint pl. a Jedi academy-be bár nincs annyi erő, de jobban megvan csinálva. Egy nagyon idegesítő van a játékba, ami lehet hogy bug, hogy mindenki téged támad szinte... :( ott mászkálnak a jedik, ha ottvagy minden jedi rád indul. Volt egy pálya ahol ilyen zöld szörnyek, azon az esős pályán... megint elfelejtettem a nevét..., azok is csak ránk jönnei :( van vagy 40 csapattárs, de csak felém indulnak -
#728 Igen, szerintem is nagyon jó az űrharc ebben a játékban, nektek is ez a véleményetek? Majd kéne valamikor nyomni egy közös big party-t -
#727 beírod alul a keresőbe, hogy indul és sztem kidob pár hozzászólást -
#726 google -
#725 A lényeg az hogy kifejtette a véleményét, és te bunkó módon visszaválaszoltál, mikor csak idegesen ez volt a véleménye... Ez egy forum, ahol mindenki kifelytheti a véleményét, és te olyat írtál ami miatt egy ideje már nem arról szól ez a forum amiért van... -
Thonsen #724 PLS WALAKI
Írja ide le h Deamon Toolsal hogy ment neki...vagy azt h honnan szedjek le alcohol 120%-ot!! -
#723 nemtom mit csináljak, végülis annyira nem érdekel,de azért jó lenne a nagy sötétség helyett-..... -
#722 le, codec hiba? v. fenn van vmi nagy csomagod és akkor nem kéne hibának lennie? -
#721 aztán meg értelmezd a #683-as hozzászolásod, idézek : " te meg fos vagy azért mert 1 oan game vel játszol amihez sem ügyesség, sem ész nem kell.." , és ez igy volt nem forditva , utálom ha hazudoznak... -
#720 Én se sűrűn... de nem is kell nyitva hagyni :P
Báácsak csak csak ennyire lenne ütős a SF védelem is... képzeljétek mennyit szenvedtek azok az emberek, akik azzal dolgoztak, hogy elindítsák mire rájöttek, hogy usb-s dvd eleinte :P -
#719 másnak lejátsza a videókat a küldetések elött és után? mert nekem nem...nemtom miért -
#718 Najo, ugylátom nem értetted meg, nézd már meg a #673 hozzászolásodat hogy ki kezdte a FOS szót?! , aztán próbáld már meg értelmezni amit irtam, egy szoval nem mondtam rád hogy FOS, tanulj meg már olvasni -
#717 Üdv!
Egy érdekes tapasztalat:
nekem se akatr indulni semmilyen módszerrel (legújabb alcoholom van) kipróbáltam mindent... aztán gondoltam egyet, és visszaírtam a virtualdrive paramétereit defaultra (van rá gomb az options-ben) és láss csodát, azonnal indult :-o -
#716 Én soha nem zártam be a hide-oló progit -
#715 Inkább az lehet hogy nem csak 1 virtuális meghajtót csináltál. Csak 1 virtuális meghajtód legyen, abba pedig a Battlefront 2, és akkkor hide (mondjuk azt nem értem hogy mit hide-ol :/ ) -
#714 Most Battlefront 2-ről vagy Battlefield 2-ről beszélsz? :D
A Battlefront 2-vel még nem volt alkalmam multizni, már próbáltam valakivel hogy megy-e a LAN módba Hamachival neten keresztül, és megy de szaggatott neki...
Tört szervert meg még nem találtam. Már írtam 2x a Hamachi-s dolgot de nemigazán sikerült valakinek is észrevenni :D Hamachi leírás ittvan az aláírásomban, ott az MSN címememet is megtaláljátok ha lenne kedve valakinek játszani -
#713 talán ha bezárnád a hider progit miután hideoltad... -
#712 akkor passz, de szerintem megprobálhatod a regedites cuccot -
Thonsen #711 de nekem nincs Alcoholom!!
és a 498# vagy melyik azt írta Deamon+sr7....és ment neki..
de nekem nem!! -
#710 Én csak simán felraktam alcohol segítségével a gamet,mmajd kompatibilitás win 2000-re,aztán ez:
és megy -
Thonsen #709 vazz itt a kép is.. -
Thonsen #708 FAk
Meg csináltam azt amit írtatok...Deamon+sr7......és semmi!! -
drogery #707 hi!
tudna valaki adni nekem 1 serialt? -
Krizbo #706 Ha kilépek a programból akkor nem tudom mivel emulálni... -
SSith #705 Hat en a Csuviek strandjan estem el!Nem volt eleg naptejem es megsutottek a fegyverekel!!
A BF1 grafika nekem is nagyon tetszett!!A jatek elmenyt javitottak de a Lucas azert adhatott volna valami utosebbet is!!Nagyon sajnalom hogy nem adtak ki az utolso jedi jatekot PC-re csak konzolra???A FarCry szerintem az eggyik legszebb jatek a mai napig es csak nehez fokozaton szabad jatszani(es egy gamer eger)!!Penteken megveszem a Call of Duty 2-t!Remelem jo multi palyak vannak benne!!A BF2 Multi hogy tetszik??? -
#704 Zárd be az Alcoholt vagy a Daemon tools-t, amelyiket használod, mármint lépj is ki a progiból... (legalábbis a szöveg alapján azt lehet kivenni hogy látja az egyik "Disc Emulator Software"-det) -
#703 Ja inkább fps kedvelő vok, bár a nagyon agyatlanokkal én sem játszok :D
Counter Strike 1.6-al játszottam, sokáig szerettem is, főleg jó haverokkal nyomni, de már meguntam. Far Cry az nekem nehéz volt egy kicsit . Half life 2-t nem szeretem. A Call of duty 2-t és az előzőkkel sokat játszottam, UO-val főleg.
Most a SW Bf2-ben most Crousant-ban akadtam el, elöször a jedi kamra vagy mi a szart kell elfoglalni, utána aztmondja mennyek a könyvtárhoz, utána azt adja hogy védjem meg. Kis idő után mission failed...
Egyébként nem vártam jobb grafikát a játékból, sztem már a bf1-nek is élvezhető volt a grafikája, ebben is az, örülök hogy inkább a játékélményre koncentráltak a készítők ;) -
Krizbo #702 Üdv
Nem tudom felrakni a Bfront2-t. Igen tudom, vannak módszereke amiket lentebb találok. Pipálgattam a Registry-ben, és átírtam a az exe-ket is. Letöltöttem a Hide-programot is(amit mondjuk nem tudtam használni) és mindezek elleneére nem jó, holott nagyon hamar, a szerverre való felrakástól számított 1 óra múlva töltöttem is. Felraktam, nem volt semmi gond. De elindítani...Dél ta minent kipróbáltam és nem jó. Ha valaki, egyben, minden lehetséges alternatívát leírna, egy hozzászóllsában, azt nagyon megköszönném. Jelenleg amúgy ez a hibaüzenet az aktuális:Conflict with Disc Emulator Software detected
Előre is közönöm