3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Kövesdi A
    Müködi a online mod vagy ha nem akkor mi a szervered cime ?
    mert a első résznél nem ment az online !
  • Sland
    én is így csináltam :D már csak az az egy volt minden más le volt rombolva
  • Mr_no_NaMe
    2 percig véded a könyvespolcokat!
    De a legjobb módszer ha egyet védsz úgy mint állat,de azt tényleg nagyon!
    Nem nehéz...
  • Balumann
    Valaki átvitte már azt a pályát mikor elöször elkell foglalni a jedi kamrát, aztán pedig a könyvtárt kéne "megvédeni" ha jól értem, de sztem nem értem jól mert akármit cisnálok kiírja hogy defeat.. ott mit kéne csinálni?
  • Mr_no_NaMe
    Mi az a frenzy?
    Mer abból van 1 pár pontom de asse tom micsoda:)
  • Sland
    felső részben verlek de az alsóban nem :(
  • Mr_no_NaMe
    Enyimé:

Essem vmi überszuper de azér meglátszik a gyilokk:)
  • Sland
    RANKOM

Tiétek milyen? Nem nagy cucc az enyém, én inkább a gyilokra megyek
  • Mr_no_NaMe
    Szuper,de remélem az a jó net nem ADSL vagy Chello:o)
  • Sland
    nem lehetne este is? én csak akkor érek rá.
  • gercse
    ok,akkor majd megyek, és 4 ig leszek is asszem.
  • Quki
    délután 3 óra körül indítom a szervert...várok mindenkit oda!20 fős szerver lesz , úgy jöjjetek
  • Sland
    érdekel
  • mrzed001
    uninstall, feltesz Alcohol 1.9.5 és kész :))
  • gercse
    mikor lesz?
  • Krizbo
    Daemon, amúgy az is érdekes, hogy a regeditbe eleve több Sci(nem tudom mi az) van. Nyilván mindegyikat "kipipálom" de ettől függetlenül
  • Istencsászár
    alcohol felrak, bemountol, sr7stop indit és megy egyből semmi baja.....
  • gercse
    okesz
  • mrzed001
    Milyen verzsönű virtuális drive progit használsz?

Ja, egyébként minden Alcohol usernek ajánlom, hogy ha nem megy a game első legyen, hogy megnézi a verziószámot, ugyanis CSAK 1.9.5-el mennek a mostanság megjelenő játékok !
  • Quki
    nah..én már tegnap óta jáccom...csinálok szervert , jó netem van de akkor csak magyarok jönnének be a szerverre...EQUINOX a szerver neve és a jelszó:hungary
  • Krizbo
    De nekem nem látja a Virtuális Meghatmat a prog, mivel tudm hozzá rendelni? Vagy hogyan tudom "behúzni a helyére?
  • maka2
    Megy!!!!

nagyon jó játék!!!

Nekem elindult , úgy ahogyan a #744 levan írva!!!
  • gercse
    jah
  • Ma2ska
    Olvassatok vissza, van itt pár módszer, mondjuk nekem egyikkel se megy de ez legyen az én problémám.
  • mrzed001
    Szerver beállítástól függően dobja fel, hogy Jedi lehetsz, pl a legjobb, legrosszabb játékosnak, vagy Random, szóval nem lesz ezzel gond (teljesen egyértelmű, hogy a legjobb/Random aminek van értelme)
  • Krizbo
    No a gondom most épp a következp, a Hide progi nem látja a virtual meghajtóimat.
  • Mr_no_NaMe
    Hát nemtom...
    Szerintem ebből a jedizésből sem lesz SEMMI a legtöbb szerveren 2 hét mulva...
    Sztem mindenki jedi akar majd lenni aztán jön majd a flém,meg azér kb 40 ember közül ki kell sorsolni azt a 2 jedit!
    Egyébként szoktátok nézni a career-t?
    Ott van 1 csomó kaszt,lehet fejelszteni mindent nagyon faja!
    Már a war hero,meg a katona veteránon van:D
  • mrzed001
    OFF:
    L a s s a n mondom, hogy megértsd :pp
    - a két rész összehasonlítása semmiképpen sem off, mivel ez alapján könyebb eldönteni, hogy kell-e, vagy sem (ha játszott már 1-el)
    - aki nem tudja, annak nem árt megtudni mi is volt az 1-ben (kiegészítők, egyebek), mert az lesz a 2-ben is, multiban is ...
    :OFF

Amúgy a Jedik belerakása sztem vicces lett, csak ne kellene újra szpónolni, ha pl épp keményen gyilkolok valahol, és felugrik az "akarsz Darth Vader lenni" üzi, és várni akár 10 mp-et is + megint elbóklászni ... ez sztem gyengusz
  • gercse
    én is tegnap egy szerveren olyan jól nyomtam hogy egyszer(asszem halál után) választhattam Yodát, nagyon faja volt, lehetett vele jókat gyakni, meg repülni, jó gyors a kis törpicsek :DD
  • Sland

• Sland
    srácok ez battlefront 2 topic nem az egy. az is van!
  • mrzed001
    BattleFront Mod Pack Multiplayer a neve, egypár képet felraktam még anno a Scrrenshot-ok topicba belőle
  • Anthony001
    Figy.
    3 Hsz-el előrébb leírtam mit kell.
    Mondjuk azt kifelejtettem, hogy a SAJÁTGÉP >>>> C: >>> PROGRAM FILES >>> LUCAS ARTS >>> GAME DATA >>> BF2 EXE-RE JOBB KLIKK, KOMPATIBILITÁS >> ENGEDÉLYEZNI A WIN 2000-T.
    Ennyi:)
  • rodzsi
    hogyan lehet elindítani a tört verziós gamet? mert a amikor elindítanám azt irja ki h:Conflict with Disc Emulator Software Detected!!!!!!!!!! Na ilyenkor mi van? az oldalon azt írják: set your exe to win2k compatibility mode)
    or some other securom hider. De én nem vok nagy angolos. azt is leírhatnátok hogy pontosan mit kéne csinálni! Köszi
  • Anthony001
    Az durva.
    Pontos neve a Packnak van?
  • mrzed001
    Az egyhez torrentről szedtem egy 1,5 GB-os modpack-et, és piszokjó pályák vannak benne.
    Van ahol pl 3 csapat csatázik egymás ellen :)) , van Naboo-i csata, valódi felállású (mint a filmben) Hoth ....

• mrzed001
    Látom újreg vagy, akkor pár alap:
    - Nyomj rá arra a nyavajás VÁLASZ gombra, akkor tudjuk mnire is válaszoltál
    - lap legalján van a témában kereső, ha rákeresel pl a sr7-re, vagy a hide-ra, mindent megtudsz.

Az meg, hogy "#652" azt jelenti, hogy 652-es hozzászólás, olvasd el azt !
  • Anthony001
    Figyelj. Az SR 7 egy olyan program, ami arra való, hogy letiltsa a meghajtókat.
    Ha valakinek nem menne akkor elmondom hogy csináltam.
    (Ez azoknak jó akinek az Emulation-os hiba van)
    Szal feltettem a játékot Daemonnal.
    Alkesz nem volt a gépemen, se Clone Cd.
    Annyi az egész, hogy miután felment a game, a Daemonban az emulationnál mindent ki kell szedni, csak a Securom-ot kell bepipálni.
    Aztán elindítani az SR7-et, és nem bezárni.
    Annyit még tudni kell, hogy 1 Virtuális meghajtó ajánlott.
    Ennyi.
    Szerintem így már nem olyan bonyolult.
  • Anthony001
    Én spec a másik havas pályára gondoltam, Rhen War asszem ez a neve. Az volt az egyik kedvencem, sajna nem volt benne. Honnan lehetett modokat szedni az 1-hez?
    Nekem csak a Jabba Palotája volt meg más nem.
  • maka2
    Meg mi az az sr7 ???

Ezt sem értem!