3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#781 Müködi a online mod vagy ha nem akkor mi a szervered cime ?
mert a első résznél nem ment az online ! -
#780 én is így csináltam :D már csak az az egy volt minden más le volt rombolva -
#779 2 percig véded a könyvespolcokat!
De a legjobb módszer ha egyet védsz úgy mint állat,de azt tényleg nagyon!
Nem nehéz... -
#778 Valaki átvitte már azt a pályát mikor elöször elkell foglalni a jedi kamrát, aztán pedig a könyvtárt kéne "megvédeni" ha jól értem, de sztem nem értem jól mert akármit cisnálok kiírja hogy defeat.. ott mit kéne csinálni? -
#777 Mi az a frenzy?
Mer abból van 1 pár pontom de asse tom micsoda:) -
#776 felső részben verlek de az alsóban nem :( -
#775 Enyimé:
Essem vmi überszuper de azér meglátszik a gyilokk:) -
#774 RANKOM
Tiétek milyen? Nem nagy cucc az enyém, én inkább a gyilokra megyek
-
#773 Szuper,de remélem az a jó net nem ADSL vagy Chello:o) -
#772 nem lehetne este is? én csak akkor érek rá. -
#771 ok,akkor majd megyek, és 4 ig leszek is asszem. -
#770 délután 3 óra körül indítom a szervert...várok mindenkit oda!20 fős szerver lesz , úgy jöjjetek -
#769 érdekel -
#768 uninstall, feltesz Alcohol 1.9.5 és kész :)) -
#767 mikor lesz? -
Krizbo #766 Daemon, amúgy az is érdekes, hogy a regeditbe eleve több Sci(nem tudom mi az) van. Nyilván mindegyikat "kipipálom" de ettől függetlenül -
#765 alcohol felrak, bemountol, sr7stop indit és megy egyből semmi baja..... -
#764 okesz -
#763 Milyen verzsönű virtuális drive progit használsz?
Ja, egyébként minden Alcohol usernek ajánlom, hogy ha nem megy a game első legyen, hogy megnézi a verziószámot, ugyanis CSAK 1.9.5-el mennek a mostanság megjelenő játékok ! -
#762 nah..én már tegnap óta jáccom...csinálok szervert , jó netem van de akkor csak magyarok jönnének be a szerverre...EQUINOX a szerver neve és a jelszó:hungary -
Krizbo #761 De nekem nem látja a Virtuális Meghatmat a prog, mivel tudm hozzá rendelni? Vagy hogyan tudom "behúzni a helyére? -
maka2 #760 Megy!!!!
nagyon jó játék!!!
Nekem elindult , úgy ahogyan a #744 levan írva!!! -
#759 jah -
#758 Olvassatok vissza, van itt pár módszer, mondjuk nekem egyikkel se megy de ez legyen az én problémám. -
#757 Szerver beállítástól függően dobja fel, hogy Jedi lehetsz, pl a legjobb, legrosszabb játékosnak, vagy Random, szóval nem lesz ezzel gond (teljesen egyértelmű, hogy a legjobb/Random aminek van értelme) -
Krizbo #756 No a gondom most épp a következp, a Hide progi nem látja a virtual meghajtóimat. -
#755 Hát nemtom...
Szerintem ebből a jedizésből sem lesz SEMMI a legtöbb szerveren 2 hét mulva...
Sztem mindenki jedi akar majd lenni aztán jön majd a flém,meg azér kb 40 ember közül ki kell sorsolni azt a 2 jedit!
Egyébként szoktátok nézni a career-t?
Ott van 1 csomó kaszt,lehet fejelszteni mindent nagyon faja!
Már a war hero,meg a katona veteránon van:D -
#754 OFF:
L a s s a n mondom, hogy megértsd :pp
- a két rész összehasonlítása semmiképpen sem off, mivel ez alapján könyebb eldönteni, hogy kell-e, vagy sem (ha játszott már 1-el)
- aki nem tudja, annak nem árt megtudni mi is volt az 1-ben (kiegészítők, egyebek), mert az lesz a 2-ben is, multiban is ...
:OFF
Amúgy a Jedik belerakása sztem vicces lett, csak ne kellene újra szpónolni, ha pl épp keményen gyilkolok valahol, és felugrik az "akarsz Darth Vader lenni" üzi, és várni akár 10 mp-et is + megint elbóklászni ... ez sztem gyengusz
-
#753 én is tegnap egy szerveren olyan jól nyomtam hogy egyszer(asszem halál után) választhattam Yodát, nagyon faja volt, lehetett vele jókat gyakni, meg repülni, jó gyors a kis törpicsek :DD -
-
#751 srácok ez battlefront 2 topic nem az egy. az is van! -
#750 BattleFront Mod Pack Multiplayer a neve, egypár képet felraktam még anno a Scrrenshot-ok topicba belőle -
#749 Figy.
3 Hsz-el előrébb leírtam mit kell.
Mondjuk azt kifelejtettem, hogy a SAJÁTGÉP >>>> C: >>> PROGRAM FILES >>> LUCAS ARTS >>> GAME DATA >>> BF2 EXE-RE JOBB KLIKK, KOMPATIBILITÁS >> ENGEDÉLYEZNI A WIN 2000-T.
Ennyi:) -
#748 hogyan lehet elindítani a tört verziós gamet? mert a amikor elindítanám azt irja ki h:Conflict with Disc Emulator Software Detected!!!!!!!!!! Na ilyenkor mi van? az oldalon azt írják: set your exe to win2k compatibility mode)
or some other securom hider. De én nem vok nagy angolos. azt is leírhatnátok hogy pontosan mit kéne csinálni! Köszi
-
#747 Az durva.
Pontos neve a Packnak van? -
#746 Az egyhez torrentről szedtem egy 1,5 GB-os modpack-et, és piszokjó pályák vannak benne.
Van ahol pl 3 csapat csatázik egymás ellen :)) , van Naboo-i csata, valódi felállású (mint a filmben) Hoth ....
-
#745 Látom újreg vagy, akkor pár alap:
- Nyomj rá arra a nyavajás VÁLASZ gombra, akkor tudjuk mnire is válaszoltál
- lap legalján van a témában kereső, ha rákeresel pl a sr7-re, vagy a hide-ra, mindent megtudsz.
Az meg, hogy "#652" azt jelenti, hogy 652-es hozzászólás, olvasd el azt !
-
#744 Figyelj. Az SR 7 egy olyan program, ami arra való, hogy letiltsa a meghajtókat.
Ha valakinek nem menne akkor elmondom hogy csináltam.
(Ez azoknak jó akinek az Emulation-os hiba van)
Szal feltettem a játékot Daemonnal.
Alkesz nem volt a gépemen, se Clone Cd.
Annyi az egész, hogy miután felment a game, a Daemonban az emulationnál mindent ki kell szedni, csak a Securom-ot kell bepipálni.
Aztán elindítani az SR7-et, és nem bezárni.
Annyit még tudni kell, hogy 1 Virtuális meghajtó ajánlott.
Ennyi.
Szerintem így már nem olyan bonyolult. -
#743 Én spec a másik havas pályára gondoltam, Rhen War asszem ez a neve. Az volt az egyik kedvencem, sajna nem volt benne. Honnan lehetett modokat szedni az 1-hez?
Nekem csak a Jabba Palotája volt meg más nem. -
maka2 #742 Meg mi az az sr7 ???
Ezt sem értem!