3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• bazze
    amugy köff hogy "mellem" állsz :)
    legalább vannak értelmesek is :)
  • bazze
    huha hát ez aztán jól megasszontad...
    ez a fórum lassan jobb mitn a cs.hu jé asszem küldöm ide kulit meg cyclot :)
    cyclo csinál 1 topikot a gumiszobában ti termeltek kuli segítségével 60000000+ t is :)
  • SSith
    A forum arra van hogy mindenki elmondja a velemenyet!Tobfelekeppen is lehet!Hogy belekotni minek es miert??Szamomra ertelmetlen!!!Igazan en le irtam hogy mi a velemenyem!Te leirtad a tiedet velemenyt csereltunk es ennyi!!Nem fikazok valakit mert nem vette meg eredetiben vagy hogy az en gepemen jobban fut...!!Inkabb arra varnek hogy ki melyik palyan tart??Mi a velemenye es miert!!Milyen a grafika mi a kulonbseg az I. es a II. kozott!!Hogy orulsz hogy van egy jo jatekod es turheto a grafika???Szerintem keves jo jatek jon ma ki gyenge grafikaval!!Nem irtad mivel jatszol de gondolom az FPS az eggyik kedvenced?Hat a FarCry.Half LIfe 2,Jedi-k, FEAR ,COD,stb mar szerintem szep a grafikajuk,es legalabb nem kell eromu aljuk!!Most toltottem le a Starship Troopers demot es nem megy a gepemen Full beallitason??!!Nem vettem meg ez miatt mert azt hittem hogy egy 9200 64bites radeon van a gepemben pedig egy X850XT PE ketyeg benne!!Pedig szivesen jatszanek vele!Tenyleg TE hol tartasz a BF 2 ben??
  • bazze
    elhszem hogy a sakk os gammában többet kell gondolkodni de na PC játékokrol beszélünk :)
  • bazze
    kedves barátom :D
    Azért jövök forumra hogy kérdezzek nem azért hogy 1 p*r*szt azt mondja hogy fos vok.
    Én tiszteletben tartom azt ha valakinek tetszik csupán annyit mondtam hogy ehhez nem kell semmi ügyesség stb... amig a CS hez igen és sztem ezt nem kéne vitatni :\
    Nem tom hogy állsz a CS vel ha aktívan klánoztál ezt tudnod kéne :\
  • Balumann
    Hát nem a CS-be kell a legjobban gondolkodni meg ügyesnek lenni, a WoW -be sem az ügyesség a fontos tudtommal (bár ebbe nem vok olyan jártas csak sokat hallottam róla)
  • Balumann
    Csak a legalapabb dolgokat tudom javasolni, driver frissítés (videokártya), játék újratelepítés
  • Balumann
    Hát sokan nemszeretik ha másnak véleménye nem egyezik :). Az a baj hogy abból adódik a gond hogy ez nem mindig csak a játékokon nem egyezik a vélemény...
    Majdnem mindenki másképp nézi a játékokat, ez a kortól is füg sztem. Nekem pl. hogy ne tetszene a játék, az 1-et is szerettem, és szinte minden ilyen tipusú játékot szeretem, a grafika engem egyáltalán nem érdekel, nekem akkor is tetszene ez ha még rosszabb lenne a grafikája az 1-nél. Mivel mégcsak eredetibe se vettem meg örülök neki hogy van még1 játékom, amivel játszhatok és türhető grafikája van :).
    A másik hogy számolj arra hogy valaki úgyis beleköt a véleményekbe, legalább figyelnek rád :)))
    Egyébként ha nem érdekel más véleménye, akkor minek jösz ide, miből gondolod hogy mást érdekel a te véleményed, és miért nézel vissza az a másik :D
  • Spaceghost
    Hihi. Vicces ez a játék. Nekem most már elindul mindenféle sr7stop meg virtual hide nélkül. Bekapcsoltam alcoholban az rmps-t. De ugyanúgy kidob és beakad egy idő után. Ha valaki tud segíteni tényleg szóljon majd. Remélem crack hamar lesz az általába megoldja a problémákat.
  • SSith
    Na egy tipikus magyar FORUM!!Minek kell ezt csinalni!!Ilyenkor irjak eggyesek *Szegyenlem,hogy magyar vagyok*
    Nem tudom hogy miert megy a vizbe az aki nem szeret uszni!MIndenkinek joga van elmondani a velemenyet csak ezt a sok vulgaris szohasznalatot nem ertem!Pedig az hittem mar mindenki felnott egy Milleniumi korba!Az latom hogy kb a Osember szintjen tartunk!Nem fogadjuk el mi tetszik a masnak mi nem!!A velemeny a mienk de miert nem lehet a negativ elmeny is normalisan leirni???
    Pedig en nem akarom a bolcs bagoly szerepet eljatszani!csupan egy szimpla velemeny!!
  • Istencsászár
    ez nemis olyan lámáknak készült mint te. Aki szerette a filmet annak ez a játékbejön és élvezettel jácca végig a filmből ismert nagy csatákat akár a jó akár a gonosz oldalon van 1 jó hangulata ami magával ragad.
  • Spaceghost
    Na akkor ezt figyeljétek. Az én gépem mit művel. Szal felraktam a játékot Virtual cd hide-al megcsinálom. El is indul a játék. Erre játszok kb 10 percig annyira beakad hogy játszhatatlan lesz és kilép csak úgy. Gondoltam ez a win2k kompatibilitás miatt van. De rosszul gondoltam. Felraktam az sr7stop progit is. Kikapcsoltam a win2k kompatibilitást. Játszottam vele 10 percig és ugyanúgy játszhatatlanul beakad. Hihetetlen nem? Ja egyébként a Total Overdose régebbi változata is ugyanezt produkálta nálam csak ott 5 perc után halt be ugyanezzel a hibával. Más még nem csinálta. Na erre varjatok gombot. Amúgy ha valaki tud ezzel kapcsolatban segíteni akkor legyen szives írja le mit csináljak hogy ne dögöljön meg!
  • bazze
    nah figyeljetek... nem raktam fel a FEAR t nem játszottam a Far Cry al, nem játszottam a Doom 3 al és nem is fogok ienekkel amig az ienekhez nem kell gondolkodni, nem kell csapat, és nem kell benne célozni tudni :) a szabad időm pedig igy is kevés a CS hez ugyanis van aki magányosan gyilkolja az AI t, és van aki nagyban high skilled pcw ket játszik :P
  • bazze
    én részemröl ennyi
  • bazze
    szerintem rohadtul nem játszok ienekkel :)
    eleve nem szeretem az ien célozni nem kell fps eket...
    A másik.
    Te mondtad hogy fos vagyok ebböl az következik hogy te egy **** száju fejlődésben visszamaradt ember lehetsz.
    Sosem érdekelt mások véleménye de ha belémkötnek rohadtul nem szeretem márpedig hozzád nem szoltam és te a hozzám irányuló kommentedet a FOS szóval kezdted ami nem egy szép szó...
    szánlak hogy ien vagy és sajnálom azt akinek napmint nap elkell viselnie a értelemmel dús búrád.
    Az hogy te megmondod én mennyire vagyok "intelligens" egy teljesen más dolog erröl megvan az én véleményem is szerintem csak szimplán okosabbnak akarod magad bemutatni...
  • rage
    majd úgyis jön ki hozzá crack, utána már tetszeni fog :)
  • Anthony001
    Wehhee...szerintem te csak azér mondasz ilyeneket mert bassza a csöröd h neked nem indul..
  • Smuge
    Azért vagyok fos? Érdekes felfogásod van , korod kikövetkeztethető a fenomenális hozzászolásodbol, vitatkozni nem szeretnék de azért tisztázzunk valamit : nem játszom vele mert nincs meg még , sajnálom hogy a wow világa ilyen emberekkel van tele mint te (ezért se szeretem de még van millio más dolog emellett) , azt veszel amit akarsz ami tetszik senki nem mondta, senki nem kényszerit hogy olyat vegyél amivel nem szivesen játszol , lehet ész nélkül is játszani bármivel de az nem az én müfajom nekem van mivel gondolkodnom . Röviden ennyi lenne, jobb lenne ha elöbb gondolkodnál kicsit, aztán leirnád amit szeretnél nem pedig forditva pár év mulha ha majd kicsit érettebben gondolkodsz megfogod látni hogy sok minden nem ugy van ahogy azt gondolod..hát ennyi szerettem volna hozzáfüzni
  • bazze
    te meg fos vagy azért mert 1 oan game vel játszol amihez sem ügyesség, sem ész nem kell... sajnállak...
    képzeld megvettem a WoW ot, megvettem a Warcraft 3 at, meg sorolhatnám nem fogok 1 oan gamera tíz ezreket költeni ami lehet nem is tetszik...
  • Gunner
    elöbb fikázz, aztán gondolkozz, aztán sajnáld, vedd meg és gondolj bele, hogy hogy kibasztál másokkal, mert mire megvennéd, megcsinálják a crack-ket háhh
  • egyuri
    Van magyar szerver?????
  • egyuri
    hagyad Smuge csak ideges !!!!!!!
  • Smuge
    Fos azért mert letöltöttél egy illegális másolatot ami nem indul el, mert szerencsétlen vagy? Csak sajnálni tudlak :( Menj csak CS-zni iqfighter aza neked valo
  • egyuri
    Az lehet hogy gyenge a géped?????
  • egyuri
    FIGYELEM CSAK EGY VIRTUÁL CD, DVD LEGYEN CSINÁLVA AMIBE A GAMET RAKOD!!!!!!!
  • matyi08
    az lehet, hogy a második pályán, az űrhajóson egyszercsak lefagy a gép? mi lehet a baja?
  • egyuri
    A védelem van megcsinálva a Game nagyon Jó
  • egyuri
    Indisd ujra a géped
  • bazze
    nem jó igysem...
    leszarom ezeket a fos gamekat mek cs zni az legalább m1 rendesen...
  • leslieboy
    Akinek nem indult el,próbálja ezt:
    D toolsba mount image
    Az exet win 2000 kompatibilisre
    Most jön a hihetetlen!Indítsd el a gamet minden cd hide nélkül,és kattints a megjelenő hivatkozásra!Zárd be az ablakot,majd kapcs be az sr stop7et ott hide,nem bezár,és játék indít!
    játsz!Nem tudom,a linkre is kell e katt,vagy csak direktbe,de nekem így,ezzel a módszerrel megy!Ez a lényeg!:D
  • SSith
    Bocs!Nem a feart hanem a SW Battlefront 2!Amugy koszi
  • bazze
    most meik játékra kérded? ha a F.E.A.R.-re a GameStar 90% adott neki
  • SSith
    Koszi!En nem fikazni akartam es nem is szoktam!Regen en is toltogettem !!Ma megengedhetem hogy megvegyem (senki ne vegye nagykepusegnek)megfogadtam ha lesz rapenzem en is szeretenem tamogatni a fejlesztest!!!!!Pl a F.E.A.Rt a bolt nyitasa utan elsokent vehettem meg!!Lett egy jo napom!!Ettol megis azt irom hogy a jatek jo a multi gyenge !!Egy velemeny a sokk kozul!Tudod vagy tudja valaki az ujsagok mennyi % adtak ra???
  • Gunner
    Ha restartolok, vagy holnap akarok majd vele játszani,akkor tuti nem fog menni... :P
    A jedizés most 1 óra játszadozás után tényleg nagyon királyos, imádok pattogni... jól sejtem, hogy pályáknak 2 végük lehet? -mini SPOILER- pl. most az első singlis pályán a jedim pont a végén meghalt amikor a kezdőpontnál lerohantak a droidák. a végén a movie-ban pedig megjegyzi a csávesz, hogy a jedik átverhetők-megölhetőek. ha nem öletem meg a jedim, akkor megjegyzi, hogy mien királyosak? tipp?
  • Arthas
    De jó lett volna ez a game ,ha az egyik kedvenc játékom: Jedi Knight irányítását , sebzését ,combóit , viszik bele ha a jedivel nyomom :(
  • Gunner
    Csukd be a Daemon Tools-t
  • Smuge
    Teljesen igazad van , ne hallgass másokra, a te véleményed a legfontosabb, én teljes mértékben megértelek ha nagyon várok valamit, szeretek az elsők között lenni a boltba, és megvenni a várva várt terméket attol eltekintve hogy milyen az utohatás . Baromi jo érzés eredeti játékot a magadénak tudni :-) Bár ezt azok nem értik akik orba szájba csak töltögetnek...
  • SSith
    En nem azt irtam hogy szar csak jobbat vartam!!!Ettol meg megvettem es jatszogatok vele!Vettel mar ugy jatekot hogy az elsok kozott fogtad a kezedben??Mert ha nem akkor nem is tudod mirol beszelek!Ha pedig annyira nem fog tetszeni eladom igaz bukok rajta de veszek egy masik jatekot pl COD2 BF2 kiegeszito!! A multis vagdalozas szerintem nem olyan kiraly mint a JediA!Izlesek es pofonok!Nekem ez a velemenyem rola!Az elso tetszett ettol meg tobbet vartam!Egy velemeny a sokk kozul!!
  • Anthony001
    Azér annyira nem szar szerintem. A jedik iszonyat jók, a pályák újak, kihívást rejtenek magukban, az űrcsaták nehezek, de jók, a multi is király
  • Mr_no_NaMe
    Na látod ez történik ha elöbb veszed meg a játékot,mint letöltöd barátocskám...
    Egyébként grafikailag tényleg nincs benne sok újítás de azér rendesen át lett alakítva a game!És főleg hogy jedizni is lehet az a hab a tortán!