Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Keys for this portion of the Star Wars Battlefront II beta have been exhausted.
Over the next few weeks we will be releasing batches of beta keys on a first come, first served basis. Be sure to check back to get your key.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerintetek 😊 Hány játék giga amit lekell tölteni ?
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-hangok tényleg jók, mongyuk ez eddig majdnem összes sw game elmodnhatja magáról szerencsére (a zenét kmár eleve nem tudják pl elrontani szvsz 😄)
-single kb mint bf-be, minimálisan több csak szal felejtõs
-sw világ tényleg pozitivum csak éppen nem csak a névvel kéne egy gmaet eladni 😄
-netkód nagy kalap szar 60as pingü szervereken is tud ugy szaggatni hogy hihetetlen....
a nagy pályák meg csak akkor pzitivum amikor éppen nem azzal töltöd életed felét hogy gyalogolsz a semmi közepén 😛
-sajnos nekem meg nagyon nem adja vissza bár ez inkább egyéni izlés kérdése, ez van igyjártam 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nézd a jó oldalait ( ahogy én látom )
-szép graf
-nagyon jó hangok
-single,multi
-sw világ minden jármûval cuccal, amiket kiprobálhatsz
-szép nagy pályák, jó netkód
-igazi sw filmekben látott csata helyszinek és nekem visszaadja azt az érzést hogy részese lehetek több oldalról is és ez benne a zseniális
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ja és k a banner
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Regisztrálsz egyet, és már is magadévá teheted.
[email protected]
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Elõre is köszi
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amit eddog láttam a bétából hát...
Sokkal bénább mint az elõzõ rész
bár az egynél sokkal jobb az tény meg az ürcsata is jó 5let
megint privizzen akinek kell