Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
+fav

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

báttyó02
frissitve a banner,hogy ne legyen kérdezösködés a megjelenéssel kapcsoltaba

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

NA EZ MIT JELENT MERT NEKEKEM ÁLLANDÓAN EZT HOZZA KI.
Keys for this portion of the Star Wars Battlefront II beta have been exhausted.

Over the next few weeks we will be releasing batches of beta keys on a first come, first served basis. Be sure to check back to get your key.

ThugEdge
úgyis lesz demo gondolom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

HELP hogyan lehet kulcsot szerezni?Írjátok le mert én looser vagyok

Ferro
A commentjében nem írta senki, tehát valszeg nem az!

jó mind1 már lejött a torrentrõl.Csak most nemtok mit kezdeni ezzel a cd kulcsal

Quki
szerintetek ez fake? BF 2 beta

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

ThugEdge
csak lejjebb kell gördülni a free public serverekhez😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

a fileplanet nem fizetõs

De az a fileplanet az fizetõs és most nincs kedvem azzal szarakodni.inkább letöltöm a torrentrõl

#241 csak eddig kell visszamenni a fórumban.... nem kérdezgetni, egyébként a letöltés 1Gb körül van....
Sland
ahonnan lehet

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akkor jól láttam.Ti honnan szedtétek le akiknek megvan?

lemaradtam.Most olvasok vissza és jóllátom hogy már van DEMO?

Menyi idö alat jön le ha 1024 adsl netem van ?
Szerintetek 😊 Hány játék giga amit lekell tölteni ?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Sland
írtottam egy kicsit yodával

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

báttyó02
szerintem 10fölött lesz

vagy fölött 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintetek mennyibe fog kerülni a játék?10 alatt?

-graf max közepes szvsz
-hangok tényleg jók, mongyuk ez eddig majdnem összes sw game elmodnhatja magáról szerencsére (a zenét kmár eleve nem tudják pl elrontani szvsz 😄)
-single kb mint bf-be, minimálisan több csak szal felejtõs
-sw világ tényleg pozitivum csak éppen nem csak a névvel kéne egy gmaet eladni 😄
-netkód nagy kalap szar 60as pingü szervereken is tud ugy szaggatni hogy hihetetlen....
a nagy pályák meg csak akkor pzitivum amikor éppen nem azzal töltöd életed felét hogy gyalogolsz a semmi közepén 😛
-sajnos nekem meg nagyon nem adja vissza bár ez inkább egyéni izlés kérdése, ez van igyjártam 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
persze vannak negativ oldalai pl: a gyatra fizika ( egy havokot eltudnák alá képezlni.. )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
szerintem nem is kell hogy azlegyen..

nézd a jó oldalait ( ahogy én látom )
-szép graf
-nagyon jó hangok
-single,multi
-sw világ minden jármûval cuccal, amiket kiprobálhatsz
-szép nagy pályák, jó netkód
-igazi sw filmekben látott csata helyszinek és nekem visszaadja azt az érzést hogy részese lehetek több oldalról is és ez benne a zseniális

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jah, sw az egyetlen elõnye... 😄 mongyuk ürcsata fps létére tényleg egész jó , de azért látszik az egészen hogy nem ez elsz ami a mindenféle nagy neveket lerántja a tronról 😊

Istencsászár
eh én megnéztem istenkirály lett ûrcsata meg maga a csúcs nekem 100%kig bejött az 1is ezis igazi sw hangulató olyan beleélõs nagyon

ja és k a banner

hát az tuti hogy a banner jobb mint maga a game, elgalábbis a béta alapján 😄

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02
remélem megfelel a banner 😊

Tessék. (fileplanet)
Regisztrálsz egyet, és már is magadévá teheted.
Tibor
akinek kell még kód vagy letöltési hely az keressen meg MSN-en:
[email protected]

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Dehogynem!

priviben nem adna vki linket a 2-részhez?

Elõre is köszi
Sland
akkor te nem játszottál a bétával. 1000 szer jobb az 1 nél

Nekem kör végén mindeig kifagy 😞
Amit eddog láttam a bétából hát...
Sokkal bénább mint az elõzõ rész

Sland

5 perce nyomattam egy capture the flag et. háát 5 bõl 5 öt benyomtam...

Tibor
tök zsír az ûrcsata, fõleg 1 trükk: megnyomod a c-t és megfordul a hajó de kikerüli a lövedékeket

szeritnem emg megint a tipikus esete hogyan adjuk ela anyg nevet minimális tartaqlommal akciónak... 😞
bár az egynél sokkal jobb az tény meg az ürcsata is jó 5let

Sland
toppon van a game nagyon. érdemes a bétát is kipróbálni

Sland

Sland

Sland

Sland

hát az isntallképernyõn van egy jeti... 😊

Tibor
a torrentesek ne töltsék tovább meg fog állni 10,9%nál

Tibor
megírom rögtön meg shotot is teszek fel, ha kipróbáltam

Tibor
nemtom még nem szedtem le teljesen

Mustang2005
A bétában is lehetsz jedi????

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Tibor
megvan, hogy kell kulcsot szerezni
megint privizzen akinek kell

Tibor
Nem fogok hirdetni akinek kell a cím, hogy honnan lehet leszedni az privizzen!1010mega körül van a beta

Na kiderült mi az a speciális bejelentés?