Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna még a tetejébe beteg is vok, szal nincs lan party vááá
Majd elkezd pörögni aza cd ikon és hülye error: Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details.
Sland
egy idõ után lehet speciális emberrkével lenni. akkor meg kell nyomni az f1 et. minden pályán van jedi instant action módban. máshol nem minidig van. multiban is csak egy ember lehet speciális karakterrel egy csaoatban.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hát elmehettek a ... -ba, nekem nem müxiköl, bemountoltam, telepítettem, elrejtettem a virtual driveokat és win2k kontabilitissá tettem és mosse megy... 😞
Lehet nekem van ordenáré nagy mákom, de én jobb egérklikkeltem a Daemon Tools Systray ikonkán, ott EMULATION / SECUROM rákatt, ikon zöldre vált, játék fut 😊

Balumann
A daemon tools beveszi az mdf-et is mds nélkül

ewuk
Be kell mountolni daemon tollsba a játékot. Fel kell telepíteni. Aztán az ikonra kattintva átállítod a kompatibilitását windows 2000re, aztán letöltesz egy olyan hogy SR7.Stop v1.0. Annak azt mondod hogy hide és nem zárod be. Közben futtatod a játékot. Láss csodát el fog indulni! És jó lenne ha nem kérdezgetnétek fölöslegesen.... levan írva olvassatok vissza!

Balumann
Áh, lejött, kipróbáltam és megy is kurva jól
Ati 9600 pro-val, 512 memóval lazán megy 1024-en alapbeállítással, rohadt jó grafikája van, efektekkel, egy csepp akadás nincs benne 😊
Király a gém, a jedi is kurva jó, nagyon tetszik.

mikisanzi
sztem ez a játék kb öt évvel le van maradva,mind multi,mind solo (érted)ban. Erre biza egy buznyákot nem költenék.Pedig nagy fan vok. Ez tiszta kabaré.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Hi! Nem tudna vki adni egy kodot wanadoohoz priviben? Megköszönném!

Smuge
Remélem kifog jönni egy tört változat is :/ Addig várok, nagyon kéne pedig ez nekem 😛

maffia79
#498 olvasd!!

Quki
na b+ , hogy a faszomba kel elindítani ezt a szart?mert a mds fájlt nem lehet beolvasni vcdhie-dal nem mûxik stb. Vki akinek normálisan elindult a játék írja már le hoy lehet elindítani

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

bigapó
még nincs meg. a speciális karaktereket (Vader, Grievious, Darth Maul), hogy lehet elõhozni? vagy alapból bent vannak? gondolom csak egy van belõlük. vagy multiban akár 5 Dart Vader is rohangál a pályákon??

The Matrix has you...

THX a helpet már megy tökkéletesen <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
matyi08
mert a wanadoo-s kódom lejárt, letölteni nem tudtam, mert szarakodott a netem, és ezért kéne

matyi08
http://wco.89.hu/ <--ehez az oldalhoz nem tudna valaki adni egy kódot? légyszííí!!

mdsakinek kell...

csa!

lökjed a cimet privibe
princeofdark
HELP!!!

HELP!!!!

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Valaki tudna küldeni egy mds-fájlt (pl:msn-en keresztül),mert csak mdf-em van <#wilting><#wilting>
csa!

irjál msn cimet privibe
Sland
a második képen yoda olyan kicsi hogy elsüllyedt a vízben. persze végtelen ideig ott tud maradni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Na akkor képek:

Mustafar

Luke x szárnyúja a dagobah bolygón:

Jedik:

darth maul

Vödör

Vödör öldököl

"GRÍVIUSZ"

princeofdark
MIT CSINÁLJAK HOGY ELINDULJON????

Ezt már csináltam:-Anti-blaxx battlefrontii.exe win200 komp.(eredmény sikertelen)
-Virtual CD Hide battlefrontii.exe win2000 komp Hide all virtual drive(eredmény sikertelen)

HELP!!
HELP!!
<#help><#help><#help><#help><#help>

Sland
én már megcsináltam. nem felrobbantani kell, hanem meg kell védeni a jediktõl . én is sokat szoptam vele de megcsináltam nagynehezen

princeofdark
Milyen védelem van rajta???

Nem tud vki állando szervert indítani? JÓ lenne egy magyar szerver!

Jár már valaki a Jedi Templomban????Én elakadtam ott amikor 2 percem van rá hogy felrobbantsam a könyvespolcokat de egy idõ után Defeat!!!!Aki megcsinálta az légyszi segítsen!!!!
csa!

irtam privit
cseszter
A játék megy nem?

Vki tudna segíteni, elindul a game jo is meg minden de a videok és a bejátszások helyet sötét képernyö van , ha vki tudja miért az irjon kössz
Sland
keresõ? lejjebb van okostojás

Helomas nekem ugyan ez a bajom ha elolvasod az #515-öst. annyi a megoldás hogy a daemonba nem az mdf-et hanem az mds-et mountolod be. (bár nekem nem volt ott csak az mdf.) ha kell elküldöm neked keress + msn-en ([email protected])
remélem segítettem
hy megvan a geme!!!!
csak serial kéne hozzá
pls küldjetek
Sziasztok segítség kéne.Mindent megcsináltam a mondottak alapján beimageltem leszedtem a hidert benyomtam hogy hide közben nem zártam be és mégis kiírja hogy kéri az eredeti cd-t.Ezúton is szeretném megkérdezni azokat is akiknek ugyan ez az elindulás problémájuk volt hogy hogyan csinálták meg hogy elinduljon....Elõre is köszönöm a választ

Van a gamnek magyar Fan site-ja?
Mert én már megnéztem jópár helyen és semmi<#shakehead>

Ha netán nincs, akkor mielõbb kéne eggyet csinálni<#nyes><#nyes>
PxE
Ez MI?A required security module can not be activated. This program can not be executed.

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
Igen ha win 2000 álitok valamit alabol nem indul el nekem de miért???

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
És akinek nem csinál semit az SR7.Stop v1.0??Nekem ki irja hogy nem válaszol ast kész!!!!Nem indul a game!!PLS HELP!<#falbav>

ATI POWER!!!!!!!!!

Jó ez a progi? Van benne pl.: ûrharc, nagy hajó elfoglalása (onnan számítva, hogy komppal átmenni stb.)?
Már megy!!!Király!!!
Még mindig az a gomb rá, hogy win2000 kompatibilitásra állítod át az .exe-t, aohgy az a readme-ben is benne van!

<#banplz>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sland
igen
nem szabad bezárni. kell futnia a daemonnak. be kell hogy mountolva legyen

Csak annyit kell nyomni hogy hide oszt kész??
Sland
akkor nemtom. nekem meg még pár embernek megy.

Ugyan az!
Meg van nyitva és úgy se!!!!!
El tudja valaki mondani hogy miért?
Sland
meg kell hogy legyen nyitva a daemon tools