3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
STeev #1061 Akkor is a Windows 2000-eset kell engedélyezni, ha XP-m van? :S -
#1060 Kösz már ok. -
#1059 FRAPSAL -
#1058 de lehet, de sztem csak a jedik megölésénél. amúgy az a lényeg, hogy egyet védj, mert az is elég -
MagyaR #1057 Már tiszta ideg vok. Amikor lekell rohanni coruscantot és meg kell védeni a jeti hologramokat vagy miket a könyvtárban vhogy mindig megholok :D.
Eccer már sikerált megcsinálnom, de azt a jeti mesterek ölésénél elcsesztem, és amikor újrakezdtem már 20adszorra se tudtam megvédeni a könyvtárat.
Ezen a pályán esetleg nem lehet x pont összegyűjtése után Anakinnal nyomulni? -
Gykor #1056 Az XP újra indítása után is ezt írja ki.
Automatikusan rakja fel a securomot, de valami miatt mégse rakja fel hogy miért ki tudja csuda dolgok ezek kérem -
#1055 Kösz. -
MagyaR #1054 Amúgy én virtual cd hide-al indítottam el a gamet nem pedig SR7.Stop_1.0-val.
De amúgy tejjesen mind1 :D.
-
#1053 egyébként én is csak akkor vettem észre amikor a Hoth pályán a pálya egyik végéből a másikba tartottam. -
#1052 Print Screen gomb mást nemtok,egyébként nincsmit:o) -
#1051 biztos nekem is csinálja, de még nem vettem észre, mert mással szoktam foglalkozni, pl droidokkal.... -
#1050 Jó köszi azt hittem h má valami nem oké.
1 kérdés:Hogy tudok a játékból screenshot-ot szedni??(bocs a hüly kérdésért) -
#1049 Ez mindenkinek így van!
Magyarul ha jedivel vagy,akkor ne baszakodj hanem gyilkolj!
Mószájszli-Assaultban azért nem fogy az élet mert ott mindenki jedi vs jedi vagy inkább hero vs hero,vagyis kiegyenlített:) -
#1048 lehet,neked nem csinál ilyet?? -
#1047 Sziasztok adhatna valaki egy mds fájlt! Előre is köszi! -
#1046 akkor biztos azért van, hogy ne bűvészkedj, hanem játssz! -
#1045 Nem hiszem mert ha nem állok 1helybe akkor is csökken, ezért gyakran kell öldökölni -
#1044 Sztme attól függ hogy fogy-e az élete hogy melyik jedivel mész nem? :/ én nemsokat áltam egyhelybe mondjuk :D -
#1043 Újrakell ilyenkor indítani a gépet nem?
De a fő dolgokat ellenőrizd, a legújabb daemon tools van-e fenn, vagy alcohol,
elrejtett-e mindent a SR7.Stop_1.0, ha azt írja nothing to hide nem jó.
A védelmet magától felrakja, és a probléma is volt már sztem másnak is akinek nem indult be a játék eleinte. -
#1042 Neked is???Ha viszont mos-eisly ban megyek (Assault)akkor nem fogy le.
de mindegy akkor nem instalálom újra. -
#1041 Ez így van -
#1040 Sziasztok, már kérdeztem de nem kaptam választ,
Ha Jedivel megyek akkor ha simán állok akkor szép lassan lefogy az élete.viszont ha kinyírok embereket, akkor visszatölt, de aztán újra elfogy.
Tud vki segíteni???vagy instaláljam újra?? -
Gykor #1039
Nekem is elindulna, ha feltenné a securom védelmet ezért nekem se a F.E.A.R és se a Battlefront2 sem indul ezt írja ki
A required security module can not be activated. This program can not be executed
és nem tudom mit kéne tennem. Talán xp reinstall?
-
geimre #1038 Köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!! Sikerült elindítanom!!!!! Istenek vagytok!!!!! -
geimre #1037 Honnan tudok letölteni SR7.Stop_1.0.exe -t??? -
#1036 ja annyit elfelejtettem, hogy a daemonra jobb egérgomb, emuláció, és ott vagy csak securom, vagy mindd -
#1035 egyébként a win2000 kompatibilitás nem kell -
#1034 nemtudom mit szenvedetek legujabb alcohol berak ( rmp on ) SR7.Stop_1.0 indit hide azt go gém ennyi.... -
#1033 figyeljetek! bemountolod daemon 3.47-esbe (Innen letöltheted )felrakod. leszeded az SR7.Stop_1.0.exe -t (Innen töltheted le). nézdd meg, hogy csak egy meghajtó van-e a daemonban, ha nem, állítsd arra, hogy egy legyen. utánna belemész a játék könyvtárába, azon belül GameData, és BattlefrontII.exe, szóval ez:C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\BattlefrontII.exe. arra jobb egérgomb, tulajdonságok-->felül kompatibilitás fül, és ott a win 2000-eset engedélyezed. aztán alkalmaz és OK. innentől már nem sok van hátra, ugye bennt van daemonban a képfájl, elindítod az SR7.Stop_1.0.exe-t, nyomsz neki egy HIDE-ot. ne zárdd be, indítsd el a játékot, és játssz. ha így nem menne, akkor miután az SR7.Stop_1.0.exe-ben rányomtál a HIDE-ra, kezz el indítani a játékot, és miután rányomtál, hogy start game a launch-ban, ami kijön, na szóval ha rányomtál akkor zárd be az SR7.Stop_1.0.exe-t, és úúgy menni fog!!! kérek visszajelzéseket, hogy megy-e! -
bazsi123 #1032 srácok, van egy kis gondom. szeretném leszedni a gamecopyworld-ról a mini-image-t a játékoz, de 99%-nál megáll a letöltés, akármelyik mirror-t is választom. ugyanez történik a total overdose mini-image-énél is. azt szeretném megkérdezni, hogy nem küldené el vki nekem a mini-image-t ide: ragnar.thalios2"kukac"freemail.hu (blhsb2mi.rar asszem)
köszi! -
#1031 Köszi!
Már jó -
kisstsabi #1030 Ha valamit nem tudsz akkor írj!!! -
kisstsabi #1029 Feltelepíted a játékot!!Utána megfogod és mountolod Alcohollal!!!leszeded azt az SR7.Stop_1.0exe-t azt elindítod és nyomsz neki egy hide-ot és ne zárd be hanem indítsd a játékot és úgy megy!!Legalább is nekem így megy!!!!Nekem Deamon Toolsal nem sikerült -
kisstsabi #1028 Az is ilyen virtuális meghajtó biz-basz -
geimre #1027 Sziasztok! Tudom hogy le van írva de : Légyszives írjátok le olyan aprólékosan hogy hogy kell elindítani a játékot hogy azt az Én paraszt agyam is megértse!!!!! Előre is köszönöm!!! -
Vajda Gergely #1026 Hali.
SR7.Stop_1.0.exe megvan , Dameon Tools megvan , 2000 kompatibilis mód megvan.
Az Alcoholt elmagyarázná valaki hogy az mi?
Segítsetek. Please. -
kisstsabi #1025 Instant Action-Heroes menüpont és ott a points-ot leviszed egyre,tehát csak egy pontot kell elérned ahoz hogy mehessél jedivel+még állítsd be azt hogy respawn az always legyen vagyis hogy ha meghalsz a jedivel akkor akármennyiszer újjá tudsz vele éledni!!!De ezen a megoldáson kívül menjél a Mos Eisly pályán assult módban és úgy mehetsz az összes sithel és jedivel!!! -
#1024 sorry nemm láttam hogy írtad -
#1023 "moszájszliban" kell menni assault módban instant actionnál -
#1022 Csakennyit mondok:Mózájszli/Assault :D