Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ati 9600 pro-val, 512 memóval lazán megy 1024-en alapbeállítással, rohadt jó grafikája van, efektekkel, egy csepp akadás nincs benne 😊
Király a gém, a jedi is kurva jó, nagyon tetszik.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
The Matrix has you...
lökjed a cimet privibe
irjál msn cimet privibe
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezt már csináltam:-Anti-blaxx battlefrontii.exe win200 komp.(eredmény sikertelen)
-Virtual CD Hide battlefrontii.exe win2000 komp Hide all virtual drive(eredmény sikertelen)
HELP!!
HELP!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE
irtam privit
remélem segítettem
csak serial kéne hozzá
pls küldjetek
Mert én már megnéztem jópár helyen és semmi<#shakehead>#shakehead>
Ha netán nincs, akkor mielõbb kéne eggyet csinálni<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ATI POWER!!!!!!!!!
ATI POWER!!!!!!!!!
<#banplz>#banplz>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nem szabad bezárni. kell futnia a daemonnak. be kell hogy mountolva legyen