3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1101 nem onnan, külön -
#1100 Oks, megvan, a szobába bementem amit Balumann csinált.
Onnan hogy kell elindítani a game-t? -
#1099 www.hamachi.cc
Rákéne írnom az oldalra csak elfelejtettem és lusta vok :( majd ma este megpróbálom ráírni :D -
#1098 google -
#1097 Megvolt.
Ezt honnan lehet letölteni?:) -
#1096 olvasd el ;) -
#1095 ok -
#1094 Mi az a hamaci?:) -
#1093 Hát Hamachiba csináltam egy szobát, oda mennyen mindenki aki battlefront 2-el szeretne lan-ba játszani.
network name: battlefront2lan
pass: starwars
MSN-em meg [email protected]
jöjjön aki tud Hamachi-ra, mindenki! És én már játszottam sokszor LAN-ba így battlefrontal, jó volna ha összegyülnénk páran... még az a szerencse hogy gépi játékosok is vannak -
#1092 hamachival tudnánk nem? -
#1091 De úgy sem lehet játszani, hogyha mondjuk haverom csinál egy szervert és neki is másolt? -
#1090 amiatt mert már hivatalosan megjelent sehol nem lehet cdkulcs nélkül nyomatni
amíg nem jött ki addig akárki tudta nyomatni...
meg kell venni eredetiben sajnos ha akarunk neten játszani...
:( -
#1089 Na igen detto.
Valamit ki kéne találni -
#1088 csináln kéne hamachival, meg kéne itt beszélni egy pár emberrel, mert nekem sem megy már,az elején ment de most már sehova em enged -
#1087 Miért nem megy már a MULTI??
engem sehova nem enged -
#1086 És ha a ez a SR7.Stop_1.0. nem írja a hide-ra rákattintva hogy hiden ..., azt írja mondjuk egyből hogy Nothing to hide, akkor indítsátok újra a gépet, és utána jónak kelll lennie -
#1085 Nem tom hogy hogy van, engem már páran felvettem hogy nem indult el a játék, javítsatok ki ha tévedek de Virtual CD Hide -val senkinek nem indult el még...
Mindenki SR7.Stop_1.0. -t használjon, ez MŰKÖDIK! és ne azt a másik hide-olót! És az is fontos hogy a legújabb Daemon tools legyen fenn, 3.47, alcoholt nem tom, Alcoholt nem tom hogy kell-e a legújabb, egyenlőre csak a daemon toolsról derült ki hogy kell, pl. a 3.42 -t nem tudja elrejteni. -
#1084 Moditopikba mer páttyó még nem kapott házigizda jogokat
Egyébként tényleg röhely mennyire nem hajlandóak egyesek a fáradtságot venni hogy fél oldalt visszaolvassanak, beböfögik egyből a kérdést -
#1083 En meg telepiteni sem probaltam a jatekot, nem is lattam meg, de sztem a forum alapjan mar en is tudnek FAQ-t irni :)
Kinek kell irni, hogy a fejlecbe szeretnenk valami linket, vagy barmit? -
#1082 indítványozom egy faq létrehozását, vagy mittudomain -
#1081 Bocsika. De nem a játék elinditásával van gondom, hanem azzal hogy ilyen (A required security module can not be activated. This program can not be executed) hibaüzetet ír ki nekem. Különben is azért van a forum, hogy valami hiba van a játékkal, azt tegyük közé és oldjuk meg. Ne fikázuk egymást.Mert ezt utálom. -
#1080 Alcohol 120? CloneCD? Minden hasonlót kapcsolj ki
Pettyes: nincsmit -
Vajda Gergely #1079 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot , SR7.Stop_1.0.exe megvan , Hide-t nyomtam és azt írta li hogy Nothing to hide , Battlefront 2-őt beállítottam 2000 kompatibilás
módba és még sajnos mindig nem indul.
Mit csináljak még? Mit hagytam ki? Segítsetek ,kérem. [email protected] -
Pettyes #1078 KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!! -
#1077 1. Betöltöd Daemon tools-ba a Battlefront 2 image-fájlját
2. Feltelepíted a játékot
3. Elindítod a SR7.Stop nevű programot, és elrejted vele a virtuális meghajtóidat
4. A Battlefront 2-őt Windows 2000-es kompatibiltási móddal indítsd
5. Jó játékot! :) -
Pettyes #1076 Szia!
Sajnos nincs nagy gyakorlatom, nem tudom elinditani a Battlefront 2
ha megtennéd hogy fonetikussabban ( egyszerü megfogalmazásba )
leirnád mit kell tenni nagyon megköszönném
Pettyes
[email protected] -
#1075 Pofoneccerü...jaja....aztán pl: nekem csak a követkkezőképpen sikerült elinditani:
Alapgame dvd-je install,daemonbol....ja!!más virtuális nincs a gépemen,de még fizikális cd sem.Ehhez a tegnapi napon feltett/gamecopyworld.com/ miniimage..ami kicsomizva potom 3 és fél giga...na,ezt a kicsomagolt miniimage-ét tallozom be az inditás elött,és persze a sr7 -el letiltom a daemon...szal,semmi alkohol,meg átállitom w2000 re,stb...ezt azért irom mert sokan,eddig én is nem tudtuk elinditani...szoval nem a user a sdroid,hanem néha télleg meglepő,hogy itt megy...amott meg nem.....sajnálatra méltó,hogy 1esek ha már segiteni nem tudnak/akarnak akkor fikáznak,stb......akinek nem inge...na értitek:)))))
ezeknél az ujfajta védelmeknél még sztem a szoftverkörnyezet is dominál,nembeszélve a letöltött game verziojátol,stb....azaz ha vki szerencsétlenkedik nem bizti hogy az Ő hibája....hát enni....kellemes játékot:))) -
Krizbo #1074 Nem tudja valaki, hogy miként lehet elmenteni a registryben a beállításokat? -
#1073 Meg különben is, mi meg fogjuk venni úgyis, ezért indult el nekünk -
#1072 Fejezzétek már be azt hogy nemindul el stb, milliószor lelett irva minden 2. hsz erről szol. Nelegyetek ennyire lámák már pofon1szerű és semmi nemhézség snincs benne. -
#1071 A game intitássánál mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Kipróbáltam a daemont, a SR7stop-ot,virtual cd-t és mindegyiknél ez a hiba üzenetet kaptam "A required security module can not be activated. This program can not be executed". Mi lehet a probléma? -
#1070 Én csak egy savegame-ra várok, mert ... se aknavető, se minigun, se sima fegyver... nemtudom megvédeni! amikor az utolsó percnél jön a 6osuk, onnantól kezdve kínhalál, rögtön leverik a könyvtáram, pedig ott állok az egyik mögött és még szinte tele is volt :| -
#1069 wáááá tökugyanez nekem is :ÐÐÐ -
ockham #1068 Amugy nekem is vannak eredeti progijaim. Mert tényleg annál nincs jobb, amikor kinyitod a Westend szökőkútjánál a Monkey Island 3 dobozát és kiderül hogy üres De tényleg tarthatatlan hogy ilyen drágák a játékok. Abba gondoljatok bele, hogy megy a TESCO -ban az ezer HuF-os Dvd. Viszik mint a cukrot, pedig mindegyik B kategóriás amcsi és francia film. Csak annyit kéne csinálniuk, hogy csökkentik az árakat, és megkétszereződne az eladott játékok száma és másfélszer annyit keresnének a kiadók. Ez mondjuk igaz a BKV-re is. Miért lyukasszak 180 Ft-os jegyet azért, mert bemegyek a Móricz Zsigmond körtérre és szórakoztatásképpen a csöves mellémrókázik? Ez a mocskos társadalom a lehúzásról szól. Minden téren. És ezért igyekszenek az emberek megragadni az ingyenes dolgokat, és megkeresni a kiskapukat. Száz szónak is egy a vége. Kéne csinálni egy CdKey nélküli Battlefront 2 szervert hogy legyalázzalak titeket -
MagyaR #1067 Nemis kell hozzá pontokat szerválni? -
#1066 ha megvéded a könyvtárat, ami nehéz, utána már lehetsz anakinnal egyből -
bazsi123 #1065 senkinek sincs meg a mini image? nemáá... :-) -
#1064 nekem kellett,anélkül nem ment -
#1063 igen. -
#1062 Nem.
Nekem pl nem kellett