3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• gercse
    nem onnan, külön
  • Anthony001
    Oks, megvan, a szobába bementem amit Balumann csinált.
    Onnan hogy kell elindítani a game-t?
  • Balumann
    www.hamachi.cc
    Rákéne írnom az oldalra csak elfelejtettem és lusta vok :( majd ma este megpróbálom ráírni :D
  • gercse
    google
  • Anthony001
    Megvolt.
    Ezt honnan lehet letölteni?:)
  • Balumann
    olvasd el ;)
  • gercse
    ok
  • Anthony001
    Mi az a hamaci?:)
  • Balumann
    Hát Hamachiba csináltam egy szobát, oda mennyen mindenki aki battlefront 2-el szeretne lan-ba játszani.
    network name: battlefront2lan
    pass: starwars
    MSN-em meg [email protected]
    jöjjön aki tud Hamachi-ra, mindenki! És én már játszottam sokszor LAN-ba így battlefrontal, jó volna ha összegyülnénk páran... még az a szerencse hogy gépi játékosok is vannak
  • gercse
    hamachival tudnánk nem?
  • Anthony001
    De úgy sem lehet játszani, hogyha mondjuk haverom csinál egy szervert és neki is másolt?
  • Sland
    amiatt mert már hivatalosan megjelent sehol nem lehet cdkulcs nélkül nyomatni
    amíg nem jött ki addig akárki tudta nyomatni...
    meg kell venni eredetiben sajnos ha akarunk neten játszani...
    :(
  • Anthony001
    Na igen detto.
    Valamit ki kéne találni
  • gercse
    csináln kéne hamachival, meg kéne itt beszélni egy pár emberrel, mert nekem sem megy már,az elején ment de most már sehova em enged
  • Anthony001
    Miért nem megy már a MULTI??
    engem sehova nem enged
  • Balumann
    És ha a ez a SR7.Stop_1.0. nem írja a hide-ra rákattintva hogy hiden ..., azt írja mondjuk egyből hogy Nothing to hide, akkor indítsátok újra a gépet, és utána jónak kelll lennie
  • Balumann
    Nem tom hogy hogy van, engem már páran felvettem hogy nem indult el a játék, javítsatok ki ha tévedek de Virtual CD Hide -val senkinek nem indult el még...
    Mindenki SR7.Stop_1.0. -t használjon, ez MŰKÖDIK! és ne azt a másik hide-olót! És az is fontos hogy a legújabb Daemon tools legyen fenn, 3.47, alcoholt nem tom, Alcoholt nem tom hogy kell-e a legújabb, egyenlőre csak a daemon toolsról derült ki hogy kell, pl. a 3.42 -t nem tudja elrejteni.
  • geri15
    Moditopikba mer páttyó még nem kapott házigizda jogokat
    Egyébként tényleg röhely mennyire nem hajlandóak egyesek a fáradtságot venni hogy fél oldalt visszaolvassanak, beböfögik egyből a kérdést
  • Mayday
    En meg telepiteni sem probaltam a jatekot, nem is lattam meg, de sztem a forum alapjan mar en is tudnek FAQ-t irni :)
    Kinek kell irni, hogy a fejlecbe szeretnenk valami linket, vagy barmit?
  • geri15
    indítványozom egy faq létrehozását, vagy mittudomain
  • hinar
    Bocsika. De nem a játék elinditásával van gondom, hanem azzal hogy ilyen (A required security module can not be activated. This program can not be executed) hibaüzetet ír ki nekem. Különben is azért van a forum, hogy valami hiba van a játékkal, azt tegyük közé és oldjuk meg. Ne fikázuk egymást.Mert ezt utálom.
  • geri15
    Alcohol 120? CloneCD? Minden hasonlót kapcsolj ki

Pettyes: nincsmit
  • Vajda Gergely
    Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot , SR7.Stop_1.0.exe megvan , Hide-t nyomtam és azt írta li hogy Nothing to hide , Battlefront 2-őt beállítottam 2000 kompatibilás
    módba és még sajnos mindig nem indul.

Mit csináljak még? Mit hagytam ki? Segítsetek ,kérem. [email protected]
  • Pettyes
    KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!
  • geri15
    1. Betöltöd Daemon tools-ba a Battlefront 2 image-fájlját
    2. Feltelepíted a játékot
    3. Elindítod a SR7.Stop nevű programot, és elrejted vele a virtuális meghajtóidat
    4. A Battlefront 2-őt Windows 2000-es kompatibiltási móddal indítsd
    5. Jó játékot! :)
  • Pettyes
    Szia!
    Sajnos nincs nagy gyakorlatom, nem tudom elinditani a Battlefront 2
    ha megtennéd hogy fonetikussabban ( egyszerü megfogalmazásba )
    leirnád mit kell tenni nagyon megköszönném
    Pettyes

[email protected]
  • Ryleh
    Pofoneccerü...jaja....aztán pl: nekem csak a követkkezőképpen sikerült elinditani:
    Alapgame dvd-je install,daemonbol....ja!!más virtuális nincs a gépemen,de még fizikális cd sem.Ehhez a tegnapi napon feltett/gamecopyworld.com/ miniimage..ami kicsomizva potom 3 és fél giga...na,ezt a kicsomagolt miniimage-ét tallozom be az inditás elött,és persze a sr7 -el letiltom a daemon...szal,semmi alkohol,meg átállitom w2000 re,stb...ezt azért irom mert sokan,eddig én is nem tudtuk elinditani...szoval nem a user a sdroid,hanem néha télleg meglepő,hogy itt megy...amott meg nem.....sajnálatra méltó,hogy 1esek ha már segiteni nem tudnak/akarnak akkor fikáznak,stb......akinek nem inge...na értitek:)))))
    ezeknél az ujfajta védelmeknél még sztem a szoftverkörnyezet is dominál,nembeszélve a letöltött game verziojátol,stb....azaz ha vki szerencsétlenkedik nem bizti hogy az Ő hibája....hát enni....kellemes játékot:)))
  • Krizbo
    Nem tudja valaki, hogy miként lehet elmenteni a registryben a beállításokat?
  • Gunner
    Meg különben is, mi meg fogjuk venni úgyis, ezért indult el nekünk
  • Istencsászár
    Fejezzétek már be azt hogy nemindul el stb, milliószor lelett irva minden 2. hsz erről szol. Nelegyetek ennyire lámák már pofon1szerű és semmi nemhézség snincs benne.
  • hinar
    A game intitássánál mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Kipróbáltam a daemont, a SR7stop-ot,virtual cd-t és mindegyiknél ez a hiba üzenetet kaptam "A required security module can not be activated. This program can not be executed". Mi lehet a probléma?
  • Gunner
    Én csak egy savegame-ra várok, mert ... se aknavető, se minigun, se sima fegyver... nemtudom megvédeni! amikor az utolsó percnél jön a 6osuk, onnantól kezdve kínhalál, rögtön leverik a könyvtáram, pedig ott állok az egyik mögött és még szinte tele is volt :|
  • quack
    wáááá tökugyanez nekem is :ÐÐÐ
  • ockham
    Amugy nekem is vannak eredeti progijaim. Mert tényleg annál nincs jobb, amikor kinyitod a Westend szökőkútjánál a Monkey Island 3 dobozát és kiderül hogy üres De tényleg tarthatatlan hogy ilyen drágák a játékok. Abba gondoljatok bele, hogy megy a TESCO -ban az ezer HuF-os Dvd. Viszik mint a cukrot, pedig mindegyik B kategóriás amcsi és francia film. Csak annyit kéne csinálniuk, hogy csökkentik az árakat, és megkétszereződne az eladott játékok száma és másfélszer annyit keresnének a kiadók. Ez mondjuk igaz a BKV-re is. Miért lyukasszak 180 Ft-os jegyet azért, mert bemegyek a Móricz Zsigmond körtérre és szórakoztatásképpen a csöves mellémrókázik? Ez a mocskos társadalom a lehúzásról szól. Minden téren. És ezért igyekszenek az emberek megragadni az ingyenes dolgokat, és megkeresni a kiskapukat. Száz szónak is egy a vége. Kéne csinálni egy CdKey nélküli Battlefront 2 szervert hogy legyalázzalak titeket
  • MagyaR
    Nemis kell hozzá pontokat szerválni?
  • N1ggA
    ha megvéded a könyvtárat, ami nehéz, utána már lehetsz anakinnal egyből
  • bazsi123
    senkinek sincs meg a mini image? nemáá... :-)
  • Chester1
    nekem kellett,anélkül nem ment
  • Chester1
    igen.
  • Anthony001
    Nem.
    Nekem pl nem kellett