3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Sland
    bannerom? az egy képes faq akart lenni nem banner és szerintem túl nagy a kép egy bannernak
  • kisstsabi
    ca37-8f8-e7b-dfa3-eu20
  • Tom Tom
    Ki tudja beállítani azt a fönti képet?mert sland bannere jobb lenne mint a mostani.
  • Anthony001
    De én arra gondolok, hogy Instatban hogy lehet CSAK JEDIKKEL MENNI?
  • Sland
    lejjeb van
  • Lekvarostaska
    Sziasztok! Kéne Cd kulcs!!!!!!!!!!!!DE NAON!!!!!! LÉCY VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MagyaR
    Tedd alapértelmezettre a billentyű beállításokat és akkor eleve az egérrel tod mozgatni a fegyvert.

Azt ha át akarsz vmit állítani akkor ne nyúlj azokhoz amiben ezek a szavak szerepelnek: invert, mouse, look
  • Anthony001
    Nem értem:D
    És Ott hol?
  • PENGEinno3d
  • Vajda Gergely
    Hello.

A CD MEDIA WORLD-on belül hol lehet letölteni a SR7.Stop_1.0.exe-t.
    Létszí segítsetek.
    Nem tok játszani addig.

Please.
  • N1ggA
    úristen
  • Balumann
    úgy hogy beállítod a beállításokba :D
  • cseszter
    van egy ojan opció hogy heroes ott beálitod a felsőn az 1-et,a középsőn a best playert az alsón pedig valami always
  • Anthony001
    Hogy lehet a Jediket előhívni az Instant ba?
  • GYILOKOLI
    Hogy lehet beállítani hogy a fegyver jobbra balra fel le az egérrel mozogjon?
  • matyi08
    jó dolog ez a hamachi, és nagyon könnyű kezelni
  • Mayday
    Pedig most csak egyszer kellene a boltig elmenned, es rogton meglenne 6, es nem kellene tokolnod, hogy beenged, vagy nem. :)
    Plusz neten is rendehetoek ezek, es hazhoz viszik :)
    (Miert gondolom azt, hogy nem csak a lustasagod van a hatterben?) :)
  • Alien1024
    ez igaz de nem tudjátok honan lehet ps2 öre sok sok játékok letölteni pl eszt is
  • mrzed001
    Akkor jól tippeltem :))
  • quack
    na megoldottam a problémámat (install előtt kiirja h nem win32 alkalmazás), azért volt mert a gamecopyworldos mds-t használtam, és az nemgyó
  • ewuk
    attól hogy te vagy e a legübertápabb vagy nem.
  • ewuk
    ték :p
  • STeev
    Mit csináljak, ha azt írja ki, hogy Conflict with Disc Emulator Software detected ?
  • Alien1024
    mitöl függ hogy singleplayerbe tudok jedi vel lenni vagy nem?????
  • Tom Tom
    mondasz valamit...
  • ockham
    Valaki nem tud egy olyan szervert ahol lehetne neten nyomni? Az első nap még tudtam találni olyat, amire beengedett, de mostmár az összes a Cd Key miatt magyaráz. Pedig naaagyon jó lenne.
    Ja meg az eredeti nem eredeti témáról csak annyit hogy én nem azért töltöm le a cuccokat netről, mert lusta vagyok elmenni a boltig. Egyszerűen ez a tizen egynéhányezer forintos beruházás sok lenne. Főleg egy ilyen hónapban, mert most megjelent vagy 6 jó játék. Gondoljatok bele. Az már 60 ezer HuF legalább.
  • attiGT
    PONTOSAN, VÉGRE EGY NORMÁLIS EMBER. :D
  • Chester1
    képzeljétek el h ha jedivel megyek szép lassan elfogy az élete ez miért van????
  • Balumann
    MSN-en vegyetek fel, [email protected]
  • Balumann
    igen, és ha valaki csinált szervert aki abba a szobába van, akkor azt látni fogod a lan-ba, ejlenleg nincs,jó volna legalább 4-en menni
  • gercse
    nem nagyon értem ezt a hamachis dolgot..., belétem a hamachiba látom is az embereket és? hogy tovább, elinditom a gamet és lan?
  • Balumann
    nincs ennek valami mini isoja a gémnek?
  • Balumann
    Nem tudjátok, ezt a játékot ha kiírom DVD-re, megtudják oldani hogy beinduljon hogyha daemonnal kell mountolni...?
  • kisstsabi
    Csak ezen a pályán van így!!!!!És nem kell végig vinni a játékot ahoz hogy Instant Action-özzél!!Ott van alapból!!!
  • Balumann
    Jediknél rohadt jól megvan csinálva a jedik kardozási stílusa, meg az erők. A villámlás erő, az ugyan mintha áramos fegyverrel lőném az ellenséget :D
    Dart Sidius vagy nem tom hogy kell írni, nagyon rossz vele menni, lassú, és alig véd, simán kilehet nyírni :/
    A LAN módja meg működik neten keresztül Hamachival, sokszorsan tesztelve, nagyon jó is. Aki tud az jöjjön, Hamachi-ba csinálunk egy szobát, akinek megvan a játék csatlakozzon oda. (CD kulcsot nem kér lan módbe ;) )
    Hamachi network name: battlefront2lan pass: starwars
    Hamachi FAQ még mindig az aláírásomba
  • matyi08
    nem akarok baxtatni senkit, de le kéne cserélni ezt a logót a fórum tetején, nem? meg vmi faq-ot is kéne talán. csak valami egyszerűt
  • Sland
    nem. már van lapból is
  • matyi08
    de az instant game akkor jön elő, ha végignyomtam a játékot?
  • Sland
    szerintem maul meg luke
  • Istencsászár
    yoda a legjobb :)))))