3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1021 bannerom? az egy képes faq akart lenni nem banner és szerintem túl nagy a kép egy bannernak -
kisstsabi #1020 ca37-8f8-e7b-dfa3-eu20 -
Tom Tom #1019 Ki tudja beállítani azt a fönti képet?mert sland bannere jobb lenne mint a mostani. -
#1018 De én arra gondolok, hogy Instatban hogy lehet CSAK JEDIKKEL MENNI?
-
#1017 lejjeb van -
#1016 Sziasztok! Kéne Cd kulcs!!!!!!!!!!!!DE NAON!!!!!! LÉCY VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
MagyaR #1015 Tedd alapértelmezettre a billentyű beállításokat és akkor eleve az egérrel tod mozgatni a fegyvert.
Azt ha át akarsz vmit állítani akkor ne nyúlj azokhoz amiben ezek a szavak szerepelnek: invert, mouse, look -
#1014 Nem értem:D
És Ott hol? -
PENGEinno3d #1013 #505 -
Vajda Gergely #1012 Hello.
A CD MEDIA WORLD-on belül hol lehet letölteni a SR7.Stop_1.0.exe-t.
Létszí segítsetek.
Nem tok játszani addig.
Please. -
#1011 úristen -
#1010 úgy hogy beállítod a beállításokba :D -
#1009 van egy ojan opció hogy heroes ott beálitod a felsőn az 1-et,a középsőn a best playert az alsón pedig valami always -
#1008 Hogy lehet a Jediket előhívni az Instant ba? -
GYILOKOLI #1007 Hogy lehet beállítani hogy a fegyver jobbra balra fel le az egérrel mozogjon? -
#1006 jó dolog ez a hamachi, és nagyon könnyű kezelni -
#1005 Pedig most csak egyszer kellene a boltig elmenned, es rogton meglenne 6, es nem kellene tokolnod, hogy beenged, vagy nem. :)
Plusz neten is rendehetoek ezek, es hazhoz viszik :)
(Miert gondolom azt, hogy nem csak a lustasagod van a hatterben?) :) -
Alien1024 #1004 ez igaz de nem tudjátok honan lehet ps2 öre sok sok játékok letölteni pl eszt is -
#1003 Akkor jól tippeltem :)) -
#1002 na megoldottam a problémámat (install előtt kiirja h nem win32 alkalmazás), azért volt mert a gamecopyworldos mds-t használtam, és az nemgyó
-
#1001 attól hogy te vagy e a legübertápabb vagy nem. -
#1000 ték :p -
STeev #999 Mit csináljak, ha azt írja ki, hogy Conflict with Disc Emulator Software detected ? -
Alien1024 #998 mitöl függ hogy singleplayerbe tudok jedi vel lenni vagy nem????? -
Tom Tom #997 mondasz valamit... -
ockham #996 Valaki nem tud egy olyan szervert ahol lehetne neten nyomni? Az első nap még tudtam találni olyat, amire beengedett, de mostmár az összes a Cd Key miatt magyaráz. Pedig naaagyon jó lenne.
Ja meg az eredeti nem eredeti témáról csak annyit hogy én nem azért töltöm le a cuccokat netről, mert lusta vagyok elmenni a boltig. Egyszerűen ez a tizen egynéhányezer forintos beruházás sok lenne. Főleg egy ilyen hónapban, mert most megjelent vagy 6 jó játék. Gondoljatok bele. Az már 60 ezer HuF legalább. -
#995 PONTOSAN, VÉGRE EGY NORMÁLIS EMBER. :D -
#994 képzeljétek el h ha jedivel megyek szép lassan elfogy az élete ez miért van???? -
#993 MSN-en vegyetek fel, [email protected] -
#992 igen, és ha valaki csinált szervert aki abba a szobába van, akkor azt látni fogod a lan-ba, ejlenleg nincs,jó volna legalább 4-en menni -
#991 nem nagyon értem ezt a hamachis dolgot..., belétem a hamachiba látom is az embereket és? hogy tovább, elinditom a gamet és lan? -
#990 nincs ennek valami mini isoja a gémnek? -
#989 Nem tudjátok, ezt a játékot ha kiírom DVD-re, megtudják oldani hogy beinduljon hogyha daemonnal kell mountolni...? -
kisstsabi #988 Csak ezen a pályán van így!!!!!És nem kell végig vinni a játékot ahoz hogy Instant Action-özzél!!Ott van alapból!!! -
#987 Jediknél rohadt jól megvan csinálva a jedik kardozási stílusa, meg az erők. A villámlás erő, az ugyan mintha áramos fegyverrel lőném az ellenséget :D
Dart Sidius vagy nem tom hogy kell írni, nagyon rossz vele menni, lassú, és alig véd, simán kilehet nyírni :/
A LAN módja meg működik neten keresztül Hamachival, sokszorsan tesztelve, nagyon jó is. Aki tud az jöjjön, Hamachi-ba csinálunk egy szobát, akinek megvan a játék csatlakozzon oda. (CD kulcsot nem kér lan módbe ;) )
Hamachi network name: battlefront2lan pass: starwars
Hamachi FAQ még mindig az aláírásomba -
#986 nem akarok baxtatni senkit, de le kéne cserélni ezt a logót a fórum tetején, nem? meg vmi faq-ot is kéne talán. csak valami egyszerűt -
#985 nem. már van lapból is -
#984 de az instant game akkor jön elő, ha végignyomtam a játékot? -
#983 szerintem maul meg luke -
#982 yoda a legjobb :)))))