3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1141 volt nekem is 1x, indítsd újra a gépet -
evil 007 #1140 miért van az hogy a sr7 stop 1.0 mikor rákattintok lefagy és így nem tudok játszani a játékkal
tudtok más megoldást hogy lehet még elindítani vgy
esetleg erre a lefagyásra megoldást??? -
rage at work #1139 A FEAR topicjába pár nappal ezelőtt beírtam néhány sort, ezt most átcopyznám ide is, ugyanis kicsit elharapózott itt a nézet, hogy aki a leírt módon nem tudja elindítani a játékot, az mind hülye, pedig nem feltétlen van így
Szóval ezt írtam oda, s ez egész valószínűleg érvényes lesz itt is:
A FEAR 1.02-es patch tartalmazza a SecuRom 7 egyik legújabb verzióját.
(SecuROM 7.00.00.0149)
Ebben egy halom program került feketelistára, ami azt jelenti, hogy ha ilyet talál a gépünkön, akkor beleköt, s emulation software detected üzenettel elköszön. Eddig csak a virtuális CD meghajtókba kötött bele, mint pl az Alcohol vagy a Daemon Tools, ezeket eddig gond nélkül el lehetett rejteni.
Viszont, most feketelistás lett több DVD régiókód-törő program is.
Tehát, akinek eddig ment a játék, s a patch után nem hajlandó elindulni, az nézzen szét a gépén, hogy milyen régiókód-törő, DVD másolásvédelem-feltörő és ehhez hasonló programja van, s utána talán rá lehet majd jönni, melyik jelenléte okozza a gondot.
Pl ahogy a SafeDisc-es image-ek gyakran megtagadják a futást, ha van fent CloneCD a gépen...
Tehát az egy dolog, hogy végigcsináljátok a leírt menetet, ettől még lehet, hogy nem fog futni!
És nem árt azt is tudni, hogy a SecuRom védelmét át lehet úgy is verni, hogy egy
új, korlátozott jogkörű felhasználót nyitunk a gépen, aminek jelszót is adunk, s a játékot ezzel a userrel indítjuk el!
(be lehet ezt állítani a program exe-jén)
Előfordulhat, hogy a registry buherálós módszer ehhez is kell, amit már többször belinkeltetek, de ezzel a trükkel jelentősen lecsökkenthető a SecuRom joga, s kevésbé tud a rendszerben turkálni.
-
#1138 még a helyesírást nézdd át sztem! -
#1137 de pl nekem is úgy megy, hogy hide-olok, elindítom a játékot, de mielőtt elindulna, kilépek az sr7 stop-ból -
#1136 bemountolod és hide -
#1135 http://helpbybalu.dox.hu/swbf2/swbf2.html
Kész a FAQ, talán elég lesz :/ -
#1134 Nemértem, hogy miért nem töri fel már a Reloaded vagy a Deviance.
Mostanában egy csomó fos játékot törtek fel ami starforce-os volt akkor ezt meg mondjuk a World Racing-et miért nem bírják feltörni ezek lennének a lényegek. -
#1133 azt hogy ezerszer lelett irva hogykell de nemvagy hajlandó felfogni agyilag. -
#1132 nem kell addig nyomni, addig kell nyomni amíg kinek írja hogy hidden ... (1x).
Ha van virtuális meghajtó és akkor is azt írja a progi hogy nothing to hide 2 dolog lehet, az egyik hogy nem a legújabb daemon tools van fenn. A másik nem tom miért van, de indítsd újra a gépet, és akkor próbáld. -
mudkip #1131 NA AZT ÍRJA KI HOGY: NOTHING TO HIDE OTT NEM VALAMI MÁST KÉNE KIÍRNIA?? MERT EZ NEM MŰKÖDIK -
Vajda Gergely #1130 És mikor elindítom a jatekot kijon egy cd ami pörög és azt írja ki nekem,hogy:
Please insert the original disc instead of a backup.See http://www.securom.com/no orig foundn, for more details.
Help Help Help -
mudkip #1129 nekem a hide-nál az irja KI HOGY: nothing to hide MOST MIT RONTOTTAM EL?? SEGÍTSETEK
-
Vajda Gergely #1128 Hi.
Hidet addig kell nyomni amíg ki nem írja azt ,hogy Nothing to hide. -
#1127 Wordbe meglehet csinálni valahogy hogy normálisan kódokkal jelenítse meg? :/ -
#1126 Ja hogy Word így tud, akkor kiegészítem Word-el :/ -
#1125 megpróbálom valahogy -
#1124 huh ez a HTML egy kicsit fura
jó sok kód van ebbe
Ezt így nem tom megcsinálni :D ez HTML nyelv? :D -
-
#1122 ok és írd a végére hogy
by Balumann, Sland -
#1121 A képet küld el, rakd fel a kepfeltoltes.hu -ra vagy küld el E-mailbe vagy MSN is jó, [email protected] -
#1120 Én értek valamennyire a webszerkesztéshez, megcsinálom. De egy kicsit kikell egészíteni megcsinálom ok? (legújabb Daemon tools kell, honnan lehet letölteni ezt a izét, stb) ok? -
#1119 Kép nélküli -
#1118 Ide feltöltöttem egy worddel csinált faq-t. én nem értek a webszerkesztéshez szal valaki megcsinálná? -
#1117 -
#1116 nagyon tudhatod hogy leírhattuk, a forum 70%-a arról szól hogy hogy kell beindítani, és nincs crack a játékhoz... -
#1115 Bazmeg, nincs krek! Ehhez a jatekhoz nem tudtak csinalni! Le volt irva mar soxor! Csak ugy tudsz jatszani, ha megveszed, vagy MEGERTED, amit mar leirtak szazszor! -
Vajda Gergely #1114 El tudná valaki küldeni nekem a cracket? Kérem szépen már három napja nem tok játszani de még nem is értem mit kell csinálni.
Tudom hogy leírtátok de én próbálkozok de nem megy.
Bocs hogy ilyennel zavartalak benneteket.
Vajda Gergely
[email protected] Na hello! -
#1113 van szerver, elvileg asszem hogy játszanak is, én majd nemsokára megyek -
#1112 Mindenki írja fel vagy jegyezze meg a hamachi címét, mert lehet hogy kikell mindig rugnom aki nincs online :( visszatud jönni csak bekell írnia a címet mindenkinek -
#1111 Na van szerver? -
#1110 Igen, a Hamachi ara jó hogy aki egy szobába van, az lan kapcsolatba van. Az összes játékkal lehet így LAN-ba játszani, amibe van lan mód... És a játékot külön kell indítani. Bárki csinálhat szervert. és bárki csatlakozhaz ha LAN-ba vagyunk :/
Egy nagy probléma van, hogy 15 főnél nem lehet több Hamachiban... :( De úgy, hogy ha nincs offline, de bennevan a hamachiában ez a szerver az is számít főnek...
Remélem hamar kijön egy újabb amiben többen lehetünk mert ez így nagyon nem jó :(
Valamit kikéne találni ezzel kapcsolatban -
#1109 + Mos-eisly
(assault)
(galactic civil war + Clone wars egyszerre pipálva) -
#1108 anakin -nal mustafar (galactic civil war)
sidious pl death star (galactic civil war) -
Alien1024 #1107 instat acton ban mejik páján lehet anakin dartsidius al lenni?????? -
#1106 #807
én még nem probáltam így. -
#1105 Jó már király.
Már rájöttem -
#1104 ez nem igaz. kéne már csinálni egy faq-ot, amiben részletesen, nagyon érthetően l e lenne írva, hogy hogy kell elindítani, meg hogy ha neten akar valaki játszani, akkor hamachival tud. és akkor sokkal többen is játszhatnánk, mert nem biztos, hogy mindenki végigolvassa a fórumot, ha akar neten játszani, de ha kiszúrná a szemét, akkor talán..... -
#1103 inditsd el a játékot, ha fent vagy a hamachin, és akkor menj a lanra, és ha indul a szerver akkor megjelenik ott és csatlakozhatsz, vegyél fel msnre ha nem tiszta -
#1102 Na mi?
Most ezt nem értem.
Légyszi valaki írja le:)