Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jedizés most 1 óra játszadozás után tényleg nagyon királyos, imádok pattogni... jól sejtem, hogy pályáknak 2 végük lehet? -mini SPOILER- pl. most az elsõ singlis pályán a jedim pont a végén meghalt amikor a kezdõpontnál lerohantak a droidák. a végén a movie-ban pedig megjegyzi a csávesz, hogy a jedik átverhetõk-megölhetõek. ha nem öletem meg a jedim, akkor megjegyzi, hogy mien királyosak? tipp?
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Egyébként grafikailag tényleg nincs benne sok újítás de azér rendesen át lett alakítva a game!És fõleg hogy jedizni is lehet az a hab a tortán!
1.Mountoltam Alcohol 120% -l
2.install
3.Daemon tolsot kikapcsoltam teljesen
4.Átállítottam a BattlefrontII.exe - t Windows 2000 kompatibilis módba...
5.ezeket a regedittel pipáltam.
és frankón megy a game
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Sziasztok!Volt szerencsem teganap megvenni a varva vart SW BF2 jatekot!Alig vartam hogy be jussak a boltba es utana haza,es telepites es jateek!Ami utan jott az a meglepetes!Keves ujdonsag inkabb felturbozott BF!!A multi az mar inkabb mokas szerintem!!!Eleg jo gep es videokari elsimitas szures FULLon es meg szepnek sem mondhatom(P4 640 Ati X850XT PE 1GB DDR Audigy 2 ZS)!!Sajnalom hogy sokan vartak(vartatok) es nem kaptak semmit sem kiveve hogy repkedsz az urben es ennyi!!Amit irok nem fikazasbol irom mivel tenyleg nagyon vartam a jatekot (kedvenceim a Jedi Knight II es az Jedi Academyes!!) mivel lehetosegem lett volna letolteni en inkabb megvettem!!Ennyit szerettem volna irni arrol amirol majd sajat magatok is tapasztaltok a jatekok utan.A SSith kepfeltoltesnel talaltok egy kepet akkor meg en sem tudtam mit is vettem!!!!
Sok sikert mindenkinek!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Illetve ne legyen fent CloneCD a gépen.
Próbáljátok ki így is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
detected"
<#falbav>#falbav>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Lényeg: Alcohol 120%-ban legyen bekapcsolva RMPS emulálás, Hide gomb 2x megnyomva, SR7 Stop nem becsukva, Daemon tools kikapcsolva (nálam legalábbis), és a gamedata könyvtárban az exet 2000es winfosra emulálva, nekem is elindult mostmár, királyos, meek gamma! thx!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
nekem simán mûkösik az xp alatt
úgy próbáld meg hátha sikerül (nekem sikerült)
Annak, akinek még mindíg nem mûködne. Megjegyzem, eddig nekem sem sikerült elindítani, aztán megcsináltam ezt:
1. Letöltöttem a játékot...
2. Kitömörítettem...
3. Mountoltam Alcohol 120% - al...
4. Installáltam az NFO - ban kapott CDKey - el...
5. Bekapcsoltam az Alcoholban az "Emulálásnál" az RMPS - t...
6. Aztán elmentem a felinstallált játék könyvtárába, azon belül a GameData - ba, majd átállítottam a BattlefrontII.exe - t Windows 2000 kompatibilis módba...
7. Letöltöttem az SR7.Stop_1.0.exe - t... (http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml)
Elindítottam, majd Hide - ot nyomtam a megnyíló ablakban, végül elindítottam a játékot...
Nekem Mûködött... Remélem tudtam segíteni. Csao!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
átalítottam a kompatibilitását Windows 2000-re ,az SR7.Stopnak nyomtam egy hide-ot
és nem zátam be de indítás után azt írja ki hogy tegyem be az eredeti cd-t
MI a francot csináljak vele hogy idúljon a játék
PLZ help me
THX
olvas privi
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
na huzzal ki a wcre es dobd ki ami benned van hatha jobban leszel majom.
Annak aki úgy csinálta ahogy le van írva és mégsem megy neki,akkor az azér nem láma...
De az aki a 3 kommentel elõt leírt dolgot megkrédezi az igenis pusztuljon el...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
DE AHOGY ÍROD AZ BUNKÓSÁG.
Ráadásul más játéknál volt Nálam is, hogy mindent megcsináltam ami nfo-ban volt mégsem tudtam elindítani...szvsz nem biztos, hogy egybõl arcoskodni kéne.
Ennyi, písz.
kedveltem az elsõ részt, tetszene ez is, de hogy 124 hozzászólásból egyetlen egy szóljon a játékról, a többi meg a bénázásaitokról, az félelmetes.
miért nem kértek apucitol egy konzolt? abba beteszitek a piacon vett másolt szart és megy ... értsétek már meg: nem nektek való egy 8 éves értelmi szintjét meghaladó számitástechnikai feladat!!!!!! VEGYETEK KONZOLT, KÖNYÖRGÖM !!!!!!!! 😞
Forza.
MI EZ???<#conf>#conf>
Most milyen biztonságot kér???<#confused>#confused>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki nem ismeri a progit, az olvassa el, jó kis progi, amíg nincs magyar szerver addig ezzel tolhatnánk a multit. Az oldalon megtaláljátok az MSN címemet is
Spread De Love!
Vannak benne idegtépõ helyek mikor úgyéreztem be kell szakítanom a monitort de felejthetõ😊
Az ûrcsaták is nagyon királyak,úgy ahogy van fasza ez a gém!
Nagyon fasza game,Lord Vader nagyon odavág!Rég játszottam ilyen jót😊
Kéne egy magyar server aztán rásolni kéne!
Van akinek van kedve a játékot Hamachival kipróbálni LAN módba?
nekem a regedites modszerrel megy,nekem az is megfelel de egyelõre nincs idõm gémelni(fifa van elõnyben nálam)
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Hogy lehet az, hogy haverral akarunk Multizni, de nem jó, mert ha valamelyikõnk fenn van egy szerveren, a másik nem tud felmenni😞