Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Báácsak csak csak ennyire lenne ütõs a SF védelem is... képzeljétek mennyit szenvedtek azok az emberek, akik azzal dolgoztak, hogy elindítsák mire rájöttek, hogy usb-s dvd eleinte 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Egy érdekes tapasztalat:
nekem se akatr indulni semmilyen módszerrel (legújabb alcoholom van) kipróbáltam mindent... aztán gondoltam egyet, és visszaírtam a virtualdrive paramétereit defaultra (van rá gomb az options-ben) és láss csodát, azonnal indult :-o
There\'s no replacement for displacement
A Battlefront 2-vel még nem volt alkalmam multizni, már próbáltam valakivel hogy megy-e a LAN módba Hamachival neten keresztül, és megy de szaggatott neki...
Tört szervert meg még nem találtam. Már írtam 2x a Hamachi-s dolgot de nemigazán sikerült valakinek is észrevenni 😄 Hamachi leírás ittvan az aláírásomban, ott az MSN címememet is megtaláljátok ha lenne kedve valakinek játszani <#circling>#circling>
és a 498# vagy melyik azt írta Deamon+sr7....és ment neki..
de nekem nem!!
és megy
Meg csináltam azt amit írtatok...Deamon+sr7......és semmi!!
tudna valaki adni nekem 1 serialt?
A BF1 grafika nekem is nagyon tetszett!!A jatek elmenyt javitottak de a Lucas azert adhatott volna valami utosebbet is!!Nagyon sajnalom hogy nem adtak ki az utolso jedi jatekot PC-re csak konzolra???A FarCry szerintem az eggyik legszebb jatek a mai napig es csak nehez fokozaton szabad jatszani(es egy gamer eger)!!Penteken megveszem a Call of Duty 2-t!Remelem jo multi palyak vannak benne!!A BF2 Multi hogy tetszik???
Counter Strike 1.6-al játszottam, sokáig szerettem is, fõleg jó haverokkal nyomni, de már meguntam. Far Cry az nekem nehéz volt egy kicsit <#pardon1>#pardon1>. Half life 2-t nem szeretem. A Call of duty 2-t és az elõzõkkel sokat játszottam, UO-val fõleg.
Most a SW Bf2-ben most Crousant-ban akadtam el, elöször a jedi kamra vagy mi a szart kell elfoglalni, utána aztmondja mennyek a könyvtárhoz, utána azt adja hogy védjem meg. Kis idõ után mission failed...
Egyébként nem vártam jobb grafikát a játékból, sztem már a bf1-nek is élvezhetõ volt a grafikája, ebben is az, örülök hogy inkább a játékélményre koncentráltak a készítõk 😉
Nem tudom felrakni a Bfront2-t. Igen tudom, vannak módszereke amiket lentebb találok. Pipálgattam a Registry-ben, és átírtam a az exe-ket is. Letöltöttem a Hide-programot is(amit mondjuk nem tudtam használni) és mindezek elleneére nem jó, holott nagyon hamar, a szerverre való felrakástól számított 1 óra múlva töltöttem is. Felraktam, nem volt semmi gond. De elindítani...Dél ta minent kipróbáltam és nem jó. Ha valaki, egyben, minden lehetséges alternatívát leírna, egy hozzászóllsában, azt nagyon megköszönném. Jelenleg amúgy ez a hibaüzenet az aktuális:Conflict with Disc Emulator Software detected
Elõre is közönöm
legalább vannak értelmesek is 😊
ez a fórum lassan jobb mitn a cs.hu jé asszem küldöm ide kulit meg cyclot 😊
cyclo csinál 1 topikot a gumiszobában ti termeltek kuli segítségével 60000000+ t is 😊
Azért jövök forumra hogy kérdezzek nem azért hogy 1 p*r*szt azt mondja hogy fos vok.
Én tiszteletben tartom azt ha valakinek tetszik csupán annyit mondtam hogy ehhez nem kell semmi ügyesség stb... amig a CS hez igen és sztem ezt nem kéne vitatni :\
Nem tom hogy állsz a CS vel ha aktívan klánoztál ezt tudnod kéne :\
Majdnem mindenki másképp nézi a játékokat, ez a kortól is füg sztem. Nekem pl. hogy ne tetszene a játék, az 1-et is szerettem, és szinte minden ilyen tipusú játékot szeretem, a grafika engem egyáltalán nem érdekel, nekem akkor is tetszene ez ha még rosszabb lenne a grafikája az 1-nél. Mivel mégcsak eredetibe se vettem meg örülök neki hogy van még1 játékom, amivel játszhatok és türhetõ grafikája van 😊.
A másik hogy számolj arra hogy valaki úgyis beleköt a véleményekbe, legalább figyelnek rád 😊))
Egyébként ha nem érdekel más véleménye, akkor minek jösz ide, mibõl gondolod hogy mást érdekel a te véleményed, és miért nézel vissza az a másik 😄
PS4 ID: Vordengo
Nem tudom hogy miert megy a vizbe az aki nem szeret uszni!MIndenkinek joga van elmondani a velemenyet csak ezt a sok vulgaris szohasznalatot nem ertem!Pedig az hittem mar mindenki felnott egy Milleniumi korba!Az latom hogy kb a Osember szintjen tartunk!Nem fogadjuk el mi tetszik a masnak mi nem!!A velemeny a mienk de miert nem lehet a negativ elmeny is normalisan leirni???
Pedig en nem akarom a bolcs bagoly szerepet eljatszani!csupan egy szimpla velemeny!!<#vigyor4>#vigyor4>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS4 ID: Vordengo
eleve nem szeretem az ien célozni nem kell fps eket...
A másik.
Te mondtad hogy fos vagyok ebböl az következik hogy te egy **** száju fejlõdésben visszamaradt ember lehetsz.
Sosem érdekelt mások véleménye de ha belémkötnek rohadtul nem szeretem márpedig hozzád nem szoltam és te a hozzám irányuló kommentedet a FOS szóval kezdted ami nem egy szép szó...
szánlak hogy ien vagy és sajnálom azt akinek napmint nap elkell viselnie a értelemmel dús búrád.
Az hogy te megmondod én mennyire vagyok "intelligens" egy teljesen más dolog erröl megvan az én véleményem is szerintem csak szimplán okosabbnak akarod magad bemutatni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
képzeld megvettem a WoW ot, megvettem a Warcraft 3 at, meg sorolhatnám nem fogok 1 oan gamera tíz ezreket költeni ami lehet nem is tetszik...
<#mf1>#mf1>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
leszarom ezeket a fos gamekat mek cs zni az legalább m1 rendesen...
D toolsba mount image
Az exet win 2000 kompatibilisre
Most jön a hihetetlen!Indítsd el a gamet minden cd hide nélkül,és kattints a megjelenõ hivatkozásra!Zárd be az ablakot,majd kapcs be az sr stop7et ott hide,nem bezár,és játék indít!
játsz!Nem tudom,a linkre is kell e katt,vagy csak direktbe,de nekem így,ezzel a módszerrel megy!Ez a lényeg!😄
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!