Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
bannerom? az egy képes faq akart lenni nem banner és szerintem túl nagy a kép egy bannernak

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ca37-8f8-e7b-dfa3-eu20
Ki tudja beállítani azt a fönti képet?mert sland bannere jobb lenne mint a mostani.

Anthony001
De én arra gondolok, hogy Instatban hogy lehet CSAK JEDIKKEL MENNI?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Sland
lejjeb van

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Lekvarostaska
Sziasztok! Kéne Cd kulcs!!!!!!!!!!!!DE NAON!!!!!! LÉCY VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O

Tedd alapértelmezettre a billentyû beállításokat és akkor eleve az egérrel tod mozgatni a fegyvert.

Azt ha át akarsz vmit állítani akkor ne nyúlj azokhoz amiben ezek a szavak szerepelnek: invert, mouse, look

Anthony001
Nem értem😄
És Ott hol?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Hello.

A CD MEDIA WORLD-on belül hol lehet letölteni a SR7.Stop_1.0.exe-t.
Létszí segítsetek.
Nem tok játszani addig.

Please.
N1ggA
úristen

Spread De Love!

Balumann
úgy hogy beállítod a beállításokba 😄

cseszter
van egy ojan opció hogy heroes ott beálitod a felsõn az 1-et,a középsõn a best playert az alsón pedig valami always

Anthony001
Hogy lehet a Jediket elõhívni az Instant ba?

Hogy lehet beállítani hogy a fegyver jobbra balra fel le az egérrel mozogjon?
matyi08
jó dolog ez a hamachi, és nagyon könnyû kezelni

Mayday
Pedig most csak egyszer kellene a boltig elmenned, es rogton meglenne 6, es nem kellene tokolnod, hogy beenged, vagy nem. 😊
Plusz neten is rendehetoek ezek, es hazhoz viszik 😊
(Miert gondolom azt, hogy nem csak a lustasagod van a hatterben?) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ez igaz de nem tudjátok honan lehet ps2 öre sok sok játékok letölteni pl eszt is

ALien

mrzed001
Akkor jól tippeltem 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

quack
na megoldottam a problémámat (install elõtt kiirja h nem win32 alkalmazás), azért volt mert a gamecopyworldos mds-t használtam, és az nemgyó
<#falbav><#wilting>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ewuk
attól hogy te vagy e a legübertápabb vagy nem.
ewuk
ték :p
Mit csináljak, ha azt írja ki, hogy Conflict with Disc Emulator Software detected ? <#help>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

mitöl függ hogy singleplayerbe tudok jedi vel lenni vagy nem?????

ALien

mondasz valamit...

Valaki nem tud egy olyan szervert ahol lehetne neten nyomni? Az elsõ nap még tudtam találni olyat, amire beengedett, de mostmár az összes a Cd Key miatt magyaráz. Pedig naaagyon jó lenne.
Ja meg az eredeti nem eredeti témáról csak annyit hogy én nem azért töltöm le a cuccokat netrõl, mert lusta vagyok elmenni a boltig. Egyszerûen ez a tizen egynéhányezer forintos beruházás sok lenne. Fõleg egy ilyen hónapban, mert most megjelent vagy 6 jó játék. Gondoljatok bele. Az már 60 ezer HuF legalább.
attiGT
PONTOSAN, VÉGRE EGY NORMÁLIS EMBER. 😄

Chester1
képzeljétek el h ha jedivel megyek szép lassan elfogy az élete ez miért van????

Balumann
MSN-en vegyetek fel, [email protected]

Balumann
igen, és ha valaki csinált szervert aki abba a szobába van, akkor azt látni fogod a lan-ba, ejlenleg nincs,jó volna legalább 4-en menni

gercse
nem nagyon értem ezt a hamachis dolgot..., belétem a hamachiba látom is az embereket és? hogy tovább, elinditom a gamet és lan?

Balumann
nincs ennek valami mini isoja a gémnek?

Balumann
Nem tudjátok, ezt a játékot ha kiírom DVD-re, megtudják oldani hogy beinduljon hogyha daemonnal kell mountolni...?

Csak ezen a pályán van így!!!!!És nem kell végig vinni a játékot ahoz hogy Instant Action-özzél!!Ott van alapból!!!
Balumann
Jediknél rohadt jól megvan csinálva a jedik kardozási stílusa, meg az erõk. A villámlás erõ, az ugyan mintha áramos fegyverrel lõném az ellenséget 😄
Dart Sidius vagy nem tom hogy kell írni, nagyon rossz vele menni, lassú, és alig véd, simán kilehet nyírni :/
A LAN módja meg mûködik neten keresztül Hamachival, sokszorsan tesztelve, nagyon jó is. Aki tud az jöjjön, Hamachi-ba csinálunk egy szobát, akinek megvan a játék csatlakozzon oda. (CD kulcsot nem kér lan módbe 😉 )
Hamachi network name: battlefront2lan pass: starwars
Hamachi FAQ még mindig az aláírásomba

matyi08
nem akarok baxtatni senkit, de le kéne cserélni ezt a logót a fórum tetején, nem? meg vmi faq-ot is kéne talán. csak valami egyszerût

Sland
nem. már van lapból is

matyi08
de az instant game akkor jön elõ, ha végignyomtam a játékot?

Sland
szerintem maul meg luke

Istencsászár
yoda a legjobb 😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sland
TÖK ZSÍR

csuwi irányítható raketttája

az utolsó faszi szídiusz aki még repülni is tud

N1ggA
ez csak ezen a pályán van így?

Spread De Love!

Istencsászár
akkor megyek kiprobáljuk😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sland
komoly?
thx az infót

Kövesdi A
de amugy mikor lesz az hogy jedi vele lehet majd meni mert idáig 2x lehetet meni a jedivel a campány modban

quack
hát bemountolom a dvd-t, és bármire kattintok nem indul el az install, csak kiirja h nem win32 alkalmazás...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

matyi08
instant action-ban csak akkor lehet játszani, ha végigvitted, nem?

matyi08
a space kashyyyk-os pályán a klónszállító hajóba, mikor már bele enged szállni, akkor azzal hova kell mennni?

Amúgy ha Instant Action-öztök és a Mos Easly pályán a játékmódot assult módra állítjátok akkor a jedik harcolnak a sithek ellen!!!Tök király!!!
Nemtudja vki miért nincs videobejátsazasáim(csak felirat)helyetze fekete a kép