3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
nimfas #1426 ha egyeb iso-ként írta ki akkor működnie kéne, mivel mindegy, hogy hol van a file... ha kicsomagolva írta ki... hát akkor lehet gáz :-( -
#1425 tényleg nemtudod?:D "ki kellett írni dvd-re" mitirtál ki? egybe az isot v. mint egy normális cdt ( berakod bejön az autorun stb.. )? -
#1424 Olyan 19:30 fele nem lesz szerver? -
#1423 Elolvastam a faq-t sikerült is elindítani a gamet.Egy haveromnak ki kellett írni dvd-re fel is tette,mindent úgy csinált ahogy kellett és mégse megy.(nincs netje)A gépe:abit nf7,radeon 9200,amd athlom xp 2400+.Tehát mág az sem lehet hogy a gépe rossz mert az én gépemen megy(lent olvasható).MIt tehetünk hogy elinduljon?A képfájlokat ugyanúgy megcsináltik és a daemonba betettük. -
#1422 Okés.
Köszi -
#1421 uh hát nemigazán néztem még majd megkérdezek pár ismerőst -
#1420 Nem, a regényeket szeretném megvenni.
Csak jó lenne neten keresztül -
#1419 őőő nem értem a kérdést. Star wars-al kapcsolatos könyveket szeretnél letölteni? -
#1418 Most egy elég offot kérdezek, de 1xűen nem találom sehol, és ugye ez is Star Warssal kapcsolatos, meg titeket ismerlek is, szal az lenne a kérdésem, hogy könyveket honnan lehet rendelni, mert sehol sem találok. Ha valaki tudna egy linkket adni az jó lenne.
ThX -
draakuli #1417 Hello, olyat lehet csinálni hogy az ellenfélnek is legyen jedije?
Hol? hogyan?
-
#1416 Lazlo olvasd vissza itt is a forumba egy kicsit ;) mi már 3 napja toljuk lanba hamachival :P -
#1415 Ha INSTANT Action akkor a hero -nál beállítod h timer és always, always, best player és akkor kapásból mehetsz jedivel
Champaign-ba pedig ha elérsz 1 bizonyos pontszámot,
Multiplayerben úgyszintén. -
Lazlo #1414 Szijasztok :)
na szoal én végig olvastam a FAQ-t az hogy lehet-e Jedivel menni az benne van hogy igen :) de mit kell ahoz csinálnom hogy használhassak Hero-t? mit vigyek végig vagy hogy smit ? jah és ha valaki esetleg akarna evvel a Hacsimacsi bigyóval Lan-on(neten) játszani az szóljon mert beszálok én is thx előre is bye -
XRV #1413 nah sziasztok!
Itt van két gépecske hogy tudom LAN on összeröffenteni őket?
Én kreáltam hostot és akkor csak a map van meg az hogy megy a szerver.
Én hogy tudok játszani mellette?
A másik gép látta a szervert be is jött, de én nem tudtam semmit csinálni. Hogy is van ez légyszi valami infót adjatok.
-
#1412 Van fenn egy 152 MB-os Dedicated PC szerver patch.
Az mire jó? -
#1411 Na új modok még nincsenek? -
#1410 na meg van a progi Hamachi csatlakozok egy szervere vagy én csinlok egyet és onan elinditom a játékot és bene lesz a MO menüben a pálya ? -
#1409 Jóhet mindenki, kész a szerver -
#1408 Én még nem látom a szervert -
#1407 Én most tudok jönni -
#1406 Na indítom a szervert ;) 2-3 perc és jöhettek -
#1405 ok -
#1404 Hát MSN-en senki, aki van az nem ér rá ;( -
#1403 Én megyek, és tudok vinni egy embert még. -
#1402 A 2. battlefront 2 hamachi szoba is betelt sajna ;( akkor mostmár 3 szoba lesz ;(
1. szoba: battlefront2lan
2. szoba: battlefront2lan2
3. szoba: battlefront2lan3
pass: starwars -
#1401 hát ahoz jólenne legalább 4-en lennénk, mert így kevesebben elég unalmas. Körbekérdezek mindenkit, hogy tud-e jönni, 11, fél 12 körül kezdjük -
#1400 Most nem csináltatok szervert??? :| -
#1399 innen -
krisz333 #1398 honnan lehet letölteni a battlefront 2-t? -
#1397 Ok -
#1396 Én benne vok -
#1395 Én most keltem de most még pihenek, valamikor játszhatnánk ;)
Mondjuk úgy 10 körül? :D -
#1394 Mostmár van, de akkor se enged be CDkey-jel, azok a szép idők tegnap :) -
#1393 Hehe, nem sikerült, nincs egy sima PC-s szerver sem, és Dedicated-be nem enged be
Egyébként ha majd valaki csinálni fog egy nagyobb szervert, akkor annak nem kell remélem dedicated-nek lennie, bár nem hiszem -
#1392 Jóreggelt, kezdjük a napot egy kis gammával -
victor13 #1391 köszi nagyon köszi -
#1390 FAQ -
#1388 Vagy csak súlyos következmények mellett :D -
#1387 mikor a könyvtárat kellett megvédeni nagyon jó volt beaknázni melette, és szerezni még aknát, ha téged támadnak akkor is, mikor megy feléd leraksz egy aknát, és előtted belemegy, és te nem halsz meg ha kivan véve a csapat sebzés :D. Egyébként ezért rakom be LAN-ba a csapatsebzést hogy ez ne történnyen meg :D -
#1386 Én a jedik kiírtására sokkal egyzerübb módszer találtam ki, bár csak akor jó ha kivan véve a csapat sebzés :D
A rakétásal kell menni, mert annak van 3 aknája. Mikor jön feléd a jedi lerakod, és felrobban, jedinek annyi :D Ha a jedi belemegy az aknába meghal mégha full élete is van (mint a rakétától is). Igen hatásos, és gyorsabb megoldás mint a rakéta, és az aknát nem kerüli ki se, meg nem is tudja kivédeni se (pl. rakétát visszatudja lökni)