Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
Azt ha át akarsz vmit állítani akkor ne nyúlj azokhoz amiben ezek a szavak szerepelnek: invert, mouse, look
És Ott hol?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
A CD MEDIA WORLD-on belül hol lehet letölteni a SR7.Stop_1.0.exe-t.
Létszí segítsetek.
Nem tok játszani addig.
Please.
Plusz neten is rendehetoek ezek, es hazhoz viszik 😊
(Miert gondolom azt, hogy nem csak a lustasagod van a hatterben?) 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ALien
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
ALien
Ja meg az eredeti nem eredeti témáról csak annyit hogy én nem azért töltöm le a cuccokat netrõl, mert lusta vagyok elmenni a boltig. Egyszerûen ez a tizen egynéhányezer forintos beruházás sok lenne. Fõleg egy ilyen hónapban, mert most megjelent vagy 6 jó játék. Gondoljatok bele. Az már 60 ezer HuF legalább.
Dart Sidius vagy nem tom hogy kell írni, nagyon rossz vele menni, lassú, és alig véd, simán kilehet nyírni :/
A LAN módja meg mûködik neten keresztül Hamachival, sokszorsan tesztelve, nagyon jó is. Aki tud az jöjjön, Hamachi-ba csinálunk egy szobát, akinek megvan a játék csatlakozzon oda. (CD kulcsot nem kér lan módbe 😉 )
Hamachi network name: battlefront2lan pass: starwars
Hamachi FAQ még mindig az aláírásomba
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
thx az infót
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.