Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent kipróbáltam, ami ide levan írva, de sehogyse akar menni😞
Kérdés: Lehet-e az a baj, hogy nem én töltöttem le, hanem DVD-n kaptam, a már kicsomagolt formában, és abból csomagoltam vissza NERO-val?
És már arra is rájöttem, hogy hol mutatja, ha beszált melléd valaki egy gépbe (bár arra még nem, hogy: van még 1 hely a gépben 😞)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
lesz 1 mdf, és 1 mds file-od
2.Daemon tools(jobb click-emulation-securom)ha ezt beállítottad akkor
bemountolod a bfII.mdf-t.
3, feltelepíted,majd c:/Programn files/Lucasarts/SwBattlefrontII/Gamedata/ és ott találsz 1 swbattlefrontII ikont.-jobb egérgomb-tulajdonságok-kompatibilitás- és windows 2000-re állítod.
4.,daemon tools unmount all drives.
5.,sr7.stop.v1.0 - hide
6.,Daemon tools és bemountolod az mds filet.
7.,és mûködni fog.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az a régi egérdegenerátor a forduláshoz az egeret húúúúúúúzzuk, húúúúúúúzuk, majd tooooooooljuk ....
Nem néztem még meg a beállításait (hátha más igen), de nem lehet csak az ûrcsatás részhez joy-t használni ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Most komolyan, egyesek olyan nulla, azaz ZÉRÓ informatikai ismerettel másznak fel a netre (utánaolvasni az meg ciki nekik), hogy néha égnek áll a hajam.
Valamelyik fórunban az egyik srác azzal verte a mellét, hogy neki csak vírusirtója van, és ezzel teljesen be van védve a gépe
No, ennyit az offolásról, és szerintem is beszéljünk a game-ról
[Ignorálás = ON a nekemnemmegy emberekre, tanuljanak meg olvasni <#eplus2>#eplus2>]
Írjatok létszí.
Elég furcsának találtam, hogy nem is tudom valamelyik missionben a darth vaderes episode 4-6-os klónokkal kellett ölni a az ep 3-as klónokat. Furcsa
Spread De Love!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Böngészõ kezelési ismeretek, firewall használati ismeretek, letöltõprogi kezelési ismeretek, gép bekapcsológomb használatának ismerete, no meg némi IQ sem árt a kereséshez .... <#nevetes1>#nevetes1>
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Vedd meg eredetibe, ahhoz nem kell informatikus, hogy menjen
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
2.: az elöbbiek próbálkoztak azzal is, hogy daemon tools-ban csak securom emulálást kapcsolták be többit nem, van akinek azzal elindult
3.: sr7 stop-nál, ha azt mondja, hogy nothing to hide, akkor restore, rákatt hideolni valóra és 1x hide, van aki azt mondja kikapcsolhatod, de nem halsz bele, ha nem fogod.
4.: quack: ha install se indul el, akkor mit akarsz elindítani win32 hibával? <#fejvakaras>#fejvakaras>
(tipp: újra letölt v. újra kicsomagol v. újra gondol élet v. restart és újra próbálkozik v. win reinstall és újra próbálkozik - lehetõségek tárháza nyílik meg elötted)
( egy FAQ-t kéne alkotni nem? )
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
No nem a játékkal, mert az szupi, hanem pl rossz a virtualCd progid, vagy a letöltött file-ok sérültek ....