Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki ad tud adni egy linket az mds filera? Mert nekem csak az mdf van meg és az szokott kavarni ha nincs melette az mds is.
Holla mind....na szal nekem sehogysem megy, de már kezdek beletörõdni......
Mindent kipróbáltam, ami ide levan írva, de sehogyse akar menni😞
Kérdés: Lehet-e az a baj, hogy nem én töltöttem le, hanem DVD-n kaptam, a már kicsomagolt formában, és abból csomagoltam vissza NERO-val?
mrzed001
Jaja, hangulatra király
És már arra is rájöttem, hogy hol mutatja, ha beszált melléd valaki egy gépbe (bár arra még nem, hogy: van még 1 hely a gépben 😞)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Chester1
1.Kicsomagolod:
lesz 1 mdf, és 1 mds file-od
2.Daemon tools(jobb click-emulation-securom)ha ezt beállítottad akkor
bemountolod a bfII.mdf-t.
3, feltelepíted,majd c:/Programn files/Lucasarts/SwBattlefrontII/Gamedata/ és ott találsz 1 swbattlefrontII ikont.-jobb egérgomb-tulajdonságok-kompatibilitás- és windows 2000-re állítod.
4.,daemon tools unmount all drives.
5.,sr7.stop.v1.0 - hide
6.,Daemon tools és bemountolod az mds filet.
7.,és mûködni fog.

Sland
na itt van dooko

HUNT módban lévõ karakterek

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
én belépek a játékba egybõl elfog a star wras feeling, fenomenális ez a gém ahogy visszadja a csaták és a film hangulatát.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mrzed001
Szóval ûrcsatás részeknél kinek volt még olyan jó öreg X-Wing-os feelingje ?
Az a régi egérdegenerátor a forduláshoz az egeret húúúúúúúzzuk, húúúúúúúzuk, majd tooooooooljuk ....
Nem néztem még meg a beállításait (hátha más igen), de nem lehet csak az ûrcsatás részhez joy-t használni ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Nekem én csináltam meg, meg másnak is én csináltam meg, no de ez más tészta 😊)

Most komolyan, egyesek olyan nulla, azaz ZÉRÓ informatikai ismerettel másznak fel a netre (utánaolvasni az meg ciki nekik), hogy néha égnek áll a hajam.
Valamelyik fórunban az egyik srác azzal verte a mellét, hogy neki csak vírusirtója van, és ezzel teljesen be van védve a gépe

No, ennyit az offolásról, és szerintem is beszéljünk a game-ról
[Ignorálás = ON a nekemnemmegy emberekre, tanuljanak meg olvasni <#eplus2>]

Tibor
nem kell daemon

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Feltétlenül szükséges a Daemon Tools hozzá?Elég csak az Alcohol?

N1ggA
igen!

Spread De Love!

MrDevil
nektek megy a felirat a játékban???? 😊

Igen lehet menni jedivel!!!Campaign-be a küldetések során mehetsz jedivel,Instant Action-be pedig egy bizonyos pontszámot el kell érni ahoz tudjál menni Jedivel!!!
lehet vagy nem?
Tibor
tényleg hülyeség a hivatalos oldalon ott van

Tibor
nekeem az rögtön elindult meg a cod 2 is

Halljátok, lehet hülyeséget kérdezek de a Star Wars Battlefront 2-ben lehet menni jedivel?

Írjatok létszí.
Balumann
Én nem vok informatikus, mégis szinte segítség nélkül elindítottam ezt is, meg a splinter cell 3-at is (igaz hogy 3 napi küzködés után de megoldottam 😄). Total Overdose-t azt nem sikerült 😄

MrDevil
nektek megy a felirat a játékban???? 😊

Tibor
képet

N1ggA
kérek szépen mindenkit, hogy nézze már meg, hogy mít írtunk le egy lapon 25x, ne kérdezze meg mindenki újra és újra. inkább beszéljünk a játékról.

Elég furcsának találtam, hogy nem is tudom valamelyik missionben a darth vaderes episode 4-6-os klónokkal kellett ölni a az ep 3-as klónokat. Furcsa

Spread De Love!

Grievous
Megnézném ki csinálta meg nekik...

Grievous
Itt egyesek olyan vicces gyerekek.....

Istencsászár
lol 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

...
mrzed001
A hibátlan letöltéshez sem árt egy kis informatikai tudás:
Böngészõ kezelési ismeretek, firewall használati ismeretek, letöltõprogi kezelési ismeretek, gép bekapcsológomb használatának ismerete, no meg némi IQ sem árt a kereséshez .... <#nevetes1>

Anthony001
Csak magamat tudom idézni<#nyes>

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Tibor
én fel tudnám tenni ha lent lenne

Gunner
<#eplus2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

mrzed001
Nem, én informatikus vagyok <#hehe>

Tibor
te megvetted?

mrzed001
Ha warezolsz, az biza ezzel jár.
Vedd meg eredetibe, ahhoz nem kell informatikus, hogy menjen

Anthony001
Tudni kell telepíteni + Olvasni<#taps>

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Grievous
Ezt úgy bírom amikor informatikusnak kell lenni ahhoz hogy valaki felrakjon egy k***a játékot...

Anthony001
Yaa már látom<#worship><#worship>

Grievous
<#rinya>----->>><#falbav>

Tibor
te mondod?<#ravasz1><#vigyor5><#hehe>

Gunner
ettet mondom éne tegnap

Gunner
1.: gameland - 3 nap 160+áfa és mindíg minden fenn van
2.: az elöbbiek próbálkoztak azzal is, hogy daemon tools-ban csak securom emulálást kapcsolták be többit nem, van akinek azzal elindult
3.: sr7 stop-nál, ha azt mondja, hogy nothing to hide, akkor restore, rákatt hideolni valóra és 1x hide, van aki azt mondja kikapcsolhatod, de nem halsz bele, ha nem fogod.
4.: quack: ha install se indul el, akkor mit akarsz elindítani win32 hibával? <#fejvakaras>
(tipp: újra letölt v. újra kicsomagol v. újra gondol élet v. restart és újra próbálkozik v. win reinstall és újra próbálkozik - lehetõségek tárháza nyílik meg elötted)

Grievous
Basszus ez magas..,FAQ!?<#szomoru1>

Anthony001
Nincs Crack.
( egy FAQ-t kéne alkotni nem? )

Grievous
Ha másik exe-t indítok akkor meg : Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert binkw32.dll nem található!

Sland
mert nincs bemountolva az image file!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Grievous
Akkor miért írja ki hogy : please insert DVD1?

Sland
NEM KÉNE A WAREZT ABBAHAGYNI? jÖN HMUNDA AZTÁN BÜNTIKET AD. CRACK MEG NINCS A JÁTÉKHOZ!

Grievous
tud

Grievous
Én wanadoo-ról szedtem le és cracket keresek hozzá,tu valaki segíteni?<#help>

mrzed001
Gépet újraindítottad? Daemon-t uninstalláltad?

mrzed001
Ha még az install sem akar elindulni, akkor nálad komoly gondok vannak
No nem a játékkal, mert az szupi, hanem pl rossz a virtualCd progid, vagy a letöltött file-ok sérültek ....

Tibor
nekem 260 és 4 óra múlva lesz lent ezt írja