3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
MagyaR #1385 A jatekot illetően a jedi templom lerohanásánál nem kaptam meg Anakint!
A végén se. Marha nagy mákom volt, mert amikor az utsó jeti mestert öltem az az utsó emberemmel, akkor végülis eccerre haltunk meg.
Tehát jött felém már csak kevés élete volt, én meg épp töltöttem a rakétát, azt amikor le akart vágni pont eltudtam lőni a rocketet, ami az én életembe is belekerült.
Azt megnyugodtam, amikor megláttam a képernyőn a Victory feliratot :DD. -
MagyaR #1384 -
#1383 már ottis? -
MagyaR #1382 Te se hallottál még 3 ghzes winyóról? -
#1381 :D -
MagyaR #1380 Kezd egyre rosszabb hírem lenni a hardwere fórumban :D.
Véletlen félreírtam vmit és 3 ghzes proci helyett 3 ghzes winyó lett :D.
Azt szólt vki nekem emiatt azt hülyeségből írtam neki, hogy elbujdokolhatsz, hogy ha még nem hallottál 3 ghzes winyóról, azt meglepődtem amikor privátba keményen beszólt.
Azt hiszem fél évig ezen topicon kívül nem fogok semmilyen másikat látogatni. -
#1379 Már sok mindenre rájöttünk hogy hogy kell beindítani a játékot, de aki nem tudja beindítani, annak mindenkinek az a probléámja hogy lefagy az sr7 stop, és a Virtual hide meg egyáltalán nem működik, még nekem se pedig az sr7-el működik. (igen kompatibilitást is álítottam, meg álíltottam amit láttam, semi, próbáltam hogy ki is lépek a progiból mielőtt indítom a SW-t)
Akinek beindult Virtual CD Hide -al, írja már le hogy hanyas verzió, lehet hogy nekünk rossz...
Akinek nem megy az SR7 stoppal az próbálja meg letörölni a daemon toolsot (uninstallal!) és feltelepíteni a legújabb Alcoholt, azzal motunolni a Bf2-et és utána gép restart - mielőtt - SR7.stop hide -
#1378 :DDDDD -
#1377 azt hogy amikor "néha nem" akkor nem ugyanazt csinálod amikor a "néha igen" -
stat #1376 Néha elindul, néha nem.
hogy lehet ez? -
#1375 Óóóó, hát én nem vagyok ellene, csak picit túl meleg van már idebenn, fűteni se kell, de megőrülök már melegtől, jó kájha ez a gépp
egyébként igaz, hogy nem dicsekszem oly nagy játék gyüjteménnyel, de amit multin nyomok erősen, azért azt megveszem, hogy tudjak külföldön szentségelni
pl. half life, meg... hmm... meg pár evm játék 2e-ért, sz'al egy szavad se lehet! -
MagyaR #1374 Hey! Hová lett a hszem? :D -
#1373 nyugi:) ugyis átment Hardwerfórumba az egész :) csak ne szemeteljetek -
#1372 jóhát kaját sem kell venni azt éhenhalsz, áramot semkell fizetni azt megőrülsz, internetet sem kell fizetni azt felakasztod magad... játékot nem kell megvenni mer nem kötelező ( szerencsére ) de ennyire nemkell ellene lenni.... -
#1370 "ez a legegyszerűbb dolog, irány a bolt azt **********, tépd szét és ott a cdkey egy kis fehér cetlin -
#1369 ez a legegyszerűbb dolog, irány a bolt azt vedd meg, nyisd ki és ott a cdkey egy kis fehér cetlin -
#1368 t'od vannak azok a hülyeségek, hogy nvidia logó ráesik erre arra, meg szétszedik meg miegymás
kövi ati driver találd ki mit tartalmazhatna az nvidia logó ellen -
MagyaR #1367 FAQ.
Ne csodálkozz ha törölve lesz a hsz-ed :D. -
The Game #1366 Nem tudnátok segíteni a multiban?
Nem fogadja el a cd kulcsomat...
Könyörgök Kösz -
MagyaR #1365 Itt már azér jobb a helyzet, de azér azis szerepet jáccik ebben, hogy azoknál a gameknél, amik gyorsabbak érdekes, de mind ott díszeleg az Nvidia logó, belépéskor :DDD -
#1364 Ez jó gémmm... -
MagyaR #1363 épp állok vele! -
Ati reakció: "...5.11-es meghajtóban várható 30 %-os OpenGL gyorsulást, akkor további két játékban lesz szoros a küzdelem." -
MagyaR #1361 Lol. "Jön valamelyik fett és felgyújta az egész bandát". Ezt elkéne jáccani -
#1360 jon a forum master és force push-t alkalmaz -
MagyaR #1359 De en az x1800xtre gondoltam meg a 7800 gtxre, de inkább bf2 fórumba ne menjünk ebbe bele:D -
#1358 3551654%os gyorsulás opengl-nél, ugye? -
#1357 Nah, majd a Catalyst 5.11 :))) -
#1356 Kiprobaltam a multit is, a legelso cd-kulcsommal, a legelso kiprobalt szerverre siman felengedett, mindenfele Hamachi nelkul! -
#1355 Hát manapság enyhén veri a 7800as széria a mezőnyt, ati ide vagy oda, már nem támaszkodhat arra, hogy csak azé me driver szar :P
-
#1354 Hat, ha en vasarolok, akkor nekem nem csak egy csomot, hanem az egeszet bele kell adni :))) -
bgabor #1353 Szerintem nagyon ócska az a pálya. Yodák meg darth sidiusok rohangálnak mindenfelé, aztán amikor találkoznak, irányíthahatlen tömegverekedés alakul ki, aztán jön valamelyik Fett és felgyújtja az egész bandát. -
MagyaR #1352 Télleg naon állat az a pálya, amikor heroes vs. hero megy.
Az phoen volt, hogy elsőnek mindenki dart maul volt, azt a luke-okat sose tudtuk kinyírni. -
MagyaR #1351 De a "Milyen videókártya" fórumba kérdeztem meg.
Amúgy az Ati úgyse jön össze, és a geforcra is csak max úgy tok hozzájutni, hogy eleve akartunk egy új gépet, azt a videó kardba beleadok egy csomót.
Na 8.
-
#1350 Ez ugyis orok vita-tema, az ATI-rajongok az x1800-at mondjak, a GeForce-osok meg a 7800-at.
Kulonben meg dogolj meg
(Csak viccelek!) -
MagyaR #1349 Mekkora parasztok vannak a hardwere fórumon.
Megkérdeztem, hogy radeon x1800xt vagy geforce 7800 gtxet vegyek karácsonyra és kiröhögtek :D. -
stat #1348 Sziasztok
Én átállítottam a kompatibilitást windows 2000re és egyszer elindult.
Másodjára már nem. Az SR7 nekem állandóan lefagy, nem tudok játszani
mi a megoldás? segítsetek ha tudtok
előre is kösz -
#1347 Nos, vegre en is kiprobaltam a game-t. Ez volt a legeslegelso olyan jatekom, ami nem krekkes, hanem (valakinek a szavaival elve) "programozoi tudast igenyel". Olyan siman szalad a faq-ban leirtak alapjan, hogy ezek utan meg jobban meglep a sok kerdes, hogy nem birjak elinditani. Mindenesetre koszonet mindenkinek, aki meg arra is veszi a faradtsagot, hogy magyar faq-t keszitsen, pedig az nfo file alapjan is el lehet inditani! -
MagyaR #1346 Hova tűnt a végén mindenki?
Csak én voltam már csak a szerveren fenn :D -
#1345 7-kor minden Hamachi és go lan, aki akar játszani FAQ és visszaolvas ;)