Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nekem pl nem kellett
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Eccer már sikerált megcsinálnom, de azt a jeti mesterek ölésénél elcsesztem, és amikor újrakezdtem már 20adszorra se tudtam megvédeni a könyvtárat.
Ezen a pályán esetleg nem lehet x pont összegyûjtése után Anakinnal nyomulni?
Automatikusan rakja fel a securomot, de valami miatt mégse rakja fel hogy miért ki tudja csuda dolgok ezek kérem<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
De amúgy tejjesen mind1 :D.
1 kérdés:Hogy tudok a játékból screenshot-ot szedni??(bocs a hüly kérdésért)
Magyarul ha jedivel vagy,akkor ne baszakodj hanem gyilkolj!
Mószájszli-Assaultban azért nem fogy az élet mert ott mindenki jedi vs jedi vagy inkább hero vs hero,vagyis kiegyenlített:)
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
De a fõ dolgokat ellenõrizd, a legújabb daemon tools van-e fenn, vagy alcohol,
elrejtett-e mindent a SR7.Stop_1.0, ha azt írja nothing to hide nem jó.
A védelmet magától felrakja, és a probléma is volt már sztem másnak is akinek nem indult be a játék eleinte.
de mindegy akkor nem instalálom újra.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Ha Jedivel megyek akkor ha simán állok akkor szép lassan lefogy az élete.viszont ha kinyírok embereket, akkor visszatölt, de aztán újra elfogy.
Tud vki segíteni???vagy instaláljam újra??<#help>#help>
Nekem is elindulna, ha feltenné a securom védelmet ezért nekem se a F.E.A.R és se a Battlefront2 sem indul ezt írja ki
A required security module can not be activated. This program can not be executed
és nem tudom mit kéne tennem. Talán xp reinstall?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
köszi!
Már jó
SR7.Stop_1.0.exe megvan , Dameon Tools megvan , 2000 kompatibilis mód megvan.
Az Alcoholt elmagyarázná valaki hogy az mi?
Segítsetek. Please.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!