Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hinar
A game intitássánál mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Kipróbáltam a daemont, a SR7stop-ot,virtual cd-t és mindegyiknél ez a hiba üzenetet kaptam "A required security module can not be activated. This program can not be executed". Mi lehet a probléma?

Gunner
Én csak egy savegame-ra várok, mert ... se aknavetõ, se minigun, se sima fegyver... nemtudom megvédeni! amikor az utolsó percnél jön a 6osuk, onnantól kezdve kínhalál, rögtön leverik a könyvtáram, pedig ott állok az egyik mögött és még szinte tele is volt :|

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

quack
wáááá tökugyanez nekem is :ÐÐÐ

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Amugy nekem is vannak eredeti progijaim. Mert tényleg annál nincs jobb, amikor kinyitod a Westend szökõkútjánál a Monkey Island 3 dobozát és kiderül hogy üres <#falbav> De tényleg tarthatatlan hogy ilyen drágák a játékok. Abba gondoljatok bele, hogy megy a TESCO -ban az ezer HuF-os Dvd. Viszik mint a cukrot, pedig mindegyik B kategóriás amcsi és francia film. Csak annyit kéne csinálniuk, hogy csökkentik az árakat, és megkétszerezõdne az eladott játékok száma és másfélszer annyit keresnének a kiadók. Ez mondjuk igaz a BKV-re is. Miért lyukasszak 180 Ft-os jegyet azért, mert bemegyek a Móricz Zsigmond körtérre és szórakoztatásképpen a csöves mellémrókázik? Ez a mocskos társadalom a lehúzásról szól. Minden téren. És ezért igyekszenek az emberek megragadni az ingyenes dolgokat, és megkeresni a kiskapukat. Száz szónak is egy a vége. Kéne csinálni egy CdKey nélküli Battlefront 2 szervert hogy legyalázzalak titeket <#mf1>
Nemis kell hozzá pontokat szerválni?

N1ggA
ha megvéded a könyvtárat, ami nehéz, utána már lehetsz anakinnal egybõl

Spread De Love!

senkinek sincs meg a mini image? nemáá... :-)
Chester1
nekem kellett,anélkül nem ment

Chester1
igen.

Anthony001
Nem.
Nekem pl nem kellett

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Akkor is a Windows 2000-eset kell engedélyezni, ha XP-m van? :S

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Chester1
Kösz már ok.

Sland
FRAPSAL

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

matyi08
de lehet, de sztem csak a jedik megölésénél. amúgy az a lényeg, hogy egyet védj, mert az is elég

Már tiszta ideg vok. Amikor lekell rohanni coruscantot és meg kell védeni a jeti hologramokat vagy miket a könyvtárban vhogy mindig megholok :D.

Eccer már sikerált megcsinálnom, de azt a jeti mesterek ölésénél elcsesztem, és amikor újrakezdtem már 20adszorra se tudtam megvédeni a könyvtárat.

Ezen a pályán esetleg nem lehet x pont összegyûjtése után Anakinnal nyomulni?

Az XP újra indítása után is ezt írja ki.
Automatikusan rakja fel a securomot, de valami miatt mégse rakja fel hogy miért ki tudja csuda dolgok ezek kérem<#rinya><#rinya>
Chester1
Kösz.

Amúgy én virtual cd hide-al indítottam el a gamet nem pedig SR7.Stop_1.0-val.
De amúgy tejjesen mind1 :D.

Chester1
egyébként én is csak akkor vettem észre amikor a Hoth pályán a pálya egyik végébõl a másikba tartottam.

Mr_no_NaMe
Print Screen gomb mást nemtok,egyébként nincsmit:o)
matyi08
biztos nekem is csinálja, de még nem vettem észre, mert mással szoktam foglalkozni, pl droidokkal....

Chester1
Jó köszi azt hittem h má valami nem oké.
1 kérdés:Hogy tudok a játékból screenshot-ot szedni??(bocs a hüly kérdésért)

Mr_no_NaMe
Ez mindenkinek így van!
Magyarul ha jedivel vagy,akkor ne baszakodj hanem gyilkolj!
Mószájszli-Assaultban azért nem fogy az élet mert ott mindenki jedi vs jedi vagy inkább hero vs hero,vagyis kiegyenlített:)
Chester1
lehet,neked nem csinál ilyet??

Balyy
Sziasztok adhatna valaki egy mds fájlt! Elõre is köszi!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

matyi08
akkor biztos azért van, hogy ne bûvészkedj, hanem játssz!

Chester1
Nem hiszem mert ha nem állok 1helybe akkor is csökken, ezért gyakran kell öldökölni

Balumann
Sztme attól függ hogy fogy-e az élete hogy melyik jedivel mész nem? :/ én nemsokat áltam egyhelybe mondjuk :D

Balumann
Újrakell ilyenkor indítani a gépet nem?
De a fõ dolgokat ellenõrizd, a legújabb daemon tools van-e fenn, vagy alcohol,
elrejtett-e mindent a SR7.Stop_1.0, ha azt írja nothing to hide nem jó.
A védelmet magától felrakja, és a probléma is volt már sztem másnak is akinek nem indult be a játék eleinte.

Chester1
Neked is???Ha viszont mos-eisly ban megyek (Assault)akkor nem fogy le.
de mindegy akkor nem instalálom újra.

Anthony001
Ez így van

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Chester1
Sziasztok, már kérdeztem de nem kaptam választ,
Ha Jedivel megyek akkor ha simán állok akkor szép lassan lefogy az élete.viszont ha kinyírok embereket, akkor visszatölt, de aztán újra elfogy.
Tud vki segíteni???vagy instaláljam újra??<#help>

Nekem is elindulna, ha feltenné a securom védelmet ezért nekem se a F.E.A.R és se a Battlefront2 sem indul ezt írja ki

A required security module can not be activated. This program can not be executed

és nem tudom mit kéne tennem. Talán xp reinstall?
Köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!! Sikerült elindítanom!!!!! Istenek vagytok!!!!!
Honnan tudok letölteni SR7.Stop_1.0.exe -t???
matyi08
ja annyit elfelejtettem, hogy a daemonra jobb egérgomb, emuláció, és ott vagy csak securom, vagy mindd

matyi08
egyébként a win2000 kompatibilitás nem kell

Istencsászár
nemtudom mit szenvedetek legujabb alcohol berak ( rmp on ) SR7.Stop_1.0 indit hide azt go gém ennyi....

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

matyi08
figyeljetek! bemountolod daemon 3.47-esbe (Innen letöltheted )felrakod. leszeded az SR7.Stop_1.0.exe -t (Innen töltheted le). nézdd meg, hogy csak egy meghajtó van-e a daemonban, ha nem, állítsd arra, hogy egy legyen. utánna belemész a játék könyvtárába, azon belül GameData, és BattlefrontII.exe, szóval ez:C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\BattlefrontII.exe. arra jobb egérgomb, tulajdonságok-->felül kompatibilitás fül, és ott a win 2000-eset engedélyezed. aztán alkalmaz és OK. innentõl már nem sok van hátra, ugye bennt van daemonban a képfájl, elindítod az SR7.Stop_1.0.exe-t, nyomsz neki egy HIDE-ot. ne zárdd be, indítsd el a játékot, és játssz. ha így nem menne, akkor miután az SR7.Stop_1.0.exe-ben rányomtál a HIDE-ra, kezz el indítani a játékot, és miután rányomtál, hogy start game a launch-ban, ami kijön, na szóval ha rányomtál akkor zárd be az SR7.Stop_1.0.exe-t, és úúgy menni fog!!! kérek visszajelzéseket, hogy megy-e!

srácok, van egy kis gondom. szeretném leszedni a gamecopyworld-ról a mini-image-t a játékoz, de 99%-nál megáll a letöltés, akármelyik mirror-t is választom. ugyanez történik a total overdose mini-image-énél is. azt szeretném megkérdezni, hogy nem küldené el vki nekem a mini-image-t ide: ragnar.thalios2"kukac"freemail.hu (blhsb2mi.rar asszem)

köszi!
Anthony001
Köszi!
Már jó

Ha valamit nem tudsz akkor írj!!!
Feltelepíted a játékot!!Utána megfogod és mountolod Alcohollal!!!leszeded azt az SR7.Stop_1.0exe-t azt elindítod és nyomsz neki egy hide-ot és ne zárd be hanem indítsd a játékot és úgy megy!!Legalább is nekem így megy!!!!Nekem Deamon Toolsal nem sikerült
Az is ilyen virtuális meghajtó biz-basz
Sziasztok! Tudom hogy le van írva de : Légyszives írjátok le olyan aprólékosan hogy hogy kell elindítani a játékot hogy azt az Én paraszt agyam is megértse!!!!! Elõre is köszönöm!!!
Hali.

SR7.Stop_1.0.exe megvan , Dameon Tools megvan , 2000 kompatibilis mód megvan.

Az Alcoholt elmagyarázná valaki hogy az mi?
Segítsetek. Please.
Instant Action-Heroes menüpont és ott a points-ot leviszed egyre,tehát csak egy pontot kell elérned ahoz hogy mehessél jedivel+még állítsd be azt hogy respawn az always legyen vagyis hogy ha meghalsz a jedivel akkor akármennyiszer újjá tudsz vele éledni!!!De ezen a megoldáson kívül menjél a Mos Eisly pályán assult módban és úgy mehetsz az összes sithel és jedivel!!!
Sland
sorry nemm láttam hogy írtad

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
"moszájszliban" kell menni assault módban instant actionnál

Mr_no_NaMe
Csakennyit mondok:Mózájszli/Assault :D