3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• fonixmadar
    hi!
    egy jótanács!több cd-s proginál(már mind az mondjuk) mindig egy könyvtárba másold a filekat azaz a cd1 cd 2 cd 3 cd4 c5.... tartalmát.
    másik,a Battlefrontnak ne a cd verzióját használd,ha nem eredeti:-)
  • egypszichonauta
    vki plíz segítsen aaz első cd az .BWI fájl és azt nem tudja megnyitni a daemon tools,a többi jó,mi a megoldás?
  • fonixmadar
    érdekes szerver készítésénél nem kér cd kulcsot
  • Horatio
    Kössz a segítséget
  • fonixmadar
    hamachi.cc vagy ilyesmi,de a hamachi+battlefront keresés alatt a yahooban megtalálni,bead pár angol fórumot,szakangolosok elönyben
    bár a használatát nem tudom a hamachinak
  • Balumann
    állítólag megy neten a dedicated szervereken.
    De ne 10 kulcsot próbálj ki...
    Ha így akarsz játszani akkor vagy 400 CD kulcsot ki kell próbálni mire taláslz egy olyat amit nem használnak :D és akkor talán feltudsz menni 1-2 jó lag szerverer xD
    inkább vedd meg eredetibe ha normálisan akarsz netezni...
    ja és több szerveren is próbáld ki
  • Tom Tom
    ILYEN NINCS!!pénteken felhívtam az 576-ot és aszondták h hétfőn vagy kedden lesz.Bemegyek ma és nincs és aszondják hogy jövő hét.A cd galaxis meg 12-t írt de ott sincs.Nemtud valaki egy PONTOS időpontot?Előre is kösz
  • cseszter
    max hamachival
  • Tibor
    neten NEM megy!!!!!!!!!
  • Chappy
    sziasztok!

egy óriási bajom lenne. Nem fogadja el a CD kulcsot! Már vagy 10-zel kipróbáltam (van generátorom), nem megy. A F.A.Q.-ban lévő sem jó. A multi nem fogadja el. Újra kell indítani a GÉPET cd key cserekor? (a játékból természetesen kiléptem).
  • Balumann
    felvehetsz
  • Police88
    12990Ft a CDGalaxisban nem?
  • Ryleh
    Na..a game qrva jo....szeretnék legális serialt venni hozzá,ha tud vki ilyet szoljon......
    Emellett :nem kéne átirni a topicot:"bazz,illegális,tört verziom van,és a fas@omnak sem reccen be"""

Kérem,uraim!!!!!sok a tört game,ez igyí is marad...nekem sem elsöre indult...de nem a gép a hülye!!!!!!!
    tessék win reinstall...ha már nincs más ut.vagy 15 ezer apucitol...na??melyik jobb?ugye!!!!:))))))))))
  • Anthony001
    Felvehetlek én is?
  • vixo
    Nah,nem tom,h hogyan,de sikerült megcsinálnom és naon tetszik!!! :)
  • Balumann
    MSN címem a FAQ-ba
  • Balumann
    Vegyen fel MSN-en, akinek a FAQ által leírtak nem mennek (és már 3-4x végigpróbáltátok, megpróbálom megnézni mi lehet a probléma...
    FAQ-ban nincs leírva, akinek CD-s verziója van, nem biztos hogy megy (főleg amelyik nem mds-mdf kiterjesztésü képfájlba van).
    Azon hogy a "géped szar" ne mazt értettük hogy gyenge, hanem hogy a windows rossz valamiért, ilyen is előfordulhat.
  • Mhosah Myth
    Nekem ugyanez a baja, hogy oldottad meg? :))
  • Horatio
    Megjegyzem nem vok egyedül a problémámmal.
  • Horatio
    Jóvan most nem akarok én is bunkózni csak senki sem szereti ha le hülyézik. Majd megoldom valahogy.
  • Horatio
    Én csupán azt reméltem ,hogy hátha volt még valakinek hasonló problémája és megoldotta, nem igazán tudom megérteni ,hogy ettől mér vagyok agyilag 0.
  • Istencsászár
    nagyon tévedsz a segitség adott ( FAQ ) warezhoz!!, a fórumot ezér találták ki hogy a játékról beszélgessünk
  • Horatio
    Mért is?
  • Horatio
    Úgy tudtam erre találták ki a fórumot.
  • Istencsászár
    nyugodj meg és higgadtan, szemléletesen olvasd végig a piros betüs részt min. 3szor és gondolkozz el azon amit irtál
  • Horatio
    Nem vagyok hülye! A gépem most lett agyon tuningolva ennél erősebb nem is lehet. Meg a hibaüzenetből sem ez szűrődik le azért osztottam meg ezt a az információt a többiekkel mert a tökéletes FAQ-ban leírtak ellenére sem működik és azt reméltem ,hogy vanakinek voltak hasonló problémái.
  • sike
    már meg :) nem tom mi votl a baja
  • Police88
    avagy: be a bótba és megvenni a gammát....
  • Istencsászár
    Jóhát engem nemérdekel annyiszor irom be ameddig ilyen agyilag 0 emberek léteznek:

FOGJÁTOK MÁR FEL!!! AZ FAQ-BAN LEIRTAK TÖKÉLETESEK, HA AZOK VÉGIGCSINÁLÁSA UTÁN SEMMEGY AZ NEM A MÓDSZER HIBÁJA HANEM A TI GÉPETEKÉ ESETLEG A HOZZÁ NEM ÉRTÉSETEK SZÖVŐDMÉNYE!! SZAL NE IROGASSÁTOK BE HOGY " MEGCSINÁLTAM DE NEMMEGY MIT TEGYEK? " MER NEMLÁTUNK BELE A GÉPETEKBE IGY NEKED KELL MEGOLDANI A PROBLÉMÁT!!!
  • vixo
    Segítség kellene!Felraktam a SW:Battlefront 2-t és beállítottam mindent,ahogy a F.A.Q.-ban le van írva,de nem mükszik a játék.Ezt írja ki:"Plase insert the original disc instead of a backup."Ez miért van?Lehet vmit csinálni,h fusson a game???(Ha igen akkor léccii írja le vki a megoldást!)
    thx!
  • sike
    cső én már telepítettem a jatekot el is inditottam láma lértemre nem figyeltem oda:) és jo akkor ugy ahogy van a faqban jo megy a gama de ma ujra akarom elinditani és u az a probléma miért?

"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
  • Balumann
    Nekem nem indul el Daemon tools 4-el a játék, hiába kapcsolom be az összes emulációt...
    Sőt a hideoló program még fel se ismeri
  • Balumann
    Nemhiszem holnap vizsgázok... megint at tom mondani hogy talán 8, fél 9 de nem biztos...
  • Balumann
    evil 007 te tényleg ennyire láma vagy vagy csak úgy csinálsz? Ismered azt a szót hogy google? Meg beleolvastál már a FAQ-ba (ha ott rákattintasz a legújabb daemon toolsra ami sárgával van le is töltheted)
    Daemon tools 4 HE-t egyenlőre csak torrentről lehetleszedni asszem, de majd lehet hogy fennlesz a daemon tools főoldalán. Ezt ugyan úgy megtalálod google-val.
  • Anthony001
    Balumann nem csinálsz szervert?
  • Police88
    kultúráltabban? :D
    ott van a faqban egy link,esetleg (figyelj mert nagyon bonyolult!:) GOOGLE szörcs...
  • evil 007
    ÉS HONNAN LEHET LESZEDNI EZT A DT 4.0-ÁT
  • evil 007
    HONNAN LEHET LESZEDNI AZ ÚJ DAEMON TOOLS-OT???
  • atiber
    Halika! Van már DT 4.0 is! Azt használta már valaki? Az is jó a game-hoz?
    Nem kell dvd-t lehúzni?