3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
fonixmadar #1766 hi!
egy jótanács!több cd-s proginál(már mind az mondjuk) mindig egy könyvtárba másold a filekat azaz a cd1 cd 2 cd 3 cd4 c5.... tartalmát.
másik,a Battlefrontnak ne a cd verzióját használd,ha nem eredeti:-)
-
#1765 vki plíz segítsen aaz első cd az .BWI fájl és azt nem tudja megnyitni a daemon tools,a többi jó,mi a megoldás? -
fonixmadar #1764 érdekes szerver készítésénél nem kér cd kulcsot
-
Horatio #1763 Kössz a segítséget -
fonixmadar #1762 hamachi.cc vagy ilyesmi,de a hamachi+battlefront keresés alatt a yahooban megtalálni,bead pár angol fórumot,szakangolosok elönyben
bár a használatát nem tudom a hamachinak -
#1761 állítólag megy neten a dedicated szervereken.
De ne 10 kulcsot próbálj ki...
Ha így akarsz játszani akkor vagy 400 CD kulcsot ki kell próbálni mire taláslz egy olyat amit nem használnak :D és akkor talán feltudsz menni 1-2 jó lag szerverer xD
inkább vedd meg eredetibe ha normálisan akarsz netezni...
ja és több szerveren is próbáld ki -
Tom Tom #1760 ILYEN NINCS!!pénteken felhívtam az 576-ot és aszondták h hétfőn vagy kedden lesz.Bemegyek ma és nincs és aszondják hogy jövő hét.A cd galaxis meg 12-t írt de ott sincs.Nemtud valaki egy PONTOS időpontot?Előre is kösz -
#1759 max hamachival -
#1758 neten NEM megy!!!!!!!!! -
Chappy #1755 sziasztok!
egy óriási bajom lenne. Nem fogadja el a CD kulcsot! Már vagy 10-zel kipróbáltam (van generátorom), nem megy. A F.A.Q.-ban lévő sem jó. A multi nem fogadja el. Újra kell indítani a GÉPET cd key cserekor? (a játékból természetesen kiléptem). -
#1754 felvehetsz -
#1753 12990Ft a CDGalaxisban nem? -
#1752 Na..a game qrva jo....szeretnék legális serialt venni hozzá,ha tud vki ilyet szoljon......
Emellett :nem kéne átirni a topicot:"bazz,illegális,tört verziom van,és a fas@omnak sem reccen be"""
Kérem,uraim!!!!!sok a tört game,ez igyí is marad...nekem sem elsöre indult...de nem a gép a hülye!!!!!!!
tessék win reinstall...ha már nincs más ut.vagy 15 ezer apucitol...na??melyik jobb?ugye!!!!:)))))))))) -
#1751 Felvehetlek én is? -
#1750 Nah,nem tom,h hogyan,de sikerült megcsinálnom és naon tetszik!!! :)
-
#1749 MSN címem a FAQ-ba -
#1748 Vegyen fel MSN-en, akinek a FAQ által leírtak nem mennek (és már 3-4x végigpróbáltátok, megpróbálom megnézni mi lehet a probléma...
FAQ-ban nincs leírva, akinek CD-s verziója van, nem biztos hogy megy (főleg amelyik nem mds-mdf kiterjesztésü képfájlba van).
Azon hogy a "géped szar" ne mazt értettük hogy gyenge, hanem hogy a windows rossz valamiért, ilyen is előfordulhat. -
#1747 Nekem ugyanez a baja, hogy oldottad meg? :)) -
Horatio #1746 Megjegyzem nem vok egyedül a problémámmal. -
Horatio #1745 Jóvan most nem akarok én is bunkózni csak senki sem szereti ha le hülyézik. Majd megoldom valahogy. -
Horatio #1744 Én csupán azt reméltem ,hogy hátha volt még valakinek hasonló problémája és megoldotta, nem igazán tudom megérteni ,hogy ettől mér vagyok agyilag 0. -
#1743 nagyon tévedsz a segitség adott ( FAQ ) warezhoz!!, a fórumot ezér találták ki hogy a játékról beszélgessünk -
Horatio #1742 Mért is? -
Horatio #1741 Úgy tudtam erre találták ki a fórumot.
-
#1740 nyugodj meg és higgadtan, szemléletesen olvasd végig a piros betüs részt min. 3szor és gondolkozz el azon amit irtál -
Horatio #1739 Nem vagyok hülye! A gépem most lett agyon tuningolva ennél erősebb nem is lehet. Meg a hibaüzenetből sem ez szűrődik le azért osztottam meg ezt a az információt a többiekkel mert a tökéletes FAQ-ban leírtak ellenére sem működik és azt reméltem ,hogy vanakinek voltak hasonló problémái.
-
#1738 már meg :) nem tom mi votl a baja -
#1737 avagy: be a bótba és megvenni a gammát.... -
#1736 Jóhát engem nemérdekel annyiszor irom be ameddig ilyen agyilag 0 emberek léteznek:
FOGJÁTOK MÁR FEL!!! AZ FAQ-BAN LEIRTAK TÖKÉLETESEK, HA AZOK VÉGIGCSINÁLÁSA UTÁN SEMMEGY AZ NEM A MÓDSZER HIBÁJA HANEM A TI GÉPETEKÉ ESETLEG A HOZZÁ NEM ÉRTÉSETEK SZÖVŐDMÉNYE!! SZAL NE IROGASSÁTOK BE HOGY " MEGCSINÁLTAM DE NEMMEGY MIT TEGYEK? " MER NEMLÁTUNK BELE A GÉPETEKBE IGY NEKED KELL MEGOLDANI A PROBLÉMÁT!!! -
#1735 Segítség kellene!Felraktam a SW:Battlefront 2-t és beállítottam mindent,ahogy a F.A.Q.-ban le van írva,de nem mükszik a játék.Ezt írja ki:"Plase insert the original disc instead of a backup."Ez miért van?Lehet vmit csinálni,h fusson a game???(Ha igen akkor léccii írja le vki a megoldást!)
thx! -
#1734 cső én már telepítettem a jatekot el is inditottam láma lértemre nem figyeltem oda:) és jo akkor ugy ahogy van a faqban jo megy a gama de ma ujra akarom elinditani és u az a probléma miért?
"A required security module can not be activated. This program can not be executed." -
#1733 Nekem nem indul el Daemon tools 4-el a játék, hiába kapcsolom be az összes emulációt...
Sőt a hideoló program még fel se ismeri -
#1732 Nemhiszem holnap vizsgázok... megint at tom mondani hogy talán 8, fél 9 de nem biztos... -
#1731 evil 007 te tényleg ennyire láma vagy vagy csak úgy csinálsz? Ismered azt a szót hogy google? Meg beleolvastál már a FAQ-ba (ha ott rákattintasz a legújabb daemon toolsra ami sárgával van le is töltheted)
Daemon tools 4 HE-t egyenlőre csak torrentről lehetleszedni asszem, de majd lehet hogy fennlesz a daemon tools főoldalán. Ezt ugyan úgy megtalálod google-val. -
#1730 Balumann nem csinálsz szervert? -
#1729 kultúráltabban? :D
ott van a faqban egy link,esetleg (figyelj mert nagyon bonyolult!:) GOOGLE szörcs... -
evil 007 #1728 ÉS HONNAN LEHET LESZEDNI EZT A DT 4.0-ÁT -
evil 007 #1727 HONNAN LEHET LESZEDNI AZ ÚJ DAEMON TOOLS-OT??? -
atiber #1726 Halika! Van már DT 4.0 is! Azt használta már valaki? Az is jó a game-hoz? -
#1725 Nem kell dvd-t lehúzni?