3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• UZUZ Meister
    Vááááá vki mondja meg megy-e a Battlefron2 4.0-ás Daemonnal.....pls......
  • Csuhai G
    Köszi!
  • grebber
    Rendszerkövetelmény:

COMPUTER: 100% DirectX 9.0c compatible computer required.
    OPERATING SYSTEM: Windows 2000/XP required.
    CPU: Intel P4 1.5 GHz or AMD Athlon XP 1500 or faster required.
    MEMORY: 256 MB RAM or higher required.
    GRAPHICS CARD: 64 MB 3D Graphics card with Vertex Shader and Pixel Shader (VS/PS) Capability
    SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible Sound Card required.
    CD-ROM: 8X Speed CD-ROM drive or faster required.
    INPUT DEVICE: Keyboard and mouse required. Joystick or gamepad supported.
    CONNECTIVITY REQUIREMENTS: DSL, Cable or faster connection required for Multiplayer.
    DirectX: Microsoft DirectX 9.0c is included on this CD.
    NOTE: DirectX may require the "latest" drivers for your particular hardware.
    INSTALLATION: 3.2 GB of free hard drive space required. We recommend that you have an additional 200 MB of free space available after installation.
    SUPPORTED CHIPSETS
    ATI Radeon 8500/9000/9200 family
    ATI Radeon 9500/9600/9700/9800 family
    ATI Radeon X300/X600/X700/X800/X850 family
    NVIDIA GeForce3 family
    NVIDIA GeForce4 family excluding the GeForce4 MX
    NVIDIA GeForce FX family
    NVIDIA GeForce 6 family
    NVIDIA GeForce 7 family

Nforce forumán tettek be a gameről képeket.
  • UZUZ Meister
    Fura.....Battlefront2 nem megy 4.0-ás Daemonnal????
  • Csuhai G
    Ja télleg. Bocsi. :)
  • grebber
    Az nem olyan biztos lehet megy anélkül is.
    De érdekes hogy már Securom 7-nél is le kell majd huzogatni.
  • Csuhai G
    Ennél is le kell huzogatni a meghajtókat!
  • grebber
    2005-11-19 PC Game ISOs Star Wars - Episode III: Revenge of the Sith Activity Centre (c) Ubisoft *CLONEDVD* *MULTI* MAX 33x50 MB

Heh király!! :D
  • CéZé
    less :)
  • gilaba
    Pedig az nforce kint van.
  • Anthony001
    Na és ez mi?
    Ilyen játék nincs és nem is lesz
  • Csuhai G
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem szeretnék új topikot nyitni... :) :
    2005-11-19 PC Game ISOs Star Wars - Episode III: Revenge of the Sith Activity Centre (c) Ubisoft *CLONEDVD* *MULTI* MAX 33x50 MB
  • cs0ngi
    Sziasztok, nekem meg az a problémám hogy random időközönként újraindul a gépem játék közben és nagyon zavaró.Valaki esetleg nem találkozott ezzel a problémával?Köszi előre is.
  • Richard90
    a torrenten van kívül van valami más???
    estleg ftp?
    a torrentet nem nagyon ismerem és nem is szeretem
    thx
  • R0sc0
    torrent

endlesen fenn van, most éppen lehet regelni, nem megy a meghívós rendszer
  • Richard90
    valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet tölteni ingyen??
    már csak 10 fájl hiányzik és zért nem akaro regelni a wa.....-ra
    mert elkezdtem de nem maradt időm befejezni
    előre is thx
  • Muki100
    Lent van a lövészárok szerű mélyedésben a jeladó.
    Odarepülsz vödörrel azt írtod őket
  • Istencsászár
    cserélj vga drivert, esetleg nézd meg a vga, proci hőfokát ( gamma közbe 2. pályán ) vagy vagy vagy mittomén
  • kanu21
    Sziasztok. Kénne nekem egy kis segitség mért van az hogy a második pályán mikor a repülőkell kell menni lefagy a játék és csak restarttal tudom ujra inditani a gépet? Valaki?
  • IceTom
    hi..a küldetésben a Hoth pályán a végén ott mit kell megvédeni??leg utolsó feladat a pályán...
  • surmi
    Akkor se jo. Eloszor nothing to restore aztan nothing to hide.
  • DummyBoy
    Vááá :) Komoly az új felirat a FAQ-nál :) :)
  • fonixmadar
    Balumann majd mesélj hol mint vagy,gondolom dedicated szerveren,bár ma cod2-öt töltizek igy nem hiszem
  • fonixmadar
    na hi újra,nézzük a gondokat,
    rámész az sr7-re és amikor klikkelsz a hidera kiírja,hogy nothing to hide.
    ez nem probléma,hogy miért is?mert nekem is ezt irja ki.
    Alatta van a restore gomb,ajánlom figyelmedbe,rámentél a restoréra utánna már nem a nothing to hide lessz a következmény,ha a hidera mész.
    (ugyse tennéd de,ha véletlenül a restore gomb használata után 2szer kattintanál véletlenül a hidere akkor újra a restore gombot használod.)
    Ja és ha elindítottad az sr7et-et megvolt a restore,hide azután indítsd a programot,de az sr7et NE CSUKD BE!!!!!!!!
  • surmi
    kosz, amugy jol megy fel giga rammal?
  • Balumann
    aki akar jönni és fennvan egyik battlefront 2-es hamachi szerevren, az fél 7-kor jöjjön gémelni!
  • Balumann
    nem fog menni, ha nem tudod sem az alcoholt, sem a daemon tools-t felrakni,és mountolni...
  • surmi
    most azt is megprobaltam, hogy kihuztam a meghajtot de igy sem. Lecci segitsetek.
  • Balumann
    Az sr7 stop csak az alcoholt és a daemon tools tudja elrejteni, és Sr7 stop hideja nélkül nem indul nem indul el, ebben me tudunk segíteni
  • surmi
    es most nemtoduk mas xp-t sem feltenni.
  • surmi
    mindent megcsinaltam ami a f.a.q-ban van, de nem sikerult elinditanom. 64bites xp fenn font es most, ugye ott nincs daemon. Fantommal kellett mountulnom, de az csak ugy kepes ra hogy elotte at konvertalom isoba. Ha virtual hidedal csinalom akkor nem jo, ha meg az SR7.Stop_1.0 akkor azt irja ki hogy nothing to hide. Pedig a regeditben is mendent beallitottam. Legyszi segitsetek. Elore is kosz.
  • Seten

Nekem egy crack-re lenne szükségem. Ha valaki tudna linkelni. Kösz!
    (és elnézést a "nekemsenemindul" szövegért)
  • fonixmadar
    még egy kis Hamachi FAQ

Szóval ez a Hamachi arra lett kitalálva, hogy LAN-t 'csináljon' interneten keresztül.
    Működése nagyon egyszerü, létrehoz egy virtuális hálózati kártyát, felrakja a driverét, és benne is lesz a hálózati kapcsolatokba.
    Feltelepítés után ha elindítjátok a progit, megjelenik a kis ablak.
    -Kattints bal alsó sarokban lévő gombra, ami a be-, és kikapcsolás gomb, első bekapcsnál megkérdezi milyen nevet szeretnél. Írd be!
    -Utána középen alul van egy gomb, arra, és ott lehet választani:

Ahoz hogy valakivel LAN kapcsolatot létesíts, egy szobába kell lenned vele.
    Szobát lehet létrehozni (crate new network), akkor megkell adni egy szobanevet meg egy jelszót
    Lehet csatlakozni egy szobához, megkell adni a célszoba nevét, és jelszavát

Egyéb trükkök, tippek:
    -Ha netán nem működne, vagy biztosra akartok menni, tűzfalat kapcsoljátok ki
    -Szinte minden játéknál működik ez a Hamachi, ami TCP alapu LAN kapcsolatot igényel. (Elvileg IPX is, de próbáltuk és nem igazán működött)

-A Hamachi működik olyan játékoknál is, amiknek csak LAN módjuk van, és TCP-s, de ezzel van egy probléma, mégpedig hogy az ilyeneknek általában azért nincs netes módjuk, mert nagyobb sávszélességet kívánnak (a LAN sávszélesség átlagban 100/100 Mbit ha jól tom, a net meg 2-3/0,5 Mbit körül van), így elég lagos lesz a game...de próbálkozni lehet
  • fonixmadar
    hi!
    Szóval multisok.
    http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-hu.exe
    ez magyar,ha az angol gondot jelent
    Illetőleg valahonnan kiollózott rész:

Nyitsd meg a HAMTCHI-t... hozz létre egy saját hálózatot és csatlakozzaon fel rá még valaki!
    - Tiltsd le az elsődleges házózatot! START -> BEÁLLÍTÁSOK -> HÁLÓZATI KAPCSOLATOK /itt tiltsd le az elsődleges hálózati kapcsolatot... amin az INTERNET van/ * a hamachi maradjon aktív!!!
    - Nyitsd meg a játékot.... és indítsd el a LAN játékot! Új LAN játék létrehozása!!! Ekkor a HAMACHI által generált IP-címet fogja használni a LAN kapcsolat.
    - Majd a WINDOWS gombbal vagy a CTRL+ALT+DEL billentyűparancssal lépj vissza a Windows-ra! DE a játék maradjon nyitva a tálcán!!!
    - START -> BEÁLLÍTÁSOK -> HÁLÓZATI KAPCSOLATOK /állítsd vissza az elsődleges hálózati kapcsolatot... azaz az internetet...
    - Várj egy kicsit, hogy a hamatchi is visszaálljon a hálózatra.
    - folytasd tovább a játékot.... innentől már a többiek is tudnak csatlakozni!
  • zilktorn
    ha vkinek nem megy a game pedig megcsinálta ami a FAQ -ban volt az ne azzal az ikonnal indítsa a játékot amelyiket a játék rakott ki.mer akkor nem indul a játék szóval menjetek be a gamedataba és az ott lévő ikonnal indítsa.ja és még a beta is bezavarhat ha fenn van
  • Analfabeta
    Ez így ql, working.
  • krapulaxxx
    Nekem úgy megy Daemon Tools 4.0-val, hogy disabled állapotba teszem a valódi optikai meghajtót az eszközkezelőben (sosem értettem, miért húzgálják néhányan az IDE kábeleket).
    Így nem kell semmilyen hider, elindul (nálam legalábbis).
    Azt próbáltam, hogy ha felcserélem a virtuális és a valódi DVD betűjelének sorrendjét, de ez nem hozott megoldást.
  • egypszichonauta
    na vki vmi megoldást (ezen kívűl) tud hogy elinduljon daemon toolsból,me csak az első cd .BWI fájl a többi jó?amúgy megéri "kínlódnom" h elinduljon?jó a game?
  • Anthony001
    TO: Balumann

Felvettelek
  • fonixmadar
    amugy Alcohol 120%