3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• orlandobloom2
    az a kurva faq nem jön be nem tudja valaki hol lehet elérni ??????????
  • Anthony001
    Nekem nem:S
  • CéZé
    az új Daemonnal mindenféle barbár módszer nélkül megy :)
  • Ryleh
    Ugyanugy a battlefront2lan4 en lesz ma mappettshow?:)))
  • Istencsászár
    FOGJÁTOK MÁR FEL!!! AZ FAQ-BAN LEIRTAK TÖKÉLETESEK, HA AZOK VÉGIGCSINÁLÁSA UTÁN SEMMEGY AZ NEM A MÓDSZER HIBÁJA HANEM A TI GÉPETEKÉ ESETLEG A HOZZÁ NEM ÉRTÉSETEK SZÖVŐDMÉNYE!! SZAL NE IROGASSÁTOK BE HOGY " MEGCSINÁLTAM DE NEMMEGY MIT TEGYEK? " MER NEMLÁTUNK BELE A GÉPETEKBE IGY NEKED KELL MEGOLDANI A PROBLÉMÁT!!! / bocs az offért és a cpas ért de talán megértik talán nem
  • Sland
    caps lock?
  • tbundy
    akkor ma sem szállunk be...
  • Ryleh
    Jooo:)))akkor megint amortizálhatom Leila hercegnő kakaoscsigáit az uralkodoval:))))
  • Chester1
    Jó, akkor 8 fél 9
  • Balumann
    FAQ frisítve
  • Balumann
    Nem tom lehet 8, fél 9 fele indítok szervert, de most is csak jedizünk sztem (Most eisley)
  • Ryleh
    sztem azéé miniimage hogy a letöltést,azaz a törés eme elösegitőjét hamarhamar le tudd tölteni...a gépeden meg valoban..majd 8 gb kell ho eme játék fusson...de még mindig jobb mint a pofátlan ára amit szabtak neki....agyrém...:(((((

ÖÖÖ..lesz ma szerver?
  • Richard90
    nem értelek titeket
    most telepítettem újra a windowst és simán elindult ahogy a faq-ban ke van írva!
    csak az az srstop kell hozzá vagy mi és elindul pöccre
  • Istencsászár
    olyan nincs, hogy nemmegy probálkozz
  • Kövesdi A
    jó az új FAQ-t kisérő szöveg
  • Horatio
    Na most ELOLVASTAM a FAQOT minedent végig csináltam de ígyis ezt az üzit kapom állandóan: Please insert the original disc instead of a backup.
  • Balumann
    FAQ-ba berakom a mini image-t
  • Balumann
    De figyeljetek a képet kicsinyítsük le (tegyünk egy kisebb képet), és akkor jobban látszik a FAQ mert akkor az bennevan a képbe minden méretü monitoron ha bejön a forumba :D
  • Balumann
    Ja a mini iso-t már megtaláltam én is, leszedtem (a gamecopyworld on is fennvan? én ott nem tlaáltam, én a gameburnworld -on találtam), de nem próbáltam ki mert nem volt helyem a C meghajtón annyi hogy 4 GB-t kicsomagoljak abból a 128 KB-s méretü rar fájlból. De mondjuk akkor minek mini iso ha ugyan úgy 4 GB-t foglal mint a teljes képfájl? :D
  • Tibor
    Szervert csináljon már vki!
  • Tibor
    lehet már annyira nagy, hogy nem is veszik észre a FAQ-ot, mi lenne, ha nagyon apróval írnátok ki az mindenkinek felkelti a figyelmét az apróbetűsrész
  • Ryleh
    de van,én mini iso-val jáccom.Gamecopyworld-on van fenn/blh-swb2.rar a filenév-kicsomizva majd 4 gb-os mdf file/ezt tallozom be,és plussz a hide-olás a drivereknek,és nem állitom át w2000 re az exe.filét....simán receg:)))))
  • reco
    mikor lesz ma server
  • fonya
    és mivel kilép :(
  • fonya
    thx :)
  • Chester1
    Van
  • fonya
    sajnos én usb-s dvdről nyomom, tehát nem kell mounted...
    a kodekekkel van tele a t-.....m. egyikhez ez kell a másikhoz meg más.. Aztán a végén nem megy semmi.
    azért köszönöm szépen...
    szóval akkor van video a vic felirat után...
  • Chester1
    Én letöltöttem az ACE mega codec pack-ot, és a K-Lite codec pack-ot
    de sztem az ACE -vel menni fog próbáld meg.
  • Istencsászár
    nem, azoknak akik 10edszere irják be hogy cdkey kell nekik!! , nemtudom a te bajod lehet gépprobléma vagy winprobléma vagy driverprobléma..
  • Chester1
    A F.A.Q-ban megtalálod :
    (regedit)idézem:

"Esetleg ha sehogy se működik még meglehet próbálni a regisztry-ben a következőt (regisztryhez startmenü, futattás és beírod hogy regedit !

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Mounted devices –re jobbklikk, engedélyek, és ott olvasást engedélyezni."

sztem ez de ha hülyeséget mondok akkor szóljatok.

• Chester1
    mostmár csak megtalálják.....a -k
  • fonya
    Nem tudom nekem szántátok-e a lámát, de biztos én vagyok a hülye: nekem elindul,csak kilép. erre melyik rész vonatkozik a faqban???
  • Istencsászár
    de érted ennél nagyobb betúkkel már nemlehet kiirni:))))) szánalom
  • Tibor
    Láma és újreg
    [brutálnagy]FAQ
  • fonya
    szio!
    esetleg, aki már lezúzta az első pályát. Annak a végén a victory felirat után mi jön? video, vagy tölti a következő pályát, mert sajnos nekem ott lép ki. valakinek megoldás?
  • Balumann
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá láma
    OLVASDM ÁR EL AZT A ROHADT FAQ-T
  • Balumann
    Fogalmam sincs de sztem ne a CD-s verziót szedjétek le...

na így ;)
  • Balumann
    Ezt nem Arde-nek akartam írni...
  • Balumann
    Fogalmam sincs de sztem ne a CD-s verziót szedjétek le...
  • Police88
    1 megoldás:vedd meg :P