3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
orlandobloom2 #1724 az a kurva faq nem jön be nem tudja valaki hol lehet elérni ?????????? -
#1723 Nekem nem:S -
CéZé #1722 az új Daemonnal mindenféle barbár módszer nélkül megy :) -
#1721 Ugyanugy a battlefront2lan4 en lesz ma mappettshow?:))) -
#1720 FOGJÁTOK MÁR FEL!!! AZ FAQ-BAN LEIRTAK TÖKÉLETESEK, HA AZOK VÉGIGCSINÁLÁSA UTÁN SEMMEGY AZ NEM A MÓDSZER HIBÁJA HANEM A TI GÉPETEKÉ ESETLEG A HOZZÁ NEM ÉRTÉSETEK SZÖVŐDMÉNYE!! SZAL NE IROGASSÁTOK BE HOGY " MEGCSINÁLTAM DE NEMMEGY MIT TEGYEK? " MER NEMLÁTUNK BELE A GÉPETEKBE IGY NEKED KELL MEGOLDANI A PROBLÉMÁT!!! / bocs az offért és a cpas ért de talán megértik talán nem
-
#1719 caps lock? -
tbundy #1717 akkor ma sem szállunk be... -
#1716 Jooo:)))akkor megint amortizálhatom Leila hercegnő kakaoscsigáit az uralkodoval:)))) -
#1715 Jó, akkor 8 fél 9 -
#1714 FAQ frisítve -
#1713 Nem tom lehet 8, fél 9 fele indítok szervert, de most is csak jedizünk sztem (Most eisley) -
#1712 sztem azéé miniimage hogy a letöltést,azaz a törés eme elösegitőjét hamarhamar le tudd tölteni...a gépeden meg valoban..majd 8 gb kell ho eme játék fusson...de még mindig jobb mint a pofátlan ára amit szabtak neki....agyrém...:(((((
ÖÖÖ..lesz ma szerver? -
Richard90 #1711 nem értelek titeket
most telepítettem újra a windowst és simán elindult ahogy a faq-ban ke van írva!
csak az az srstop kell hozzá vagy mi és elindul pöccre
-
#1710 olyan nincs, hogy nemmegy probálkozz -
#1709 jó az új FAQ-t kisérő szöveg -
Horatio #1708 Na most ELOLVASTAM a FAQOT minedent végig csináltam de ígyis ezt az üzit kapom állandóan: Please insert the original disc instead of a backup. -
#1707 FAQ-ba berakom a mini image-t -
#1706 De figyeljetek a képet kicsinyítsük le (tegyünk egy kisebb képet), és akkor jobban látszik a FAQ mert akkor az bennevan a képbe minden méretü monitoron ha bejön a forumba :D -
#1705 Ja a mini iso-t már megtaláltam én is, leszedtem (a gamecopyworld on is fennvan? én ott nem tlaáltam, én a gameburnworld -on találtam), de nem próbáltam ki mert nem volt helyem a C meghajtón annyi hogy 4 GB-t kicsomagoljak abból a 128 KB-s méretü rar fájlból. De mondjuk akkor minek mini iso ha ugyan úgy 4 GB-t foglal mint a teljes képfájl? :D -
#1704 Szervert csináljon már vki! -
#1703 lehet már annyira nagy, hogy nem is veszik észre a FAQ-ot, mi lenne, ha nagyon apróval írnátok ki az mindenkinek felkelti a figyelmét az apróbetűsrész -
#1702 de van,én mini iso-val jáccom.Gamecopyworld-on van fenn/blh-swb2.rar a filenév-kicsomizva majd 4 gb-os mdf file/ezt tallozom be,és plussz a hide-olás a drivereknek,és nem állitom át w2000 re az exe.filét....simán receg:))))) -
reco #1701 mikor lesz ma server -
fonya #1700 és mivel kilép :( -
fonya #1699 thx :) -
#1698 Van -
fonya #1697 sajnos én usb-s dvdről nyomom, tehát nem kell mounted...
a kodekekkel van tele a t-.....m. egyikhez ez kell a másikhoz meg más.. Aztán a végén nem megy semmi.
azért köszönöm szépen...
szóval akkor van video a vic felirat után... -
#1696 Én letöltöttem az ACE mega codec pack-ot, és a K-Lite codec pack-ot
de sztem az ACE -vel menni fog próbáld meg. -
#1695 nem, azoknak akik 10edszere irják be hogy cdkey kell nekik!! , nemtudom a te bajod lehet gépprobléma vagy winprobléma vagy driverprobléma.. -
#1694 A F.A.Q-ban megtalálod :
(regedit)idézem:
"Esetleg ha sehogy se működik még meglehet próbálni a regisztry-ben a következőt (regisztryhez startmenü, futattás és beírod hogy regedit !
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Mounted devices –re jobbklikk, engedélyek, és ott olvasást engedélyezni."
sztem ez de ha hülyeséget mondok akkor szóljatok.
-
#1693 mostmár csak megtalálják.....a -k -
fonya #1692 Nem tudom nekem szántátok-e a lámát, de biztos én vagyok a hülye: nekem elindul,csak kilép. erre melyik rész vonatkozik a faqban??? -
#1691 de érted ennél nagyobb betúkkel már nemlehet kiirni:))))) szánalom -
#1690 Láma és újreg
[brutálnagy]FAQ -
fonya #1688 szio!
esetleg, aki már lezúzta az első pályát. Annak a végén a victory felirat után mi jön? video, vagy tölti a következő pályát, mert sajnos nekem ott lép ki. valakinek megoldás? -
#1687 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá láma
OLVASDM ÁR EL AZT A ROHADT FAQ-T -
#1684 Fogalmam sincs de sztem ne a CD-s verziót szedjétek le...
na így ;) -
#1683 Ezt nem Arde-nek akartam írni... -
#1682 Fogalmam sincs de sztem ne a CD-s verziót szedjétek le... -
#1681 1 megoldás:vedd meg :P