Spellforce 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.speedyshare.com/228990974.html
Ezt írja ki, miközben majdnem betölti a single playert, de a csík megáll, egy hang és hibaüzi. Feltöltöttem, bocs ha nehézkesebb megnézni, de még nemtom máshogy.
De beírom ide is:
Fatal DX9 Error
(D3DERR_INVALIDCALL) 'in CDspBaseMainDX9::CopyRender Target()'
Azt tudom, hogy a DirectX-re panaszkodik, meg, hogy videókártyám kissé ratyi, de ha az Elder Scrrolls Obliviont elbírja akkor ezt mérnem kérdem én 😄 Mondani se kell, hogy minden levettem teljesen low-ra, felbontás, meg miegyebek, annyira nemvok kezdõ
Gépem:
Intel Celeron 2,8
1024 Mb DDR Ram
Ati Radeon 9600SE (elméletileg 128 megabájtos, de gyakorlatilag csak 64 😄
Kb ennyi, a többi nemérdekes. Bárminemû segítséget örömmel veszek. Pénzem nincs új kártyára 😊
Elõre is köszönöm!
Tegnap megvettem a Platiniumot és már a második pályánál ugyan azon a ponton állandóan kikapcsolta a monitoromat (a "gép" ment tovább). Na mondom. Aztán megnéztem a .log fájlt amiben egy csomó sound-errort írt.
A setup hangnál visszavettem normálra a hangcsatornákat és azóta nincs gondom... Hangcsatorna és monitor?! Eh! Mindenesetre azóta tökéletesen mûxik. Hogy igazoljam magam visszaállítottam és ua.
Megkérnélek, hogy a gameshez kapott Zene CD-t feltennéd-e valahova!?
Tracklistings
1) Shadowsong
2) Hawkeyrie
3) Freedom
4) Sorvina
5) Karash
6) Plains of Chaos
7) Dun Mora
8) Oblivion
9) The Mines of Underhall
10) The Shaikan
11) The Realm
12) Sevencastles
13) Shadowplains
14) Fireforge
15) The Clans!
16) Dragh Lur
17) Attack of the Nightblades
18) Desolation
19) Dun Mora (Instrumental)
20) Shadowsong (Instrumental)
Bonus Tracks
21) Uram Gor
22) Un'Shallach
23) The Magnet Stones
24) The Crystal Fields
You cannot change your fate... ...No man can
kb ennyi, amit ki tudtam hámozni..
azért ne add fel, remélem vhogy összejön
pálya indításaok indul újra a gép?
ATI videókártyád van? - amennyiben igen, az azért van, mert régebbi típusú driver van fent a gépeden, amennyiben frissíted a videókártya driverét a legújabbra, elméletileg zökkenõ mentesen fog futni a játék - legalábbis nem fog újradinulni 😄
remélem összejön, sok sikert
azt meg észrevettem, hogy vannak lovas egységek: )
Meglett és köszi.
Minden jót mindenkinek.
Valaki ha tudna segiteni annak örülnék, ugyanis Crystal Forest-ben elakadtam a portal összerakásával.
Valamit lehet, hogy kihagytam. A könyvet elolvastam de nemsokmindent mondott számomra. 2 napja itt állok és mostmár meguntam.
Az összes variációt pedig szerintem senki nem akarja végigcsinálni. 😄
Valaki legyenszives ha nemis a megoldást, de ötletet segítséget adjon plz.
Minden jót!
Itt is te határozhatod meg a karaktered fejlõdését természetesen. Ha akarod lõfegyverekre gyúrod, ha akarod mágiára és annak valamelyik ágára, de ha úgy akarod akkor nehéz vértezetek és nehéz közelharci fegyverek skill-jeit erõsíted.
Magyarításról nem hallottam. De ha gondolod írd be a Google-ba a dolgot, hátha kiad valamit.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
és az lenne a kérdésem hogy itt lehet választani caraktert pl hogy nyilas legyen v knight ???
a másik hogy van hozzá magyarítás?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Másik megoldás lehet a torrent. De sajnos ez már elég régi játék, ezért olyan helyet, amely publikus, és még seed-elik is, nehéz találni. Próbáld meg. <#nemtudom>#nemtudom>
Vagy, ha tényleg sokat jelent neked ez a játék, akkor vedd meg az eredetit! Most egész jó áron megkaphatod a 2 kiegészítõjével egy csomagban:
576 KByte
GalaxisNet
Ez lenne a legegyszerûbb és leggyorsabb. És ez a 2. résszel ellentétben nem StarForce védelemmel van ellátva! <#eljen>#eljen>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos elakadtam az iron fields pályán, végig zúztam mindenhol. Most kellene kinyúvasztanom Golgalath-ot (démon), de a sárkány (Ur) helyén csak 4 respawnoló nighthunter van. Csak nekem jön elõ a démon??? Vagy valamit tenni-viselni kell? Elõre is köszönöm, ha help...
második nap...
ma megint próbálkoztam, a spell fórumán olvastam, hogy másnak is volt ez a problémája. azonban ma kipróbáltam, hogy kimásolom a saveket, majd a needle pályát újrabefejeztem. aztán portál, majd iron fileds betöltés. egy mage-el elröpülök a várhoz, demon nuku. a fórumban sajnos németül tárgyalják ki a problémát, és abból nem igazán értem meg. próbáltam fordítani is, de minden második szóra nincs találat. esetleg ebben tud valaki segíteni (fordítás)?
http://spellforce.jowood.com/forum/showthread.php?t=37686
elõre is köszi...