28
-
Cat #28 most is van 400 gigás 3.5"es merevlemez -
Farseer #27 Ez egy királyság :-)
mi volna, ha ezze a teknikávol építenénel egy 30cmx40cs-set? ha méretarányos akkor kb 400gb? kb.. most nem jó 5let? :-)) -
#26 Minek vitáztok ennyit. Egy alacsonylégköri atomrobbantással pár másodperc alatt haza lehet vágni az egész föld elektronikai termékeit. -
#25 Ugyanez flash-sel is előfordulhat, az sem örökéletű. -
#24 Fasa ... hmmm...de hova szereljem be , meg meik kábeleket dugjam bele ??? -
#23 Egy zseles burokban lesz a mini HD es nem karosul uteseknel..... Szoval nem lesz gaz -
#22 Ha még garanciális, vidd vissza, cseréltesd ki. Persze abban az esetben más a helyzet, ha kamionról esett le. -
#21 Nem szeretem a Flash kártyákat, van fényképezőm amiben folyton eltünedeznek a képek hála a flashnek... -
Keldor #20 tök aranyos -
Flashy #19 az a baj, hogy pendriveok, CF-ek kb napi gyakorisággal mennek tönkre most is, korra, nemre és márkára való tekintet nélkül. én egy noname CF-fel küzdök (memory card error a fényképező szerint, formázás után minden rendben), de a környezetemben a Kingston pendriveok úgy hullanak hogy a forgalmazó leányvállalatot alapított nálunk a garanciális ügyintézéshez :) -
#18 mire ez kijonne, addigra a 2 gigas memo kartyak is elerhetobb arban lesznek.
Raadasul, mivel ebben mozgo alkatreszek vannak, sokkal serulekenyebb (ami mobil eszkoznel hatvanyozottan problemat jelenthet), plusz a fogyasztasa is nagyobb (ami megintcsak problema lehet egy mobil gepnel).
Arra jo lehet, hogy lejjebb vigye a memo kartyat arat... -
mittu #17 5ös és 7es hozzászólásra: bár 3P tömören és korrekten megfogalmazta, leírok egy konkrét esetet. IBM microdive, Mekkora az? Nem sokkal nagyobb, mint a képen látható winyó. Mozgó alkatrész révén sokkal sérülékenyebb. Nos egy ilyen cumó ment gajra 2.1GB kapacitással, rajta párszáz képpel, digit.gépből, melyeket valszeg nem lehet megismételni... A büdös életbe nem vennék winyót semmilyen PDA/mobil (mmc, van már gigás)/ laptop / etc gépbe. Maradok a flashkártyáknál, plö gigás CF, ebből esetleg kettő-három, s ha netán megdobna az élet egy palmmal, tutti ilyet tennék abba is. -
#16 Én picit szkeptikusabb vagyok.
Ahol nagy rázkodásnak van kitéve egy ketyere, ott szerintem tartosabb, ha nem tartalmaz mozgó alkatrészeket... -
#15 azért a flashek sem tökéletesek.már volt pár darabhoz szerencsém amiben óriási bithalmazok voltak / lettek rosszak. ez a minivincsi sztem versenyképes vele. -
LaPalma #14 Mibe kerül most 2 gigányi flash mamória? És ugyanannyi pízért mekkora vinyót tudsz venni. Nem 2.5"-ost, hanem 1.8"-ast? -
patrik #13 a Flash miért nem jobb?? valahogy nehezen hiszem (bár nemtudom, lehet) hogy pl ennek olcsóbb lenne az előállítása, és sebességre pl a sandisk nek vannak olyan sd memóriakártyái amik elvileg 9MB/s el lehet írni és 10-el olvasni, azért szerintem ez egyáltalán nem rossz, sebességre azért szerintem az se biztos hogy ezek sokkal gyorsabb lenne (érdekelnének az adatai). Mondjuk a gyors flashek elég drágák még, de az is lehet hogy csak azért mert ennyiért is lehet őket adni és nem azért mert olyan drága lenne a gyártásuk. Egyébként nekem egy normál Sandisk CF -em 512-es van de azt sem érzem olyan nagyon lassúnak. -
#12 igaz ez rezgéseknél de mivan pl ha menet közben kiesik a zsebedből? :o) , szerintem a flash kibirja :o) -
DOT #11 Gondolom, a pici tömeghez képest erős felfüggesztésekkel. Pici tömeg nagy gyorsulás esetén sem mozdul el számottevően, főleg ha még a méretek is picik. -
LionTm #10 Hopppá modoráltak.
Majmok. -
#9 Nem most, hanem mikor már mp3 playerekben lesz ez az izé, akkor már versenyképes ára lesz a flashnek is vele, s mp3 playerbe jobb a flash kártya.. s ha a Toshiba is azt fejlesztené ehelyett akkor a flash mégjobb lenne.. -
Zedas #8 Nyilván te megvennéd a többszázezer forintba kerülő 4Gb flash-t tartalmazó Mp3 lejátszót... -
LaPalma #7 mitől jobb a flash? attól, hogy jóval drágább? -
#5 Azert mert a flash nem jobb...... -
#4 Arra kíváncsi lennék, hogyan oldják meg a mechanika állóképességét. Erről nem tud vki linket? -
#3 Ha építesz egy fejlesztőcsarnokot Kínában, megfizetsz néhányszáz szakembert, a többi már szinte ingyen van, hamarosan kész lesz a noteszgéped. :)
Mp3 playerekbe miért venne vki winyót, mikor a flash jobb? -
#1 Én csak azt nem értem ha minden héten feltalálnak valami miniatűr izét, akkor mért nincsen alkalmazva sehol?
Ha pl. ilyet szeretnék notebookba, szerintem még vagy 6-7 évig semmi lehetőségem se lesz rá.