Dan Brown - A DaVinci Kod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha hívõ lennék, csakazértis megnézném.
Annyi mindent mondhatunk a nõknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Sztem ez lesz az év filmje... Én már nézem is szombaton :)
http://hatecrew.atw.hu
Mindent elárul ez a mondat. Szerintem fél a Vatikán különben miért tiltakozna. :) Nekem ne mondja meg senki hogy mit nézzek meg, meg mit ne. Remélem sikeres lesz a film, alig várom hogy láthassam :)
Még 1 angolt találtam, deaz állítólag fake.
Annyi mindent mondhatunk a nõknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The.Da.Vinci.Code.Where.it.All.Began.2006.DVDRip.XviD-CRDS
errõl tudtok vmit?
hi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Davici kód, Megtévesztés foka, Digitális erõd és az Angyalok és démonok, én mind olvastam, kedvenceim)
-=ZR=-
Na és nagy kódfejtõk: Az elsõ dolog, amit kiszúrtam, amint kezembe vettem a könyv-könyvet: a hátoldali leíráson elrejtett szöveg van. Amikor megkérdeztem a boltban, hogy ezért jár-e jutalom, akkor megintcsak pislogtak. Nagyon bamba emberek vannak, sajna... ;) Ehhez mit szóltok?! ;)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Voltmár nem is egyszer, h pl Stephen Kingtõl is kiadták ugyanazt a regényt, csak más címmel, borítóval és persze más fülszöveggel. Aztán otthon a döbbenet!!!
Lehet, h ugyanaz a könyv, csak éppen másik címe van..
Az eredeti könyv azzal kezdõdik, h felébred a szállodában Robert Langdon
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
szerintem az nem az eredeti könyv
Amúgy jó könyv nagyon szerintem.
Légy jó, légy hû Magyar!
Ott az utolsó vers:
"..Nagy mesterek mûve
méltó nyughelyet ad
Hol penge és kehely õrzi a kapukat
Örökre megpihent a csillagok alatt"
A versnek megfelelõen a Louvre fordított üvegpiramisa alatt van eltemetve Mária Magdaléna, Jézus felesége, a Meroving -dinasztia alapítója. Õ a Szent Grál azaz a Kehely ( akit Jézus melett imádni kellett volna ?????)
Igenis, Robert Langdon megtalálta a Szet Grált.
Ez fehéren feketén le van írva.
No.
UFF.
Ámen :) :) :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Es igen angolul.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vagy angolul?
http://gaborszantai.co.uk/
A könyv baromi érdekes. Engem is érdekelne a tényként kezelt dolgok valóságtartalma, de amiket a szerzõ belemagyaráz az Utolsó vacsorába vagy a Mona Lisába, azok nagyon is logikus állítások (és a képek tényleg azt ábrázolják amit).
Az egész legelgondolkodtatóbb része az h nagyon logikus. A szent nõiesség, magdolna, meg az istennõkultuszok a legkézenfekvõbb vallási alapok, szvsz a szexualitás az élet egy kiemelkedõen fontos területe, és talán erre 16-40 évesek 90%-a rábólintana. Ennek tükrében tökéletesen érthetõ, h az egyház miért démonizálná az alapvetõ emberi ösztönöket, ha ezzel elindítója isteni szármázását alátámaszthatja.. És ugyebár az egyház sose volt rossz biznisz..
Rgo ha könyvben tényként kezelt dolgokból semmi sem igaz, maga az alapfeltevés is rendkívül elgondolkodtató..
Bocs ha hülyét csináltam magamból <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha ezekbõl csak 1 kicsi is igaz, amiket állít a történet, hát akkor... besz*rás
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egy terorista csapat akik a reg elfeledett Iliminati rend tagjainak agya ki magat elrabol egy kontenert amiben anti-materia van es fel akarjak robbantani a Vaticant pont amikor a papa valasztas van. Robert Langdon bebocsaltast ker a Vatican titkos konytaraba es Galilei irasai alapjan megkeresi oket.
Naon izgalmas!!!!
A sok irkálásotok miatt kénytelen leszek végigolvasni a könyvet. ;)
Vallásbölcsész és exegéta lévén szeretem ízekre szedni az ilyen írásokat. :D
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Olvasd el kerlek az Angyalok es Demonok c. konyvet is! Tutira tecceni fog!
Ugyanakkor a klasszikus szépirodalmi regényekben sem keressük, hogy tényleg igaz-e.
Shakespeare mûvei a maga korában ponyvának számítottak...
Számomra sokkal hitelesebb mint a DaVinci kód.Kicsit hosszabb és nehezebb olvasni.De megéri...
Egyébként meg mindenki abban hisz amiben akar.
Mindenkinek megvan a saját igazsága.(ettõl szép az élet)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mindenki azt hisz amit akar de ha fogjatok magatokat es kicsit korulneztek a neten vagy egyes regebbi konyvekben meglatjatok hogy ez mindn igaz.
Es kolumben is a cikk csak a Maria Magadalene es a Sion rendbe kot bele ami epp nulla ahoz kepest amit ez az ember leirt.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A könyv mellé szinte kötelezõ olvasni dr. Drábik János könyveit is..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én olvastam a könyvet és nekem nagyon bejött:D
Van valakinek kedvenc része?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!