Dan Brown - A DaVinci Kod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ EGY MESE! Es naon jol megvan csinalva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mit ertesz baromsag allat?"
Az egész isten dolog egy baromság, hát még ez.
"Unalmas? Egyszer sem asitottam. Figyeltem az akciot es a helyszineket. Nagyon nagyon teccetek."
No comment.
"Szinkronrol csak te tehecc mier tnem tanulsz meg angolul akkor talan jo lenne nem?"
Te még olvasni sem tudsz, vagy üldözési mániád van! Utálom a szinkront, egyenesen a film meghamisitásának tartom! Azért most jól megmondtad a tutit! <#nevetes1>#nevetes1>
"Magad nelkul beszelsz. Atom fika az egesz es sajnos ezzel is azt bizonyitod mennyire nem ertesz a film kritikahoz. Dobalozol itt a remek szavaiddal"
Valóban nem értek a film kritikához, nagy ész kellet hozzá, hogy kitaláld! Te sokkal jobban dobálozol a csodász szavaiddal, ami semmi másról nem szól, csak az én fikázásomról, de ha te ettõl jobban érzed magad... Az én véleményem még mindig az, hogy ez egy iszonyat szar film!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Tegnap megnéztük a filmet. A véleményem csak annyi, hogy baromság az egész. Iszonyat unalmas, ráadásul meg ott a szar szinkron is. Ez a film nem moziba való, hanem vasárnap délutáni televíziós filmecskének."
Mit ertesz baromsag allat?
Unalmas? Egyszer sem asitottam. Figyeltem az akciot es a helyszineket. Nagyon nagyon teccetek.
Szinkronrol csak te tehecc mier tnem tanulsz meg angolul akkor talan jo lenne nem?
Es igenis moziba valo. Erdekes az a 134847 tonna film ami az elmult egy evben megjelent mind mualkotas nem?
Magad nelkul beszelsz. Atom fika az egesz es sajnos ezzel is azt bizonyitod mennyire nem ertesz a film kritikahoz. Dobalozol itt a remek szavaiddal.
Baah.
még jó hogy ritkán megyek moziba, de tényleg, akkor már letöltök vmit😄
szal, láttam az elején egy filmet, valami univerzális távirányitórol szolt, és a csávóka le tudta halkítani a kutyát meg ilyemek. nem tudjátok véletlenül az angol vagy magyar cimét?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehat en jelentkezem, erdekel a velemenye !!!!4
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy mi bajod veled? Féltékeny vagy? <#papakacsint>#papakacsint>
EZ kb olyanminthogy megjelenne egy regény Roswellrõl és elkezdene bestseller lenni és a CIA pedig elkezdenek kategórikusan tagadni hogy mi volt Roswellben holott baromira senki nem kérdezte õket hisz ez csak egy könyv😊
A Filmet meg megnézem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A fo motto az, hogy lehet a vilagot es az embereket hulyiteni egy nagy atveressel, ami a vallas.
En is sokkal rosszabb filmet vartam,(foleg a kritikak miatt) de csalatkoztam pozitiv iranyban.
Amugy abban is teljesen igazad van, hogy semmi mast nem csinalt az iro, mint fikciokat gyartott, amit cafolni es bebizonyitani sem lehet.
De nezzuk csak meg a vallas illetve isten mitosz, mire epul ?
Ugyanezekre az axiomakra.
Ugyanugy nem lehet cafolni, mivel nem lehet bebizonyitani az ellenkezojet.
Egy nezheto film volt, nem "a vilagszam", de aki szeret gondolkozni annak alapmu.
Akik meg tul vallasosak, vagy tudatlanok a temaban, vagy nem szeretnek a furcsa dolgokon elfilozofalni, azok szamara a film silany tomegtermeknek tunik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Everything that happens, happens for a reason"
Csak aszittem h kicsit több lesz az akció meg a sátán meg ilyenek... Nagyon sajnálom h nem lett olyan a film ahogy én elképzeltem. De azért nézhetõ... 😄
http://hatecrew.atw.hu
Amugy, ha kicsit jobban megnézted volna a linket, feltünt volna, hogy nem csak a könyvrõl szól.
egyébként a google egy fos 😊
"Everything that happens, happens for a reason"
Az az igassag hogy ahogy megjelent a DaVinci kod knyv es lattak hogy ekkora sikere van azzonal fogta magat 30-40 iro es irtak ra valamit legyen az cafolat vagy magyarazat. Tehat lol hogy mineki akkora hulye es nem lat tul a dolgokon. Az ember fogta magat , fogta a legerdekesebb meseket es targyakat es csinalt egy sajat tortenetett amitol milliardos lett. Es az a lol hogy az emberek annyira hulyek hogy ezt nem veszik eszre mekkora genius ez az ember hogy kijacca oket.
Szal akarmilyen negativ baromsagot is olvastok az tudgyatok meg hogy figyelmefelkeltes vagy annak bizonyitasara megy hogy mennyire okos aki irta vagy fontos.
Ergo a konyv szuper volt es a film nekem nagyon teccet.
Nekem a sajat velemenyem boven eleg.
viszont azt nem értem, hogy hogyhogy nem érted a negatív véleményeket. talán a DVC végre az elsõ film, ami mindenkinek be kell, hogy jöjjön és, akinem tetszik az csak divatból f*kázik?
szerintem ez egyáltalán nem divat, hiszen egyrész nem véletlen, hogy a rottentomatoes-on is 14+ és 72- kritika van, ami durva gyenge arány (és ezt nem lehet divattal magyarázni, egyrészt mert más divatf*kázható filmeknél sokkal jobb volt az arány, másrészt mert egy jó kritikában le van frankón írva, meg van indokolva, hogy miért nem atrtja valaki jónak a filmet)
szerintem sem rossz a film, de tuti, hogy majd ide is jönnek a negatív kritikák nemsokára😊
Voltak velem keresztény, hívõ barátaim, s a moziból kijövet kérdeztem tõlük, hogy mit szólnak a filmhez. Mindnek tetszett! Ráadásul úgy, hogy a könyvet egyik sem olvasta, de épp a film hatására elkezdik azt.
A közönség egy részének bunkóságát, na jó, finomabban fogalmazva tudatlanságát jelzi, hogy jó páran felnevettek, amikor Teabing mondja Neuveu-nek, hogy Mári Magdolna volt Jézus társa, s erre Sophie visszakérdez: "A szajha?".
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A konnyv meg a maga vilagaba szvsz kibaxott jo lett.
Varom az ellenerveket !
Az élet ojan mint a motor, ha nem megy be kell rúgni...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.