Dan Brown - A DaVinci Kod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Attol meg hogy ezeket leirtad meg mindig nincs semmi konkret erved ez ellen. Nem bantani akarlak csak utalom amikor egy filmet lehordanak csak ugy.

EZ EGY MESE! Es naon jol megvan csinalva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na lassuk papamaci!

"Mit ertesz baromsag allat?"
Az egész isten dolog egy baromság, hát még ez.

"Unalmas? Egyszer sem asitottam. Figyeltem az akciot es a helyszineket. Nagyon nagyon teccetek."
No comment.

"Szinkronrol csak te tehecc mier tnem tanulsz meg angolul akkor talan jo lenne nem?"
Te még olvasni sem tudsz, vagy üldözési mániád van! Utálom a szinkront, egyenesen a film meghamisitásának tartom! Azért most jól megmondtad a tutit! <#nevetes1>

"Magad nelkul beszelsz. Atom fika az egesz es sajnos ezzel is azt bizonyitod mennyire nem ertesz a film kritikahoz. Dobalozol itt a remek szavaiddal"

Valóban nem értek a film kritikához, nagy ész kellet hozzá, hogy kitaláld! Te sokkal jobban dobálozol a csodász szavaiddal, ami semmi másról nem szól, csak az én fikázásomról, de ha te ettõl jobban érzed magad... Az én véleményem még mindig az, hogy ez egy iszonyat szar film!
Sephi
A film pontosan megmutatja mit csinal Robert a vegen es mit fedezett fel. A Konyvben viszont csak utal ra es sokan nem jottek ra 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
valakiki spoilerként leírná hogy mi a különbség a könyv vége és a film vége között?😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

I3andy
Szerintem külön a film és a könyv is nagyon jó, de én hiánxosságokat éreztem a filmben a könyvhöz képest. És a filmben jó pár apróságot elrontottak, amire oda lehetett volna figyelni (Silas, albinó->vörös szeme van! Sophie Neuve vörös hajú és zöld szemû!!) De a film maga sztem elég jól sikerült.

Sephi
Na lassuk.

"Tegnap megnéztük a filmet. A véleményem csak annyi, hogy baromság az egész. Iszonyat unalmas, ráadásul meg ott a szar szinkron is. Ez a film nem moziba való, hanem vasárnap délutáni televíziós filmecskének."

Mit ertesz baromsag allat?
Unalmas? Egyszer sem asitottam. Figyeltem az akciot es a helyszineket. Nagyon nagyon teccetek.
Szinkronrol csak te tehecc mier tnem tanulsz meg angolul akkor talan jo lenne nem?
Es igenis moziba valo. Erdekes az a 134847 tonna film ami az elmult egy evben megjelent mind mualkotas nem?

Magad nelkul beszelsz. Atom fika az egesz es sajnos ezzel is azt bizonyitod mennyire nem ertesz a film kritikahoz. Dobalozol itt a remek szavaiddal.

Baah.

David 01 teljesen igazad van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akyyy
szombaton megnéztük a filmet (tetszett) éas az elején vagy 45 percen át csak reklám ment<#guluszem1><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
még jó hogy ritkán megyek moziba, de tényleg, akkor már letöltök vmit😄

szal, láttam az elején egy filmet, valami univerzális távirányitórol szolt, és a csávóka le tudta halkítani a kutyát meg ilyemek. nem tudjátok véletlenül az angol vagy magyar cimét?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

j0nNyKa
en nem szarom le a velemenyet, keves ember van, aki sgn ertelmes, o az

tehat en jelentkezem, erdekel a velemenye !!!!4

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

brucelee
Én szerintem elég jó film lett ez, de azért könyvben jobb. Akinek meg nem tetszett az is beírhatja a véleményét szerintem mert ez egy fórum ahol mindenki leírhatja szabadon a véleményét.

Ha lesz egy moziravaló zsebpénzed, és megnézed a filmet, akkor írkálj ilyeneket! <#nevetes1>

Amúgy mi bajod veled? Féltékeny vagy? <#papakacsint>
zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDD

David01
Figyelj, még nemláttam a filmet de eddig minden filmkritika azt irta hogy jó film. A könyvet olvastam az jó volt. Az ilyen kis gecik mint te nézzenek szappanoperát, az való nektek.

Ejha! <#nevetes1>
David01
KI NEM SZARJA LE VÉLEMÉNYEDET?

Tegnap megnéztük a filmet. A véleményem csak annyi, hogy baromság az egész. Iszonyat unalmas, ráadásul meg ott a szar szinkron is. Ez a film nem moziba való, hanem vasárnap délutáni televíziós filmecskének.
Bucser
Igazából minden irodalmi mû szerepe a gondolkodtatás és szórakoztatás lenne (lsd pl 1984 ami nem szórakoztat de rettentõen elgondolkodtató). A Da vinci Kód nevû könyv pedig pontosan azt teszi... Az meg szerintem no comment téma, hogy egy fikciókból összeszõtt történetet az egyház tiltólistára tesz😄 Kérdem én: ennyire nem bíznak a sját hívõikben? Vagy ennyire hülyének nézik õket? vagy ennyire gyngének tartják az egyház állásait a világban? Ez nem fér a fejembe😊

EZ kb olyanminthogy megjelenne egy regény Roswellrõl és elkezdene bestseller lenni és a CIA pedig elkezdenek kategórikusan tagadni hogy mi volt Roswellben holott baromira senki nem kérdezte õket hisz ez csak egy könyv😊

A Filmet meg megnézem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
De a sok hulye ezt nem vesszi eszre! Baszki vagy az van hogy mi naon okosak vagyunk vagy totalis hulyek. 😄

[Jakuza]
Errol van szo.
A fo motto az, hogy lehet a vilagot es az embereket hulyiteni egy nagy atveressel, ami a vallas.
En is sokkal rosszabb filmet vartam,(foleg a kritikak miatt) de csalatkoztam pozitiv iranyban.
Amugy abban is teljesen igazad van, hogy semmi mast nem csinalt az iro, mint fikciokat gyartott, amit cafolni es bebizonyitani sem lehet.
De nezzuk csak meg a vallas illetve isten mitosz, mire epul ?
Ugyanezekre az axiomakra.
Ugyanugy nem lehet cafolni, mivel nem lehet bebizonyitani az ellenkezojet.
Egy nezheto film volt, nem "a vilagszam", de aki szeret gondolkozni annak alapmu.
Akik meg tul vallasosak, vagy tudatlanok a temaban, vagy nem szeretnek a furcsa dolgokon elfilozofalni, azok szamara a film silany tomegtermeknek tunik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem is tudom miert nem csodalkozom,hogy neked TECCET,nekem startbol nem TETSZETT,es benne csak egy ismetelt bizonyitekat latom annak,hogy a vilag egure inkabb vevo az ertektelensegre,a mocsokra es ez minositi a mai tarsadalmat.
grebber
Na végre szinkronosan is felkerült holnap meg is nézem!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Sátán? Te az Omen filmmel kevered a DaVinci -t...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mikor lehet letölteni?

"Everything that happens, happens for a reason"

Jhonnyb
Megnéztem... 3x majdnem bealudtam... Amugy a történet érdekes és elgondolkodtató.
Csak aszittem h kicsit több lesz az akció meg a sátán meg ilyenek... Nagyon sajnálom h nem lett olyan a film ahogy én elképzeltem. De azért nézhetõ... 😄

http://hatecrew.atw.hu

Dying Soul
Hát ez nagyon szánalmas, bár az amerikai oktatási reformok után nem is szabadna csodálkoznunk..<#levele>

Trucker39
Nem is tudtam, hogy a Google szabadforditásba ezt jelenti. 😊
Amugy, ha kicsit jobban megnézted volna a linket, feltünt volna, hogy nem csak a könyvrõl szól.

I3andy
nem a könyvvel, hanem a témájával kapcsolatos oldalakat szaratnék kérni(tudod:Jézus ember, vannak gyerekei, az egyház hazudik)
egyébként a google egy fos 😊

Trucker39
Google a barátod. 😊

Amugy rendkivül bonyolult volt megkeresni:

link

I3andy
tudnátok a könyv témájával foglalkozó net címeket írni?

Most jöttem haza a moziból,hát nekem nagyon tetszett.

"Everything that happens, happens for a reason"

Sephi
Megneztem en is. Nem assitottam sot elveztem a filmet. Olvastam egy tonna kritikat es az a baj hogy a szerencsetlen nep 99% meg mindig azt nezi hogy mekkora klamu a film de a baj az hogy kevesen veszik eszre hogy EZ EGY MESE film ami igaz dolgokon alapszik de sehol nem irta se nem mondta Dan Brown hogy minden igaz.

Az az igassag hogy ahogy megjelent a DaVinci kod knyv es lattak hogy ekkora sikere van azzonal fogta magat 30-40 iro es irtak ra valamit legyen az cafolat vagy magyarazat. Tehat lol hogy mineki akkora hulye es nem lat tul a dolgokon. Az ember fogta magat , fogta a legerdekesebb meseket es targyakat es csinalt egy sajat tortenetett amitol milliardos lett. Es az a lol hogy az emberek annyira hulyek hogy ezt nem veszik eszre mekkora genius ez az ember hogy kijacca oket.

Szal akarmilyen negativ baromsagot is olvastok az tudgyatok meg hogy figyelmefelkeltes vagy annak bizonyitasara megy hogy mennyire okos aki irta vagy fontos.

Ergo a konyv szuper volt es a film nekem nagyon teccet.

Nekem a sajat velemenyem boven eleg.

Nekem azzal van bajom, hogy eddig mindegyik kritika amit olvastam negatív volt. Azért ez a film nem ennyire rossz. Könnyen tudnám hasonlítani a Nemzet aranyához hiszen az alapelv ugyanaz. Titok és üldözés. És az a film nem kapott ennyi negatív megjegyzést.
nyilván a közönségnek nincs akkora bibliai mûveltsége, hogy tudja ki az a MM, de ezen nem is csodálkozunk😊

viszont azt nem értem, hogy hogyhogy nem érted a negatív véleményeket. talán a DVC végre az elsõ film, ami mindenkinek be kell, hogy jöjjön és, akinem tetszik az csak divatból f*kázik?

szerintem ez egyáltalán nem divat, hiszen egyrész nem véletlen, hogy a rottentomatoes-on is 14+ és 72- kritika van, ami durva gyenge arány (és ezt nem lehet divattal magyarázni, egyrészt mert más divatf*kázható filmeknél sokkal jobb volt az arány, másrészt mert egy jó kritikában le van frankón írva, meg van indokolva, hogy miért nem atrtja valaki jónak a filmet)

szerintem sem rossz a film, de tuti, hogy majd ide is jönnek a negatív kritikák nemsokára😊
Tegnap megnéztem a filmet. Szerintem jó. Kicsit sok benne a sötét rész, de szerencsére a film vége felé már egyre több a világosban játszódó rész. Egyáltalán nem értem a kritikusok és az újságírók negatív véleményeit! Tán más filmet néztek? Vagy divat fikázni a Da Vinci Kódot? Az origo-n lévõ kritika egyszerûen gyalázatos.
Voltak velem keresztény, hívõ barátaim, s a moziból kijövet kérdeztem tõlük, hogy mit szólnak a filmhez. Mindnek tetszett! Ráadásul úgy, hogy a könyvet egyik sem olvasta, de épp a film hatására elkezdik azt.
A közönség egy részének bunkóságát, na jó, finomabban fogalmazva tudatlanságát jelzi, hogy jó páran felnevettek, amikor Teabing mondja Neuveu-nek, hogy Mári Magdolna volt Jézus társa, s erre Sophie visszakérdez: "A szajha?".
Kandurex
Az ilyenek hithû katolikusok, vagy reformátusok stb. stb., minden kis deizmusra utaló jel, vagy uram'bocsá' ateizmusra, azt azonnal personal attack -ént éli meg <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
Imdb-n lol a szavazás:

Az ilyenek miért szavaznak?

Tatyla
sajna én se olvastam de mivel a legföbb kedvencem Audrey Tatou is játszik benne nekem szinte kötelezö darab...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ööö, ha nem láttam volna, nem írnám.
Sephi
Me' ma' lattad is?

nem, nem mondtam, hogy sz*r a film. nem volt rossz, mondjuk 6,5 a 10-bõl - csak én nem ismertem a történetet. aki ismeri, annak nyilván unalmasabb lesz - vagy nem. (hanks-et meg nem érdemes túlmisztifikálni, hiszen ízlés kérdése az, hogy kinek melyik film tetszik.)
Sephi
Szvsz Tom Hanks nem valal el egy szar filmet. Szal szar nem lehet.

A konnyv meg a maga vilagaba szvsz kibaxott jo lett.

Varom az ellenerveket !

Nicolas Flamel a Sion-rend nagymestere és a Harry Potterben õ találta fel a bölcsek kövét. És a Szent Grált és a Bölcsek kövét sok ember kereste évszázadokon át.

Az élet ojan mint a motor, ha nem megy be kell rúgni...

mondjuk azt valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy könyv és pláne a játék után valakit is leköthet a film.
Sephi
En hounap. Ma meg jaccom a gamat 😄

Csacsi
Ma megyek megnézni....remélem jó lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sephi
Akkor magyarazd el.

Nem, magamtól. Mért mi volt a fókuszban?

Sephi
Neztel Fokuszt mi?

Valaki nem fedezett fel bizonyos Harry Potter szálat a könyvben?

Sephi
Minnel jobban tiltanak egy dolgot annal tobben megteszik 😄