Dan Brown - A DaVinci Kod

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daxan
Sziasztok! Egyik haveromnak kellene ennek a filmnek a cáfolása. Pontos információt nem adott róla....Tudnátok segíteni? Mi lehet a címe annak a filmnek?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

szucsy89
a könyv hátoldalán ahol leírja pár mondatba a könyv tartalmát néhány betû félkövérrel van szedve...ezeket összerakosgattam..:D van ennek valami értelme vagy csak hülyeségbõl csinálták?D
hát... elkezdtem olvasni a könyvet... meg párhuzamban beizzítottam a torrentet...
végeztem a könyvvel... nekiláttam a filmnek...
háát.... a forg.könyv író jópár helyen megvariálta a cuccost...
nekem a film lényegesen silányabb volt, mint a könyv...
persze, ha csak a filmet látom, akkor húúúúú... aztaaa... meg ilyesmi... szóval... tényleg tetszene...

ja... meg utálom azt a nagyorrú franciát... mi is a neve? :D zsánrénó...

/illetve nem tetszett, h az albínónak nem piros a szeme! :D/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ZilogR
#126 utóirata??? ;) Tényleg van ott titok elrejtve!!!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

megnéztem a filmet, tetszett, ma lesz egy dok. film is (ismétlik)

Magoo
Remélem is.
Karácsonyra tuti bexerzem :D

David01
Akkor nézz körül több helyen is. Valószinû lesznek akciók ás akkor lejjeb mehet az ára. Karácsony tájékán szerintem olcsóbb lessz.

Magoo
Na még egy megjegyzés: Jobb szeretem az orig dvd-ket mint a letöltött cuccokat :)

Magoo
De nekem kéne a cryptex mert én ilyen kis hülye vagyok :D
Szeretem az ilyen filmes hülyeségeket :D

David01
Töltsd le <#eplus2>

Magoo
Waz...
Ugyebár jön a DVD ami alapbõl bõvített 25 perccel ami faja.
De van itt egy tuti díszdobozos verzió ami limitált példányban lesz kapható.
A bibi az hogy Qrva drága!!
Az alap film 4 rugó. A díszdoboz meg 19!!!!!!!

http://www7.cd-wow.com/detail_results_2.php?product_code=385505

Így fog kinézni. Az Xpress-en meg elõ lehet rendelni.
De akkor is necces...

Sztem anélkül senkise nézze meg a filmet hogy el nem olvasta volna a könyvet, mert nem hinném hogy megértené.Ugyanis a fél könyvet kihagyták belõle és átírták hogy még rövidebb legyen(pl. könyvtár->WAP).
Én eddig még csak a Da Vinci kódot és Az angyalok és démonokat olvastam, de imádom dan brown összeesküvés elméleteit, és szerintem igenis van valóságalapjuk, méghozzá jó sok.
Az angyalok és démonok filmváltozata az imdb-n 2008ra van írva. jó sokat kell rá várni...de remélem megéri
Sephi
"A megtévesztés fokát olvasta valaki? Mirõl szól úgy nagy részletekbe?"

Hat szvsz nem annyira erdekes.... nekem nem teccet annyira.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

David01
Igen a digitális erõdöt én is olvastam. Nagyon jó az is. Az angyalok és démonokat is megfilmesíthetnék, az is tetszett.

A megtévesztés fokát olvasta valaki? Mirõl szól úgy nagy részletekbe?

Elöször a könyvet olvastam el, és mivel az nagyon bejött megnéztem a filmet is. Nekem nagyon tetszett a film is, bár a könyv akkor is jobb volt. Az írónak még van több könyve is, egyik közülük a Digitális erõd, remélem azt is megfilmesítik.
Jó film, de aki hülye az többször nézze meg hogy megértse :)

Sephi
Nekem akarok undok lenni de akkor te semmit nem ertettel meg ebbol a "mesebol" vagy nem figyeltel elegge oda.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ma néztem meg a filmet. Történetileg és tartalmilag is jó volt, bár szerintem ha ez a történet igaz lenne, akkor mi értelme lenne a Sion-rendnek, ha egyáltalán létezik? Ha mindez igaz lenne, amit a filmben vagy a könyben olvashattunk és ha a Sion-rend is létezik, akkor ezekrõl nem is tudhatnánk, mivel a rend állítólagos feladata az, hogy megõrizzék a "titkot".
Egy több mint ezer éven át fennálló rend (persze csak ha létezik) "titkának" nem szabadna csak így hipp-hopp napvilágot látnia. Nekem ez a meglátásom.
pepe792
Innen le tudod tölteni ha tag vagy http://el-sl.net/index.php

megkaptam!!!<#vigyor2>

hali mindenkinek. vki nem tud egy honlapot ahol le lehet tölteni a da vinci code-ot magyarul? elõre is megköszönöm.

David01
NA UGYE :D

Tud valaki feliratot a DivX -es verzióhoz ( tört )

pepe792
Valahol itt a neten olvastam, lehet hogy épp itt az SG-n. De látom valaki berakott már egy linket is ahol olvashatsz róla.

Sephi
Az elso igen masodik szerintem egyenesen borzalmas volt.

EZAZ! de jó hogy az angyalok és démonokból is csinálnak filmet !!!
A megtévesztés fokából is csinálhatnának mert az is nagyon jó lett!
Sephi
Annak ellenére, hogy negatív kritikák érték a filmet a Cannes-ban tartott világpremieren, A Da Vinci-kód minden idõk második legnagyobb nyitását produkálta a 224 millió dolláros bevételével. Azok után, hogy 77 millió dollárt hozott a nyitó hétvégén, a rá következõ hétfõn 8,9 millióval fejelte azt meg, annak ellenére, hogy ez csak a felnõtt célközönséget célozhatja meg.

:DD

De szerintem nem lesz belole semmi.

brucelee
Hali a Da Vinci kód elõtti film angol címét tudom megírni csak.
CLICK a címe

Sephi
Ezt hol olvastad?

pepe792
Szerintem qrva jó a film. Örömmel olvasom hogy az Angyalok és Démonokból is csinálnak filmet. :)

BADE
szerintem nagyon keveset ad vissza a könyvbõl,amit szinte nem bírtam lerakni.A filmnél ezt sajna nem éreztem.Egy közepes filmnek ítélem.Mindenképp olvassátok el a könyvet!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dan Brown könyve úgyanúgy fikció, mint ahogy az egész Bilblia.

Most néztem meg a filmet. Hát érdekes...

akyyy
és ott szól a kedvenc filmzeném:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Davidus
melyik a sokbol?:P

V9ykn8_TZL0

[Jakuza]
Hozd ide hozzam.
Mutasd be nekem. Nem nekem kell bebizonyitani, hogy nem letezik, henem neked, hogy letezik. :P
De meg nem talalkoztam vele egyszer sem.Latta egyaltalan valaki ? :P

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sephi
Csak azok baxtak le a konyvet is es a filmet is akik ugy fogtak fel hogy ez egy gyenes tamadas az egyhaz ellen. De ez mar magaba is lol mert nehogy mar egy kurva konyv buktassa le az egesz tortenelmet. Akik felfogtak hogy ez csak mese azok elveztek a dolgot.

Jol neznenk ki ha minden egyes akcio muvi amiben arabok is jaccanak azt az arab allam sertesnek venne :D

REALista
Minél jobban tüntetnek ellene annál nagyobb lesz a nézettsége!Egyébként a DaVinci kódnál sokkal érdekesebb az elveszett Júdás evngéliumok története!Az legalább igaz!Egyébként a film szerintem nem volt rossz!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
:DDDd

UltimateGamR
de buta vagy te is , Isten létezik!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Sephi
Jaj micsoda szoveg. Akarmit irnek ide akkoris is bele lehet kotni csak tudni kell hogyan. Errol szol az SG sajnos.

Bucser
véleményhez nem kell érv csak tiszteletben kell tartani...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Nekem ugyan nincs semmi kifogasom ellene.
De ettol meg a tortenet es a film nem rossz, hiaba probaljak annak beallitani.
Amugy miert is sertettek is meg itt verig valakit ?
Vagy attol meg kell sertodnie valakinek, ha masnak a dolgokrol mas elkepzelesei vannak ?
Meg szerencse, hogy mar nem lehet inkvizicio meg maglyanegetes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sephi
Ezzel egyet ertek. Az egyhaz nagy hatalommal bir.

de ha ezt így elismered, hogy erre hívja fel a figyelmet, akkor REMÉLEM, hogy nincsen semmi kifogásod az ellen, hogy az egyház tüntet a film ellen.

teljesen természetes. valakit vérig sértesz, a másik visszavág.
[Jakuza]
Buta vagy.

"Az egész isten dolog egy baromság, hát még ez. "
A film pont arra hivja fel a figyelmet a szerzo szerint, isten nem letezik.

Oldal 1 / 5Következő →