Dan Brown - A DaVinci Kod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
végeztem a könyvvel... nekiláttam a filmnek...
háát.... a forg.könyv író jópár helyen megvariálta a cuccost...
nekem a film lényegesen silányabb volt, mint a könyv...
persze, ha csak a filmet látom, akkor húúúúú... aztaaa... meg ilyesmi... szóval... tényleg tetszene...
ja... meg utálom azt a nagyorrú franciát... mi is a neve? :D zsánrénó...
/illetve nem tetszett, h az albínónak nem piros a szeme! :D/
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szeretem az ilyen filmes hülyeségeket :D
Ugyebár jön a DVD ami alapbõl bõvített 25 perccel ami faja.
De van itt egy tuti díszdobozos verzió ami limitált példányban lesz kapható.
A bibi az hogy Qrva drága!!
Az alap film 4 rugó. A díszdoboz meg 19!!!!!!!
http://www7.cd-wow.com/detail_results_2.php?product_code=385505
Így fog kinézni. Az Xpress-en meg elõ lehet rendelni.
De akkor is necces...
Én eddig még csak a Da Vinci kódot és Az angyalok és démonokat olvastam, de imádom dan brown összeesküvés elméleteit, és szerintem igenis van valóságalapjuk, méghozzá jó sok.
Hat szvsz nem annyira erdekes.... nekem nem teccet annyira.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A megtévesztés fokát olvasta valaki? Mirõl szól úgy nagy részletekbe?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy több mint ezer éven át fennálló rend (persze csak ha létezik) "titkának" nem szabadna csak így hipp-hopp napvilágot látnia. Nekem ez a meglátásom.
A megtévesztés fokából is csinálhatnának mert az is nagyon jó lett!
:DD
De szerintem nem lesz belole semmi.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mutasd be nekem. Nem nekem kell bebizonyitani, hogy nem letezik, henem neked, hogy letezik. :P
De meg nem talalkoztam vele egyszer sem.Latta egyaltalan valaki ? :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jol neznenk ki ha minden egyes akcio muvi amiben arabok is jaccanak azt az arab allam sertesnek venne :D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De ettol meg a tortenet es a film nem rossz, hiaba probaljak annak beallitani.
Amugy miert is sertettek is meg itt verig valakit ?
Vagy attol meg kell sertodnie valakinek, ha masnak a dolgokrol mas elkepzelesei vannak ?
Meg szerencse, hogy mar nem lehet inkvizicio meg maglyanegetes.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
teljesen természetes. valakit vérig sértesz, a másik visszavág.
"Az egész isten dolog egy baromság, hát még ez. "
A film pont arra hivja fel a figyelmet a szerzo szerint, isten nem letezik.