Lefoglalták a Mátrix DC++ hubot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Nieleen
És hát ugye, valljuk be, az olyan hirdetés hogy: "eleged van a DC lassúságából, slotért sorban állásból, alacsonyony sebességbõl stb. stb....akkor itt az ftp jópénzért!" nem túlzottan egyenes dolog.
Neki jó volt hogy több, és több láma gyûlt össze, ezzel is csökkentve az amúgy is alacsony színvonalat, hiszen az elégedetlenekdõk az ftp malmára hajtották a vizet... És tejeltek Neonak.
Valószínûnek tartom hogy az ftp-n lévõ cuccot õ ingyen szerezte, mégis kemény lóvéért adta tovább... Hogy server drága? Net drága? Barátaim sokmindenki van ebben az országban akinek kiterjedt/kuriózumokkal teli/ a gyûjteménye, mégsem indítgat ftp-t/fizetõset pláne/! Talán nem kell az infrastruktúra számlái mögé bújva legalizálni a pénz elkérését!!! Mert ugye kevés az esély rá, hogy Neo nem a zsebét tömte vele, hanem buzgón a netet fizette, vagy SCSI eszközökre gyûjtött a szerverbe a befolyt zsetonból...
Sry ha megbántottam vkit... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ráadásúl swnél, audiovizuális termékeknél még azis megvan, hogy a szerzõ 1x dolgozott érte aztán abból él, hogy minimális befektetéssel nagy haszon mellett sokszorosítja.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
részlet:
"wd
Vendég
Elküldve: Szer. Márc. 23, 2005 9:18 pm Hozzászólás témája: -
na szóval én és haverom nyomtuk fel a wakeupneo(és társai) által üzemeltetett fizetõs warez ftp-t , hogy miért is ?
Hát az a fizetett hirdetésnek beállított matrixos körüzenet vett rá a
dologra, hogyan lehet ilyen..."
:-]
Nikásze peeri menó
Csak sajnos ma a jogi szempontot kell figyelembe vennünk...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De ezek mind szoftveres tökölések, ezek után még van a fizikai próbálkozás, amikot szétkapják a vinyót és korongról korongra végigmennek (gyk. 1 bit-nél kissebb adatot is visszafejtenek,mert pontosabb olvasót használnak mint ami a winyóba alapból van). De erre nincs pénze az orfk-nak szal ettõl nem kell tartani
Hát mint bebizonyosodott, ezzel nem ért mindenki egyet 😊 Lopás az amikor bemész a boltba és lenyúlod a polcról a cuccot.(ez tényleg kultúra kérdése) Viszont ha van egy géped amit nem kis pénzért megvettél és a netet is fizeted mellé, szeretnéd is használni és nem akarod kb a két-háromszorosát rákölteni szoftverileg akkor igenis keresi az ember a kisutat és a költséghatékony módszert. Jogilag ez is lopás persze de mindannyian tudjuk, hogy mi a különbség a kettõ között.
Netet nem lehet megállítani és az ott terjedõ infókat és illegális szoftvereket sem!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Az információ a Kürt cégtõl van.
Ez van sajna.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
És hogy ne legyen off...Sztem nem fognak senkit lekeresni abból a 7000 emberbQl, se idQt, se fáradságot nem ér meg nekik. Meg mire lenne jó?
énis kaptam egy ilyen ablakot ahol reklámozták ezt az oldalt... megisnéztem... de akkor még nem kellet regelni.. szal mák...
__|__ ________(*)________
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Lenne egy kerdesem... Legjobb tudomasom szerint a letoltes (zene, film, adat eseteben LEGALIS!!! 24 oraig ttaorlhato a gepen, majd utana el kell tavolitani. Mindenkinek maganugye hogy hova tavolitja persze. De akkor magyarazza mar meg nekem vki hogy mirol beszel ez a papaszemu majom, mert az elozo cikkben mikoriirta hogy orul mint majom a farkanak mert elkapt a aMatrix HUBot es az emberkeket hozza mert illegalis a felltoltes a letoltes is... Es ahogy azt mar elottem nehany hozzaszolo is irta, miert is koveteke el akkor illeglis tevekenyseget ha en nem torok fel DVD meg semmit nem csinalok??? Ezen kivul hamar valalki lead egy interjut... Lsd ASVA fomajom akkor legalabb ne ussed mar egyik szavaddal a masikat. Ezen az oldalon azt irjak hogy illegalis a le ill. feltoltes... a cikk folytatasaban hogy milyen tervekeet szo meg a ceg mar csak azt irja hogy a megosztas illegalis... tiszta LOL az ember. Meg valami. Ha a letoltes legalis akkor miert is baj ha fizetek erte? na erre mondjon valamit ASVA bacsi...
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
oké, a magyar nép magasabb kulturális fokon van, mint az amcsi. jó. mondjuk nem nagyon hiszem, hogy ezt a nem-magyarok így látnák, de legyen, én nem tudom a választ.viszont érdekelne, hogy ki van nálunk magasabb "kulturáltsági fokon"? bolgárok, mexikóiak, görögök, belgák? remélem nem az jön ki, hogy a magyar nép kultúrája a top.
nem én hoztam fel az amerikaiakat példának, de nem véletlen, hogy mely tájakon dívik a fekete piac és hol nem.
az is nyilvánvaló, hogy nem a tömegkultúrára céloztam, de azért nekem fura, hogy a 2,1M-ós nézettségû gyõzike (csaó darwin, benne leszek a tévében) és a 540ezres példányszámú heti és 350ezres példányszámú napi bulvárlap országa magasabb kulturális fokon áll, mint usa, mondjuk.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Törlésnél általában csak a bejegyzések törlõdnek a fájlrendszerbõl, az adatok megmaradnak. Amikor írunk akkor íródhatnak felül.
Biztonsági okokból linux alatt van egy ticket/attribútum(s?) erre, hogy törlésnél magát az adatokat is törölje.
szivesen megvenném azt a játékot, ami érdekel, de mivel qrva drága. Pl. amikor a bf 42 4000.- lett, azonnal megvettem. a bfv is hamarosan 4000 ft lesz majd, ugyhogy megyek is megvenni, csakhogy ez a játék másfél éve jelent meg, és nemhogy hónapról-hónapra csökkentették volna az árát, hanem állandóan 11990.- volt.
Valamit tisztázzunk a hatályos magyar jogszabályok szerint te letölthetsz zenét és filmet és MAGADNAK kiirhatod MÁSNAK NEM!!!
NEM tölthetsz le fullos játékot és szofvert(kivéve a freeware-t vagy szabadforrásuakat).
DC-n és a Bittorent-l nem oszhatsz meg fenti dolgokat azzal hogy megosztotd már büncselekményt követsz el.A müködésükbõl adódoan.
Ez van<#mf3>#mf3>
Mátrixosok meg megérdemlik, feszért kellett rámenni a lóvéra. Amúgy is már a bögyömben voltak a kismillió hülye szabályukkal. Az a jó dc-ben, hogy...van másik!
(egy esetbõl nem érdemes általánosítani)
BTW bocs a büntipontért, láttad, hogy mit írtam mellé, nem? ;-)
ez nem fizetés, hanem kultúra kérdése. a szegény ember sem lop, csak mert nincs pénze.
ismerek minimálbérbõl élõ embert, aki vesz játékot. viszont a többség akkor sem venne játékot, mondjuk, ha 3-szor annyi lenne a fizuja.
ezze érvelni demagógia, szerintem
na az igazat szólva: nem vicceltem, ez tényleg igy van. biztos hallottad hogy a wtc leomlásakor is szinte 100%-ig vissza tudták rakni a romok alól elõkotort vinyókon lévõ adatokat. (na meg a Fajkasházijét amikoj vijusos jett a könyve)
Nyugtass meg, hogy vicceltél :-P
asszed letörlöd és akkor nincs semmi gond? 😄
asszem 3-4 formatig visszamenõleg minden létezõ adatot vissza lehet keresni a kis mágneses porcicák maradványaiból 😉 persze ez rohadtul drága, de elég ha a regisztridet nézik végig (ahogy azt régóta szokás) akkor aztán törölhetsz nyugodtan rendes uninstallal 😄