Lefoglalták a Mátrix DC++ hubot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szemét rohadt geci ASVA szopjátok a faszomat de tövig ám rohadt köcsög gecik !!!
Gabest a fene a kölykeim nincsenek itthon és lemaradok róla.....

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

vicceltek? mikor a másikon mikrobi van 😛

Mindjart mutatja!
M1 hiradó

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Yossarian
szerintem se vesznek elõ senkit. Amúgy meg nem árt óvatosabbnak lenni és kicsit tanulni az ilyen dolgokból. Én voltam oly paranoiás, hogy nem voltam hajlandó regelni. Gondoltam csetelhet az ember másik hubon is. Így is lekövethetõ mindenki, hát még ha regelget orrba szájba.

Nieleen

fifi
nem lett volna itt semmi gond ha Neo barátunk nem a hubon hírdeti az ftp-t...
És hát ugye, valljuk be, az olyan hirdetés hogy: "eleged van a DC lassúságából, slotért sorban állásból, alacsonyony sebességbõl stb. stb....akkor itt az ftp jópénzért!" nem túlzottan egyenes dolog.
Neki jó volt hogy több, és több láma gyûlt össze, ezzel is csökkentve az amúgy is alacsony színvonalat, hiszen az elégedetlenekdõk az ftp malmára hajtották a vizet... És tejeltek Neonak.
Valószínûnek tartom hogy az ftp-n lévõ cuccot õ ingyen szerezte, mégis kemény lóvéért adta tovább... Hogy server drága? Net drága? Barátaim sokmindenki van ebben az országban akinek kiterjedt/kuriózumokkal teli/ a gyûjteménye, mégsem indítgat ftp-t/fizetõset pláne/! Talán nem kell az infrastruktúra számlái mögé bújva legalizálni a pénz elkérését!!! Mert ugye kevés az esély rá, hogy Neo nem a zsebét tömte vele, hanem buzgón a netet fizette, vagy SCSI eszközökre gyûjtött a szerverbe a befolyt zsetonból...

Sry ha megbántottam vkit... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

az igazi probléma, hogy a szoftveres másolás nem eltulajdonítás, sw ellopása nem jelentkezik a tulajdonosnál hiányként, vagyis max közvetve okozol kárt, ezért jönnek az elmaradt haszon rizsával. de sokan úgy gondoljék (pl én is), hogy ha nem tudnám letölteni, akkor sem venném meg - és használatuk/nézésük/hallgatásuk nélkül is boldogan élnék- mert amit kérnek érte (vagy hogy egyáltalán kérnek érte) nem ér meg. Hameg megéri egyébként is megveszem. Ennyi.
Ráadásúl swnél, audiovizuális termékeknél még azis megvan, hogy a szerzõ 1x dolgozott érte aztán abból él, hogy minimális befektetéssel nagy haszon mellett sokszorosítja.
Meggymag
Pontyosan így van 😊 Csak ugye az a fránya jog... Lassan jobban büntetik azt akinek illegális szoftvere van mint azt aki gyilkol/kisérletet tesz rá. Hát ilyen világban élünk 😞

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

http://users.atw.hu/admiral/Forum/viewtopic.php?t=119&postdays=0&postorder=asc&start=150

részlet:
"wd
Vendég

Elküldve: Szer. Márc. 23, 2005 9:18 pm Hozzászólás témája: -
na szóval én és haverom nyomtuk fel a wakeupneo(és társai) által üzemeltetett fizetõs warez ftp-t , hogy miért is ?
Hát az a fizetett hirdetésnek beállított matrixos körüzenet vett rá a
dologra, hogyan lehet ilyen..."

:-]

Nikásze peeri menó

Bandee1987
Pontosan. Vegyünk még 1 esetet: Ha pl. egy öreg nénitõl ellopod az utcán a pénztárcáját, amiben az utolsó megtakarított pénzve volt, akkor az jogilag is és erkölcsileg is bûn. Sõt, erkölcsileg sokkal hatalmasabb bûn. Viszont, hogy ha letöltesz egy szoftver illegális másolatát a netrõl, akkor az erkölcsileg sztem nem bûn vagy csak akkor, ha gazdagabb vagy, viszont jogilag igen. Én is jobban elítélek egy olyan embert, aki egy nyugdíjastól lop, mintha letölt vmit a netrõl.
Csak sajnos ma a jogi szempontot kell figyelembe vennünk...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[HUN]PAStheLoD
éppenséggel van rá esély, mert pl. kürt rt. is foglalkozik ilyesmikkel, tehát felülírt adatok visszanyerése. A lemezen lévõ mágnesezhetõ felület polaritásából és mágneses térerõsségébõl kiszámítható hogy pl. a mostani adathoz képest mi volt elõtte 0 vagy 1 .. és úgy tudom ez többszörös felülírás esetén is igen jól alkalmazható.. tehát adott esetben visszahozható 2 formázás eredménye is .. persze nem olcsó mulatság.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

sok progi van ami titkosít, sok ami teljesen letöröl és sok ami visszaéllít. pl a CIA uneraser nevû progi elég régi fájlokat is visszaállít, ha csak simán törölted (gyk. hibás/hiányzó részeket is pótol).
De ezek mind szoftveres tökölések, ezek után még van a fizikai próbálkozás, amikot szétkapják a vinyót és korongról korongra végigmennek (gyk. 1 bit-nél kissebb adatot is visszafejtenek,mert pontosabb olvasót használnak mint ami a winyóba alapból van). De erre nincs pénze az orfk-nak szal ettõl nem kell tartani
Meggymag
"ez nem fizetés, hanem kultúra kérdése. a szegény ember sem lop, csak mert nincs pénze."

Hát mint bebizonyosodott, ezzel nem ért mindenki egyet 😊 Lopás az amikor bemész a boltba és lenyúlod a polcról a cuccot.(ez tényleg kultúra kérdése) Viszont ha van egy géped amit nem kis pénzért megvettél és a netet is fizeted mellé, szeretnéd is használni és nem akarod kb a két-háromszorosát rákölteni szoftverileg akkor igenis keresi az ember a kisutat és a költséghatékony módszert. Jogilag ez is lopás persze de mindannyian tudjuk, hogy mi a különbség a kettõ között.
Netet nem lehet megállítani és az ott terjedõ infókat és illegális szoftvereket sem!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Egyébként Pheel nem viccelt, mert az az igazság, hogy nem hogy 3-4 formatig hanem akár 6 format után is vissza lehet nyerni az adatokat.
Az információ a Kürt cégtõl van.

Ez van sajna.
TeszteloPontHu
A letöltés legális, de csakis film és zene esetében, és ha nem szerzel vele hasznot (pl. nem adod el a letöltött cuccot). A feltöltés viszont nem az, tehát azért zárták be a hubot, mert a figura FELtöltött a netre (amit a többiek legálisan LEtöltöttek).

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Amerikában nincs kultúra errQl csak ennyit😊 Vmi van de az inkább egy maszlag, és legalább olyan primitív mqsorokat néznek mint ma magyarországon csak épp 12 órában😊 Népbutítás....

És hogy ne legyen off...Sztem nem fognak senkit lekeresni abból a 7000 emberbQl, se idQt, se fáradságot nem ér meg nekik. Meg mire lenne jó?
uh
énis kaptam egy ilyen ablakot ahol reklámozták ezt az oldalt... megisnéztem... de akkor még nem kellet regelni.. szal mák...

__|__ ________(*)________

" Nagyon örülünk, hogy a rendõrség munkatársaival együttesen ilyen sikeres akciót hajtottunk végre..."
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Bandee1987
zene és film esetében jelenleg a letöltés nem számit büncselekménynek, abban az esetben, ha nem adod tovább másnak sem ajándékba, sem pénzért. A szoftverek esetében teljesen más a helyzet, már ha letöltötted az adott szoftvert akkor is büncselekményt követtél el, még akkor is, ha nem használtad, csak letöltötted.

Dj N-Ice
Sziasztok!

Lenne egy kerdesem... Legjobb tudomasom szerint a letoltes (zene, film, adat eseteben LEGALIS!!! 24 oraig ttaorlhato a gepen, majd utana el kell tavolitani. Mindenkinek maganugye hogy hova tavolitja persze. De akkor magyarazza mar meg nekem vki hogy mirol beszel ez a papaszemu majom, mert az elozo cikkben mikoriirta hogy orul mint majom a farkanak mert elkapt a aMatrix HUBot es az emberkeket hozza mert illegalis a felltoltes a letoltes is... Es ahogy azt mar elottem nehany hozzaszolo is irta, miert is koveteke el akkor illeglis tevekenyseget ha en nem torok fel DVD meg semmit nem csinalok??? Ezen kivul hamar valalki lead egy interjut... Lsd ASVA fomajom akkor legalabb ne ussed mar egyik szavaddal a masikat. Ezen az oldalon azt irjak hogy illegalis a le ill. feltoltes... a cikk folytatasaban hogy milyen tervekeet szo meg a ceg mar csak azt irja hogy a megosztas illegalis... tiszta LOL az ember. Meg valami. Ha a letoltes legalis akkor miert is baj ha fizetek erte? na erre mondjon valamit ASVA bacsi...

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Bandee1987
jó igaz, de ez mind amerika-majmolás. Amugy az amerikai tv-ken vannak sokkal szánalmasabb dolgok is. pl. több millió ember érdekel májköl dzsekszon pedofilos pere, errõl szól ott a média.

Bandee1987
jah, ha vki nem szeretné, hogy az adatait bárki meglássa, titkosítson. pl. Truecrypttal. Freeware a progi...

höhö nem állunk kultúrálisan olyan szinten, mint az amcsik? hát sok rosszat el lehet mondani kishazánkról, de ez egy merõ hülyeség.

oké, a magyar nép magasabb kulturális fokon van, mint az amcsi. jó. mondjuk nem nagyon hiszem, hogy ezt a nem-magyarok így látnák, de legyen, én nem tudom a választ.viszont érdekelne, hogy ki van nálunk magasabb "kulturáltsági fokon"? bolgárok, mexikóiak, görögök, belgák? remélem nem az jön ki, hogy a magyar nép kultúrája a top.
nem én hoztam fel az amerikaiakat példának, de nem véletlen, hogy mely tájakon dívik a fekete piac és hol nem.

az is nyilvánvaló, hogy nem a tömegkultúrára céloztam, de azért nekem fura, hogy a 2,1M-ós nézettségû gyõzike (csaó darwin, benne leszek a tévében) és a 540ezres példányszámú heti és 350ezres példányszámú napi bulvárlap országa magasabb kulturális fokon áll, mint usa, mondjuk.
Sosem hallottál még adatmegsemmisítõ(wipe) programról? A törölni kívánt fájlt annyiszor és olyan adatokkal írod felül vele, amivel akarod. Ne mondd, hogy ha egy fájlt 6x felülírnak random adatokkal, akkor bárki bármit visszaállít abból...
ez így igaz tényleg igy müködik (a törölt adatok helyére ha még nem került semmi akkor az user is könnyedén vissza tudja hozni) de attól még léteznek más kifinomultabb módszerek is

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Valentino
A cikk pár plussz információval:

itt

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

Ezt én is így tudom.

Törlésnél általában csak a bejegyzések törlõdnek a fájlrendszerbõl, az adatok megmaradnak. Amikor írunk akkor íródhatnak felül.
Biztonsági okokból linux alatt van egy ticket/attribútum(s?) erre, hogy törlésnél magát az adatokat is törölje.

Pheel
quickformat után egybõl éppenséggel elképzelhetõ, de ha már használva volt a disk format után, akkor enyhén esélytelen...
Bandee1987
hát akkor én vagyok az ellenpélda😊
szivesen megvenném azt a játékot, ami érdekel, de mivel qrva drága. Pl. amikor a bf 42 4000.- lett, azonnal megvettem. a bfv is hamarosan 4000 ft lesz majd, ugyhogy megyek is megvenni, csakhogy ez a játék másfél éve jelent meg, és nemhogy hónapról-hónapra csökkentették volna az árát, hanem állandóan 11990.- volt.

#44 Pheel nem viccelt.......valóban vissza lehet keresni az adatokat még format után is és ez nem vicc.

#45 van egy ilyen topic ami errõl szól a bukott mulder cdiró-s az általánosban található tanulságos....elavult progik után is elég tisztességesen fog a szagértõ tolla...

#17 és Sityi
Valamit tisztázzunk a hatályos magyar jogszabályok szerint te letölthetsz zenét és filmet és MAGADNAK kiirhatod MÁSNAK NEM!!!
NEM tölthetsz le fullos játékot és szofvert(kivéve a freeware-t vagy szabadforrásuakat).
DC-n és a Bittorent-l nem oszhatsz meg fenti dolgokat azzal hogy megosztotd már büncselekményt követsz el.A müködésükbõl adódoan.
Ez van<#mf3>

Bandee1987
És mi a helyzet azokkal, akik még a regelt korszak elõtt voltak fenn? Azaz nem kellett a matrix weboldalán regisztrálniuk?

höhö nem állunk kultúrálisan olyan szinten, mint az amcsik? hát sok rosszat el lehet mondani kishazánkról, de ez egy merõ hülyeség.
Mátrixosok meg megérdemlik, feszért kellett rámenni a lóvéra. Amúgy is már a bögyömben voltak a kismillió hülye szabályukkal. Az a jó dc-ben, hogy...van másik!
Aramir
Persze, csetelésre...
Közben meg 20-30-40-50 giga megosztás kötelezõ <#vigyor>

fajdalmas amiket beszelsz.
már rég.. a legjobb hub volt! de van tartalék. amúgy jó kis társaság volt!
te is tudod a választ, hogy igen. nem állunk olyan szinten.

(egy esetbõl nem érdemes általánosítani)
akkor a mi kultúránk rosszabb mint azoké ahol a gyerek bemegy a suliba és halomra lövi az osztálytársait?..

'jobb Ma egy HaSz mint holnap egy BSA'

Pheel
Na de azokat a vinyókat nem is formázták, csak kiestek a gépbõl meg megégtek 😄

BTW bocs a büntipontért, láttad, hogy mit írtam mellé, nem? ;-)
Amig ennyire el vagyunk ebben a témában maradva az európai élvonaltól, addig marad az illegális szoftverletöltés.

ez nem fizetés, hanem kultúra kérdése. a szegény ember sem lop, csak mert nincs pénze.

ismerek minimálbérbõl élõ embert, aki vesz játékot. viszont a többség akkor sem venne játékot, mondjuk, ha 3-szor annyi lenne a fizuja.

ezze érvelni demagógia, szerintem
de ha jól tudom olyan 500kló és száz megánként még 100 vagy hogy van, sok erre szakosodott cég van itthon is

Pheel
Csúnya warezolós! Miattad megy csõdbe a MaHaSz <#email><#worship><#taps><#eplus2>
nem nyugtatlak meg mert adtál egyszer büntipontot! 😄DD

na az igazat szólva: nem vicceltem, ez tényleg igy van. biztos hallottad hogy a wtc leomlásakor is szinte 100%-ig vissza tudták rakni a romok alól elõkotort vinyókon lévõ adatokat. (na meg a Fajkasházijét amikoj vijusos jett a könyve)

Igen, lassú és vannak fakerek. Itt el kell fogadni, h 1 hét alatt jön le a film. Viszont az sehol máshol nincs meg. Az új blokbásztert BitTorrenttel töltsd, a ritkaságokat meg DC-vel és kész. Zenéhez is sokszor ezt használom, mert ott annyira nem számít a sebesség.
egyébként szerintem börtönbe nem nagyon fog senki sem menni, hanem inkább a letöltött szoftverek árát fogják bevaslani az állam bácsi részére, mert ugye lóvéból hiány van és valahogy elõ kell teremteni.

Pheel
"asszem 3-4 formatig visszamenõleg minden létezõ adatot vissza lehet keresni a kis mágneses porcicák maradványaiból 😉"
Nyugtass meg, hogy vicceltél :-P
rotflmao!!!1

asszed letörlöd és akkor nincs semmi gond? 😄
asszem 3-4 formatig visszamenõleg minden létezõ adatot vissza lehet keresni a kis mágneses porcicák maradványaiból 😉 persze ez rohadtul drága, de elég ha a regisztridet nézik végig (ahogy azt régóta szokás) akkor aztán törölhetsz nyugodtan rendes uninstallal 😄