192
  • blakshep
    nagypapa, hallottál már olyanról, hogy vki nem pénzért csinál vmit, hanem mert jó?
  • nagypapa
    Nem lehet, hogy a Mátrix üzemeltetője megunta a banánt, és úgy gondolta, legyen már valami haszna is abból, hogy HUB-ot működtet?
  • Zsoltika 007
    Bocs nem vagyok ennyire benn e mit is jelent ez?
  • piranha78
  • piranha78
    picsába
  • ati88
    a szerver az IC434 volt
  • Munch
    Mért beszéltek feljelentésről?
    Az összes rendőr is DC-ről tölt mindent, valamelyik szocreál gondolkodásúnak nem tetszett hogy pénzt kértek ftp-ért. Biztos idegesítette az előugró privát üzenet minden fellépéskor... :)
  • Sityi
    "Bubukám, aztán edd meg szépen a tökfőzelékes lecsót, mert különben jön az illegális filemegosztó P2P-user, és elhelyez nálad egy másolt Windowst, és akkor majd az ASVA-kommandó rád töri a szobácskád ajtaját, és elküldenek a börtönbe! Úgyhogy tessék szépen enni..."
  • vegallomas
    ehhez csak annyit szólnék, hogy valószínű a hub többi operátora sem tudott erről, legalább is remélni tudom... Amugy meg ez nagy faszág volt, vetessük meg a gépet a userekkel, rekizzük a saját ftp-nket loool
  • KDOG
    dc++ -t eddig is rüheltem, a regisztrálj nyaljál be dolgok miatt, meg a sok köcsög ember miatt.

ezekmellet persze nagy geciség volt felnyomni az fix.
    De aki ilyen okos, hogy nyiltan cisnálja, az azért vicces. :)
  • Cat #142
    a cikkek alatt csak az utolsó 60 jelenik meg, ha nem vetted volna még észre, ott van hogy listázás fórumban, kattincs arra
  • palika22
    Előzőhöz: A következő lépés az lesz, hogy az ASVA a SULINET programban lévők közül mindenkit följelent aki CD vagy DVD írót vett. Mondva, illeglás másolásra használják. A rendőrbácsi tudja a címet, adószámot máris megy házkutatásra... 10 címből 9-nél tuti találnak legaláb 1db illegális lemezt. Vagyis nyertek, javul a felderítési statisztika..........
  • palika22
    Aki pénzt keres a warezon az számíthat arra, hogy rátörik az ajtót.... De az, hogy az ASVA azt nyiltakozta, hogy azokhoz is mennek a rendőrök akik letöltöttek, hát menjenek az anyjukba.........
  • baman
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111671104&order=reverse&index=2
  • GulaSoft
    Aki pénzt kér a letöltésért az meg is érdemli amit kap. Én is láttam a hirdetést, mondjuk eszembe sem jutott feljelenteni. Most akkor én bűnpártolásért fogok 3 évet kapni?
  • Commandante
    fapapi:

Nem az a kérdés, hogy mi a reális, hanem hogy mi a törvényes ill. "erkölcsös", ha már valaki az amcsi kultúrához hasonlítgatta a magyart. Ha a realitást néznék, akkor a molesztálós faszit ki kellene végezni. Az én adómból ne adjanak neki még kenyeret & vizet se.
  • [HUN]PAStheLoD
    ilyenkor mért tűnik el az első 49 komment ? Legalább 1 bazinagy piros szöveget betehetnének alulra ,hogy MODERÁLVA b.zmeg!
  • Commandante
    Ha valaki pénzt kér a fileok letöltéséért, akkor igen is lop, mert más szellemi termékének eladásából akar megélni. Ha fizetsz érte, akkor te pedig orvgazda vagy, mert tudod hogy nem fizet az eladó utána jogdíjat. Az ilyen emberek IS megérdemlik, hogy seggbekukizzák őket a csillagban.
  • fapapi
    Sziasztok!
    Aki feljelentette a MATRIXOT az az ember irigy és talan most neki sem olyan nagyon fasza hogy a hub ot sem hasznalja.
    Akik Köpködnek ezekre az emberekre NEM HISZEM HOGY TI MÉG EGY MEGA ILLEGÁLIS DOLGOT SEM TÖLTÖTTETEK LE.
    De most komolyan néztettek már szoftver árakat vagy akár dvd vagy sima zenei cd t ?????
    Irreálisan magasak ezek az árak és inkább letöltöm.
    Vagy azért nem veszek meg egy szoftvert hogy 2 hónap mulva bejelentik hibás megjelent az ujabb verziója és vedd meg azt is.
    Vagy lehet hogy 1 szoftver igenis nagyon kell egy évben 1x PL: recognita de minek vegyem meg ha csak 1x hasznalom.
    Matrixosok jol csinaltak es akik milliókat keresnek a mai vilagban lopnak csalnak.
    Nem érzem bűncselekménynek ezt a dolgot mert most pár szar előadó vagy pár szar szoftvert úgy sem veszi meg az ember.
    8-10 évi börtön ? számítógépes büncselekményért nevetseges! aki meg megerőszakölta a 2 éses lányát kapott 15 évet? jó magaviseletért 8 év ????
    hol van ebben a realitás ?????????? kérdem én
  • Robin Hood
    Ja, de azok kormányon / ellenzékben vannak, és nem piti warezzal szarakodnak.
  • Robin Hood
    Mer az usában nincs bulvár mi? A sok dagadék tv néző, és pattogatott kuki zabáló országa. De hát amcsi kultúra sincs, az úgy lett összedobva mindenféle fajtából. Mi büszkék lehetünk a saját hírességeinkre, de az usában mindenki angol, magyar, kínai, mexikói...
  • Robin Hood
    Itt szó se volt lopásról, csak másolásról.
  • Robin Hood
    Igen, viccelt. Nem 3-4, hanem kb. 8 felülírás kell hogy a Kürt Kft se állítsa vissza a letörölt adatot.
  • blakshep
    megjegyezném, hogy sztem még mindig a dc az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb fájlmegosztó progi. Lelőttek egy hubot. hűha. van még ötmillió másik
  • blakshep
    noés mégis kik manipulálták ilyenné az embereket? netán a szabadkőművesek?
  • Laci73
    Rincewind: Mindig a nagy tolvajok ítélik el a kicsiket (Cicero). Még akkor is így van, ha a Matrix Dc üzemeltetői túl kapzsiak és az ostobaságig naivak voltak.
    Kicsit off-ra téve a témát, megkapott amit írtál: egy mocsárba süllyedő világról, és egy öntudatlan nemzetről. Igen, jól látod, csak még azt tudod rosszul, hogy a nem benne lakók tették ilyenné, hanem ilyenné manipulálták az embereket. A gondolkodást kinevelik az emberekből, ezért lesznek prolik. A prolik pedig boldog rabszolgák: megnézik a tévében a hozzájuk hasonló prolikat, elhiszik hogy a bunkóság jó dolog, és túltesznek egymáson szánalmas szokásaikkal . És még véletlenül sem jönnek rá, hogy vezetik őket.
  • Rincewind
    Budos nagy igazsagot mondtal.
    Az a legszanalmasabb, mikor valaki mondjuk TV-bol latott, havertol hallott, interneten olvasott dolgok alapjan, negativan kepes altalonisitani egy egesz nemzetrol, kozben nem kepes eszrevenni, hogy egy szemetdombon el, ami nem azert szemettomb, mert ilyenre csinaltak, hanem a benne lakok tettek ilyenne! De azert szenttul meg van gyozodve rola, hogy o sokkal magasabb ertelmi szinvonalon van, mint azok, akik megtanultak mar, hogy nem dobom el a taknyos zsebkendot az utcan, es nem hanyom tele a metromegallot... :P
  • Akuma
    egy kis OFF, de nem teljesen:

volt a Jusztnak egyik műsorában a CD-k stb adathordozók jogdíjáról szó... eléggé sok pénzt megfizettetnek az emberrel feltételezve, hogy már eleve bűncselekményt fog elkövetni! namost vagy nincs joguk lefoglalni 1 darab hardware-t sem, illetve bárkit megbűntetni, vagy meg kellene szűntetni az adathordozók jogdíját! ami egyáltalán nem kevés pénz

akarom mondani a (szoftver) rendőrség is nagyon sáros!
  • Freddy TNT
    Gyerekek...egy 10 kilós kalapács és nem lesz gond azzal, hogy az adataidhoz hozzáférnek :)
  • [HUN]PAStheLoD
    csak ki fogja őket megállítani, ha épp olyan kedvük lesz , hogy mondjuk hozzád mennek ?
  • [HUN]PAStheLoD
    muszáj hozzá a mikroszkóp? elég egy nagyon érzékeny olvasó fej is , nem ? :)
  • Yossarian
    yeah! Aki warezon keres, meg is érdemli, a többit hagyják békén :)
  • winnie
    inkabb mennenek a gyilkosokat irtani mint a fajlcserelokon pocsolni.

tudod mit? inkább csinálják mindkettőt. a törvénytelenséget torolják meg - aki szegény lúzerekből pénzt sajtol ki, az tudja mivel játszik.

amíg nem az egyedi user-t b*sztatják, addig csinálják.
  • Praetor
    Mi vagyunk a (fejős)tehenek... Feketék, fehérek, tarkák meg ne fogd a tehén farkát!!!
  • kukac78
    ha Ők a köz, akkor Mi kik vagyunk?
  • kukac78
    Ki tudja?
    Ezeknek nincs az a pénz ami elég lenne...

Én már csak azért sem veszem meg eredetibe a zenéket, filmeket, mert én nem ezeknek az ingyenélő mocskoknak egy petákot sem fizetek, tudva levő, hogy az igazi szerzők vajmi keveset kapnak...
  • Bandee1987
    ez a név semmit sem takar...közhasznú? ezekszerint nekik a köz a szerzőket, szoftvergyártókat és a forgalmazókat jelenti
  • kukac78

Egyébként is: ASVA - Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány

Közhasznú mi? De még mennyire. Ha Ők a köz...

• Piscator
    Jujujuj, hogy megugrott a téma látogatottsága, csak nem fél a sok ingyenélő netkalóz?? Na nem kell komolyan venni-mármint amit írtam.
    Ez van, sose tudtam fellépni, mert "csak" 10-15 GB anyagom van, mivel az pont fele az elvártnak, bizonyára csak selejt lehet. Ezek után nem sajnálom a mátrixot, legyen tényleg szabad az információ, fájl áramlás, nem kérem a limit 1 MB-osra levitelét, nem, most nincs mód új HDD-t venni.
  • comet
    inkabb mennenek a gyilkosokat irtani mint a fajlcserelokon pocsolni. ugy is az lesz hogy par even belul atminositik a copyright intezmenyet mert nem fognak tudni mit kezdeni a nagymerteku "polgari engedetlenseggel"