Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon keménykednek, akkor úgyis megkeresik a forum moderátorait, azok pedig tenni fogják a dolgukat.
Zolffond, 11157-es, felhasználói név- jelszavas hsz-át töröltem, mert nem ide való.
ACKEY-ESN42-GCSK8-GSKSK-GCSKN
Agnitum Outpost Antivirus Pro:
E6LB2-GWDJ4-44GKS-8SS8W-DG9VC
PC World - 2012. Július
http://anonym.to/?www.agnitum.hu/pcworld
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha van egy gépetek amin rendszeresen frissül az ESET akkor menjetek a C:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles mappába és az összes NUP kiterjesztésû fájlt másoljátok át az OFFLINE gépetek következõ mappájába:
Windows Vista/7-nél: C:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
Windows XP-nél: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
Természetesen mûködik Smart Security-vel is.
Remélem hasznos lesz valakinek, én nem tudtam, hogy ez ilyen egyszerû. :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/ess
Bár lehet, h nincs is már próbaverzió, csak 30 napos trial kód.
Még1x kérdezném:Ha a smart security-t teszem fel, az is olyan, hogy próbaverzió+kód=teljes verzió?
köszi:)
Szóval én amondó vagyok: bárki bármit is mond: víruskeresõt és tûzfalat csak tiszta forrásból és legálisan szabad használni! Az, hogy ki milyet preferál - az más egyéni ízlés és tapasztalat dolga.
Én meg azt hallottam hogy a feltört Nod32 a legjobb.Mondom neki: vírusos lehet,mire õ:nem jelzett vírusra.Hát nem csodálom.:D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Jellemzõ módon a gép gazdája nem azt mondta hogy hülye volt, mert buherált illegális ESS-t használt, hanem hogy mekkora szar a program.
Choose your weapon!
A te esetedben akkor a NOD32 Antivírus helyébe az ESET Smart Security ajánlom.
A "próbaverzió+kód=teljes verzió" >>> erre a választ megmondják az itteni fórumozok, mert én nem ESET terméket használok (régebben így is ment a teljes verzióvá való átalakítás, de már régóta nem néztem utána).
Nod32 Antivirus-t (5.2.9.12) használok, tûzfal nincs feltelepítve. Mi lenne jobb, ha feltennék mellé vmi más tûzfalat, vagy ha a smart security-t?
Ha a smart security-t teszem fel, az is olyan, hogy próbaverzió+kód=teljes verzió?
köszönöm
Ha a kapott felhasználói név és jelszó esetleg geolokalizált,akkor így jártunk.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A halál csupán a kezdet...