Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Firefoxban hibátlanul mûködik, de nekem mégis kényelmesebb lenne a Chrome.
Gondolom a Nod nincs kébékülve a Chrome-al. Tudnátok vmi tanácsot adni?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A halál csupán a kezdet...
3 szoftveres tuzfal meg egy gepen egyenesen rossz megkozelites, mert csak problemakat okoznak egymasnak.
Ezt nem tudhatod, az interneten minden potenciális veszélyforrás!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Samsung progi csak úgy volt hajlandó felmenni wifi-re, hogy ha elõtte a tûzfalat kikapcsoltam mert hiába csináltam neki szabályt interaktív módban, akkor sem ment.
Most töröltem a Smart Security-t és csak a Nod32 Antivirus-t raktam fel és kapásból mûködik a ME3 és az SWToR launchere gond nélkül.
Lehet, hogy én nem tudtam rendesen beállítani, de próbáltam manuálisan csinálni rá szabályt amivel nem ment, aztán automatikusan is, de azzal sem ment. Sajnos úgy tûnik, hogy ez volt számomra az egyetlen megoldás. Mindegy, végülis harmadik tûzfalnak már tényleg nincs értelme, úgysem járok olyan helyre vagy kattintok olyan linkre ami potenciális veszélyforrás.
LLF-re való "mélyformázás"i próbálkozásomkor). -valahogy így szólt:
"Az FAT nem jo forma "
Kikapcsolni a tuzfalat aktiv internet kapcsolatnal = FAIL.
Ha valamelyik oldal nem tetszik a nod-nak, akkor azt érdemesebb lenne elkerülni. Próbálj bekerülni privát torrent oldalakra.
Olyan kérdésem lenne, hogy néhány (jó sok) weboldalt letilt az ESET Smart S.
Fõként torrent oldalakról van szó.
Ilyen szöveget kapok:
ESET Smart Security figyelmeztetés
Hozzáférés megtagadva !
Részletek:
Leírás:
Az ESET Smart Security letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján.
Alapból nem zavar, ha óvatos, viszont van olyan amit meg használnák...
lehet valahogy kivételnek betenni egy egy oldalt?
Tiltás akkor jön mikor letölteném a torrent filét. Ha beteszem kivételnek (már ha lehet) és le is töltöm, utána blokkolni fogja utorrent-ben is?
Valakinek volt már ilyen esete, mit lehetne tenni?
Köszönöm elõre is.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az 5.2.9-es verzióban is van probléma. Csupán egyetlen gond adódott, hogy amikor TrueCrypt-tel titkosított file-t csatlakoztatok, akkor lefagy a TrueCrypt, és nyomhatom a Reset gombot. 4-es verziónál nincs ilyen. WinXP SP3 alatt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget ! csaba53
Ha már javaslód az 5-öst.
- Megoldották már a külsõ USB-s HDD fagyási problémáját !?
ezt azoktól is kérdezem akik 5-öst használnak és külsõ USB-s HDD-t
Millió másik program képes erre, a 4-es verzió miért nem tudta vajon?
Ezzel a licenccel Ön 1 számítógépen jogosult használni az ESET otthoni felhasználásra szánt termékeinek valamelyikét:
ESET Smart Security
ESET NOD32 Antivirus
ESET Cybersecurity for Mac
ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
A licenc teljes idõtartama alatt Ön minden vírusadatbázis- és programfrissítés letöltésére jogosult.
Jó a 4.2-es verzióhoz is.
Kérdésem : -a PC GURU ( 08.01-ig érvényes) kódja jó a ESS.4.2.40.23 verzióhoz is még ?
Köszönettel !!
De lássuk, miképp vélekedik errõl a cég:
"A ThreatSense.Net mûködésérõl
Az elkészült toplista a ThreatSense.Net által gyûjtött adatokra épül. A NOD32 antivírus rendszer nemzetközileg is elismert kiváló teljesítményének egyik sarokköve a proaktív védelmet biztosító ThreatSense technológia, melynek analitikus képességeit hasznosítja a ThreatSense.Net. A korai vírus-elõrejelzõ rendszerként mûködõ megoldás a gyanúsnak ítélt kódokból anonim mintát küld az Eset laboratóriumába, ahol a szakemberek így egyrészt ki tudják dolgozni a kórokozók elleni hatékony védelmet, másrészt hasznos információkat kapnak a kutatók a különbözõ fertõzések terjedésérõl. A NOD32 által védett számítógépeket érõ fenyegetésekrõl naponta 80 millió jelentés érkezik a ThreatSense.Net rendszerbe. Az elemzések eredménye valós idõben nyomon követhetõ a www.virusradar.com címen."
http://www.eset.hu/node/211
30 éves kor fölött, az ember már ki tudja gazdálkodni egy vírusirtó licenc éves díját. (Tekintsünk el a router mögötti gépek egy kóddal való üzemeltetésétõl és a több éves licenckedvezményektõl.)
Ha nincs ideje az embernek, az itt a közölt infók, lehetõségek alapján a másfél havi pár perces procedúrára, az azt jelenti, hogy abban az idõben éppen pénzt keres vagy pénzt költ. Ezt nem bontanám tovább, inkább a saját példámat hozom föl:
Elõfizetek egy lapot, ami úgy honorálja a az én pénzemet, hogy korlátok között ugyan, de lehetõséget ad ingyenes vírusvédelemre. Esetemben a lap éves díja ugyan túlmutat a vírusirtó licence éves díján, de egyéb ismeretekkel is gazdagodom, valamint egy csomó színes papír és DVD gazdája is lehetek. <#nevetes1>#nevetes1>
A #11064 a többiek megelégedését szolgálja. Az utána lévõ hozzászólások pedig az enyémet!<#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Valóban egy vírusirtó-t hackkelni nem a legszerencsésebb dolog.
A username-password párosokat tartalmazó oldalak sok esetben rejtett, ártó kódokat tartalmaznak, valamint a kinn lévõ username-password párosok idõvel, általában a lejáratuk elõtt sok idõvel, a kikerülésük uán pár nappal black-listre kerülnek és nem fognak funkcionálni.
Tanítsd meg õket használni ezt az oldalt és a kódot, így járnak a legjobban.
-így is közölve, most már mindenki (sõt, még az újonnan "idetévedõk") számára is sokkal "Világosabb" a szitu !(?)
-eléggé, sõt "Qrvára"-pénzéhes világunkban nem olyan sok "dinka-fazont" ismerünk,
aki temérdek melóval töri majd fel Azt_a_"Baciellenõrt" csak azért,
hogy mindezt
minden ellenszolgáltatás nélkül; Közkinccsé is tegye.
lásd idõnként:
"http://www.virushirado.hu/"
Nem tudom miért kell ilyen falmenti stílusban vállaszolni??A fórum célja,h segítsünk is ha a másik kérdez valamit szerintem.Ha nem akarsz nem írsz...
Ha jól tudom nem ismersz és én sem téged ezért én nem minõsítenélek.Ellentétben veled lehet 30 felett már nincs idõm mindig a gép elött csücsûlni.Sõt a kód nem is csak nekem lesz, több ismerõsnek ajánlottam.Akik nincsenek a fórumon és szintén nem tudnak 1.5 havonta kódok után keresgélni.Ezért kérdeztem mint hossútávó megoldást.
Érzed már, hogy mennyire értelmetlen és gáz a posztod?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Az ilyen free oldalak mennyire megbízhatók?A kód nem jár-e le mondjuk 2 hét után,vírusok ect...
Promo ESET
Köszönöm!
9sq3kd
Regisztráció
Érvényes: 2012.07.15
Ui.: Bocs' a késlekedés miatt, szabadságon voltam :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"Minden tesztnek (is!), maga-felé hajlik a Keze ?"!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |