15640
-
szoltang #12090 Köszi mindenkinek! 25MB-ot eszik nálam a RAM-ból. Nem feltűnő a jelenléte, eddig. -
#12089 Én egy gyengébb telóra nem tenném ha meg nem warezolsz és figyelsz arra, hogy mit telepítesz akkor erősebbre se. Az akkut nem szívja nagyon viszont a RAM-ot eszi mindenképp mert ugye fut a háttérben. -
#12088 Megéri feltolni a telóra? Nem lassítja, nem csökken radikálisan a készenléti idő?
-
z1980 #12087 Úgy van ahogyan Narxis írta, ha a GooglePlay-ról telepíted az alkalmazást, akkor csak az onnan vásárolt kulccsal tudod hosszabbítani a licenszet. -
#12086 Az ESET oldaláról kell leszedni az apk fájlt. A Google play-es verzióba én nem tudtam beírni. -
szoltang #12085 Üdv! Telepítettem az androidos csomagot, hol lehet beleírni az emailben kapott magazinos licencet? -
móni76 #12084 Köszönöm a kódot! -
norti #12083 Próbáld teljesen eltávolítani (az ESET oldalán lévő uninstallerrel ajánlott) és újratelepíteni. Akkor nálam meg szokott szűnni ez. -
szoltang #12082 Hali! Az utóbbi időben az ESS ekrn.exe folyamata teljes ellenőrzés befejeztével is 60-100%-on eszi a processzorom, még újra nem indítom a gépet. Ezt már vagy háromszor eljátszotta az elmúlt hónapban. Valaki asonló élménnyel találkozott már? Ha nem, akkor újratelepítem. -
howarju #12081 Kedves Moonster!
Köszi a kódot! :-) -
pamszeg #12080 Köszönöm a kódokat és hogy megosztottad velünk!
-
Anonymusx #12079 Megoldottam... -
Anonymusx #12078 Azt hogy lehet megcsinálni hogy egy programot letiltsak a tűzfallal?
Elvileg valahogy meg lehet, de nem találtam sehol.. -
#12077 @amorphis #12071:
Kösz a kódot, legközelebb linket is illessz bele, kérlek. -
#12076 PCGVRV 2013/12
Kód: JRA4ND4P
Regisztráció
Érvényesség: 2014.02.01 -
howarju #12075 Szia Kisa!
Ha érvényes felhasználói név/jelszó párossal rendelkezel, akkor annak működnie kell! Ellenőrizd le, hogy hibátlanul írtad-e be! Ha ez sem segít, kérj másik fn/j párost, és azt írd be. Azonos E-Mail címről 3 regisztráció kérhető. -
farkasbora #12074 Próbáld meg:-beállítások-alul-további beállítások megnyitása-frissítés-frissítési gyorsítótár kiürítése-kiürítés... Egyébként használhatsz más kódot is, nem csak a Chip-est. Megvehetsz Te másik újságot is, remélem érted! Bízom benne hogy megoldódik a probléma. -
piamania #12073 Sziasztok!
Chip kódot használok, már több mint 2 éve.Most egy olyan hibába ütköztem, hogy nem akar frissíteni a kapott jelszó és felhasználónév párossal.PEdig már kézzel is beírtam, de egyszerűen nem akar frissíteni.Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem? -
farkasbora #12072 Köszönöm szépen a kódot. A többi látogatónak pedig ha nem tudná, hogyan is regisztráljon, a google segít: eset regisztráció pc world Sziasztok! -
amorphis #12071 ESET Smart Security
PC WORLD 2013/12
Kód:amvn6k4r
Érvényesség:2014.01.30 -
#12070 Szia,
Köszi, de én határon túl vagyok, és azért kérdeztem, hogy használható-e a dolog.
Amit ki is próbáltam, de nem fogadja el a jelszót és a felh.nevet.
Regelni tudtam, megkaptam a kód után amit kell, de sajna nem.
-
howarju #12069 Szia Kisa!
Elvileg, a magyarlakta területeken, ahol az újságok is rendszeresen megjelennek, használhatónak kell lennie!
Én is ajánlom az ESET Smart Security-t. Nálam évek óta bevált! -
Tian #12068 Én minden hónapban gond nélkül igénylek magamnak az itteni kódok alapján Ausztriából. Eddig ment proxy, miegymás nélkül. -
#12067 Köszi! Lehet, hogy megpróbálom majd! -
szoltang #12066 Nem, nem külföldről használom, de tudom, hogy külföldi IP-n nem fogadja el a magyar promóciót, ahogy a magyar IP-n sem a külföldit. Megoldás az lehet, hogy az ESET-ben beállítasz egy magyar proxyt. Nem próbáltam, lehet így sem működne. Egíébként én is ajánlom, jó kis csomag (én ESS párti vagyok) -
#12065 Helo,
Van olyan köztetek aki külföldön van és ezeket a kódokat használja?
Valami programot keresek, és sokan ajánlják a nod-ot.
Köszi. -
#12064 Már látom, hogy a linket tették dvd mellékletre csak elég félreérthetően fogalmaztak. Meg mondjuk eszembe nem jutna linket keresni dvd-n mikor google-al gyorsabb és egyszerűbb. -
#12063 Ott van az, a 83. oldalon. -
petetomi #12062 Köszönöm szépen! Tökéletes a mobilos,és a számítógépes verzió is. Maradt minden a régiben. -
#12061 Úgy látom, hogy az F-Secure Internet Security-hez a kódot a dvd mellékletre tették a CHIP magazinnál.
plo98r
Ez vagy jó hozzá vagy csak a mobilos F-Secure-hoz jó.
Mondjuk durva lesz ha ezt megcsinálják a Nod-dal is. A DVD mellékletet már nem olyan könnyű megszerezni. :) -
petetomi #12060 Sziasztok! Tudna valaki nekem decemberi F-secure kódot küldeni? Előre is köszönöm. -
Benga4260 #12059 köszönöm a segítséget!
a törlés úgy tűnik megoldotta a vírus problémát (csökkentett módban nem írtott) - csak azért tartottam a sima törléstől, mert abból a naív feltételezésből indultam ki, hogy ami a gépen van az szükséges és annak a hiánya vmi gondot okozhat máskor -
kardilali #12058 Köszönöm a kódot !
Üdv. kardilali -
In83 #12057 Próbáld meg csökkentett módban indítani a gépet, majd utána elindítani a víruskeresést, hátha így leszedi. -
howarju #12056 Okay, akkor most te segítettél neki! :P -
kl24h #12055 De ezt detektált fájlt nem megkeresni kell, hanem direkt a Nod32 kell végezni és ˆ Benga4260 erre kért segítséget! Tudom, hogy ezt valahol meg lehet csinálni, de mivel nem használok Nod32 és azóta mióta használtam egy csomót frissítettek, nem tudom hol kell. -
howarju #12054 Kedves Benga4260!
De hiszen kiírta az elérési utat! C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll Megkeresed, belépsz, törlöd! -
Benga4260 #12053 sziasztok! egy kezdő felhasználó kér segítséget.
A nod32 7-es friss verziója friss vírusdefiníciós adatbázissal a következő eredménnyel futott le:
C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll - módosult Win32/Toolbar.Widdit.A kéretlen alkalmazás - a művelet az ellenőrzés végén választható ki
és nem kínált fel megtisztítást.
Tud vki megoldást, mert lehet, h. ettől függetlenül ugyan, de már az indítást is megakadályozta a közelmúltban vmi. -
#12052 Köszi, köszi... -