Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Szia Agnitum security suite kódot tudsz berakni? 😄
Evin
Azért egy RC már nem egy alfa/béta verzió. De persze, míg nincs kész, fenntartásokkal kell kezelni, de a korábbi RC-kel sem volt soha gondom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gergely1991
1.Nem jársz jól a crackeléssel(itt ÖRÖKRE felejtsd el)!!!!!
2.Van egy jó alternatíva...(lásd fejléc).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

moonster
RC verziókkal óvatosan kell bánni szerintem.
Hali!
Az volna hogy felraktam gépemre a nod32 antivirus 5 és a purfixel szeretném meg buherálni a nod32-õt (crakelni) hogy ne 30 napos próba verzió legyen de ezt a hiba üzenetet írja ki ha a purfixet futatni szeretném:

Ez vajon mi lehet??
Evin
Ha csak simán felrakod a 6-os RC-t, igényelned sem kell, kapsz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Három hónapos ingyenes kód igényelhetõ ESET termékekhez csak ki kell pipálni, egy nevet és e-mail címet beírni és kész is.

Regisztráció Katt ide a linkre!!!

köszi a kódot!
Sziasztok!

Kérlek segítsetek. Az Eset Smart Security blokkolja a VPN-t így nem tudok fellépni olyan weblapra amihez ez kell, csak ha kikapcsolom a tûzfalat. Mi a megoldás?
wicked
<#eljen> <#worship>

Wreck86
Sziasztok!
Egy adott progit szeretnék a nettõl blokkolni.
Milyen beállítással tudom ezt megvalósítani?

Köszönöm!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Köszönöm szépen!!!!!<#wave>
Martinez01
Igen mûködnie kell.
Csak be kell írnod a kódot majd.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Ez akkor is mûködik ha csak próbaverziót töltöttem le?Sajnos nem nagyon értek hozzá ezért ha lehet részletesen írd már le légysz hogy mit kell tennem!Köszönöm!!!!<#puszis>
Kicsit feljebb nézel, és minden ott van.csak oda kell húznod az egeret. Kód használata , stb. Kódok.... és amelyik a legfrissebb, értelemszerûen azt választod.

Köszönöm! De hol lehet ilyen újságos kódot kérni?
Köszönöm ! <#wave>

Mért akarod eltávolítani?
Kérsz e-mailbe újságos kóddal Felhasználónév, Jelszó és beírod!

ESET Uninstallert Én még nem használtam, nem volt rá külön szükségem.
De nyugodtan használhatod szerintem, többen használták már.
Eset direkt termékei eltávolítására készítette, rossz nem lehet!
Sziasztok!Légyszi segítsetek nekem! Hogy tudom eltávolítani teljesen az Eset nod32 Antivirus vírusírtót a gépemrõl<#help>?Ez egy próbaverzió volt ami lejárt! Szeretném a vezérlõpultból illetve mindenhonnan uninstallálni de nem tudom mert nem engedi a vezérlõpultból sem csak módosítani! Mit tegyek?Ajánlotta valaki a ESET Uninstallert,de nem mertem még kipróbálni! Köszönöm a segítséget!!!!
ESS 5.2.x-nél:
Beállítások - további beállítások - web és e-mail - webhozzáférés és adathalászat elleni védelem - URL címek kezelése.

gergely1991
Te kivételek közé a böngészõ mappáját(de vigyázz vele mert ezeket akkor nem ellenõrzi).Vagy tedd át a ellenõrzés prioritását alacsonyra.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Jó lenne ha inkább a noddal kapcsolatos dolgokat irkálnál offolás helyett....

Lenne egy kérdésem. A youtube videók és egyéb ilyesmi tartalmak ellenõrzését hogyan tudom kikapcsolni? Sajnos csak 2GB memória + Win 7 van, és a youtube iszonyatosan lassú lett a NOD miatt.
Köszöntem! <#worship>
Köszönöm!
Fenrir
Köszi <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

moonster
PC GVRV 2012/12

Kód: BZ3HB2
Regisztráció
Lejárat: 2013.01.01
Ha valakinek kell még F-Secure 30 napos kód akkor katt ide!

moonster
Bármilyen kódot használhatsz, akár felváltva mindig másikat, vagy véletlenszerûen, esetleg a fibonacci számok alapján is választhatsz magadnak. Mindegyik által generált felhasználói név - jelszópárost elfogadja a N0D32 v ESS.
Nem kell egyhez ragaszkodni.

A kérdésedre is válaszolva, ha volna valakinek a fórum látogatói közül, akkor már itt lenne.
Sziasztok!
PC World havi ESET Smart Security kódot tud valaki beírni, de biztosan minden hónapban? Nagyon köszi. <#worship>
wicked
<#eljen> <#worship>

Szívesen! Nyomj egy negatívot plz!! 😊

Mûködik. Köszönöm!!! <#worship>
C3QU-T0LT-HMPU-BJG1-3M72

Sziasztok! F-Secure kódot tudna valaki küldeni?
Köszi! <#wink>

<#worship><#taps>
<#worship>
moonster
<#eljen>
CH1P 2012/11

vljck6
Regisztráció
Érvényes: 2012.12.15

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ez mennyire nagy baj? 😄
Ez csak az egyik hiba. Nem jeleníti meg a hálózati kapcsolatokat, semmilyen ellenõrzést nem tudok indítani, de jelzi, hogy õ figyeli a rendszer. Frissít is, illetve szerinte maximális a védelem. A rendszer már kezd összedõlni. 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Mi a probléma azzal az IP-vel amit bejelöltél? 209.85.148.95
Ez egy Google IP. https://ipdb.at/ip/209.85.148.95

Kaszi46
hi

nyelvet lehet valahogy választani, vagy utólag hozzáadni a vírusirtóhoz?

*Posse*T.W.D*

Gomber
Elkezdtem megfigyelni, hogy milyen címekkel kommunikál a rendszer, és a google chrome-ban egy érdekes dologra bukkantam:

Elõször azt hittem, hogy ez a youtube vagy google fiókkal kommunikál, de miután kijelentkeztem, ugyan úgy ott maradt, sõt, mikor ki-be kapcsolgatom a böngészõt, néha még több is megjelenik egyszerre. Beírtam a googléba ezt az ip-t és valami csúnyaságot adott ki, de nem nagyon vágom mi ez, mert csak töröm az angolt. Valaki esetleg találkozott már ezzel?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Nem nagyon találtam leírást a neten, valaki eltudná magyarázni, hogy pontosan mit jelent az, hogy "Nem várt adatok észlelhetõek a protokollban?" Elõtte már scannelték a portokat, valamint ICMP-alapú DoS támadást is indítottak ellenem. Mondjuk e-miatt csak egyszer jelzett a nod, szóval lehet hogy csak vaklárma volt.

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Fenrir
Most már jó, köszi <#eljen>

Most már felnyílik az oldal, úgy látszik egy kis hiba volt náluk.
Ha nálad mégsem lehet felnyitni, akkor a #11309 hozzászólás alapján valami nincs rendben nálad vagy az internetszolgáltatónál (ahonnan kapod az internetet).
Én most próbáltam, de nem lehet felnyitni, az oldal nem található. Annak idején, mikor be volt linkelve, akkor még ment, de azóta nem próbáltam, mert eszembe sem jutott, különben nem ESET terméket használok.
Fenrir
Én nem érzem annak, mivel én is mindig plusszolok annak aki linkel egy regisztrációt, függetlenül attól, hogy kell-e nekem vagy nem.

tommygear
nálam tegnap még jó volt, most már nem