Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már többféle vírus,trójai,mailware és féreg keresõt lefuttattam,de egyik sem talált semmit.
Ezt az echo kérések/üzenetek fogadását,merre találom az eset-ben?
Szerintem már átnéztem az egészet és nem lelem sehol sem.

gergely1991
Mondjuk tûzfalon a bejövõ echo kérések/üzenetek fogadását tiltsd le.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Az adott ipcímrõl támadás történhetett.Lehet egy "Backdoor" alkalmazás.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok.

Az mit jelenet,hogy fedett csatornás támadás az ICMP csomagban.

IP cím:87.248.***.**

A segítséget elõre is köszönöm.

Köszi ! <#wave>

<#worship>
Köszönöm!
moonster
Köszönjük! <#eljen>
CH1P 2013/01

8kd7u4

Regisztráció:

Érvényes: 2013.02.15

moonster
Minden programverzióval mûködnie kell, hiszen hivatalos, korlátos ideig érvényes licencet kaptál.
Narxis
Egyébként nem sok különbség van, szól, hogy van új programverzió, elindítod a frissítést és onnantól olyan mint a sima telepítés, ezért is lehet simán rátelepíteni, nincs értelme várni, hogy õ szóljon. A magyar weblap pedig a hazai forgalmazó sara, dobj nekik egy e-mailt errõl. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Illene, én úgy használom.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, a chip magazin-os kulcs a 64 bites win7-re felpakolt nod32 64 bit alá nem mûködik? Eddig 32 bites op.rendszert használtam, az alatt gond nélkül ment.

Choose your weapon!

Lehetséges, majd meglátjuk mikor frissít 5.2.15.1-re. A magyar weblapon az 5.2.15.1 letöltésnél a Changelog-ban a legutolsó bejegyzés 2009-es 😊 Ezt persze lehet "szõrszálhasogatásnak" nevezni, de egy ilyen kaliberû biztonságtechnikai cégnél ez elég nagy hiba. Mondom ezt attól függetlenül, hogy a 3.x óta ESS-t használok és meg is vagyok vele elégedve. A központi weblapon persze stimmel a Changelog!

Narxis
Egy idõ után frissít, de valamiért késõbb kerül az automatikus frissítésbe.

HIPS

Mi értelme a HIPS -nek ha nem készítenek hozzá az ismert és népszerû alkalmazásokhoz szabálylistát. Az volna a természetes ha már egyszer beintegrálták, a felinstallát programokat felismerve letölti a hozzájuk tartozó szabályokat amit az eset laborban a szakik az adott program elemzése során hoztak létre. Nem? Ehelyett széen leírják a manual -ba, hogy csak hozzá értõ áljon neki szerkesztgetni a szabályokat, namost ha a tanuló üzemmód be van kapcsolva akkor épp ráeröltetik az end user -re, hogy hips ruls -t szerkesztgessen. Kifforatlan logika. Egyébként már 5 éve is volt hips csak akkor még még az agnitum eröltette de ott legalább késõbb lett improvenet adatbázis ahonnan letöltötte a szabályokat. Érdekelne átlag user modjuk egy CS6 csomagra mennyi idõ alatt unná meg a hips ruls wizad ablakokat. Életszerûtlen?! Keresgéltem elõre kreált hips ruls konfigokat és a leg bõvebbet oroszok hozták öszze elõre tört nod telepítõkhöz. A wilde security fórumán is csak egy nagyon zsengécske volt vagy én hûlyülök a kereséshez.
Õszintén szólva: azt sose értettem, hogy miért nem frissíti magát automatikusan a legújabb verzióra? Vagy legalább ajánlaná fel a verzió frissítést. Nem hiszem hogy technikai akadálya lenne.
Egyébként az 5.2.9.12-ben a Frissítés fülön az Eset Smart Security elérhetõ verziója még mindig 5.2.9.12

Új programverzió érhetõ el! Nem, nem a 6-os, hanem 5.2.15.1

Én most vettem észre
Köszönöm a kódokat !
laca133
Nekem is ez volt a hiba. Az orvoslása pedig, a jelszó kézi beírása lesz. 😊
Köszönöm a kódokat ! <#wave>

moonster
PC GVRV 2012/13

Kód: X7H32W
Regisztráció
Lejárat: 2013.01.15

Sajnos visszaálltak a hónap közepére valami okból<#nemtudom>, így addig jó mint a Ch1p
kemszi2
tegnap este meguntam a szórakozást vele,adtam neki egy emailcímet egy "próbaidõs" licencért. Majd 29 nap múlva kiderül mi a pisztoly van amikor az lejár
Köszönöm a válaszokat
moonster
Írj bátran az ESET-nek. Segítenek. Írd nekik, hogy magazinos kódod van. Annyi jogod van vele, mint egy olyan felhasználónak, aki éves licencet vásárol. Lehet, h hibás, csak azért. Leellenõrzik.
tototto
Próbáld kézzel beírni, lehet egy space vagy tab bezavar

kemszi2
Szasiztok! Elõször is köszönöm én is folyamatosan a kódokat!
Most viszont problémába ütköztem. Friss win7 telepítés,friss nod 5.2(már 2x is újraraktam) Igényeltem kódot mert az elõzõ rendszeren lévõ már rég volt frissítve kaptam is kódot,próbáltam aktiválni,és nem fogadja el a kódot (már próbáltam másikkal is ugyanaz a helyzet) ezt az üzenetet kapom mindig:
a licensz aktiválása hibával fejezõdött be Hiba 0008, érvénytelen felhasználó név ill jelszó.
Lehetséges ,hogy rossz kódokat dobál az oldal?
G4M3ST4R 2012/11

Kód: DYD72S

Regisztráció:

Érvényes: 2012.12.31

Hónap vége felé. 20-30 között.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mikor jelenik meg havonta a CHIP magazin (hónap közepe,vége...)?
Köszönöm az infót én is ! <#wave>

moonster
Hali!

Váltottam egy levelet a supporttal, amiben megerõsítették sajnos a hírt, amit z1980 is írt.

A program 6-os magyar nyelvû verziójának megjelenése jövõ év januárjának második felében várható.

Nem értem, h miért telik ennyi idõbe, de biztosan jó okuk van rá
Szia! Állítólag januárban. Már megjelent egyébként ukrán nyelven is.
Hello!

Nem tudjátok mikor jelenik meg magyarul a 6-os verzió? Mert mint már olvashattuk itt is, Szlovák és Cseh nyelven már van...
moonster
Köszi a kódot. A fejlécben már átírtam, csak a hsz maradt el.
wicked
<#eljen> <#worship>

Narxis
Ha van a közeledben Tesco akkor ott mindig van egy kibontott példány pc world-bõl és chip-bõl de még pc guru és gamestar-ból is. Én ma voltam de elfelejtettem megnézni. Másik lehetõség a könyvtár de sztem nem mindegyikben van.

Köszönöm ! <#wave>

Kösz a kódot!
CH1P 2012/12

h73qvt
Regisztráció
Érvényes: 2013.01.15

Wreck86
Brumm!

Köszönöm, meglesem. 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

moonster
ESS4 port open...segitseggel 3. találat

vagy

Közvetlen link

<#eljen><#vigyor4>
Wreck86
Hali!
Eset Smart Sec.4-em van és szeretnék kiengedni egy portot a géprõl.
Merre tudom ezt beállítani?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

moonster
köszönjük 😊
Csirke4
Érthetõ, mindenesetre ez a topic nagyon jól meg van csinálva! <#eljen>

Valakitõl viszont kérhetek priviben egy Agnitum Securitys kódot? (Már ha nem probléma, hogy ezt ebben a topicban teszem meg. 😊)
Köszönöm a három hónapos ingyenes kódot!
moonster
Kedves vagy, de mivel nem használom azt a terméket, így nem hiszem, hogy hiteles lennék egy olyan fórumot moderálni.
Csirke4
Csinálj Agnitumosat is! :p
moonster
Ez a fórum csak az Eset termékekkel foglalkozik. Talán néha hsz-okabn megjelenik másfajta kód, de a fejlécben nem.

csehül és szlovákúl már van végleges:
ESET NOD32 Antivirus 6.0.302.4
És ezek a termék kulcsok mindig frissülnek itt a fórumon??
Gondolom hogy igen!!