Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fixelve használod? Mert akkor nem csodálkoznék a helyedben...

Egyébként nekem gond nélkül frissített két gépen is, legális licencel.
Mert többszöri próbálkozásra sem települt, a vírusdefiníciós adatbázis frissítési hibájára hivatkozva.

Üdv: howarju

Narxis
Miért hibás?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!
Kár, hogy ez a 6-os verzió hibás!

Igen, és maga az 5-ös verzió figyelmeztetett, így orvosolták azt a problémát is.
Pc World 2013/01

Kód:decxyjhy

anonym.to/?http://www.eset.hu/pcworld

Érvényes: 2013.02.28
Milyen OP rendszert használsz? A Pendrive - hoz nem kaptál telepítõt?
Másik számítógépbe bedugva mûködik? Formázott a pendrive?

moonster
A pendriveval lesz a gond, sztem.
ha visszarakom a régi Prndrivet akkor a Nod rögtön feldobja a kis ablakot hogy " Cserélhetõ adathordozók " . Az újat ha bedugom akkor ilyet nem csinál
szia
nem látom a meghajtót
Shiwo
elvileg nem lehet a nod miatt, ott más gondok lesznek..

milyen szinten nem ismeri fel a gép? egyáltalán nem reagál, mikor bedugod? vagy ha bedugod, akkor el kezdi felismerni, majd közli, hogy nem felismerhetõ az eszköz? vagy látszólag felismeri a windows, de nem látod, mint meghajtót? vagy látod mint meghajtót, csak nem engedi beolvasni a tartalmát?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok

A PC -be egy másik PENdrive-t akartam helyezni. A korábbi gond nélkül mûködött. A mostani ( Kingstone ) nem ismeri fel. Kérdésem : ez lehet a Nod hibája ,be kell konfigurálni ?
moonster
hbela:
Köszönjük a kódot.
Ha megírod újra a hozzászólást, mûködõ linkkel, akkor betudom tenni a fejlécbe.
moonster
SZia!

Ez a fórum kizárólag az ESET vírusirtó családjával foglalkozik. Néha felkerül - fõleg kérésre - egy-egy másik AV programhoz használható kód, de rendszeresen nem.
Sziasztok!
Szükségem lenne a PC World havi számában megjelenõ F-Secure Internet Security 2013 és F-Secure Mobile Security havi kódjára. Ha megoldható havonta fel tudnátok tenni? Mint az ESET kódokat köszönöm.
Elõzõ hozzászólásokba itt találsz kódokat ha lejebb tekersz. 😊

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Sziasztok tud valaki érvényes kódot és felhasználó nevet adni erre a hónapra Elõre is köszönöm szépen
No mind1, a kód és az érvényesség jó!! 😊
Pc World 2013/01

Kód:decxyjhy

Regisztráció:

Érvényes: 2013.02.28
Na megoldódott irtam a supportnak õk küldtek Eset removert azzal csökkentett módban kikelett pucolni a géprõl az ESS uninstall utáni maradványait,ujrarakni az ESS-t,és azóta nincs gond a WU használatával!No ezt csak azért irtam ki ha mással is elõfordul ilyesmi ne görcsöljön vele mint én!üdv!
ESS 5 használok,valamiért interaktiv szûrési módban nem engedi a windows 7 updetet,automatikus szûrésnél nincs ilyen probléma akkor simán megy a wu!Aki tudja mit kell állítani a tûzfalon hogy mûködjön a windows frissítés írja már ki!köszi!üdv!
Köszi a segìtséget!

Üdv!

E-mail címedre kérhetsz 30 napos próba kódot a Eset Mobile Security programhoz, ha lejár másik e-mailre és így tovább és legális is.
Narxis
Írj nekik, hogy ahhoz is jó legyen a kód.

Köszönöm a választ.
Valami ötlet?

moonster
Elméletileg nem...😞
Idézet a licences levélbõl:

Ezzel a licenccel Ön 1 számítógépen jogosult használni az ESET otthoni felhasználásra szánt termékeinek valamelyikét:

ESET Smart Security
ESET NOD32 Antivirus
ESET Cybersecurity for Mac
ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop

sorry, most látom, hogy már kint van. 😊
CHIP 2013/01

Kód:8kd7u4

Regisztráció:

Érvényes: 2013.02.15.
Sziasztok!
Kérdés:ezek a kódok az Eset Mobile Security programhoz is jók?

Nagyon szépen köszönöm a kódot!!!!!Boldog Új évet!!!!!!<#wave>
Szövegközi kép 1

Hát ezt is megértük ! Nagyon Boldog és Áldástól Gazdag Új évet kívánok Nektek, magam és a családom nevében !

Farkas Bóra

Köszi a kódot!

Choose your weapon!

Köszi!!!
Elnézést ha már valaki berakta de én nem látom a fönti listában a javítást!

Pc World 2012/12

Kód:04lv69

Regisztráció:

Érvényes: 2013.01.31

B.U.É.K 2013 !!!

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Általában érdemes mindig a legújabbat használni.

Akkor érdeklõdnék még, hogy érdemes lecserélni a 4-es verziót az 5-re, nyújt valamivel többet ha én csak az antivirus részét használom?
Már kb. 2 éve használom a Nod-ot és eddig nem volt vírusokkal gondom(persze használok mellé még Spybot-ot és néha átnézetem a gépet az Emsi emergency kit-el és MBAM-el), de a olvasgattam a mostani antivirus teszteket és hát az ESET termékek nem nagyon tündökölnek rajtuk, errõl mi a véleményetek?
Narxis
Az 5-ös már rég stabil.

Érdeklõdnék, hogy a sima Nod32 antivirus(amiben nincs tûzfal) 5-ös verziója még mindig bugos WinXP alatt? Jelenleg én a 4-es verziót használom és olvastam, hogy nemsokára kiadják belõle a 6-os verziót és ha ez így van akkor gondolom az 5-ös már viszonylag stabil.
Én a Malwarebytes Anti-Malware Free-t használtam. A vinyót kivettem és másik gépben leirtottam.
Viszont a németeknek is van ilyen terméke a GEMA. Azt a videón látható parancssori csökkentett módban indítva, Antimalware telepítve, futtatva.

Kétségtelen, hogy ez egyszerûbb! :Ð

Boldog és Vírusmentes Ünnepeket és Új Évet!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Narxis
Egy tiszta gépre felteszed a HitmanPro-t, bedugsz egy üres pendrive-ot, katt a HitmanPro-ban a kickstarter-re és felteszi pendrive-ra a bootolható cuccost, bedugod a fertõzött gépbe, bios-ban beállítod, hogy arról bootoljon és onnantól pofonegyszerû. Ha nem tud pendrive-ról bootolni akkor lehet CD-re is írni. Sztem az le fogja szedni.

moonster
Mit tudtok errõl a "rendõrségi vírusról"? Hogyan lehet jól írtani, reinstall nélkül?
moonster
köszi <#eljen>
G4M3ST4R 2012/12

Kód:E3E068

Regisztráció:

Érvényes:2013.01.31

Fenrir
Szerintem volt valami gond a rendszerükkel mert utána megjött vagy 3 regisztráció egyszerre.

Btw ez az ESS 5 már megint szopat. Ha be van kapcsolva a tûzfal akkor a DLNA-t teljesen letíltja, ha kikapcsolom jó. Hol lehet hozzáadni az Allshare programot a kívételekhez ESS-ben? Meg kell adni portot is?

A halál csupán a kezdet...

moonster
Magyar hostról kell lenned, akkor mûködik, szerintem és egy e-mailrõl csak egyszer enged regisztrálni. Van valami IP korlátozás is, azaz hiába más az e-mail, akkor sem enged ugyanarról a géprõl több regisztrációt.
Ha ezek valamelyike fenn áll, akkor egyszerû a dolgod. Egy ismerõst megkérsz, h regeljen neked. Ha nem, akkor van valami gubanc.
wicked
Köszi. <#worship>

Fenrir
Ti tudtok regisztrálni bármilyen kulcsot az Eset oldalán? Nálam mindegyikre ezt dobja vissza:

"A regisztráció feldolgozása során technikai probléma merült fel. Kérjük, próbálja meg újra késõbb! Amennyiben késõbb sem sikerül, keresse fel kollégáinkat a hiba elhárítása érdekében. Köszönjük."

A halál csupán a kezdet...