Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem gond nélkül frissített két gépen is, legális licencel.
Üdv: howarju
Kár, hogy ez a 6-os verzió hibás!
Kód:decxyjhy
anonym.to/?http://www.eset.hu/pcworld
Érvényes: 2013.02.28
Másik számítógépbe bedugva mûködik? Formázott a pendrive?
nem látom a meghajtót
milyen szinten nem ismeri fel a gép? egyáltalán nem reagál, mikor bedugod? vagy ha bedugod, akkor el kezdi felismerni, majd közli, hogy nem felismerhetõ az eszköz? vagy látszólag felismeri a windows, de nem látod, mint meghajtót? vagy látod mint meghajtót, csak nem engedi beolvasni a tartalmát?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A PC -be egy másik PENdrive-t akartam helyezni. A korábbi gond nélkül mûködött. A mostani ( Kingstone ) nem ismeri fel. Kérdésem : ez lehet a Nod hibája ,be kell konfigurálni ?
Köszönjük a kódot.
Ha megírod újra a hozzászólást, mûködõ linkkel, akkor betudom tenni a fejlécbe.
Ez a fórum kizárólag az ESET vírusirtó családjával foglalkozik. Néha felkerül - fõleg kérésre - egy-egy másik AV programhoz használható kód, de rendszeresen nem.
Szükségem lenne a PC World havi számában megjelenõ F-Secure Internet Security 2013 és F-Secure Mobile Security havi kódjára. Ha megoldható havonta fel tudnátok tenni? Mint az ESET kódokat köszönöm.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Kód:decxyjhy
Regisztráció:
Érvényes: 2013.02.28
E-mail címedre kérhetsz 30 napos próba kódot a Eset Mobile Security programhoz, ha lejár másik e-mailre és így tovább és legális is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valami ötlet?
Idézet a licences levélbõl:
Ezzel a licenccel Ön 1 számítógépen jogosult használni az ESET otthoni felhasználásra szánt termékeinek valamelyikét:
ESET Smart Security
ESET NOD32 Antivirus
ESET Cybersecurity for Mac
ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
Kérdés:ezek a kódok az Eset Mobile Security programhoz is jók?
Hát ezt is megértük ! Nagyon Boldog és Áldástól Gazdag Új évet kívánok Nektek, magam és a családom nevében !
Farkas Bóra
Choose your weapon!
Pc World 2012/12
Kód:04lv69
Regisztráció:
Érvényes: 2013.01.31

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Már kb. 2 éve használom a Nod-ot és eddig nem volt vírusokkal gondom(persze használok mellé még Spybot-ot és néha átnézetem a gépet az Emsi emergency kit-el és MBAM-el), de a olvasgattam a mostani antivirus teszteket és hát az ESET termékek nem nagyon tündökölnek rajtuk, errõl mi a véleményetek?
Viszont a németeknek is van ilyen terméke a GEMA. Azt a videón látható parancssori csökkentett módban indítva, Antimalware telepítve, futtatva.
Kétségtelen, hogy ez egyszerûbb! :Ð
Boldog és Vírusmentes Ünnepeket és Új Évet!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Btw ez az ESS 5 már megint szopat. Ha be van kapcsolva a tûzfal akkor a DLNA-t teljesen letíltja, ha kikapcsolom jó. Hol lehet hozzáadni az Allshare programot a kívételekhez ESS-ben? Meg kell adni portot is?
A halál csupán a kezdet...
Ha ezek valamelyike fenn áll, akkor egyszerû a dolgod. Egy ismerõst megkérsz, h regeljen neked. Ha nem, akkor van valami gubanc.
"A regisztráció feldolgozása során technikai probléma merült fel. Kérjük, próbálja meg újra késõbb! Amennyiben késõbb sem sikerül, keresse fel kollégáinkat a hiba elhárítása érdekében. Köszönjük."
A halál csupán a kezdet...