Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Válasz 'Taranov' üzenetére (#21)

hatamoto
Gondolom ez a #23ra ment volna?! Mindegy Én is a tapasztalataimról beszélek!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Tuvok
Gyakorlatilag viszont közel sem, sajnos tapasztalat .

Amúgy meg lehet nézni valahol, hogy pontosan hány vírust ismer a NOD ?

hatamoto
Hála a magasságosnak én is csak jót tudok róla mondani. Sokat szívunk a kaspersky, panda, symantec cuccokkal de a Nod olyan kis csöndes nyugodt mindemellet hatékony program, hogy mindenkinek ezt szoktam javasolni de persze sokmindentõl függhet az eredmény!

mesor
A NOD nem talál meg mindent nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Taranov
Elvileg megtalál mindent a NOD.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
Amúgy van hozzá mûködõ crack, cégnél azzal használtam, míg vissza nem raktam a Pandát, hogy leirtsam amit a Nod fennhagyott .

Tuvok
Honnan lehet tudni, hogy trial vagy sem ? Letöltöttem és 2 hónapja folyamatosan frissíti magát, meg se nyikkant, hogy lejárt a 30 nap vagy akármi . Mondjuk 2 hónap alatt egyszer sem talált egyetlen vírust sem, ami nagyon nagyon érdekes, mert alõtte a Panda hetente talált valamit, ami beszivárgott, ez pedig nagyon kezd gyanús lenni, hogy a Nod semmit sem csinál ...

Eisenhower
de van hozzá crack^^ legalább is a v2.12.2-höz van^.^ pl olyan hogy 5000 nap a regisztráció lejárata ^.^ <#vigyor1>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Taranov
Én akkor már inkább fizetek érte, minthogy minden hónapban szívjak. Meg van is diákigazolványom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Felfedező
Nem akarok okoskodni, de ha minden hónapban letöltöd a trial verziót
akkor mûködni fog!!! Én is ugy csinálom... méghogy megvegyem, ha ingyen
is megvan(legálisan) <#eplus2>

hatamoto
Félreértés ne essék én azok mellett állok, kik azt mondják vegyük meg a programot!

De a ha tört verzió minden funkciója mûködik nincs különbség csak az anyagiakban! Már ha ez számít HÓ/1000HUF IDE vagy ODA... <#awink>

JackDaniels
Évi 12000 drága?? Akkor mondjuk úgy, hogy havi1000. Ugye, hogy nem is olyan sok??😊) Majd ha valami fontos dolog elszáll a gépeden egy vírus miatt, akkor majd a dupláját sem sajnálnád rá, de akkor már késõ lesz.
A NOD32 sztem az árához képest egy elég korrekt dolog.

\"Never say never!\" W Churchill

Punkerwork
igazad van, egy ingyenes progi jobb lehet mint 1 megtört fizetõs.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mikike
esetleg még használhatna ingyenes alternatívát, de gondolom ez sem fordult meg a fejében

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Taranov
Használd azt, amit vásárláskor kaptál.
Tényleg, nem kéne már ennyit bénázni, ha ügyes vagy és mindenhez találsz serialt, akkor lopd el a programokat, ha meg béna vagy becsületes vagy, akkor vedd meg, nem drága.
Mondjuk egy Kaspersky Anti-spam már drága, 200.000-rõl indul és felsõ határ több millió, azt inkább nélkülözi az ember, de egy NOD32-t igazán megvehetsz.

Taranov
Diákoknak ~6000, egyébként ~12000.

Mars
De bizony, hogy van<#awink><#awink>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Mars
Hál isten, nekem nem kell kód, mer én ügyezs vagyog<#beka3>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Bandew
De van... <#whatever>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zsoleszq
kb. 12E Ft 1 évre😞

Makkmag
Nézz fel az oldalukra , asszem 12000 Ft körül van , és sajna télleg nincs hozzá se crack , se serial 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Gaba9
mennyi saccra a progi ? nemtod ?

Gaba323

ibrik
Nagyon egyszerû a dolog: Vedd meg a progit.
Nem poénból mondtam...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zsoleszq
Sziasztok!
Régóta használom a nod32 2.12.3 szeretném megfrissíteni a progit, és valamiért nem akarja az igazat😞
Próbáltam már hozzá más seriált is, de sajnos nem akar megtörni a varázs.
Ha vk. tudna egy kis segítséget írja már meg.
Elõre is köszönöm.