Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Amúgy meg lehet nézni valahol, hogy pontosan hány vírust ismer a NOD ?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
akkor mûködni fog!!! Én is ugy csinálom... méghogy megvegyem, ha ingyen
is megvan(legálisan) <#eplus2>#eplus2>
De a ha tört verzió minden funkciója mûködik nincs különbség csak az anyagiakban! Már ha ez számít HÓ/1000HUF IDE vagy ODA... <#awink>#awink>
A NOD32 sztem az árához képest egy elég korrekt dolog.
\"Never say never!\" W Churchill
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Tényleg, nem kéne már ennyit bénázni, ha ügyes vagy és mindenhez találsz serialt, akkor lopd el a programokat, ha meg béna vagy becsületes vagy, akkor vedd meg, nem drága.
Mondjuk egy Kaspersky Anti-spam már drága, 200.000-rõl indul és felsõ határ több millió, azt inkább nélkülözi az ember, de egy NOD32-t igazán megvehetsz.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Nem poénból mondtam...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu