Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy problémám! Ma lettem ADSL-es(azelõtt kábeles voltam, ami állandó kapcsolat volt) és mióta így van rendszerindításkor a nodom tök késõn tölt be... Azelõtt legelsõként (max. másodikként) töltõdött be.. Kicsit idegesít.. WinXP, Prof, SP1es oprendszerem van, 3GHz P4es proci, Is7E2 abit alaplap, 512 MB!!
Vkinek vmi ötlete? <#help>#help>
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
ugyebár nem lehet frissíteni..
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
ha a nod32 kijelez
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
köszi a segítséget.))
bebootolsz újra csökkentett módban, megkeresed és törlöd
mivel zip fájl, túl sok hátránya nem lesz ha törlöd
ha a könyvtárban nincs más csak ez a fájl, törölheted az egész könyvtárat.
Azért nem tudod most piszkálni, mert vmelyik program hivatkozik rá, vagy a memóriában van (ezért kell a csökkentett mód, és ne legyél a neten sem addig)
shit happens
Ha letörlöm lehet, hogy nagyobb kárt okozok, mint, ha nem törölném. ?!
Az a baj, hogy nem tudom, hogy mihez szükséges ez a fájl. Azt esetleg megmondanád még, hogy azt hogy lehet kideríteni.
Nézet fül. Itt kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését és akkor megtalálod az "Application Data" mappát.
Ezt a napló szerint az elérési út
A(z) C:\Documents and Settings\M\Application
Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-3cc46f89-4490163f.zip
fájlt megfertõzte a(z) trójai Java.IstBar.
NOD32 : nem lehet megtisztítani a fájlt,
kérjük válassza a törlést vagy a felkínált opciók közül egyet.
de csak a KIHAGYÁS -t kínálja fel
Virusirtás - Átnevezés - Törlés - Csere lehetõségekre nem lehet elérni.
A viruskeresési naplóban az alábbi megjegyzés olvasható:
(4)A fájl nem nyitható meg.Kizárólagos joggal használja egy másik alkalmazás,vagy operácios rendszer.
Másik op.rendszer nincs a gépen, és lila gõzõm nincs milyen alkalmazás használhatja, megnyitva sincs semmi, csak a túzfalam (KERIO) van beélesítve.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2. 2 gomb van alul víruskeresés elõtt. Víruskeresés ill. Keresés és Írtás (próbáld meg a másodikkal)
shit happens
Mint kezdõ NOD-os lenne egy kérdésem.
A keresés során talált egy trojait, de nem tudom, hogy kell kiirtani.
Próbálkoztam a víruskeresési naplóban kilelölve a virusos fájl, majd jobb erér bill. 3 lehetõség van felsorolva
-napló törlése
-virusirtás
-információ
Ezek közül a virusirtás nem aktív, tehát nem tudom kiirtani.
Gondoltam, hogy talán automatice törli a rendszer, de az ismételt keresés során megint elõbukkant.
C:\Documents and Settings\M\Application Data\Sun\Java\Deployment \chace\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-3cc46f89-4490163f.zip»ZIP»
javainstaller\InstallerApplet.class-JavaIstBar.trójai
Hogy kell ezt kiebrudálni?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mert nekem soha sem kutatja végig az összes fájlt, és így 5 perc alatt kiírja hogy nem talált semmit...
vmi tipp?
I love this game!
Norton AntiVirus <#eljen>#eljen>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az tényleg logikátlan, hogy miután a víruskereséssel talált vírust, és az írtásra mész, akkor újra megvizsgálja.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha meg irtásra nyomok, de nem talált elõtte kereséssel semmit, akkor minek nézi át újra ? Logikából 1-es . <#zavart2>#zavart2>
A víruskereséskor keres irtáskor pedig a kereséskor talált vírust irtja ki. <#nevetes1>#nevetes1>
kérdés:
- hol lehet megnézni hogy mekkora (számszerûleg) a NOD vírusadatbázisa ?
- mi a különbség a víruskeresés és vírusirtás opció közt ?
Mindig frissítem (õ magát) .
Biztos vagyok benne, hogy frissítettél adatbázist de véletlen nem lehet az az oka hogy azért nem találta meg azt a nod amit mert mégse?