15641
-
#3088 1 hsz-szel lentebb a válasz egyik fele. :)
Ingyenesek között az Avast Home a legjobb.
Fizetősek között szerintem a NoD32, Kaspersky. De a többi is jó. :)
Ingyenesen, legálisan tudok 3, illetve 6 hónapra szóló licenszet az Avirához, illetve ennek az Internet Security-jéhez(ez 3 hónapos). Ez is nagyon jó anvtivirus. Ha kell, akkor küldj pm-et, hogy melyikhez kell.
-
#3087 Télleg akkor te mit használsz? Érdeklődnék én is mert már a ****-om tele van ezzel a sok állítgatással hogy fix igy fix ugy. Valami ingyenes de nagyonjo virusírtót vagy ha még nem is ingyenes hanem valami crackelt vírusírtó nekem is kéne. -
#3086 Avira AntiVir Personal Edition Premium (francba tudtak neki ilyen hosszú nevet adni. :) )
Egy akció keretein belül 3 hónapig ingyen, legálisan. -
Zsolt01 #3085 És akkor mit ?
(nem akarok váltani, csak érdeklődők) -
#3084 Jah értem már a kérdst. :)
A válasz: nem NOD32-t használok. :) -
Zsolt01 #3083 ok, értem, de akkor, hogy használod ?
- fizettél
- nevet, kódot szerzel
??? -
#3082 Nem, semmilyen fixet nem használok már kb 2006 nov-dec óta. -
Zsolt01 #3081 Akkor érdeklődnék, hogy használod ? -
zserrbo #3080 Nekem sose volt velük gondom, talán a 2.2-est már nem használtam. -
#3079 Nekem is halt be vele a frissítés. Meg az 2.1-gyel is. Azóta nem használok fixet. :) -
zserrbo #3078 jah igen ezt nem is említettem a 2.2-es fix-et rögtön kiszúrja a nod így érdemes kikapcsolni a használata előtt az a rezidens védelmet. -
Zsolt01 #3077 Frissítés halt be ! -
#3076 Örülj neki. :)
2.2-vel behalt a frissítés, vagy a nod riasztott, hogy a fix2.2 egy vírus? -
Zsolt01 #3075 Ezt már fél éve is hallottam, hogy a 2.1 -et kiszúrhatják és mégis bevált nálam eddig.
2.2 meg kb 1 hónapot bírt.
Tehát legközelebb is 2.1 -et próbálok az előző tapasztalatom alapján.
(ez a megoldás bírta eddig a legtovább nálam) -
#3074 Mert az elavult az nem működik? :)
Működni működhet, de az update szerverek könnyen kiszúrhatják, hogy ott valami csalafintaság van. Aztán lehet, hogy neked eddig szerencséd volt. ;) -
tompka #3073 Az ESS nem frissíti magát? A mostani verzió 3.0.621 Nekem meg 3.0.566
Vmit kiírt hogy program update de semmi.
breaking news: azért nem jelent meg a 3.0 magyar verzió mert a Sicontact Kft-nél már előszilvesztert tartottak, dec 15től. Jelenleg utószilveszter van. Így vhogy nem igazán lehet fordítani -
Zsolt01 #3072 Ok most nem frissül, de ha pár napig semmi, akkor újrarakom, előfordult régebben is.
De fogadjunk, hogy újrarakásnál 2.1 Fix megint sokáig jó fog lenni. -
#3071 volt ! :) -
Zsolt01 #3070 Látom azt írtad, hogy a 2.1-es Fix elavult !!!
Én nem hinném !!!
Tapasztalatom:
2.2 Fixet kb féléve próbáltam és kb 1 hónapot bírt úgy!
2.1 Fixet feltettem (Nod32 2.7) és mostanáig jó volt! -
zserrbo #3069 PM ment -
#3068 Adsz egy msn t privibe vagy egy e mailt mert nagyon kéne (nekem még csak az 2.5 ös van) Jah és a FIX 2.2 őt is kűldd má el hozzá pls
-
zserrbo #3067 Én 2.7.42-es verziót, de nem tapasztaltam problémát frissítésnél. Legutóbb fél 1-kor frissített. -
#3066 Te mit használsz most? (Az eredeti nod32 se megy most mert megakadtak a szerkesztők)
Ui.: Majd olvasd privid -
#3065 Pff ez igen. Ez a 2.5-ös verzió honnan van?:D Ez már régi nagyon, azóta már 2.7-es, és a 3.0-s vezió is megjelent.
Aztán a Fix 2.1 is elavult, a no32 2.7-es verziójához megjelent már a 2.2-es fix, ennél újabbról, illetve a nod32 3.0-s verziójához való fixről még nem tudok.
Aztén még egy hiba, az ESET szerverei úgy tűnik most nem nagyon működnek, a hivatalos fórumon, és más magyar fórumon is egyre többen szólnak, hogy nem megy a frissítés. Ez ellen én sajnos nem tudok mit tenni, ESET szakemberei biztos dolgoznak rajta. Addig az alábbi lehetőségeid vannak:
(először is a 2.5-ös nodról, meg a 2.1-es fixről mindenképpen mondj le, mert elavultak)
-Kipróbálhatod a 2.7-es nodot. Ha csak a próbaverziót teszed föl fix nélkül, akkor nem ígérek sok jót a hibás update szerverek miatt.
Megpróbálhatod a 2.2-es fix-szel föltenni, de még így sem ígérek sok jót.
-Fölteszed a 3.0-s nod próbaverzióját. Mivel fix ehhez nincs, így a fixelés kiesett.
-Fölteszed vagy a 2.7-eset, vagy a 3.0-t, és valamelyik pc-s magazninban található kóddal havonta regelsz. De szerintem a frissítés így sem fog menni a szerverek miatt ugye.
-Fölteszel valamilyen másik antivírust. Ennek a másik antivírusnak a működtetésének hogyanját rádbízom, tehetsz föl ingyeneset, próbaverziót, megvásárolhatod, vagy egyéb kevésbé legális eszközökhöz folyamodhatsz. -
#3064 Nah figy telepítés menete:
Régi nod uninstall --> Újraindítás (csak igy tudtam megoldani) --> Új nod feltelepítése --> Nincs újraindítás --> Nod32 Fix 2.1 feltelepítése --> Újraindítás
Nem megy továbbrasem. A verziója 2.5-ös (legalábbis ezt irja ha megnyitom a control centert) -
#3063 A telepítés végén elvileg kidob olyan üzenetet hogy újra kéne indítani a gépet, belegyezek-e, vagy sem. Itt a mégsére kell menni(vagy ami ezt a célt szolgálja).
Elfelejtettem megkérdezni, hanyas verzió a nod? 2.7, vagy 3.0? -
#3062 Ezzel az a probléma hogy nekem már azelőtt fennt volt a nod 32 és ugy nem tudom leuninstallálni hogy nem inditom urja a gépet mert ezt a hibaüzit dobja ki amikor telepíteném az új nod ot:
Ui.: Remélem lesz rá valami megoldás -
#3061 Nem, te ezt csináltad:
nod telepít, gép újraindít, fix telepít, gép újraindít
Én ezt mondom:
nod telepít, !fix telepít!, gép újraindít -
#3060 Figy ugyanezt csináltam, megcsinálom még 1 szer
Ui.: Egyébként köszönöm hogy próbálsz segíteni :) -
#3059 Felrakod, nem frissítesz, fixet felrakod, újraindítod. -
#3058 Hy all!
Nem tudjátok hogy az mért van hogy fenntvan a nod32 és a fix hozzá, eddig tökéletes is volt mig ma ki nem irta hogy 28.-óta nem frissített. Mondom oké ujrateszem és semmi, nem frissít, megakadt a 2006. 01. 11.-nél...Pls help. Mit nem csinálok jol??
Ui.: Ugy telepitem hogy felrakom, ujrainditom, Fixet felrakom ujrainditom. Ha esetleg ezzel lenne gond akkor PLShelp
-
Zsolt01 #3057 Nekem is 2.7 -es + 2.1 Fix most egy jó ideje nincs gondom vele.
Habár most néztem és 2.-án frissült utojára. Kézi frissítést most nálam se engedi.
- próbálj kézi frissítést erőltetni
- várj pár napot hátha elkezd frissíteni
- tedd újra az egészet (néha csak ez segít) -
#3056 nektek frissíti magát a nod? Nekem nem...2.7es van fennt egy kis "fix"-el... -
#3055 Hát nem, de kb.
De.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.nod32.hu/chip kód: t1a29q -
#3054 De vájjá, mer attól is függ, hogy hány colos a monitorod :) -
zserrbo #3053 Pontosan lemérted!? :D -
#3052 16,8 cm-t görgess lefelé. -
Madmano #3051 Szasztok.Van egy pindur gondom.Az MP3 Portálon volt egy oldal,ahol mindíg rendes manusok főlvésték az aktuális havi PC-World kódot a Nod-hoz.De most vmit variáltak a Portálon és a könyvjelzőm a sima Letőltésekhez vezet.Vagy vhol mrgvan,csak én vok a béna? -
#3050 Akkor én kérdezek:)
1.Mi az a HIPS?
2.Mennyire bonyolult a beállítása?
3.Parental Controll jellegű van e benne?Vagy oldaltiltás?
4.Linket tudnál adni,ahonnan le tudom szedni?
Képzeld közben megint jó a ZA parental-ja:) -
#3049 Szia! Őszintén nem tudok róla sok dolgot mesélni. Jó védelem, HIPS, kicsi erőforrásigény. Szerintem próbáld ki és neked is lesz róla saját véleményed!